פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: בעיית הגבוהים של מכבי- מתקנים ?

30 ינואר 2014, 18:34

Maccabikid כתב:אם גיימס פצוע, לא מקבלים מהביטוח את הכסף שהיו אמורים לשלם לו? נשאר עוד משהו כמו חצי עונה, בהתחשב בכך שמשלמים עליו מס של ישראלי גם, זה יוצא משהו כמו חצי מיליון דולר.

כשחושבים על זה באמת מדובר בהרבה כסף

30 ינואר 2014, 18:37

Maccabikid כתב:אם גיימס פצוע, לא מקבלים מהביטוח את הכסף שהיו אמורים לשלם לו? נשאר עוד משהו כמו חצי עונה, בהתחשב בכך שמשלמים עליו מס של ישראלי גם, זה יוצא משהו כמו חצי מיליון דולר.

אני חושב שמתחילים לקבל כסף רק אחרי תקופה מסויימת של פציעה (חודשיים - שלושה) וגם אז רק חלק מסוים מהשכר (75% - 85%). אני גם די בטוח שהביטוח לא ירוץ לשלם פה כסף כי הם יטענו שפריצת הדיסק של ג'יימס הייתה מצב קיים במן חתימת החוזה. אני מניח שהסיפור הזה ייגמר בבית משפט.

30 ינואר 2014, 20:02

מה עם Dewayne Dedmon ? יש סיכוי להביא אותו ?

31 ינואר 2014, 12:09

נראה לך? הוא לא חרגול, ובלאט אוהב רק חרגולים של 2.06 מ' שקופצים גבוה. חבל חבל, כי לדעתי אפשר להפוך את ת'יוס ל-4 ואולי להרוויח עוד כמה ריבאונדים בהגנה. בלו ממילא לא בכושר טוב בערך מתחילת הטופ 16.

31 ינואר 2014, 13:58

אתם קופצים מהר מדי - אין לדני שום סיבה להביא עוד שחקן כרגע. סופו וטיוס יותר ממספיקים להחזיק את עמדה 5.

31 ינואר 2014, 14:11

roy1000 כתב:אתם קופצים מהר מדי - אין לדני שום סיבה להביא עוד שחקן כרגע. סופו וטיוס יותר ממספיקים להחזיק את עמדה 5.

ממש לא נכון. זה שהסגל הזה הספיק לך למשחק או שנים, לא אומר שהוא מספיק לאורך זמן. שחקנים מתעייפים, נסחטים ואז יורדים ביכולת או נפצעים כתוצאה ממאמץ יתר.

31 ינואר 2014, 14:12

roy1000 כתב:אתם קופצים מהר מדי - אין לדני שום סיבה להביא עוד שחקן כרגע. סופו וטיוס יותר ממספיקים להחזיק את עמדה 5.

מסכים. דני השיג את השאיפות שלו לעונה הזאת, הוא ככל הנראה יגיע להצלבה.

31 ינואר 2014, 14:17

מה אתם אומרים על ג'ג'ואן ג'ונסון?
הוא יותר פורוורד מאשר סנטר, אבל 2.08.
הסטט' שלו בליגה האיטלקית לא כזאת מדהימה, אבל אני יודע שהוא שחקן לא רע, מוביל את הליגה בחסימות (1.7), קולע 14 נקודות ומוריד 7 ריבאונדים.

31 ינואר 2014, 14:22

שמואל1 כתב:

מסכים. דני השיג את השאיפות שלו לעונה הזאת, הוא ככל הנראה יגיע להצלבה.

כמה מפתיע שהתגובה הזאת מגיעה משניכם.

אני מאוד אופתע אם לא יגיע שחקן.

31 ינואר 2014, 14:22

LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על ג'ג'ואן ג'ונסון?
הסטט' שלו בליגה האיטלקית לא כזאת מדהימה, אבל אני יודע שהוא שחקן לא רע, מוביל את הליגה בחסימות (1.7), קולע 14 נקודות ומוריד 7 ריבאונדים.

לא מכיר אותו, אבל זה לא משנה, השאלה היא מה גורם לך לחשוב, שהקבוצה תרצה לשחרר את השחקן?

31 ינואר 2014, 14:27

felix_r כתב:

לא מכיר אותו, אבל זה לא משנה, השאלה היא מה גורם לך לחשוב, שהקבוצה תרצה לשחרר את השחקן?

