24 ינואר 2014, 10:36
felix_r כתב:באמת שאין תלונות לטיוס, עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. כל הכבוד.
אם כי אסור לשכוח, שמול הקבוצה היחידה בטופ-16 שהיה לה קו קידמי קצת יותר רציני מילדים או פנסיונרים, ואני מדבר על לוקומוטיב, טיוס לא היה מסוגל לעשות כלום.
למזלנו, קבוצות ה NBA גנבו מאירופה כמעט את כל השחקנים, שנראים כמו סנטרים, והשנה אין הרבה קבוצות ביורוליג, שיש להן קו קדמי אמיתי. ככה שמול רוב הקבוצות טיוס כן יכול לתרום.
היום יכולנו לראות מה קורה, כשקבוצה עם קו קדמי אמיתי פוגשת קבוצת סמול-בול. אני מדבר על המשחק במוסקבה. מסינה סירב לעשות תחרות ריצה עם ריאל, והעלה בחמישייה את קרסטיץ' (5), וורונצביץ' (4) וחריאפה (3). את הרבע האחרון מסינה שיחק עם קרסטיץ' ב 4 (!) וקאון כ 5.
27 פברואר 2014, 08:32
27 פברואר 2014, 11:15
27 פברואר 2014, 13:12
rc4991 כתב:עדיין לא ברור אם טיוס ישחק הערב
סתם מעניין אותי-אפשר לחייב אותו לשחק מבחינה חוזית/משפטית?
בכל מקרה זה כבר די מגעיל ועולה לי על העצבים
27 פברואר 2014, 14:12
27 פברואר 2014, 14:39
27 פברואר 2014, 16:01
er79 כתב:איפה קראת שהוא בספק גם הערב?
27 פברואר 2014, 16:02
felix_r כתב:אני לא חובב גדול של טיוס, אבל אני חייב להגיד לכם:
אני חושב, שהאוהדים של מכבי כאן בפורום עושים טעות, כשהולכים בעיקבות התקשורת המטומטמת, שכרגיל מנסה להלהיט יצרים במכבי מכל שטות.
אין אף שחקן בעולם, שמסרב לשחק סתם ככה. שחקני כדורסל אוהבים את המשחק ואוהבים לשחק, אחרת היו בוחרים במקצוע אחר.
לא צריך למהר להאשים את טיוס בגלל שהבדיקות הרפואיות לא מצאו אצלו שום בעיה. זה עדיין לא מוכיח כלום. אני רוצה להזכיר לכם, שגם במקרה של ג'יימס הבדיקות לא מצאו שום בעיה (בהתחלה), והיו הרבה אנשים שמיהרו ללכלך.
אם הבן אדם מרגיש כאבים, זה אומר שמשהו לא בסדר. אין דבר כזה כאבים סתם, תמיד יש סיבה לכך, גם אם הרופאים לא תמיד יודעים לזהות את הסיבה.
27 פברואר 2014, 16:51
rc4991 כתב:felix_r כתב:אני לא חובב גדול של טיוס, אבל אני חייב להגיד לכם:
אני חושב, שהאוהדים של מכבי כאן בפורום עושים טעות, כשהולכים בעיקבות התקשורת המטומטמת, שכרגיל מנסה להלהיט יצרים במכבי מכל שטות.
אין אף שחקן בעולם, שמסרב לשחק סתם ככה. שחקני כדורסל אוהבים את המשחק ואוהבים לשחק, אחרת היו בוחרים במקצוע אחר.
לא צריך למהר להאשים את טיוס בגלל שהבדיקות הרפואיות לא מצאו אצלו שום בעיה. זה עדיין לא מוכיח כלום. אני רוצה להזכיר לכם, שגם במקרה של ג'יימס הבדיקות לא מצאו שום בעיה (בהתחלה), והיו הרבה אנשים שמיהרו ללכלך.
אם הבן אדם מרגיש כאבים, זה אומר שמשהו לא בסדר. אין דבר כזה כאבים סתם, תמיד יש סיבה לכך, גם אם הרופאים לא תמיד יודעים לזהות את הסיבה.
לא אמרנו שאין לו כאבים אבל נראה שמדובר בכאבים קטנים והוא לא מוכן לשחק למרות זאת
27 פברואר 2014, 17:00
27 פברואר 2014, 17:09
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:אני לא חובב גדול של טיוס, אבל אני חייב להגיד לכם:
לא אמרנו שאין לו כאבים אבל נראה שמדובר בכאבים קטנים והוא לא מוכן לשחק למרות זאת
נראה? למי זה נראה? מישהו יכול להרגיש במקום טיוס ולהחליט האם הכאבים שלו הם חזקים או חלשים?
מה זה השטויות האלה?
די כבר לדבר ללא מחשבה תחילה. אתה לא איזה כתב אדום אידיוט שמנסה ליצור סיכסוכים פנימיים במכבי.
