מכבי נגד פארגו: מכבי שלחה את חוזהו לבוררות משפטית בפיב"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי נגד פארגו: מכבי שלחה את חוזהו לבוררות משפטית בפיב"א

הודעהעל ידי asafb96 » 15 אוגוסט 2011, 20:10

Mta_atic כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לפי מכבי,פארגו צריך להביא חוזה חתום או מינימום טיוטת חוזה..מה שאין לו..מה שאומר שגם אין לו קייס משפטי..חתיכת אידיוט..

ולפי הסוכן של פארגו הוא צריך רק להודיע שיש קבוצת NBA שמתעניינת בו בכדי להשתחרר מהחוזה, הנה ציטוט מווינט:
בסביבתו של השחקנים טוענים בדיוק להיפך וכי הוא צריך היה רק להודיע שיש לו הצעה מה-NBA והוא מבקש להשתחרר מהחוזה ולעזוב את המועדון על מנת להגשים את החלום הגדול שלו.

נשמע מטורף וקשה להאמין שיש לשחקן סעיף שחרור ע"ב הודעה עלומה, לא מגובה במסמכים ובאף שיט אחר.
ואם זה באמת נכון, מכבי אוכלת את הדייסה שהיא בישלה.

זה נשמע כל כך הזוי, שאני לא יודע אם זה קביל מבחינה משפטית
asafb96

הודעהעל ידי sweety » 15 אוגוסט 2011, 20:15

ההתנהגות של פארגו פשוט מעליבה. בזכות מכבי הוא קיבל את הבמה לפרוץ ןלהראות את היכולות שלו ואני לא מבינה מה אצה לו הדרך כ"כ..

קודם תעמוד בחוזה שהתחייבת לקבוצה שהזניקה אותך והאמינה בך וההזדמנות ל-NBA עוד תגיע אם הוא יהיה מספיק טוב... לא יודעת נשמע לי

שהחלום הגדול הזה שלו פשוט שיבש לו כל יכולת קבלת החלטות הגיונית.

זה ממש מוזר אני כל הזמן קוראת כמה מכבי מפוצצת בשחקנים ואיך יהיה זמן לכולם וכו' והערב המנגינה ממש שונה.כמה מהר דברים משתנים.
מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי קודי » 15 אוגוסט 2011, 20:42

http://www.one.co.il/Article/185125.html

הסוכן של פארגו, שהוא ממש לא ילד, טוען שאין חוזה והסיפור נגמר. לא נראה שפארגו יחזור לכאן וגם לא נראה שהוא מתכוון להתפשר. אם באמת הוא היה יכול לצאת מהחוזה על סמך הצהרה בלבד בלי להראות חוזה או לפחות מכתב כוונות מקבוצת NBA, אז מישהו כאן התרשל בעבודה המשפטית של החוזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2011, 20:47

קודי כתב:http://www.one.co.il/Article/185125.html

הסוכן של פארגו, שהוא ממש לא ילד, טוען שאין חוזה והסיפור נגמר. לא נראה שפארגו יחזור לכאן וגם לא נראה שהוא מתכוון להתפשר. אם באמת הוא היה יכול לצאת מהחוזה על סמך הצהרה בלבד בלי להראות חוזה או לפחות מכתב כוונות מקבוצת NBA, אז מישהו כאן התרשל בעבודה המשפטית של החוזה.

אין מצב שבחוזה של פארגו רשום ''אם מישהו יקרוץ לך ברחוב ותבין שמזה יש לך חוזה..תרגיש חופשי לבטל איתנו את החוזה שלך על סך 900K''..
אני חושבת שהסוכן של פארגו(שהוא יהודי)אמר לפארגו משהו כמו ''אל תדאג..אפשר לפרש את הסעיף הזה בכמה דרכים..הם לא יתפסו אותנו''..
פארגו לא יהיה במכבי..הבוררות תקבע פשוט האם הוא חופשי או האם הוא חופשי אבל שהוא צריך לשלם משהו למכבי..
בצהוב הוא לא ישחק יותר..לא בשביל זה מכבי הולכים לבוררות..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 15 אוגוסט 2011, 20:50

Holiday_Armadillo כתב:

אין מצב שבחוזה של פארגו רשום ''אם מישהו יקרוץ לך ברחוב ותבין שמזה יש לך חוזה..תרגיש חופשי לבטל איתנו את החוזה שלך על סך 900K''..
אני חושבת שהסוכן של פארגו(שהוא יהודי)אמר לפארגו משהו כמו ''אל תדאג..אפשר לפרש את הסעיף הזה בכמה דרכים..הם לא יתפסו אותנו''..
פארגו לא יהיה במכבי..הבוררות תקבע פשוט האם הוא חופשי או האם הוא חופשי אבל שהוא צריך לשלם משהו למכבי..

