טופ 16, מחזור 5: מכבי נגד ריאל מדריד- חמישי, 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מחזור 5: מכבי נגד ריאל מדריד- חמישי, 21:45, ערוץ

הודעהעל ידי er79 » 31 ינואר 2014, 00:38

אכזבה גדולה. לא בכל יום תיפול הזדמנות כזו. בלאט יצא מטומטם והוא האשם הבלעדי על כל שהפקיד את מרבית הרבע האחרון בידיים של התאומים השלומיאלים והפקיר את אוחיון. ידעתי שכך יהיה, זה היה ברור שרייס יתחיל להתפזר עם שטויות במשחקים הגדולים. הוא והיקמן הם אסון קולוסאלי, אין להם מקום במכבי. דווין סמית, כהרגלו, נפקד במשחקים הגדולים.זו הפעם הרביעית בשנתיים האחרונות שהוא פוגש את ריאל, בכל המפגשים הוא עשה בתחתונים. גם אינגלס היה חלש. שורה תחתונה, את המשחק איבדנו באיבודים, בהחטאות המרגיזות של סופו מהעונשין ובהפקדת הרבע האחרון בידיים של שלמיאל ושלמייזל ולא של אוחיון.
er79

הודעהעל ידי ankram » 31 ינואר 2014, 00:39

דווקא בפורום של מכבי , אחרי משחק הירואי כזה שהשארנו 8 נקודות בעונשין , והשופטים הרגו אותנו , קוראים לשחקנים שלנו פחדנים , מטומטמים , רעים, מקנטרים עם נס ציונה ושאר מרעין בישין.
משחק הגנה מדהים לא פחות של מכבי שלקח מריאל מדריד 20 נקודות מהסקור הממוצע שלה בבית. ניהול משחק מצויין של בלאט , והכנה טקטית מושלמת.
אני יודע שזה לא פופולרי להגיד את זה , אבל אני גאה בקבוצה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מכביסט24 » 31 ינואר 2014, 00:39

איך לדעתכם ההפסד הזה ישפיע על מכבי? אני מפחד שמשהו בביטחון של השחקנים מתחילת הטופ 16 ייפגע.. אחרי הכל זה היה משחק שיכולנו לנצח וזה ישב חזק מאוד בראש של השחקנים שפישלו בדקות האחרונות. סנריו כזה מפרק בקלות לא מעט קבוצות..
אני מאוד מקווה שלא נאבד את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי felix_r » 31 ינואר 2014, 00:39

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:דוויד בלאט גם עשה טעות, כשלא נתן לאוחיון לשחק בדקות האחרונות. אנחנו יודעים מזמן, שהרכב רייס + היקמן , זה מתכון להפסד

פליקס, לא מגיעה לבלאט מילה טובה? פסיק? משהו?

מגיע לבלאט הרבה מילים טובות על ההכנה הטקטית המצוינת.
מגיע גם כמה מילים של ביקורת על ההרכב בסוף המשחק.

אבל זהו בלאט שאנחנו מכירים. מכין את הקבוצה בצורה טובה מאוד לפני המשחק, אבל לא מצטיין בניהול. זה מה יש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 31 ינואר 2014, 00:42

מכביסט29 כתב:איך לדעתכם ההפסד הזה ישפיע על מכבי? אני מפחד שמשהו בביטחון של השחקנים מתחילת הטופ 16 ייפגע.. אחרי הכל זה היה משחק שיכולנו לנצח וזה ישב חזק מאוד בראש של השחקנים שפישלו בדקות האחרונות. סנריו כזה מפרק בקלות לא מעט קבוצות..
אני מאוד מקווה שלא נאבד את זה.

איזה פגיעה בביטחון?
המשחק הזה רק גרם לנו להיות אחת הקבוצות הטובות באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 31 ינואר 2014, 00:43

ankram כתב:דווקא בפורום של מכבי , אחרי משחק הירואי כזה שהשארנו 8 נקודות בעונשין , והשופטים הרגו אותנו , קוראים לשחקנים שלנו פחדנים , מטומטמים , רעים, מקנטרים עם נס ציונה ושאר מרעין בישין.
משחק הגנה מדהים לא פחות של מכבי שלקח מריאל מדריד 20 נקודות מהסקור הממוצע שלה בבית. ניהול משחק מצויין של בלאט , והכנה טקטית מושלמת.

כל מילה!!
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 31 ינואר 2014, 00:43

ankram כתב:דווקא בפורום של מכבי , אחרי משחק הירואי כזה שהשארנו 8 נקודות בעונשין , והשופטים הרגו אותנו , קוראים לשחקנים שלנו פחדנים , מטומטמים , רעים, מקנטרים עם נס ציונה ושאר מרעין בישין.

+1
itai7

הודעהעל ידי Allan Turing » 31 ינואר 2014, 00:43

למה לחלק מהאנשים (כולל פיני גרשון) נדמה שאין קשר בין ההגנה של מכבי ליכולת היריבה?
מכבי מורידה את האחוזים של היריבות שלה, וסוגרת את הצבע מצויין. איך מזל קשור לזה?
מכבי של השנה היא קבוצה מצויינת, והיא הולכת להגיע לפיינל-פור.

מה יקרה שם? לא יודע - אבל מכבי של השנה היא הדבר האמיתי.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי er79 » 31 ינואר 2014, 00:43

פליקס, אני מסכים איתך חלקית. בלאט ניהל את המשחק מעולה בשלושת הרבעים הראשונים, אבל עשה את כל הטעויות האפשריות ברבע האחרון. ההפקרה של אוחיון, מנהל המשחק היחידי שלנו, עלתה לנו ביוקר.
er79

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 ינואר 2014, 00:45

סמית עם מדד 0 אחרי מדד 22 בשני המשחקים שכנראה העלו את מכבי להצלבה מול קובאן וגאלטסראי .

אגב ביום שני הוא היה אמור לנוח ובלאט הזכיר שהוא לא יכול לשחק כל כך הרבה בגלל פציעה שהוא סוחב , יכול להיות מאוד שזה פגע בו היום .

אבל האובססיה להצדיק אמירות לא חכמות בלשון המעטה משנה שעברה כנראה חזקות מידי , שיהיה .
יוסי22

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 31 ינואר 2014, 00:46

יכול להיות שאם לא יהיה מדובר על משחק 3 ב6 ימים ברבע אחרון היה לנו טיפה יותר כוח . לא יודע מי מסדר כאן את הלו"ז של ליגה מחורבנת כאן בארץ . שי-ם טסה אחרי שבוע מנוחה ואנחנו משחקים 4 משחקים בשבוע (8 ימים ).
טיקי חוזר

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 ינואר 2014, 00:46

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:
felix_r כתב:דוויד בלאט גם עשה טעות, כשלא נתן לאוחיון לשחק בדקות האחרונות. אנחנו יודעים מזמן, שהרכב רייס + היקמן , זה מתכון להפסד

פליקס, לא מגיעה לבלאט מילה טובה? פסיק? משהו?

מגיע לבלאט הרבה מילים טובות על ההכנה הטקטית המצוינת.
מגיע גם כמה מילים של ביקורת על ההרכב בסוף המשחק.

אבל זהו בלאט שאנחנו מכירים. מכין את הקבוצה בצורה טובה מאוד לפני המשחק, אבל לא מצטיין בניהול. זה מה יש.

לא בטוח שהביקורת מוצדקת, תאר לך שסמית׳ קולע את השלשה החופשית לגמרי, יכול מאוד להיות שהיינו עם מאזן 5-0 עכשיו.
החטיא זריקה חופשית וזה התגלגל להפסד קטן.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 ינואר 2014, 00:47

toja27 כתב:
חנו'ש כתב:אולי היה צריך את אוחיון ורייס ביחד.
זה מה שבלאט עשה ברוב המשחקים האחרונים ברבע הרביעי, ועד כה זה הניב רכבעים אחרונים קטלניים.

