אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מחפשים מחליף לפארגו?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אוגוסט 2011, 21:40

לשייר יש את זה. ובגדול. פחות אתלטי אך חכם יותר. לא תראי אותו מטביע מעל באגיץ אך גם לא תראי אותו מנסה להטביע ולהחטיא כמו שקרה לפארגו לא פעם. הבן אדם אינו אל.

אני לא חושבת שאפשר יותר מדי לבנות על שייר..
אני מאוד אוהבת אותו..אני מאוד רוצה שהוא יצליח ואני יודעת שעל כל מהלך טוב שלו אני אחגוג(כמו עם מצ'באן)..אבל אני לא יודעת אם כרגע אפשר לבנות עליו..
הוא עוד לא שיחק שנייה בכדורסל מקצועני(די-ליג מבחינתי לא נחשב)..יכול להיות שהוא יהיה הצלחה מסחררת..אבל יכול להיות שהוא גם לא שחקן שנוכל לסמוך עליו נגד קבוצות מאוד טובות..לפחות לא בשנה הראשונה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אוגוסט 2011, 21:45

Holiday_Armadillo כתב:
לשייר יש את זה. ובגדול. פחות אתלטי אך חכם יותר. לא תראי אותו מטביע מעל באגיץ אך גם לא תראי אותו מנסה להטביע ולהחטיא כמו שקרה לפארגו לא פעם. הבן אדם אינו אל.

אני לא חושבת שאפשר יותר מדי לבנות על שייר..
אני מאוד אוהבת אותו..אני מאוד רוצה שהוא יצליח ואני יודעת שעל כל מהלך טוב שלו אני אחגוג(כמו עם מצ'באן)..אבל אני לא יודעת אם כרגע אפשר לבנות עליו..
הוא עוד לא שיחק שנייה בכדורסל מקצועני(די-ליג מבחינתי לא נחשב)..יכול להיות שהוא יהיה הצלחה מסחררת..אבל יכול להיות שהוא גם לא שחקן שנוכל לסמוך עליו נגד קבוצות מאוד טובות..לפחות לא בשנה הראשונה..

אם על פארגו סמכו שיתר השחקנים בקוו האחורי הם פרקינס, אידסון ששיחק 2 לפרקים, בורשטיין ושארפ, מה הבעיה לסמוך על שאייר, שהוא כישרון גדול מאוד, שיש לידו את פאפאס, פארמר (לפחות עד סיום השביתה), בורשטיין, אוחיון, סמית' שיכול לשחק 2 ואם רוצים גם פרקינס?
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 אוגוסט 2011, 21:48

אם שייר יוכיח את עצמו במשך העונה..מה אכפת לי שיסמכו עליו? אני פשוט לא בעד שינבאו לשייר איזשהי הצלחה אטומית לפני שהוא בכלל קיבל גופייה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 אוגוסט 2011, 21:52

Holiday_Armadillo כתב:אם שייר יוכיח את עצמו במשך העונה..מה אכפת לי שיסמכו עליו? אני פשוט לא בעד שינבאו לשייר איזשהי הצלחה אטומית לפני שהוא בכלל קיבל גופייה..

אף אחד גם לא בונה עליו כהצלחה אטומית כרגע
לא רואה שום בעיה שיהיה הגארד ה3 ברוטציה העונה, לצד פארמר ופאפאס. בהמשך גם פרקינס יכול לחזור. זה קוו אחורי יותר טוב מהעונה שעברה, ואם אז הסתדרנו, אין סיבה שלא נצליח גם העונה
אני לא פוסל אגב הגעה של גארד נוסף, אבל אני לא חושב שזה יהיה איזה טעות חמורה אם מכבי לא תביא עוד גארד עכשיו
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 18 אוגוסט 2011, 05:43

jol9 כתב:אוףףףף, הנה שוב ייצאו השופלים.
חשבתי שכבר עברנו את זה.

אני אישית מקווה מאוד שמכבי לא תמהר ולא תתפתה ולא תחפש שחקן. בטח כל עוד מצב השביתה כמו שהוא, אין צורך בגארד נוסף כרגע.

שייר ויוגב יקבלו הזדמנות גדולה, ויצטרכו לספק תוצאות.

אולי הדבר שכן שווה לעשות זה להחתים את פרקינס.

יוני, תהיה רציני... אתה באמת מאמין שיוגב בשל לתת דקות טופ יורוליג איכותיות ???

איך אפשר לבנות על השביתה ? מה יהיה אם היא תסתיים בעוד חודשיים ? כבר נוכחנו לראות ששחקנים שמצטרפים במהלך העונה מתקשים להשתלב בצורה מהירה בקבוצה שכבר רצה. ומי אמר שההיצע יהיה מספיק טוב לאחר עזיבתו הצפוייה (?) של פארמר ?
כפי שאמרתי, כל ניחוש בעניין השביתה בעיניי איננו מושכל ואני לא חושב שלמכבי יש את הפריבילגיה להמר על כך.
במידה ופארמר עוזב, מכבי נשארת עם קו אחורי של פאפאס, שייר, יוגב וטל.