לפי הדברים של הסוכנים נראה שהוא באמת לא ישחק יותר בצהוב. לגבי פירוש החוזה, אני מזכיר לך שבדיוק אותו הסיפור היה למכבי עם פניני רק מהצד השני של החוזה. פניני הודיע לירושלים שיש לו הצעה מאירופה והוא השתחרר מהחוזה (ומכבי טענה שהוא השתחרר כדין) ואילו ירושלים טענה שהוא היה צריך להציג חוזה או לפחות הצעה מקבוצה אירופאית. כנראה שבכל זאת העולם עגול...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2011, 21:01

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לפי הדברים של הסוכנים נראה שהוא באמת לא ישחק יותר בצהוב. לגבי פירוש החוזה, אני מזכיר לך שבדיוק אותו הסיפור היה למכבי עם פניני רק מהצד השני של החוזה. פניני הודיע לירושלים שיש לו הצעה מאירופה והוא השתחרר מהחוזה (ומכבי טענה שהוא השתחרר כדין) ואילו ירושלים טענה שהוא היה צריך להציג חוזה או לפחות הצעה מקבוצה אירופאית. כנראה שבכל זאת העולם עגול...

אני עדיין בתחושה שהוא יגיע הנה ויראה כמו תחת..
אני חושבת שאסור בשום פנים ואופן להכניס לו חוזה יציאה ל-NBA..
אם השביתה נגמרת מחר מכבי נשארת בלי חצי קבוצה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 אוגוסט 2011, 21:05

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

המקרה עם מגדל הוא לא בדיוק אנלוגי למקרה הזה.
כאן מדובר בסעיף מאוד ספציפי המתיר לפארגו להשתחרר אך ורק לקבוצת אנ.בי.אי..
כמו כן, הטענה של מכבי היא שבגלל השביתה, פארגו פשוט לא יכול לקבל כרגע חוזה באנ.בי.אי. ולפיכך, הסעיף בחוזה אינו תקף.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי oriya » 15 אוגוסט 2011, 21:22

טוב, בצהוב כנראה לא נראה אותו עונה הבאה...
דרך אגב- שימו לב שבכתבה בספורט 5 http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05082.html כתוב שלסוכן של פארגו קוראים בראד איימס ובכתבה הזאת בוואן http://www.one.co.il/Article/185125.html כתוב שלסוכן שלו קוראים מארק ברטלשטיין.
בשני האתרים כתוב שהסוכן העניק להם ראיון :D
oriya

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוגוסט 2011, 21:29

oriya כתב:טוב, בצהוב כנראה לא נראה אותו עונה הבאה...
דרך אגב- שימו לב שבכתבה בספורט 5 http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05082.html כתוב שלסוכן של פארגו קוראים בראד איימס ובכתבה הזאת בוואן http://www.one.co.il/Article/185125.html כתוב שלסוכן שלו קוראים מארק ברטלשטיין.
בשני האתרים כתוב שהסוכן העניק להם ראיון :D

יש לו שני סוכנים לפי מה שהבנתי(אותה חברה כמובן)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 אוגוסט 2011, 02:37

בעקבות דבריו של ברטלשטיין שאלת מליון הדולר היא פשוטה: כיצד מנוסח בדיוק סעיף היציאה עד 1 באוגוסט? אם הניסוח הוא שעל פארגו חלה החובה להציג חוזה חתום, אז הוא הולך לאכול הרבה לוקשים. מנגד, אם הסעיף מציין שעל פארגו רק להגיד כי יש עניין של קבוצה להחתימו, כפי שטוען ברטלשטיין, או אז שמכבי קיבלה את כל הצינור. פארגו יכול בקלות לציין כי התעניינות הקבוצה החלה לפני ה-1 ביולי.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אוגוסט 2011, 02:58

