מכבי נגד פארגו: מכבי שלחה את חוזהו לבוררות משפטית בפיב"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי נגד פארגו: מכבי שלחה את חוזהו לבוררות משפטית בפיב"א

הודעהעל ידי itay92 » 15 אוגוסט 2011, 15:17

זה לא קשור לאוגוסט כי בעיקרון השביתה התחילה לפני אוגוסט.
כלומר אחרי השביתה או לא,כי השביתה בכל מקרה התחילה לפני סיום הסעיף בחוזה.
itay92

הודעהעל ידי שחף » 15 אוגוסט 2011, 16:09

המקרה הזה מזכיר לי את מקרה שאראס לפני שבע שנים. באותו קיץ שאראס פנה למכבי בבקשה להשתחרר לברצלונה\צסק''א. מכבי החזיקה בחוזה עם אופציה על שאראס. שאראס בלע את הרוק, נשאר בצהוב, וזה נגמר ב-MVP של הפיינל פור ו-100 אלף חוגגים בגני יהושוע. לא יודע לגבי החלק השני, אבל אין לי ספק שפארגו ישחק במכבי בעונה הבאה.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוגוסט 2011, 16:17

שחף כתב:המקרה הזה מזכיר לי את מקרה שאראס לפני שבע שנים. באותו קיץ שאראס פנה למכבי בבקשה להשתחרר לברצלונה\צסק''א. מכבי החזיקה בחוזה עם אופציה על שאראס. שאראס בלע את הרוק, נשאר בצהוב, וזה נגמר ב-MVP של הפיינל פור ו-100 אלף חוגגים בגני יהושוע. לא יודע לגבי החלק השני, אבל אין לי ספק שפארגו ישחק במכבי בעונה הבאה.

גם אני חושב, שפארגו יחזור בעצמו. פשוט אחרת הוא יצטרך לשלם יותר כסף מאשר הרוויח עד עכשיו בקריירה המקצוענית שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי משה » 15 אוגוסט 2011, 16:26

felix_r כתב:
שחף כתב:המקרה הזה מזכיר לי את מקרה שאראס לפני שבע שנים. באותו קיץ שאראס פנה למכבי בבקשה להשתחרר לברצלונה\צסק''א. מכבי החזיקה בחוזה עם אופציה על שאראס. שאראס בלע את הרוק, נשאר בצהוב, וזה נגמר ב-MVP של הפיינל פור ו-100 אלף חוגגים בגני יהושוע. לא יודע לגבי החלק השני, אבל אין לי ספק שפארגו ישחק במכבי בעונה הבאה.

גם אני חושב, שפארגו יחזור בעצמו. פשוט אחרת הוא יצטרך לשלם יותר כסף מאשר הרוויח עד עכשיו בקריירה המקצוענית שלו.

השאלה צריכה להיות בכלל אם מכבי תיהיה מוכנה בכלל לקבל אותו בחזרה, אני לא כל כך בטוח בזה.
משה

הודעהעל ידי חציברטאס » 15 אוגוסט 2011, 16:54

גם אני לא מאמין שמכבי תרצה את פארגו בחזרה... גם ככה יש עודף גארדים. פארגו מהמר על כל הקופה שהשביתה תסתיים, אחרת הוא ישאר בלי קבוצה כל העונה (מעצם העובדה שיש לו חוזה).

מזכיר לי קצת את פרקינס שחיכה וחיכה לחוזה גדול מיותר ממה שמכבי הציעו לו ועכשיו אף אחת לא רוצה אותו בכלל.
חציברטאס

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2011, 17:30

חציברטאס כתב:גם אני לא מאמין שמכבי תרצה את פארגו בחזרה... גם ככה יש עודף גארדים. פארגו מהמר על כל הקופה שהשביתה תסתיים, אחרת הוא ישאר בלי קבוצה כל העונה (מעצם העובדה שיש לו חוזה).

מזכיר לי קצת את פרקינס שחיכה וחיכה לחוזה גדול מיותר ממה שמכבי הציעו לו ועכשיו אף אחת לא רוצה אותו בכלל.