מעט ירוקים, המצב בליגה האיטלקית לא מדהים.

31 ינואר 2014, 14:29

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

מעט ירוקים, המצב בליגה האיטלקית לא מדהים.

50 אלף דולר שפדרמן מקציב למשכורת + הביי-אאוט ? :laugh2

01 פברואר 2014, 13:28

אגב, מי שמוביל את הליגה הספרדית במדד זה בלגוטה סקוליץ' בן ה-31. הוא אומנם סנטר, אבל הוא קולע לא רע בכלל לשלוש ואין בעיה לצוות איתו עם ת'יוס(עם סופו, לפחות בליגה, זה ליינאפ קצת כבד ולא נייד). לא שנראה לי שפדרמן אשכרה יביא אותו, אבל סתם כדי לומר שיש עוד אופציות חוץ מחרגולים מקפצים מהליגה הסינית.

01 פברואר 2014, 16:20

מקובי כתב:כמה מפתיע שהתגובה הזאת מגיעה משניכם.

מה בהסטוריית הניהול של דני פדרמן גורם לך לחשוב שיגיע שחקן? מתי בפעם האחרונה מכבי הביאה שחקן משמעותי בשלב הזה של העונה?

01 פברואר 2014, 16:35

שחף כתב:אגב, מי שמוביל את הליגה הספרדית במדד זה בלגוטה סקוליץ' בן ה-31. הוא אומנם סנטר, אבל הוא קולע לא רע בכלל לשלוש ואין בעיה לצוות איתו עם ת'יוס(עם סופו, לפחות בליגה, זה ליינאפ קצת כבד ולא נייד). לא שנראה לי שפדרמן אשכרה יביא אותו, אבל סתם כדי לומר שיש עוד אופציות חוץ מחרגולים מקפצים מהליגה הסינית.

הוא גם שיחק בנבחרת מונטנגרו ביחד עם רייס.
(לא יודע אם זו נקודה לזכותו או לחובתו :laugh2 )

01 פברואר 2014, 19:14

roy1000 כתב:

מה בהסטוריית הניהול של דני פדרמן גורם לך לחשוב שיגיע שחקן? מתי בפעם האחרונה מכבי הביאה שחקן משמעותי בשלב הזה של העונה?

בכל שנה בשנים האחרונות הביאו שחקן במהלך העונה.

אני לא נכנס לעניין רמת השחקן (שבזה בהחלט יכול להיות שיפור כמובן), אתם רשמתם שמכבי לא תביא שחקן, נקודה.

01 פברואר 2014, 19:54

מקובי כתב:בכל שנה בשנים האחרונות הביאו שחקן במהלך העונה.

אני לא נכנס לעניין רמת השחקן (שבזה בהחלט יכול להיות שיפור כמובן), אתם רשמתם שמכבי לא תביא שחקן, נקודה.

להביא שחקן ב- 50 אלף דולר זה כמו לא להביא שחקן בכלל. אני לא זוכר את הפעם האחרונה שמכבי הביאה שחקן בפברואר. לדעתי, לא יגיע שחקן בכלל (פשוט כי אין צורך בעוד זר ב- 50 אלף דולר) וגם אם יגיע, לא יהיה לו שום משמעות.

01 פברואר 2014, 20:35

מקובי כתב:
roy1000 כתב:

בכל שנה בשנים האחרונות הביאו שחקן במהלך העונה.

בעונה של פיני לא הביאו....

01 פברואר 2014, 20:45

מכבי לא צריכה חיזוק לאירופה כשהעונה בשלבים מתקדמים ושום שחקן שיגיע עכשיו לא יחזק את הקבוצה יותר ממה שהיא כרגע והיא עדיין חזקה בעמדות הפנים .

הבעיה היא בשחיקה בליגה הישראלית שסופו יוכל לנוח וטיוס לא ייפול מהרגליים ובשביל זה צריך בדיוק קפיץ ב-50 אלף דולר.

01 פברואר 2014, 20:47

קפיץ ב-50K יהיה פח לא נורמלי שגם ייחתך מפה אחרי חודש וחצי. אחר כך דני שובבני ורקנאטי יספרו לנו שאי אפשר להביא שחקנים באמצע העונה. בטח שאי אפשר במחירים של זר בנס ציונה.
פרסם תגובה