המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אם יש דבר אחד שאני מפחד ממנו, זה האובססיביות של לנסות ללכת על ליאור בהגנה. זה אחד הדברים שעלה לנו ביוקר במלחה, זה מוציא את הקבוצה משטף המשחק וזה גם סתם טמטום. אני מקווה שמכבי תשחק את המשחק שלה, ולא תתרכז בלהראות לירושלים שאליהו הוא שחקן גרוע.
felix_r כתב:roy1000 כתב:אם יש דבר אחד שאני מפחד ממנו, זה האובססיביות של לנסות ללכת על ליאור בהגנה. זה אחד הדברים שעלה לנו ביוקר במלחה, זה מוציא את הקבוצה משטף המשחק וזה גם סתם טמטום. אני מקווה שמכבי תשחק את המשחק שלה, ולא תתרכז בלהראות לירושלים שאליהו הוא שחקן גרוע.
זה נכון, מה גם שהלפרין גם כן לא מצטיין בהגנה והגארדים הזריזים שלנו יכולים לנצל את זה
roy1000 כתב:קודי כתב:מה שציינת (תיאום הגנתי וכד') הוא ענין של אימון ומביא לידי ביטוי את העדיפות שיש למכבי בצוות על הקווים. מבחינת התקפה אין למכבי הרבה יותר מסופו ושלשות. קשה לדעת כיצד יתפתח המשחק אבל אני מתקשה להאמין שיהיה משחק חד צדדי.
נכון, אבל בדיוק אותה ההגנה שעבדה מצויין מול ריאל קרסה לחלוטין מול צסק"א פשוט כי האגרסיביות לא הייתה שם. אם מכבי באה נחושה ואגרסיבית בהגנה לירושלים יהיה קשה מאוד. אני לחלוטין לא אופתע ממשחק חד-צדדי לטובת מכבי. כמוש אמרתי, קבוצות טובות בהרבה מירושלים כבר חטפו תבוסות בנוקיה.
הרי בסופו של דבר הכל מוכרע על כמה שלשות וכמה איבודי כדור.
יוסי22 כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:מה שציינת (תיאום הגנתי וכד') הוא ענין של אימון ומביא לידי ביטוי את העדיפות שיש למכבי בצוות על הקווים. מבחינת התקפה אין למכבי הרבה יותר מסופו ושלשות. קשה לדעת כיצד יתפתח המשחק אבל אני מתקשה להאמין שיהיה משחק חד צדדי.
נכון, אבל בדיוק אותה ההגנה שעבדה מצויין מול ריאל קרסה לחלוטין מול צסק"א פשוט כי האגרסיביות לא הייתה שם. אם מכבי באה נחושה ואגרסיבית בהגנה לירושלים יהיה קשה מאוד. אני לחלוטין לא אופתע ממשחק חד-צדדי לטובת מכבי. כמוש אמרתי, קבוצות טובות בהרבה מירושלים כבר חטפו תבוסות בנוקיה.
הרי בסופו של דבר הכל מוכרע על כמה שלשות וכמה איבודי כדור.
אין שום קשר בין ההגנה של מכבי עם סמית וטיוס להגנה של מכבי עם סופו/בלו ואינגלס/לאנדסברג .
זה לא מקרה שמכבי הציגה הגנה יוצאת דופן במדריד והגנה כל כך נרפית במוסקבה , מעבר לסגל הקצר שהכריע את מכבי בסופו של דבר.
יוסי22 כתב:אין שום קשר בין ההגנה של מכבי עם סמית וטיוס להגנה של מכבי עם סופו/בלו ואינגלס/לאנדסברג .
זה לא מקרה שמכבי הציגה הגנה יוצאת דופן במדריד והגנה כל כך נרפית במוסקבה , מעבר לסגל הקצר שהכריע את מכבי בסופו של דבר.
מכביסט29 כתב:אני מסתכל על הת'רד הזה שקיבל כבר 5 עמודים (אפילו יותר מת'רדים מסויימים של יורוליג) עוד לפני שריקת הפתיחה ומתמוגג.
אם יש דבר אחד טוב וראוי בירושלים של העונה זה שהיכולת הטובה שלה מדליקה את הליגה וגורמת למכבי להתפקס ולקחת אותה ברצינות.
הלוואי שהמשחק הערב יצדיק את ההייפ האדיר שיש סביבו. הלוואי שנראה כדורסל איכותי ברמה של יורוליג ושסופסוף נהנה כמו שצריך ממשחק ליגה
Roni1 כתב:לא הגזמנו קצת? כאילו, המשחק הזה יותר חשוב לכם מדרבי?
מכביסט29 כתב:אני מסתכל על הת'רד הזה שקיבל כבר 5 עמודים (אפילו יותר מת'רדים מסויימים של יורוליג) עוד לפני שריקת הפתיחה ומתמוגג.
אם יש דבר אחד טוב וראוי בירושלים של העונה זה שהיכולת הטובה שלה מדליקה את הליגה וגורמת למכבי להתפקס ולקחת אותה ברצינות.
הלוואי שהמשחק הערב יצדיק את ההייפ האדיר שיש סביבו. הלוואי שנראה כדורסל איכותי ברמה של יורוליג ושסופסוף נהנה כמו שצריך ממשחק ליגה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים