פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: חצי גמר גביע המדינה- מכבי נגד ראשל"צ, שני, 20:45

02 פברואר 2014, 15:01

עושים ראש , אפשר לרשום אותו למשחק ולא שתף , יותר טוב ? ראשון התחננו וזה היה תנאי . לא נראה להם שיבקשו שחקן מקבוצה אחרת .

02 פברואר 2014, 15:07

מה הסיפור??
אפשר לחשוב שזו פעם ראשונה ששחקן מושאל של מכבי משחק נגדה.
למה מאצ'בן לא עשה את זה במדי פרטיזן? כספי לא עשה את זה עם גליל? כנ"ל מקל? ושרמאנדיני בשנה שעברה עם אולי'?

מה הבעיה שכהן ישחק נגד מכבי?

02 פברואר 2014, 15:10

הבעיה שיש הסכם . מכבי תכנונו להעביר אותו החל משבוע הבא , ראשון התחננו שזה יהיה מלפני 12 יום זה הכל וזה הסיכום . ראשון היו יכולים לותר אם לא נראה להם .

02 פברואר 2014, 15:36

LIAV10 כתב:תאר לעצמך שהוא ישחק רע נגד מכבי, מפה רק קונספירציות יגיעו, עדיף שלא.

בהתחשב בזה שהוא שחקן די גרוע, אני בספק אם יהיה מקום לקונספירציות למיניהן. בשורה התחתונה זה עוד פישול של ההנהלה שמוציא את הקבוצה רע. רע מאוד.

02 פברואר 2014, 15:37

טיקי חוזר כתב:הבעיה שיש הסכם . מכבי תכנונו להעביר אותו החל משבוע הבא , ראשון התחננו שזה יהיה מלפני 12 יום זה הכל וזה הסיכום . ראשון היו יכולים לותר אם לא נראה להם .

הבעיה זה שההסכם לא חוקי, וזו לא פעם ראשונה שההנהלה המצחיקה שלנו מנסה לעשות הסכמים לא חוקיים העונה כאילו שלא כל דבר שמכבי עושה נבדק בשבע עיניים. חובבנות לשמה.

02 פברואר 2014, 15:44

רוי ,

ראשית ההסכם הוא חוקי ולו מהסיבה הפשוטה שאין שום דבר שמכבי וראשון סיכמו בניהם שהוא מנוגד לחוק.
מלבד זאת ,אתה יודע היטב שמה שמכבי לא תעשה , היא תקבל מקלחת צוננים , אם כהן יהיה רע , או יחטיא זריקה קריטית בסוף המשחק - יגידו שזה בגלל שהוא שחקן של מכבי
אם כהן יהיה טוב - התקשורת תרד על מכבי ששיחררו אותו.

קרב אבוד , עשדיף לנו פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה.

02 פברואר 2014, 15:45

מה לא חוקי? מה פאקינג לא חוקי? למה יש לנו אוהדים ששונאים את הקבוצה יותר מהתקשורת?
אם בכדורגל זה מקובל והגיוני, אין סיבה שלא יהיו סיכומים כאלה בכדורסל.
הגביע ממש משעמם אז מחפשים עכשיו במה להתעסק, כולם עטים על הקבוצה והאוהדים מצטרפים, נהדר.

02 פברואר 2014, 15:57

ankram כתב:רוי ,

ראשית ההסכם הוא חוקי ולו מהסיבה הפשוטה שאין שום דבר שמכבי וראשון סיכמו בניהם שהוא מנוגד לחוק.
מלבד זאת ,אתה יודע היטב שמה שמכבי לא תעשה , היא תקבל מקלחת צוננים , אם כהן יהיה רע , או יחטיא זריקה קריטית בסוף המשחק - יגידו שזה בגלל שהוא שחקן של מכבי

זה לא חוקי לעשות הסכם כזה שלא לדבר על איך שזה נראה. אם ראשון לא ישתפו את כהן במשחק הם יועמדו לדין ויקבלו עונש.
אני לא מבין למה צריך ללכת עקום? למה אי אפשר לעשות דברים בצורה ישרה ולפי הספר? ככה היה עם נעימי ועכשיו ככה קורה עם כהן. אבל כנראה שככה זה עם אנשים לא ישרים, הם אף פעם לא יעשו דברים כמו שצריך, תמיד יחפשו לרמות ולהפר את החוקים והכללים, וזה לא משנה אם מרמים את האוהדים, את התקשורת, את המאמן, את השחקנים, את הקהל, את הספונסרים או עושים קומבינות עם ראשון/גליל. מי שרמאי ושקרן תמיד ימצא את הדרך לרמות ולשקר. מתי כבר האנשים האלה יעופו מפה?