אבל אני לא יודעת.
אפשר לחשוב עד מחר מה היה אם ככה או אם ככה.
בסופו של דבר אף אחד לא ציפה לנצחון והתקווה היתה בעיקר שלא ישפילו אותנו (הזכרונות מההצלבה לפני שנה עדיין טריים) - ואת זה מכבי עשתה ובגדול.
אז בסופו של דבר ריאל, שעולה על מכבי בכל פרמטר ובכל עמדה (אולי חוץ מעמדת המאמן), ניצחה את המשחק כך או אחרת.
ומכאן סביר שהם ינסו לדהור אל עבר הגביע הנכסף, ממכבי נותר לקוות שאולי יש איזה סיכוי שתצליח להשתחל לפיינל פור - אחרי היום זה כבר לא נשמע לי בלתי סביר בעליל.

אני דווקא חשבתי לגמרי שמכבי יכולים לנצח אותם.

באמת? רגע לפני פתיחת המשחק, אתה באמת חשבת שלמכבי יש סיכוי רציני לנצח את ריאל במשחק חוץ??
ברור שבספורט הכל יכול לקרות, אבל הסנריו ההגיוני והלא מפתיע של המשחק הזה היה ניצחון של ריאל - הם טובים ממכבי בכל אספקט ובכל עמדה, והמשחק הוא במדריד (אני עוד יכולה להבין תקוות במידה וזה היה בנוקיה).

ניצחון של מכבי ללא ספק היה מהווה הפתעה ענקית ואחד הנצחונות הגדולים אי פעם - לא משהו שניתן היה לצפות לו מראש.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 31 ינואר 2014, 00:47

Allan Turing כתב:למה לחלק מהאנשים (כולל פיני גרשון) נדמה שאין קשר בין ההגנה של מכבי ליכולת היריבה?
מכבי מורידה את האחוזים של היריבות שלה, וסוגרת את הצבע מצויין. איך מזל קשור לזה?
מכבי של השנה היא קבוצה מצויינת, והיא הולכת להגיע לפיינל-פור.

מה יקרה שם? לא יודע - אבל מכבי של השנה היא הדבר האמיתי.

מה שאתה אומר ממש לא מסתדר עם איך שהעונה הזאת התנהלה עד עכשיו ועם חומר השחקנים, אבל משהו השתנה, גם אצל בלאט וגם אצל
חלק מהשחקים, ומכבי באמת הפכה ליחידה אחת טובה ואיכותית.

בלאט בעצם הפך את הקבוצה הזאת לקבוצה בדמותו לגמרי, בדומה למה שהיה לפני 3 שנים עם פארגו ופרקינס. לקבוצה הזאת יש פחות
כשרון, אבל יש יותר עומק. עם איך שהבית השני מתנהל (פנר שוב הפסידה), זה נראה שגם ממקום שני וגם משלישי (וזה מה שמכבי אמורה להשיג) מכבי
תפגוש יריבה עבירה בהצלבה.

מתאים לי דווקא פיינל פור (ואיזה ווימבלדון קטן גם מגיע לי)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 31 ינואר 2014, 00:48

יוסי22 כתב:סמית עם מדד 0 אחרי מדד 22 בשני המשחקים שכנראה העלו את מכבי להצלבה מול קובאן וגאלטסראי .

אגב ביום שני הוא היה אמור לנוח ובלאט הזכיר שהוא לא יכול לשחק כל כך הרבה בגלל פציעה שהוא סוחב , יכול להיות מאוד שזה פגע בו היום .

אבל האובססיה להצדיק אמירות לא חכמות בלשון המעטה משנה שעברה כנראה חזקות מידי , שיהיה .

