המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:שלב הטופ 16 ובמיוחד המשחק הערב נותנים לי כבר את ההרגשה שהפיינל פור ממש אפשרי
מה דעתכם? עד לאין מכבי יכולה להגיע השנה?
שחף כתב:תיזהרו, אנחנו עוד לא בהצלבה אפילו
MTA2311 כתב:לא יודע אם קבוצה לפיינל פור, אבל היא בוודאות יותר טובה מהקבוצה של השנה שעברה.
LIAV10 כתב:מוקדם להגיד, קודם צריך לנצח את שני המשחקים ברוסיה בחוץ וכל המשחקים שבניהם.
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:מוקדם להגיד, קודם צריך לנצח את שני המשחקים ברוסיה בחוץ וכל המשחקים שבניהם.
את צסקא בחוץ אתה מצפה לנצח??
אפילו ריאל חטפה שם...
MTA2311 כתב:לא יודע אם קבוצה לפיינל פור, אבל היא בוודאות יותר טובה מהקבוצה של השנה שעברה.
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:מוקדם להגיד, קודם צריך לנצח את שני המשחקים ברוסיה בחוץ וכל המשחקים שבניהם.
את צסקא בחוץ אתה מצפה לנצח??
אפילו ריאל חטפה שם...
לא אמרתי שאני מצפה, אמרתי שצריך לנצח שם לפני שקובעים אם זאת קבוצת פיינל פור.
roy1000 כתב:למכבי אין סגל לפיינל פור, אבל 4 - 1 בטופ 16מדבר בעד עצמו. כל עוד זה לא יהיה פנר או ברצלונה יש סיכוי.
toja27 כתב:roy1000 כתב:למכבי אין סגל לפיינל פור, אבל 4 - 1 בטופ 16מדבר בעד עצמו. כל עוד זה לא יהיה פנר או ברצלונה יש סיכוי.
יש סיכוי מול כל קבוצה כולל ברצלונה ובטח שפנר'.
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:למכבי אין סגל לפיינל פור, אבל 4 - 1 בטופ 16מדבר בעד עצמו. כל עוד זה לא יהיה פנר או ברצלונה יש סיכוי.
יש סיכוי מול כל קבוצה כולל ברצלונה ובטח שפנר'.
אני לא חושב שיש סיכוי ממשי מול הקבוצות האלה בסדרה. מכבי של בלאט הוכיחה שוב ושוב שהיא יכולה לנצח (כמעט) כל קבוצה במשחק אחד, אבל היא מתקשה מאוד מול קבוצות טובות יותר בסדרות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־32 אורחים