Holiday_Armadillo כתב:יש כתבה מעולה בוואלה על החשיבות של יורדי (די בבקשה לקרוא לו ג'ורדי! הוא ביקש פעמיים! אתרים מטומטמים!) למכבי אבל הפואנטה מבחינתי היא החלק השני של הכתבה על ב''ש שנקרא ''הניצחון הכי שמח של ב''ש אי פעם''
בגלל זה הם לא אלופים ולא אמורים להיות אלופים גם!
כשהם יפסיקו להיות שמחים מהפסדים אז הם יהיו ראויים להיות אלופים
עאלק מנסים למכור אחרי המשחק שהם מעולם לא דיברו על אליפות
מזל שהם גם שמרו על שתיקה מוחלטת לפני המשחק ולא התראיינו לכל חור אפשרי
אני מבין את הכעס שלך על התקשורת, ומסכים איתו, אבל אני לא מבין מה הכעס שלך על באר-שבע?
אני חושב ששני הנושאים קצת התערבבו אצלך, מה שגרם לך לכתוב דברים ממש לא אובייקטיבים.
כמה נקודות:
* בבאר-שבע אף פעם לא דיברו על אליפות, כי ידעו שמכבי תל-אביב קבוצה הרבה יותר טובה. מי שדיבר על אליפות של באר-שבע, הייתה התקשורת, אז למה את כועסת על באר-שבע? על כך שבאר-שבע מתנהגת בצניעות? על כך שבאר-שבע מנצחת הרבה קבוצות ועושה למכבי קצת תחרות למרות שהסגל שלה אפילו לא מתקרב לזה של מכבי ברמת הכשרון? סליחה שאנחנו לא מפסידים בכוונה!
* בבאר-שבע לא היו שמחים אחרי ההפסד למכבי, אלא היו מרוצים שזה לא נגמר בהשפלה, מה שמאוד יכל לקרות לאור הדברים שקרו ב 10 הדקות הראשונות. בבאר-שבע היו גם מרוצים מכך, שהקבוצה לא נשברה ונלחמה למרות ששיחקה ב 10 שחקנים לאורך כל המשחק כמעט. מה לא בסדר בזה? אני מכיר הרבה קבוצות, שאחרי פתיחה כזאת של המשחק היו בקלות מקבלות חמישיה או אף יותר מזה. ראית איך השבוע ארסנל קיבלה 4 גולים ב 20 דקות מליברפול? אז על מה הכעס שלך? על זה שבאר-שבע לא נשברה למרות החסרון המספרי ולמרות שרוב שחקני ההגנה היו שחקני ספסל צעירים ולא מנוסים? סליחה שלא פתחנו רגלים!
* למרות שלא תזכה באליפות, באר-שבע נותנת באמת עונה נהדרת. להזכירך, עד למשחק אתמול לבאר-שבע היו יותר נקודות ממה שהיו למכבי בעונה שעברה בתקופה המקבילה. אז האוהדים של באר-שבע שמחים ונהנים מהעונה הנהדרת הזאת. מה רע בזה? בשתי העונות האחרונות באר-שבע נשארה בליגה רק במחזור האחרון (!) וגרמה הרבה מאוד סבל לאוהדים שלה, אז עכשיו לא מגיע לאוהדים קצת לשמוח? סליחה שאנחנו לא בוכים!
* מה הבעיה שלך?