אף אחד לא אומר שסמית' הוא שחקן רע, אבל זאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה במכנסים במשחקים החשובים באמת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי sweety » 31 ינואר 2014, 00:49

חבל חבל חבל
מכבי הדהימה אותי היום ואני חושבת שלראשונה הבנתי כנמה פוטנציאל יש בסגל שלנו
מכבי הוכיחה לריאל שיש מי שיכול להתמודד איתה בלי רגשי נחיתות. כל הכבוד לבלאט ולשחקנים...
חבל רק על ההפרש, בכלל לא משקף את מהלך המשחק.
מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 ינואר 2014, 00:49

טיקי חוזר כתב:יכול להיות שאם לא יהיה מדובר על משחק 3 ב6 ימים ברבע אחרון היה לנו טיפה יותר כוח . לא יודע מי מסדר כאן את הלו"ז של ליגה מחורבנת כאן בארץ . שי-ם טסה אחרי שבוע מנוחה ואנחנו משחקים 4 משחקים בשבוע (8 ימים ).

אתה מודע לזה שגם י-ם וגם חיפה שיחקו לא מזמן 3 משחקים בשבוע בדיוק כמו מכבי??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 31 ינואר 2014, 00:50

הייתי יותר אופטימי אם היה פה איזה לאנגפורד. זה לא דרישה מוגזמת באמת. סתם מישהו שמול הלחץ של ריאל יכול ליצור מצב, לחדור, להפעיל את סופו, למשוך אליו את ההגנה. אוף
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 31 ינואר 2014, 00:50

חנו'ש כתב:
toja27 כתב:
חנו'ש כתב:אולי היה צריך את אוחיון ורייס ביחד.
זה מה שבלאט עשה ברוב המשחקים האחרונים ברבע הרביעי, ועד כה זה הניב רכבעים אחרונים קטלניים.

אבל אני לא יודעת.
אפשר לחשוב עד מחר מה היה אם ככה או אם ככה.
בסופו של דבר אף אחד לא ציפה לנצחון והתקווה היתה בעיקר שלא ישפילו אותנו (הזכרונות מההצלבה לפני שנה עדיין טריים) - ואת זה מכבי עשתה ובגדול.
אז בסופו של דבר ריאל, שעולה על מכבי בכל פרמטר ובכל עמדה (אולי חוץ מעמדת המאמן), ניצחה את המשחק כך או אחרת.
ומכאן סביר שהם ינסו לדהור אל עבר הגביע הנכסף, ממכבי נותר לקוות שאולי יש איזה סיכוי שתצליח להשתחל לפיינל פור - אחרי היום זה כבר לא נשמע לי בלתי סביר בעליל.

אני דווקא חשבתי לגמרי שמכבי יכולים לנצח אותם.

באמת? רגע לפני פתיחת המשחק, אתה באמת חשבת שלמכבי יש סיכוי רציני לנצח את ריאל במשחק חוץ??
ברור שבספורט הכל יכול לקרות, אבל הסנריו ההגיוני והלא מפתיע של המשחק הזה היה ניצחון של ריאל - הם טובים ממכבי בכל אספקט ובכל עמדה, והמשחק הוא במדריד (אני עוד יכולה להבין תקוות במידה וזה היה בנוקיה).

ניצחון של מכבי ללא ספק היה מהווה הפתעה ענקית ואחד הנצחונות הגדולים אי פעם - לא משהו שניתן היה לצפות לו מראש.

אם את רוצה אני יכול להוכיח לך את זה :) , אם תרצי תיכנסי לאתר interbasket.net לפורום של אירופה predictions game תראי אותי היחיד ששם ניצחון למכבי מבין כולם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 31 ינואר 2014, 00:52

felix_r כתב:
יוסי22 כתב:סמית עם מדד 0 אחרי מדד 22 בשני המשחקים שכנראה העלו את מכבי להצלבה מול קובאן וגאלטסראי .

אף אחד לא אומר שסמית' הוא שחקן רע, אבל זאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה במכנסים במשחקים החשובים באמת.

1+
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: itai7 ו־20 אורחים