אמרתי את זה כבר - קו אחורי כזה יכול להצליח רק בזכות עונה הירואית של פאפאס המזדקן ויכולת מפתיעה, טובה ויציבה של שייר הצעיר וחסר הנסיון.
לטעמי, קשה לבנות על זה ואי אפשר להתעלם מעזיבת שחקן שהיה אמור הבורג המרכזי של הקבוצה העונה בצוותא עם סופו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוגוסט 2011, 08:59

לא מן הנמנע ששייר באמת יפרוץ, ולא בכדי הוא הוחתם במכבי.
בקיץ בו מדברים על איתור שחקני קולג' שיכולים להפתיע באירופה, שייר נמצא במצב מצויין.
הוא בוגר מכללה מצויינת, הוא גם ככב במכללה כזאת ובנוסף, הוא קצת יותר מבוגר ומנוסה מכל צעיריי הקולג' שעברו לאירופה.
על-פניו, שייר הוא הימור, אבל הימור מושכל ומחושב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 18 אוגוסט 2011, 09:16

לגמרי, על אף עונת הביש האחרונה (שבעצם כנראה בזכותה-בגללה הוא הגיע למכבי ובזול). אני מאוד מקווה שהוא יצליח. אם הייתי שם את הכסף העונה על מישהו במכבי, זה היה הוא.

השאלה הגדולה האם הוא ופאפאס יוכלו לסחוב את מכבי ב-3 המסגרות העונה, במידה והשביתה תסתיים ופארמר יעזוב כמתוכנן.
על אוחיון קשה לבנות לדעתי, מאחר והוא עדיין לא ברמות האלה.
לגבי טל - את יכולתו הדלה ראינו העונה ב"שיאה". כל זאת על אף הקו האחורי הדליל והדליל פלוס אחרי פציעתו של פרקינס, שגם איתו פשוט לא הצליח להשתלב ולתרום על המגרש.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוגוסט 2011, 09:29

כמו שזה נראה, אם השביתה תגמר זה יקרה לכל המוקדם בסביבות פברואר.
בתאריך זה, מכבי תהיה אחרי כמעט כל משחקי החוץ באדריאטית, והיא תצטרך לשחק בשלוש מסגרות רק למשך חודש-חודשיים. במקרה כזה אני משער שפאפס ושייר יספיקו.
בכל מקרה, לפחות לראות עיניי, הצמד פאפס-שייר הוא טוב יותר מאשר פרקינס-בורשטיין, וגם יותר מתאים לעמדת הרכז.
אם תהיה בעיה כלשהי, היא כנראה דוקא בעמדה מס'2.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 18 אוגוסט 2011, 09:45

שמע חביב, אני לא יודע אם מועדון בסדר גודל של מכבי יכול לקחת את הסיכון לגבי מועד סיום השביתה ב-NBA. ואם השביתה תסתיים בעוד כחודשיים ?
דיי במהלך דרמטי של אחד מהצדדים, הנראים כמבוצרים בעמדתם נכון לכרגע, כדי לשנות את תמונת המצב.

פאפאס היה ברמות האלה, אבל אנחנו לא יודעים באיזה כושר הוא נמצא נכון להיום והאם הוא יכול לתת 30 דקות איכות למשחק. שייר נראה מבטיח, אבל מעולם לא התמודד ברמות האלה. המחליפים של אלו הם טל, שעם כל הצער, נראה שגמר את הסוס ואוחיון שהוא בוסרי וגם בירושלים לא נתן תמיד את הטון.

לטעמי, אי אפשר לעצום את העיניים במקרה הזה של פארגו ופשוט לקוות לטוב. אני לא ממש אוהב את הסגל השמן שנוצר לנו העונה והייתי בשמחה מוותר על מספר שומנים עודפים. אף על פי כן, הקו האחורי אחרי עזיבת פארגו נראה לי רעוע.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוגוסט 2011, 09:59

ברור שצריכים עוד גארד. לדעתי, זה צעד בלתי-נמנע. אני חושב שסה"כ ההימור שהשביתה תמשך (לפחות עד פברואר), הוא דוקא הימור סביר, אבל גם עם פארמר, מכבי זקוקה לעוד גארד בכיר.

לגבי הקו האחורי של מכבי בכללתו, אני כבר הבעתי את דעתי על בורשטיין. מכבי היו צריכים להפרד ממנו בקיץ, ולעשות את זה יפה.
דוקא עכשיו אנחנו מבינים גם טוב היה לראות פה את לאנדסברג במקומו של בורשטיין. מהלך כזה היה חוסך הרבה כאב ראש ומשדרג באופן משמעותי את הקו האחורי.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 18 אוגוסט 2011, 10:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2011, 10:32

קובי כתב:
jol9 כתב:אוףףףף, הנה שוב ייצאו השופלים.
חשבתי שכבר עברנו את זה.