למה??
זה עניין רציני ולא עניין של ברוגזים. הכל מעוגן ומסודר לפי חוזים שנחתמו ע"י עורכי דין.

סה"כ, אם כל מה שפארגו הציע זה לפתוח את החוזה ולהוסיף לו סעיף מסויים, זה לא כזה ביג דיל. מכבי יכולה להסכים או שלא להסכים.
בסופו של דבר לא צריך להיעלב ולהשתולל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Yaeli » 15 אוגוסט 2011, 17:34

jol9 כתב:
חציברטאס כתב:גם אני לא מאמין שמכבי תרצה את פארגו בחזרה... גם ככה יש עודף גארדים. פארגו מהמר על כל הקופה שהשביתה תסתיים, אחרת הוא ישאר בלי קבוצה כל העונה (מעצם העובדה שיש לו חוזה).

למה??
זה עניין רציני ולא עניין של ברוגזים. הכל מעוגן ומסודר לפי חוזים שנחתמו ע"י עורכי דין.

סה"כ, אם כל מה שפארגו הציע זה לפתוח את החוזה ולהוסיף לו סעיף מסויים, זה לא כזה ביג דיל. מכבי יכולה להסכים או שלא להסכים.

לא לגמרי מדויק, הוא הרי גם הודיע שהוא לא יגיע לפתיחת האימונים. זה לא שהוא רק הציע לפתוח את החוזה ולהכניס בו שינויים (שזו חוצפה בפני עצמה), הוא דרש את זה, ואיים שאם זה לא יקרה אז הוא יחרים. כלומר, לא מדובר פה ב"ברוגז" אלא פשוט בהפרת חוזה.
Yaeli

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2011, 17:38

Yaeli כתב:
jol9 כתב:

למה??

לא לגמרי מדויק, הוא הרי גם הודיע שהוא לא יגיע לפתיחת האימונים. זה לא שהוא רק הציע לפתוח את החוזה ולהכניס בו שינויים (שזו חוצפה בפני עצמה), הוא דרש את זה, ואיים שאם זה לא יקרה אז הוא יחרים. כלומר, לא מדובר פה ב"ברוגז" אלא פשוט בהפרת חוזה.

אנחנו לא יודעים בוודאות מה קרה. יכול להיות שחלק מהעניין הוא גם הפרזה של התקשורת.

אני כן מסכים לחלוטין שאי הגעה במועד הנקוב היא הפרת משמעת, ואת הנושא הזה צריך למצות, אבל לא הייתי רץ אל הראש של פארגו עם הגרזן בידיים.
דברים כאלה צריך לעשות לאט ובשיקול דעת. הזמן לא פועל לרעת מכבי כאן, ואין מה למהר.

אסור לשכוח גם שהקבוצה הזאת נבנתה כשפארגו הוא אחד מהשחקנים החשובים בה, וגם לזה יש משקל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Yaeli » 15 אוגוסט 2011, 17:42

מסכימה לגמרי, כמובן שצריך לנהוג בשיקול דעת ובסבלנות. אך, אל תשכח, הקבוצה הוציאה הודעה רשמית, בה מודיעים שפארגו הודיע כי לא יגיע לארץ, אלא ימתין עד סוף השביתה בארה"ב. כך שככל הנראה לא מדובר בהפרזות של התקשורת.
עוד הפעם, זה לא אומר שצריך להשתולל, אבל די ברור (לפחות לדעתי), שבמידה ופארגו לא יורד מהעץ במהרה, מכבי לא תסבול את ההתנהגות הזאת, וגם במידה ומאוחר יותר הוא יתחרט, אני כלל לא בטוחה שמכבי תרצה אותו בחזרה. יש גבול לסבלנות.
Yaeli

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 אוגוסט 2011, 17:44

הכל תלוי מתי ואיך תיגמר הסאגה הזאת.
אם פארגו ימשיך למתוח את החבל,אני לא רואה מצב שהוא חוזר למכבי גם במקרה שפוסקים לטובתה בבוררות.
מכבי לא תתנהג כמו ילד מוכה, היא הייתה לפני פארגו ותהיה גם אחריו.

