14 פברואר 2014, 14:49
14 פברואר 2014, 14:50
14 פברואר 2014, 14:52
שחף כתב:מישהו כתב שאם באיירן כדורגל מוכרת בלם אחד ומעבירים את הכסף לכדורסל יש להם תקציב לפיינל פור. למה אצלנו הקשר בין המחלקות הוא כזה קטן? הייתי מאוד שמח אם גולדהאר היה מעביר איזה סכום נניח לחיזוק באמצע העונה. זה היה נראה אחרת ואולי לא היה מגיע לפה קרואטי בן 34 שגמר את הקריירה כבר.
14 פברואר 2014, 14:53
שחף כתב:איפה קראת את זה? התקציב של הכדורגל נדמה לי זה 100 מיליון ש''ח. זה כמעט 10 מיליון דולר יותר מהכדורסל
14 פברואר 2014, 14:55
שחף כתב:מישהו כתב שאם באיירן כדורגל מוכרת בלם אחד ומעבירים את הכסף לכדורסל יש להם תקציב לפיינל פור. למה אצלנו הקשר בין המחלקות הוא כזה קטן? הייתי מאוד שמח אם גולדהאר היה מעביר איזה סכום נניח לחיזוק באמצע העונה. זה היה נראה אחרת ואולי לא היה מגיע לפה קרואטי בן 34 שגמר את הקריירה כבר.
14 פברואר 2014, 14:56
felix_r כתב:שחף כתב:איפה קראת את זה? התקציב של הכדורגל נדמה לי זה 100 מיליון ש''ח. זה כמעט 10 מיליון דולר יותר מהכדורסל
נו? וזה הבדל גדול?
זה לא כמו בבאיירן, שתקציב קבוצת הכדורגל גדול פי 20 (אם לא יותר) מזה של כדורסל.
בבאיירן של כדורגל יש שחקנים, שכל אחד מהם עולה יותר מכל קבוצת הכדורסל שלה. במכבי של כדורגל אין דבר כזה.
14 פברואר 2014, 14:56
roy1000 כתב:שחף כתב:מישהו כתב שאם באיירן כדורגל מוכרת בלם אחד ומעבירים את הכסף לכדורסל יש להם תקציב לפיינל פור. למה אצלנו הקשר בין המחלקות הוא כזה קטן? הייתי מאוד שמח אם גולדהאר היה מעביר איזה סכום נניח לחיזוק באמצע העונה. זה היה נראה אחרת ואולי לא היה מגיע לפה קרואטי בן 34 שגמר את הקריירה כבר.
הבעלות שוה. אני חושב אתה מתכוון לזה שאולי הגיע הזמן שגודהאר ישתלט גם על קבוצת הכדורסל. משהו שכמעט כולנו היינו רוצים לראות.
14 פברואר 2014, 14:57
14 פברואר 2014, 14:58
14 פברואר 2014, 15:02
Roni1 כתב:felix_r כתב:שחף כתב:איפה קראת את זה? התקציב של הכדורגל נדמה לי זה 100 מיליון ש''ח. זה כמעט 10 מיליון דולר יותר מהכדורסל
נו? וזה הבדל גדול?
בבאיירן של כדורגל יש שחקנים, שכל אחד מהם עולה יותר מכל קבוצת הכדורסל שלה. במכבי של כדורגל אין דבר כזה.
אתה יודע כמה ז׳יז׳יצ׳ים אפשר להכניס בערן זהבי אחד?
14 פברואר 2014, 15:07
felix_r כתב:Roni1 כתב:felix_r כתב:שחף כתב:איפה קראת את זה? התקציב של הכדורגל נדמה לי זה 100 מיליון ש''ח. זה כמעט 10 מיליון דולר יותר מהכדורסל
נו? וזה הבדל גדול?
לא קשור בכלל.
א) לקחת שחקן הכי יקר בכדורגל והשוות לשחקן הכי זול בכדורסל.
ב) כמה עולה הכרטיס של זהבי? מיליוו וחצי דולר? יותר? בבאיירן יש שחקנים שעולים 30-40 מיליון כל אחד (אם לא יותר מזה)
14 פברואר 2014, 15:21
felix_r כתב:Roni1 כתב:felix_r כתב:שחף כתב:איפה קראת את זה? התקציב של הכדורגל נדמה לי זה 100 מיליון ש''ח. זה כמעט 10 מיליון דולר יותר מהכדורסל
נו? וזה הבדל גדול?
לא קשור בכלל.
א) לקחת שחקן הכי יקר בכדורגל והשוות לשחקן הכי זול בכדורסל.
ב) כמה עולה הכרטיס של זהבי? מיליוו וחצי דולר? יותר? בבאיירן יש שחקנים שעולים 30-40 מיליון כל אחד (אם לא יותר מזה)
14 פברואר 2014, 15:21
yzafrir כתב:עשית הנחת סוף סוף סוף העונה....אם על בייל שילמו 100 מליון יורו אז בבייארן יש שחקנים שמתקרבים לסכומים האלו...
בכלל , אני צופה שבשנים הבאות יושקע הרבה כסף גם בכדורסל כי יש שם פוטנציאל של קהל מאוד גדול .