02 פברואר 2014, 16:02

roy1000 כתב:
ankram כתב:רוי ,

זה לא חוקי לעשות הסכם כזה שלא לדבר על איך שזה נראה. אם ראשון לא ישתפו את כהן במשחק הם יועמדו לדין ויקבלו עונש.
אני לא מבין למה צריך ללכת עקום? למה אי אפשר לעשות דברים בצורה ישרה ולפי הספר? ככה היה עם נעימי ועכשיו ככה קורה עם כהן. אבל כנראה שככה זה עם אנשים לא ישרים, הם אף פעם לא יעשו דברים כמו שצריך, תמיד יחפשו לרמות ולהפר את החוקים והכללים, וזה לא משנה אם מרמים את האוהדים, את התקשורת, את המאמן, את השחקנים, את הקהל, את הספונסרים או עושים קומבינות עם ראשון/גליל. מי שרמאי ושקרן תמיד ימצא את הדרך לרמות ולשקר. מתי כבר האנשים האלה יעופו מפה?

די לעשות מזבוב פיל.
לא חתמו על שום הסכם. פרי ומזרחי סיכמו ביניהם שכהן לא ישותף בגביע.
אני מציע שכהן יירשם למשחק ופשוט לא יכניסו אותו ובא לציון גואל.

02 פברואר 2014, 16:09

הבעיה שלך רוי הוא שאתה מגדיר כ"לפי הספר" , הוא בסך הכל בבואה לשטיפת המוח שהתקשורת האדומה (ברובה) דוחפת לך לראש + חוקים שונים ומשונים שכל מטרתם הם בראש ובראשונה לפגוע במכבי.
החל מחוק הפיינל פור , דרך החוק הרוסי עובר בשביל הזהב של שיוף 2 שחקנים בגלאי עתודה וכלה באיסור על השאלה מגיל מסויים.
כל החוקם האלו בעיקר האחרון הם בפירוש חוקים כדי לפגוע במכבי והם התקבלו בצורה מסריחה שלא לומר זדונית.
מה שעוד יותר מסריח שלא ההנהלה של ראשון או המאמן המנהלת!!, כן כן המנהלת , תגדיר לראשון מי ישותף במשחק ומי לא.
ולגבי הסיפא של דבריך , אני לא רואה כלל וכלל הבדל בין זה , לכל פוסט נאצה נגד שמעון מזרחי ע"י אוהדי הפועל.

02 פברואר 2014, 16:27

אני לא יודע אם זה חוקי או לא אבל זה בטוח "לא מוסרי/ספורטיבי" ואני נגד ההסכם הזה
מה כבר כהן היה עושה מולנו שלא נותנים לו לשחק?

02 פברואר 2014, 16:35

rc4991 כתב:אני לא יודע אם זה חוקי או לא אבל זה בטוח "לא מוסרי/ספורטיבי" ואני נגד ההסכם הזה

שיענקלה שחר עשה את זה במשך שנים בחיפה זה היה ספורטיבי? שמכבי במכדורגל התחילו עם זה משנה שעברה זה כן ספורטיבי?
אין פה שום דבר לא מוסרי, בהרבה מקומות בעולם נהוג ששחקן שמושאל והקבוצה המשאילה משלמת את שכרו, הוא לא ישחק נגדה.
לפי דעתי זה מיותר כי מושאלים משחקים נגדנו בד״כ ומדובר בג׳ייק כהן, לא בניקולה וויצ׳יץ.

ורוי, אתה פשוט שטוף מח מהתקשורת. ולא רק בנושא הזה, בכל נושא כמעט נראה שאתה ממש מתעב את המועדון.

02 פברואר 2014, 16:43

Roni1 כתב:
rc4991 כתב:אני לא יודע אם זה חוקי או לא אבל זה בטוח "לא מוסרי/ספורטיבי" ואני נגד ההסכם הזה

שיענקלה שחר עשה את זה במשך שנים בחיפה זה היה ספורטיבי? שמכבי במכדורגל התחילו עם זה משנה שעברה זה כן ספורטיבי?
אין פה שום דבר לא מוסרי, בהרבה מקומות בעולם נהוג ששחקן שמושאל והקבוצה המשאילה משלמת את שכרו, הוא לא ישחק נגדה.
לפי דעתי זה מיותר כי מושאלים משחקים נגדנו בד״כ ומדובר בג׳ייק כהן, לא בניקולה וויצ׳יץ.

ורוי, אתה פשוט שטוף מח מהתקשורת. ולא רק בנושא הזה, בכל נושא כמעט נראה שאתה ממש מתעב את המועדון.