מה שכן, אם הוא יירד מהעץ הזה אפשר יהיה לסיים את הסיפור בקול דממה דקה, לשחרר כמה "הבהרות" לתקשורת ולקוות שהכל יחזור לקדמותו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2011, 17:48

Assaf M כתב:אם אני מכבי ת"א, לא רק שאני מודיע שפארגו בכל מקרה לא ישחק אצלי, אלא אני תובע את האמא שלו ושל הסוכן שלו על הפרת חוזה חוקי שנחתם.
פשוט בזיון ששחקן שקיבל כ'כ הרבה דברים ממכבי בעונה החולפת ובעצם בזכות מכבי הוא הפך לסופר סטאר בקנה מידה אירופאי, פשוט יורק לבאר ממנה הוא שותה.
שיתבייש. לא רוצה לראות אותו כאן גם אם יתחרט. שילך להיות המחליף של פארקר בספרס.
ותכלס, אני בספק אם בכלל הוא קיבל חוזה ואם קיבל אז מתחת לשולחן.

פארגו, תתבייש לך כפוי טובה

לפי דעתי גם מכבי די נהנתה משחקן שהיה אחד הטובים ביורוליג, ושילמה לו משכורת חייל בערך.

למה הרצון הזה ישר לרוץ ולשבור את הכלים.

כמו שחביב אמר, יכול להיות שמדובר בטריקים של סוכן, יכול להיות שהפרשה קצת נופחה מעבר למימדיה, יכול להיות שחלק גדול מהדברים נעשו בתום לב ובטיפשות מסויימת.

קצת סבלנות....
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Yaeli » 15 אוגוסט 2011, 17:49

Mta_atic כתב:הכל תלוי מתי ואיך תיגמר הסאגה הזאת.
אם פארגו ימשיך למתוח את החבל,אני לא רואה מצב שהוא חוזר למכבי גם במקרה שפוסקים לטובתה בבוררות.
מכבי לא תתנהג כמו ילד מוכה, היא הייתה לפני פארגו ותהיה גם אחריו.

מה שכן, אם הוא יירד מהעץ הזה אפשר יהיה לסיים את הסיפור בקול דממה דקה, לשחרר כמה "הבהרות" לתקשורת ולקוות שהכל יחזור לקדמותו.

נכון מאוד,
מה גם שבתחושה שלי הסיפור הזה כבר מתגלגל די הרבה זמן, כך שאנחנו כנראה מתקרבים לגבול הסבלנות.
נחכה ונראה...
Yaeli

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 אוגוסט 2011, 17:50

jol9 כתב:
Assaf M כתב:אם אני מכבי ת"א, לא רק שאני מודיע שפארגו בכל מקרה לא ישחק אצלי, אלא אני תובע את האמא שלו ושל הסוכן שלו על הפרת חוזה חוקי שנחתם.
פשוט בזיון ששחקן שקיבל כ'כ הרבה דברים ממכבי בעונה החולפת ובעצם בזכות מכבי הוא הפך לסופר סטאר בקנה מידה אירופאי, פשוט יורק לבאר ממנה הוא שותה.

לפי דעתי גם מכבי די נהנתה משחקן שהיה אחד הטובים ביורוליג, ושילמה לו משכורת חייל בערך.

כמו שחביב אמר, יכול להיות שמדובר בטריקים של סוכן, יכול להיות שהפרשה קצת נופחה מעבר למימדיה, יכול להיות שחלק גדול מהדברים נעשו בתום לב ובטיפשות מסויימת.

קצת סבלנות....

זה מה שהוא היה שווה באותה תקופה.
כולה שחקן אלמוני שמגיע מגליל, מה ציפית שישלמו לו מיליון דולר?
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2011, 17:55

Mta_atic כתב:
jol9 כתב:

קצת סבלנות....

זה מה שהוא היה שווה באותה תקופה.
כולה שחקן אלמוני שמגיע מגליל, מה ציפית שישלמו לו מיליון דולר?