נראה לי חובבני מידי לא להכניס דרישה לראות מסמך חתום מהקבוצה שהציע לו חוזה או הבטיחה לו חוזה לאחר השביתה ....
או שפארגו מאוד מאוד תמים ומאמין לסוכן שלו בכל דבר שהוא מאכיל אותו , או שהוא אחד האנשים הכי טיפשים שדרכו פה ולא מבין שבעיות משפטיות מול קבוצה שנתנה לו כזאת במה (עד כדי שהוא הסכים לחתום לעוד שנתיים) יכול להרוס לו את הקריירה ואף קבוצה לא תרצה להיכנס איתו לחוזה עם השכונה הזאת . אחרי הכל לא מדובר פה באיזה לברון או קובי שווה לקבוצות לקחת צ'אנס עם שחקן בעייתי (מבחינת נאמנות למערכת..) וגם אני בטוח שאחרי תרגיל כזה דיויד לא יתן עליו חוות דעת כלכך אוהדת .
תחזית שלי (יותר נכון הרצון שלי), בבוררות יחליטו שהוא מחוייב בחוזה למכבי והוא יחזור עם הזנב בין הרגליים ויתנצל . לגבי איך הוא ישחק , אם הוא לא יהיה טוב זה לא יהיה בגלל זה כי שחקן מקצוען מבין שעונה לא טובה (במיוחד בגילו) ולא משנה מאיזה סיבה או תרוץ ממש לא יתרום להתקדמות המקצועית והכלכלית שלו ואם לא ישחק טוב זה יהיה בגלל סיבות מקצועיות אחרות למרות שלדעתי כמו כל מקצוען הוא יתן את הכל ואם הקבוצה גם תשחק טוב ותביא תוצאות , נחזור לראות את אותם חיוכים מהשנה שעברה אצל השחקנים .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחר.ג. » 16 אוגוסט 2011, 05:31

yzafrir כתב:נראה לי חובבני מידי לא להכניס דרישה לראות מסמך חתום מהקבוצה שהציע לו חוזה או הבטיחה לו חוזה לאחר השביתה ....
או שפארגו מאוד מאוד תמים ומאמין לסוכן שלו בכל דבר שהוא מאכיל אותו , או שהוא אחד האנשים הכי טיפשים שדרכו פה ולא מבין שבעיות משפטיות מול קבוצה שנתנה לו כזאת במה (עד כדי שהוא הסכים לחתום לעוד שנתיים) יכול להרוס לו את הקריירה ואף קבוצה לא תרצה להיכנס איתו לחוזה עם השכונה הזאת . אחרי הכל לא מדובר פה באיזה לברון או קובי שווה לקבוצות לקחת צ'אנס עם שחקן בעייתי (מבחינת נאמנות למערכת..) וגם אני בטוח שאחרי תרגיל כזה דיויד לא יתן עליו חוות דעת כלכך אוהדת .
תחזית שלי (יותר נכון הרצון שלי), בבוררות יחליטו שהוא מחוייב בחוזה למכבי והוא יחזור עם הזנב בין הרגליים ויתנצל . לגבי איך הוא ישחק , אם הוא לא יהיה טוב זה לא יהיה בגלל זה כי שחקן מקצוען מבין שעונה לא טובה (במיוחד בגילו) ולא משנה מאיזה סיבה או תרוץ ממש לא יתרום להתקדמות המקצועית והכלכלית שלו ואם לא ישחק טוב זה יהיה בגלל סיבות מקצועיות אחרות למרות שלדעתי כמו כל מקצוען הוא יתן את הכל ואם הקבוצה גם תשחק טוב ותביא תוצאות , נחזור לראות את אותם חיוכים מהשנה שעברה אצל השחקנים .

אני חושב שהחוזה לא מדבר על הצגה של חוזה,אלא על כוונה לצאת מהחוזה טיוטה.
הנקודה של פארגו די נכונה, השביתה התחילה ולכן הוא לא יכל להציג חוזה,כי אין מי שייתן לו.
אני ממש לא בטוח שמכבי תזכה בבוררות.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי קובי » 16 אוגוסט 2011, 06:21

מזרחי: "פארגו ילדותי, הרצון להגיע ל-NBA טישטש אותו"

יו"ר מכבי תל אביב לגל"צ: "הוא יצטרך להגיע לאימונים". כספי? "לקראת הסכם". עומס בסגל? "איש לא יקופח"

ג'רמי פארגו וסוכנו דרשו לעזוב את מכבי תל אביב במטרה שהשחקן ינסה את מזלו ב-NBA, אבל כנראה ששניהם לא ממש בדקו מה צריך לעשות כדי לרדוף אחרי החלום. קודם כל, בליגה הטובה בעולם עדיין יש שביתה שאוסרת על כל יצירת קשר בין שחקנים לקבוצות. שני, רק במאי האחרון הוא חתם על חוזה עתק עם הצהובים, שממש לא מתכוונים לתת לו לעזוב בקלות.

"הסוכן לא דייק בדבריו", הבהיר היו"ר שמעון מזרחי בראיון לגל"צ, והסביר: "סמוך מאוד לסיום העונה האחרונה חתמנו חוזה משודרג עם פארגו לשתי עונות עם סעיף יציאה בהתמלא שני תנאים ולא אחד - להציג הסכם חתום ולא יאוחר מ-1 באוגוסט. הוא לא יכול היה לחתום הסכם כי לא הותר מו"מ בין שחקנים לקבוצות ב-NBA. אין לו חוזה חתום שם ואנחנו מקווים שהוא ימלא את ההסכם".

