המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:המקרה הזה מזכיר לי את מקרה שאראס לפני שבע שנים. באותו קיץ שאראס פנה למכבי בבקשה להשתחרר לברצלונה\צסק''א. מכבי החזיקה בחוזה עם אופציה על שאראס. שאראס בלע את הרוק, נשאר בצהוב, וזה נגמר ב-MVP של הפיינל פור ו-100 אלף חוגגים בגני יהושוע. לא יודע לגבי החלק השני, אבל אין לי ספק שפארגו ישחק במכבי בעונה הבאה.
felix_r כתב:שחף כתב:המקרה הזה מזכיר לי את מקרה שאראס לפני שבע שנים. באותו קיץ שאראס פנה למכבי בבקשה להשתחרר לברצלונה\צסק''א. מכבי החזיקה בחוזה עם אופציה על שאראס. שאראס בלע את הרוק, נשאר בצהוב, וזה נגמר ב-MVP של הפיינל פור ו-100 אלף חוגגים בגני יהושוע. לא יודע לגבי החלק השני, אבל אין לי ספק שפארגו ישחק במכבי בעונה הבאה.
גם אני חושב, שפארגו יחזור בעצמו. פשוט אחרת הוא יצטרך לשלם יותר כסף מאשר הרוויח עד עכשיו בקריירה המקצוענית שלו.
חציברטאס כתב:גם אני לא מאמין שמכבי תרצה את פארגו בחזרה... גם ככה יש עודף גארדים. פארגו מהמר על כל הקופה שהשביתה תסתיים, אחרת הוא ישאר בלי קבוצה כל העונה (מעצם העובדה שיש לו חוזה).
מזכיר לי קצת את פרקינס שחיכה וחיכה לחוזה גדול מיותר ממה שמכבי הציעו לו ועכשיו אף אחת לא רוצה אותו בכלל.
jol9 כתב:חציברטאס כתב:גם אני לא מאמין שמכבי תרצה את פארגו בחזרה... גם ככה יש עודף גארדים. פארגו מהמר על כל הקופה שהשביתה תסתיים, אחרת הוא ישאר בלי קבוצה כל העונה (מעצם העובדה שיש לו חוזה).
מזכיר לי קצת את פרקינס שחיכה וחיכה לחוזה גדול מיותר ממה שמכבי הציעו לו ועכשיו אף אחת לא רוצה אותו בכלל.
למה??
זה עניין רציני ולא עניין של ברוגזים. הכל מעוגן ומסודר לפי חוזים שנחתמו ע"י עורכי דין.
סה"כ, אם כל מה שפארגו הציע זה לפתוח את החוזה ולהוסיף לו סעיף מסויים, זה לא כזה ביג דיל. מכבי יכולה להסכים או שלא להסכים.
בסופו של דבר לא צריך להיעלב ולהשתולל.
Yaeli כתב:jol9 כתב:חציברטאס כתב:גם אני לא מאמין שמכבי תרצה את פארגו בחזרה... גם ככה יש עודף גארדים. פארגו מהמר על כל הקופה שהשביתה תסתיים, אחרת הוא ישאר בלי קבוצה כל העונה (מעצם העובדה שיש לו חוזה).
למה??
זה עניין רציני ולא עניין של ברוגזים. הכל מעוגן ומסודר לפי חוזים שנחתמו ע"י עורכי דין.
סה"כ, אם כל מה שפארגו הציע זה לפתוח את החוזה ולהוסיף לו סעיף מסויים, זה לא כזה ביג דיל. מכבי יכולה להסכים או שלא להסכים.
בסופו של דבר לא צריך להיעלב ולהשתולל.
לא לגמרי מדויק, הוא הרי גם הודיע שהוא לא יגיע לפתיחת האימונים. זה לא שהוא רק הציע לפתוח את החוזה ולהכניס בו שינויים (שזו חוצפה בפני עצמה), הוא דרש את זה, ואיים שאם זה לא יקרה אז הוא יחרים. כלומר, לא מדובר פה ב"ברוגז" אלא פשוט בהפרת חוזה.
Assaf M כתב:אם אני מכבי ת"א, לא רק שאני מודיע שפארגו בכל מקרה לא ישחק אצלי, אלא אני תובע את האמא שלו ושל הסוכן שלו על הפרת חוזה חוקי שנחתם.
פשוט בזיון ששחקן שקיבל כ'כ הרבה דברים ממכבי בעונה החולפת ובעצם בזכות מכבי הוא הפך לסופר סטאר בקנה מידה אירופאי, פשוט יורק לבאר ממנה הוא שותה.
שיתבייש. לא רוצה לראות אותו כאן גם אם יתחרט. שילך להיות המחליף של פארקר בספרס.