לא, אבל אין כאן צד אחד שרק קיבל וצד אחד שרק נתן. שני הצדדים נתנו וקיבלו. מכבי קיבלה שחקן ברמה מאוד גבוהה, בשנת פריצה
בשכר מצחיק, וגם קיבלה שני תארים מקומיים וגמר יורוליג יוקרתי.
פארגו קיבל את הבמה, הדקות והחשיפה, וגם את המאמן שנתן לו את ההכוונה.

הכל מאוזן בסיפור הזה, ולפחות עד שהדברים יתבררו, ככה גם צריך להתייחס לזה. האוהדים כאן כבר מוכנים לתלות בובות וודו שלו. עוד קצת מוקדם בשביל זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 אוגוסט 2011, 18:04

אנחנו נוטים לנפח פה יותר מדי את הסיפור.
בואו נראה מה באמת קרה עד עכשיו; הסוכן של פארגו הודיע למכבי שפארגו לא יגיע לתחילת האימונים בגלל שיש לו הצעה מהאנ.בי.אי.. בד בבד, במכבי פנו לבוררות משפטית בנוגע לחוזה של פארגו. זהו, חוץ מהעובדות הללו, לא ידעו לנו כלום.

אז נכון, במקרה הרע, מצבינו גרוע וייתכן שפארגו באמת לא יוצא כאן טוב. אבל במקרה הטוב, יכול להיות שפשוט מדובר באי-הבנה והכל יסתדר בקרוב.
בואו נמתין ונראה לאן זה יוביל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 אוגוסט 2011, 18:07

מזרחי מצוטט ב YNET כאומר שהוא לא מבין מדוע פארגו מעדיף לשבת בבית ולא לשחק כשיש שביתה ושההודעה שלו היא אחת ההפתעות הגדולות של חייו. ( של מזרחי ).
סיפור פשוט זה לא.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחר.ג. » 15 אוגוסט 2011, 18:09

חביב אורנג'ד כתב:אנחנו נוטים לנפח פה יותר מדי את הסיפור.
בואו נראה מה באמת קרה עד עכשיו; הסוכן של פארגו הודיע למכבי שפארגו לא יגיע לתחילת האימונים בגלל שיש לו הצעה מהאנ.בי.אי.. בד בבד, במכבי פנו לבוררות משפטית בנוגע לחוזה של פארגו. זהו, חוץ מהעובדות הללו, לא ידעו לנו כלום.

אז נכון, במקרה הרע, מצבינו גרוע וייתכן שפארגו באמת לא יוצא כאן טוב. אבל במקרה הטוב, יכול להיות שפשוט מדובר באי-הבנה והכל יסתדר בקרוב.

זה לא מדויק,בתכלס הסוכן אמר שפארגו מפר את החוזה ועוזב את מכבי,לא שלא יגיע בגלל איזה מחלה...
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2011, 18:10

זאת הכתבה המדוברת

שמעון מזרחי: פארגו הצליח להפתיע אפילו אותי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4109289,00.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2011, 18:16

שחר.ג. כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אנחנו נוטים לנפח פה יותר מדי את הסיפור.

זה לא מדויק,בתכלס הסוכן אמר שפארגו מפר את החוזה ועוזב את מכבי,לא שלא יגיע בגלל איזה מחלה...

הסוכן אמר, וההוא הלך, וזה התייחס בעילום שם, וההיא היתה בכלל מקורבת של דני קליין. די נו.

אין ספק שיש בעיה ואף אחד לא עוצם עיניים, אבל עדיין לא ה-1 בספטמבר, ועדיין לא הופר שום חוזה. רק דיבורים.

פדרמן ומזרחי עושים בשכל, שלא רצים עכשיו להחתים עוד שחקן. חלאס. מספיק עם השחקנים ועל המלפפונים.
מתייחסים לפארגו כאילו הוא חלק ממכבי, וזה דבר נכון.

אם ייפר את החוזה ולא יגיע, אז צריך יהיה להיערך לשני דברים - קרב משפטי בלתי מתפשר (כי מכבי זאת לא שכונה) ובדיקה לגבי חיזוק הסגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2011, 18:23

אני חוששת שפארגו יגיע ב-1 בספטמבר וייראה כמו פרצוף תחת באימונים..זה לא מה שאנחנו צריכים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־36 אורחים