27 פברואר 2014, 19:26
felix_r כתב:אני לא חובב גדול של טיוס, אבל אני חייב להגיד לכם:
27 פברואר 2014, 19:31
סוכנו של השחקן האפי וולטרס, שקיים שיחה קשה מאוד עם גורמים במועדון, אמר ל-ONE: "אלכס אדם חזק ותמיד רוצה לשחק, אבל הוא פצוע וכואב לו. אם הוא חש בכאבים, אני ממליץ לו שלא לשחק עד אשר יהיה כשיר באופן מלא. אם להנהלת מכבי יש עם זה בעיה - הם יכולים לנעול נעלי כדורסל ולעלות לשחק בעצמם ולשלוח מרפקים ולדחוף שחקנים ששוקלים 120 ק"ג, אבל אני מבין שטיוס מרגיש טוב יותר ואמור לשחק נגד גלאטסראיי. אם הוא ייקנס אתרום את הכסף בשמחה"
27 פברואר 2014, 19:33
27 פברואר 2014, 19:35
jol9 כתב:felix_r כתב:אני לא חובב גדול של טיוס, אבל אני חייב להגיד לכם:
spot on!!
לא מבין את מה שהולך כאן. נקע, שבר, גבות לא עשויות,... זה לא ענייננו. הדברים צריכים להיסגר בתוך המועדון, ולאף אחד מאתנו אין שום דרך לדעת מה קורה שם באמת,
ולכן לדעתי אין מקום לביקורת.
27 פברואר 2014, 20:10
ankram כתב:לדעתי אלכס לא יהיה פה שנה הבאה. אם יש משהו שכלל הנהלת מכבי סולדת ממנו
זה שחקן שלא מוכן לתת הכל לקבוצה שלו.
27 פברואר 2014, 20:39
jol9 כתב:spot on!!
לא מבין את מה שהולך כאן. נקע, שבר, גבות לא עשויות,... זה לא ענייננו. הדברים צריכים להיסגר בתוך המועדון, ולאף אחד מאתנו אין שום דרך לדעת מה קורה שם באמת,
ולכן לדעתי אין מקום לביקורת.
27 פברואר 2014, 22:02
27 פברואר 2014, 22:07
jol9 כתב:כרמל ורוי, הכל לכאורה.
ברגע שנדע את הכל נוכל לשפוט. כל מה שאתם אומרים נכתב בתקשורת השונה ולא פורסם באופן רשמי עד כמה שאני יודע.
זה לא נכון שכל מה שאנחנו מדברים כאן עליו זה דברים מהסוג הזה. להיפך. הרוב מתבסס על דברים שאנחנו רואים (משחקים למשל) ורק חלק קטן מתבסס על
דברים שנכתבים בתקשורת.
אין לי בעיה אם עוסקים בדבר הזה ומסייגים בהתאם. כלומר - אם זה נכון אז טיוס הוא חתיכת בן *ונה או whatever, אבל יש כאן יותר מדי פוסטים שעושים לו ניתוח בלי
הרדמה מבלי שאנחנו בטוחים בעובדות עדיין.
27 פברואר 2014, 22:14
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל ורוי, הכל לכאורה.
ברגע שנדע את הכל נוכל לשפוט. כל מה שאתם אומרים נכתב בתקשורת השונה ולא פורסם באופן רשמי עד כמה שאני יודע.
זה לא נכון שכל מה שאנחנו מדברים כאן עליו זה דברים מהסוג הזה. להיפך. הרוב מתבסס על דברים שאנחנו רואים (משחקים למשל) ורק חלק קטן מתבסס על
דברים שנכתבים בתקשורת.
אין לי בעיה אם עוסקים בדבר הזה ומסייגים בהתאם. כלומר - אם זה נכון אז טיוס הוא חתיכת בן *ונה או whatever, אבל יש כאן יותר מדי פוסטים שעושים לו ניתוח בלי
הרדמה מבלי שאנחנו בטוחים בעובדות עדיין.
כמה פעמים אנחנו כן יודעים את הדברים בודאות?
רוב הפעמים זה מתפרסם ואנחנו בוחרים האם להאמין או לא
כמו שבחרנו להאמין על ג'וניור או בלאט או דרק או פארגו שאף אחד מהדברים האלה לא היה שום דבר חוץ מכתבות בתקשורת
אם נתחיל להתייחס רק לדברים שיוצאים מהמועדון עצמו אנחנו נכתוב פה פעם ב-8 חודשים
אחרי הכל, אנחנו פורום, אנחנו לא מחוייבים לשום חוקי אתיקה שמחוייבים אליהם עיתונאים
קראנו משהו על טיוס? נדבר עליו כעל עובדה עד שיוכח לנו אחרת\נבחר להתייחס אליו ברצינות