ותכלס, אני בספק אם בכלל הוא קיבל חוזה ואם קיבל אז מתחת לשולחן.
פארגו, תתבייש לך כפוי טובה
Mta_atic כתב:הכל תלוי מתי ואיך תיגמר הסאגה הזאת.
אם פארגו ימשיך למתוח את החבל,אני לא רואה מצב שהוא חוזר למכבי גם במקרה שפוסקים לטובתה בבוררות.
מכבי לא תתנהג כמו ילד מוכה, היא הייתה לפני פארגו ותהיה גם אחריו.
מה שכן, אם הוא יירד מהעץ הזה אפשר יהיה לסיים את הסיפור בקול דממה דקה, לשחרר כמה "הבהרות" לתקשורת ולקוות שהכל יחזור לקדמותו.
jol9 כתב:Assaf M כתב:אם אני מכבי ת"א, לא רק שאני מודיע שפארגו בכל מקרה לא ישחק אצלי, אלא אני תובע את האמא שלו ושל הסוכן שלו על הפרת חוזה חוקי שנחתם.
פשוט בזיון ששחקן שקיבל כ'כ הרבה דברים ממכבי בעונה החולפת ובעצם בזכות מכבי הוא הפך לסופר סטאר בקנה מידה אירופאי, פשוט יורק לבאר ממנה הוא שותה.
לפי דעתי גם מכבי די נהנתה משחקן שהיה אחד הטובים ביורוליג, ושילמה לו משכורת חייל בערך.
למה הרצון הזה ישר לרוץ ולשבור את הכלים.
כמו שחביב אמר, יכול להיות שמדובר בטריקים של סוכן, יכול להיות שהפרשה קצת נופחה מעבר למימדיה, יכול להיות שחלק גדול מהדברים נעשו בתום לב ובטיפשות מסויימת.
קצת סבלנות....
Mta_atic כתב:jol9 כתב:Assaf M כתב:אם אני מכבי ת"א, לא רק שאני מודיע שפארגו בכל מקרה לא ישחק אצלי, אלא אני תובע את האמא שלו ושל הסוכן שלו על הפרת חוזה חוקי שנחתם.
לפי דעתי גם מכבי די נהנתה משחקן שהיה אחד הטובים ביורוליג, ושילמה לו משכורת חייל בערך.
למה הרצון הזה ישר לרוץ ולשבור את הכלים.
כמו שחביב אמר, יכול להיות שמדובר בטריקים של סוכן, יכול להיות שהפרשה קצת נופחה מעבר למימדיה, יכול להיות שחלק גדול מהדברים נעשו בתום לב ובטיפשות מסויימת.
קצת סבלנות....
זה מה שהוא היה שווה באותה תקופה.
כולה שחקן אלמוני שמגיע מגליל, מה ציפית שישלמו לו מיליון דולר?
חביב אורנג'ד כתב:אנחנו נוטים לנפח פה יותר מדי את הסיפור.
בואו נראה מה באמת קרה עד עכשיו; הסוכן של פארגו הודיע למכבי שפארגו לא יגיע לתחילת האימונים בגלל שיש לו הצעה מהאנ.בי.אי.. בד בבד, במכבי פנו לבוררות משפטית בנוגע לחוזה של פארגו. זהו, חוץ מהעובדות הללו, לא ידעו לנו כלום.
אז נכון, במקרה הרע, מצבינו גרוע וייתכן שפארגו באמת לא יוצא כאן טוב. אבל במקרה הטוב, יכול להיות שפשוט מדובר באי-הבנה והכל יסתדר בקרוב.
בואו נמתין ונראה לאן זה יוביל.
שחר.ג. כתב:חביב אורנג'ד כתב:אנחנו נוטים לנפח פה יותר מדי את הסיפור.
בואו נראה מה באמת קרה עד עכשיו; הסוכן של פארגו הודיע למכבי שפארגו לא יגיע לתחילת האימונים בגלל שיש לו הצעה מהאנ.בי.אי.. בד בבד, במכבי פנו לבוררות משפטית בנוגע לחוזה של פארגו. זהו, חוץ מהעובדות הללו, לא ידעו לנו כלום.
אז נכון, במקרה הרע, מצבינו גרוע וייתכן שפארגו באמת לא יוצא כאן טוב. אבל במקרה הטוב, יכול להיות שפשוט מדובר באי-הבנה והכל יסתדר בקרוב.
בואו נמתין ונראה לאן זה יוביל.
זה לא מדויק,בתכלס הסוכן אמר שפארגו מפר את החוזה ועוזב את מכבי,לא שלא יגיע בגלל איזה מחלה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־44 אורחים