אני לא רואה כדורגל
לי זה לא מרגיש ספורטיבי אבל אם זה משהו שכבר נעשה בעבר אז אין לי בעיה

02 פברואר 2014, 16:56

מספיק שכהן מכיר את התרגילים שלנו , ואת נקודות התורפה שלנו , זה די והותר.
כל עוד שחקן חתום בקבוצה אחת על חוזה ומשחק נגדה כמושאל , שאלות מוסריות יצוצו ככה או ככה.
זאת בדיוק ה"סיבה" שהמציאו את החוק האנטי מכביסטי ה מי יודע כמה ששחקן מעל גיל מסויים לא יכול להיות מושאל , בשל ה"מוסריות".

ראבק , שנת 2014 , 44 שנים מאז שמכבי שולטת ביד רמה בליגה , פתאום צצים להם כל מני שאלות מוסר כאילו אנחנו תמיד היינו אמא תרזה של הספורט.

02 פברואר 2014, 16:58

אני מסכים שזה לא ספורטיבי וזה מוציא את מכבי רעים, כמו שהמינוי המחודש של פניני לקפטן לא עוזר למכבי שיווקית ותדמיתית. ההנהלה עושה המון טעויות. כולה פאקינג ג'ייק כהן, אנחנו לא מדברים על איזה נשק שובר שוויון. למען ההגינות, יש מקום לשלב אותו במשחק.

02 פברואר 2014, 17:11

er79 כתב:אני מסכים שזה לא ספורטיבי וזה מוציא את מכבי רעים, כמו שהמינוי המחודש של פניני לקפטן לא עוזר למכבי שיווקית ותדמיתית. ההנהלה עושה המון טעויות. כולה פאקינג ג'ייק כהן, אנחנו לא מדברים על איזה נשק שובר שוויון. למען ההגינות, יש מקום לשלב אותו במשחק.

חולק עליך , אנחנו פה לקחת תארים ולנצח , אם זה מוסרי והוגן לקחת כסף מפועלי ארץ ישראל ולבנות דרכם קבוצת כדורסל בבעלות גנבים (ע"ע הסתדרות), או לקבל כסף מסוחרי נשק או כאלו שברחו ממוסד לחולי רוח (ע"ע הפועל ירושלים)
אזי זה מוסרי להשאיל שחקן לקבוצה אחרת תוך התנייה שהוא לא ישחק מולה.
שהלפרין קלע סל נצחון מול מכבי אחרי שקיבל אסיסט מהשופט , זה חוקי אין ספק. מוסרי ? הוגן?
כמה טוב תעשה לך כל ההגינות והמוסר הזה , אם כהן יקלע סל נצחון מול מכבי , ויעיף אותה מהגביע?

תשאירו את המוסר לאסא כשר , אנחנו פה לקחת תארים , ואנחנו עושים את זה משנות ה70.

02 פברואר 2014, 17:42

ankram כתב:
er79 כתב:אני מסכים שזה לא ספורטיבי וזה מוציא את מכבי רעים, כמו שהמינוי המחודש של פניני לקפטן לא עוזר למכבי שיווקית ותדמיתית. ההנהלה עושה המון טעויות. כולה פאקינג ג'ייק כהן, אנחנו לא מדברים על איזה נשק שובר שוויון. למען ההגינות, יש מקום לשלב אותו במשחק.

חולק עליך , אנחנו פה לקחת תארים ולנצח , אם זה מוסרי והוגן לקחת כסף מפועלי ארץ ישראל ולבנות דרכם קבוצת כדורסל בבעלות גנבים (ע"ע הסתדרות), או לקבל כסף מסוחרי נשק או כאלו שברחו ממוסד לחולי רוח (ע"ע הפועל ירושלים)
אזי זה מוסרי להשאיל שחקן לקבוצה אחרת תוך התנייה שהוא לא ישחק מולה.
שהלפרין קלע סל נצחון מול מכבי אחרי שקיבל אסיסט מהשופט , זה חוקי אין ספק. מוסרי ? הוגן?
כמה טוב תעשה לך כל ההגינות והמוסר הזה , אם כהן יקלע סל נצחון מול מכבי , ויעיף אותה מהגביע?

תשאירו את המוסר לאסא כשר , אנחנו פה לקחת תארים , ואנחנו עושים את זה משנות ה70.