"יש תאריך שהשחקנים, פרט לשחקני הנבחרת שבסגל, צריכים להגיע לאימונים. אנחנו מקווים שהבינה תגבור", הוסיף מזרחי. "ג'רמי הוא טיפה ילדותי ויש לו חלום גדול להיות שחקן NBA. אם הוא לוקח שיקולים בניגוד לחוות דעתם של סוכניו, כנראה הרצון שלו להגיע ל-NBA קצת מטשטש אותו".

על צירופו של עומרי כספי אמר היו"ר: "זה לקראת הסכם. זה רק טבעי שברגע שיש שביתה ב-NBA שחקן שגדל במועדון יחזור. בינתיים הדעות אומרות שעד ינואר לא תהיה פריצת דרך ב-NBA. דברים משתנים ואם עד 15 בינואר השביתה לא תסתיים, קיים סיכוי גבוה שהעונה שם תתבטל".

"הקבוצה צריכה לשחק בשלוש מסגרות ויש עומס לא קטן. המאמנים יודעים את זה וחילקו גם בעונה שעברה את הדקות", התייחס מזרחי לסגל הרחב, והבהיר: "אף אחד לא יקופח. אני מקווה גם שאף אחד לא ייפצע, אבל עברנו את זה בעונה האחרונה עם דורון פרקינס".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05089.html
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 16 אוגוסט 2011, 06:24

ואם יש סעיף חתום וככל הנראה מזרחי בדק אין לפראגו מה לעשות חוץ מלשחק שנה או לשלם כנס שגם נקוב בחוזה (בדרך כלל בגובה החוזה ) וגם במקרה כזה מכבי צריכה לשחרר אותו לקבוצה אחרת בעולם עם התחשק לה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי שחר.ג. » 16 אוגוסט 2011, 07:07

אני שונא שספורט 5 מוציא מההקשר.
מזרחי: גרמי תשמע, הוא עדין ילד ויש לו חלום וזה טשטש אותו קצת.
כותרת: פארגו ילדותי.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי קובי » 16 אוגוסט 2011, 07:15

שחר.ג. כתב:אני שונא שספורט 5 מוציא מההקשר.
מזרחי: גרמי תשמע, הוא עדין ילד ויש לו חלום וזה טשטש אותו קצת.
כותרת: פארגו ילדותי.

שטויות. מזרחי אמר בציטוט "ג'רמי הוא טיפה ילדותי". הכותרת לגיטימית לחלוטין.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 16 אוגוסט 2011, 07:34

מאוד מעודד
מזרחי על פארגו:"הוא יצטרך להגיע לאימונים"
זה אומר שמכבי לא מתכוונת לוותר עליו כל הכבוד :D :dance4
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוגוסט 2011, 08:54

שחר.ג. כתב:
yzafrir כתב:נראה לי חובבני מידי לא להכניס דרישה לראות מסמך חתום מהקבוצה שהציע לו חוזה או הבטיחה לו חוזה לאחר השביתה ....

אני חושב שהחוזה לא מדבר על הצגה של חוזה,אלא על כוונה לצאת מהחוזה טיוטה.
הנקודה של פארגו די נכונה, השביתה התחילה ולכן הוא לא יכל להציג חוזה,כי אין מי שייתן לו.
אני ממש לא בטוח שמכבי תזכה בבוררות.

ראית את החוזה??? שמעון מזרחי כן ראה (וכנראה גם חתם עליו) ואמר בצורה מפורשת שישנם שני תנאים שחייבים להתקיים ואחד מהם הוא חוזה חתום מה שפארגו לא יכל להציג
בשום צורה ואופן.

אני לא אומר שהטענות של פארגו לא קשורות. קשה לי להאמין שהם היו הולכים על מהלך כזה בלי שיש להם איזשהו קייס משפטי, אבל אנחנו לא נמצאים במצב
לשפוט, כי אנחנו לא מכירים את העובדות מספיק לעומק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחר.ג. » 16 אוגוסט 2011, 09:15

תשמע,לא נראה לי שהסוכן של פארגו ופארגו עצמו, ילכו על מהלך כל כך מסוכן בשביל הימור שאולי הם יזכו פשוט לא נשמע מציאותי...
תמונהg]
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי קובי » 16 אוגוסט 2011, 09:26

שחר.ג. כתב:תשמע,לא נראה לי שהסוכן של פארגו ופארגו עצמו, ילכו על מהלך כל כך מסוכן בשביל הימור שאולי הם יזכו פשוט לא נשמע מציאותי...

צודק. הרבה יותר מציאותי שמכבי חותמת עם שחקנים על חוזה שמתי שמתחשק להם הם יכולים לצאת ממנו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־22 אורחים