חולק על החילוק שלך. רבאק, כולה ג'ייק כהן, קצת פרופורציות. עשית ממנו ספאנוליס. טוב תעשה מכבי, בעיקר תדמיתית כי מקצועית היא לא תיפגע כהוא זה, אם תאפשר לכהן לקחת חלק במשחק

02 פברואר 2014, 17:47

ankram כתב:הבעיה שלך רוי הוא שאתה מגדיר כ"לפי הספר" , הוא בסך הכל בבואה לשטיפת המוח שהתקשורת האדומה (ברובה) דוחפת לך לראש + חוקים שונים ומשונים שכל מטרתם הם בראש ובראשונה לפגוע במכבי.
החל מחוק הפיינל פור , דרך החוק הרוסי עובר בשביל הזהב של שיוף 2 שחקנים בגלאי עתודה וכלה באיסור על השאלה מגיל מסויים.
כל החוקם האלו בעיקר האחרון הם בפירוש חוקים כדי לפגוע במכבי והם התקבלו בצורה מסריחה שלא לומר זדונית.
מה שעוד יותר מסריח שלא ההנהלה של ראשון או המאמן המנהלת!!, כן כן המנהלת , תגדיר לראשון מי ישותף במשחק ומי לא.
ולגבי הסיפא של דבריך , אני לא רואה כלל וכלל הבדל בין זה , לכל פוסט נאצה נגד שמעון מזרחי ע"י אוהדי הפועל.

אנקראם, תעשה לי טובה, אני כבר מזמן לא בן 12.

מכבי זו לא הקבוצה הראשונה שמשאילה שחקנים. בחיים שלי לא שמעתי על דיל כזה ששחקן לא משחק מול הקבוצה שהשאילה/שיחררה אותו. הרי מכבי השאילה המון שחקנים בעבר. ירושלים שיחררה העונה את כדיר ורוזן ושניהם שיחקו מולם, ואל תערבב פה את עניין החוק הרוסי שלא קשור למכבי בשום צורה שהיא (זה עניין של ארגון השחקנים).

הדברים שלי לא כוונו נגד שמעון, אלא נגד הדור הצעיר של ההנהלה. אני חושב שכולנו יודעים כבר עם איזה סוג של אנשים אנחנו מתעסקים פה. בכל מקרה ה"דיל" הזה (שלא יתקיים - אני בטוח שכהן ישחק בסופו של דבר), הוא עוד החלטה מטופשת בסדרה אינסופית של גאוני הדור שמנהלים את הקבוצה. עצם זה שמישהו חושב שג'ייק כהן יש איזושהי משמעות, כבר אומר מספיק על הניהול של הקבוצה.

02 פברואר 2014, 17:49

האם בתקנון רשום שזה לא חוקי? אז החלטתם שזה נגד החוק?

רק תדמיינו את ג'ייק כהן עומד על הקו 5 שניות לסיום ומחטיא ומכבי מנצחת. האם לא היתה קמה כאן ועדת חקירה? הרי הוא שחקן של מכבי...
לכל דבר יש שני צדדים.

02 פברואר 2014, 18:08

roy1000 כתב:
ankram כתב:הבעיה שלך רוי הוא שאתה מגדיר כ"לפי הספר" , הוא בסך הכל בבואה לשטיפת המוח שהתקשורת האדומה (ברובה) דוחפת לך לראש + חוקים שונים ומשונים שכל מטרתם הם בראש ובראשונה לפגוע במכבי.

אנקראם, תעשה לי טובה, אני כבר מזמן לא בן 12.

מכבי זו לא הקבוצה הראשונה שמשאילה שחקנים. בחיים שלי לא שמעתי על דיל כזה ששחקן לא משחק מול הקבוצה שהשאילה/שיחררה אותו. הרי מכבי השאילה המון שחקנים בעבר. ירושלים שיחררה העונה את כדיר ורוזן ושניהם שיחקו מולם, ואל תערבב פה את עניין החוק הרוסי שלא קשור למכבי בשום צורה שהיא (זה עניין של ארגון השחקנים).

הדברים שלי לא כוונו נגד שמעון, אלא נגד הדור הצעיר של ההנהלה. אני חושב שכולנו יודעים כבר עם איזה סוג של אנשים אנחנו מתעסקים פה. בכל מקרה ה"דיל" הזה (שלא יתקיים - אני בטוח שכהן ישחק בסופו של דבר), הוא עוד החלטה מטופשת בסדרה אינסופית של גאוני הדור שמנהלים את הקבוצה. עצם זה שמישהו חושב שג'ייק כהן יש איזושהי משמעות, כבר אומר מספיק על הניהול של הקבוצה.

מבלי להיכנס לאספקטים המוסריים בעניין מכבי וג'ייק כהן.
ירושלים אכן שיחררה, ולא השאילה את כדיר ורוזן עד כמה שידוע לי. אם כבר, צריך לבדוק לגבי שחקנים שהושאלו מקבוצות לקבוצות אחרות בארץ לצורך ההשוואה.
פרסם תגובה