אני אישית מקווה מאוד שמכבי לא תמהר ולא תתפתה ולא תחפש שחקן. בטח כל עוד מצב השביתה כמו שהוא, אין צורך בגארד נוסף כרגע.

שייר ויוגב יקבלו הזדמנות גדולה, ויצטרכו לספק תוצאות.

אולי הדבר שכן שווה לעשות זה להחתים את פרקינס.

יוני, תהיה רציני... אתה באמת מאמין שיוגב בשל לתת דקות טופ יורוליג איכותיות ???

איך אפשר לבנות על השביתה ? מה יהיה אם היא תסתיים בעוד חודשיים ? כבר נוכחנו לראות ששחקנים שמצטרפים במהלך העונה מתקשים להשתלב בצורה מהירה בקבוצה שכבר רצה. ומי אמר שההיצע יהיה מספיק טוב לאחר עזיבתו הצפוייה (?) של פארמר ?
כפי שאמרתי, כל ניחוש בעניין השביתה בעיניי איננו מושכל ואני לא חושב שלמכבי יש את הפריבילגיה להמר על כך.
במידה ופארמר עוזב, מכבי נשארת עם קו אחורי של פאפאס, שייר, יוגב וטל.

אמרתי את זה כבר - קו אחורי כזה יכול להצליח רק בזכות עונה הירואית של פאפאס המזדקן ויכולת מפתיעה, טובה ויציבה של שייר הצעיר וחסר הנסיון.
לטעמי, קשה לבנות על זה ואי אפשר להתעלם מעזיבת שחקן שהיה אמור הבורג המרכזי של הקבוצה העונה בצוותא עם סופו.

מה שאתה אומר זה נכון.

ההתייחסות הראשונית שלי היתה שוב לכל בורסת השמות. זה ספורט לאומי בפורום שלנו, וזה די מעיק בעיניי, אבל ניחה.

ברור שישנו כאן חור שנפער, אבל לדעתי הסגירה של החור הזה, לא צריכה להיות תוך כדי ריצת עמוק עם הלשון בחוץ וחיפוש אחר מועמדים פוטנציאליים להחליף את פארגו.
למכבי יש זמן, וגם הבעיה שאמנם נראית כאמיתית, עדיין לא קרתה בפועל (האימונים עוד לא התחילו, ופארגו עדיין לא הפר את החוזה שלו).

ונניח וזה יקרה, אז למכבי ישנה עוד אופציה, שהיא לחפש מועמד מבין שחקני NBA שאינם חתומים על חוזה מחייב (נדמה לי שהדוגמא של ארויו עלתה כאן).
אז אם ישנו שחקן כמו ארויו שפנוי, ועלותו כנראה גם לא תהיה אסטרונומית, אז סביר שיהיו עוד מועמדים. אחרי הכל התפקיד (גארד בכיר בקבוצה גדולה) והשכר שמכבי מציעה,
הם אטרקטיביים, גם לשחקנים שבטוחים שאחרי השביתה הם ישיגו חוזים בNBA.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוגוסט 2011, 11:28

חביב אורנג'ד כתב:ברור שצריכים עוד גארד. לדעתי, זה צעד בלתי-נמנע. אני חושב שסה"כ ההימור שהשביתה תמשך (לפחות עד פברואר), הוא דוקא הימור סביר, אבל גם עם פארמר, מכבי זקוקה לעוד גארד בכיר.

לגבי הקו האחורי של מכבי בכללתו, אני כבר הבעתי את דעתי על בורשטיין. מכבי היו צריכים להפרד ממנו בקיץ, ולעשות את זה יפה.
דוקא עכשיו אנחנו מבינים גם טוב היה לראות פה את לאנדסברג במקומו של בורשטיין. מהלך כזה היה חוסך הרבה כאב ראש ומשדרג באופן משמעותי את הקו האחורי.

אם השביתה נמשכת עד אחרי ה15 בינואר לפי הבנתי, העונה בNBA כנראה תבוטל לגמרי, ככה שלא נצטרך לחכות עד פברואר.
אגב, לפי פרקינס ומכבי, העניינים עוד לא סגורים שם, צריך לחכות ולראות מה מכבי עושה איתו..
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוגוסט 2011, 11:46

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:ברור שצריכים עוד גארד. לדעתי, זה צעד בלתי-נמנע. אני חושב שסה"כ ההימור שהשביתה תמשך (לפחות עד פברואר), הוא דוקא הימור סביר, אבל גם עם פארמר, מכבי זקוקה לעוד גארד בכיר.

אם השביתה נמשכת עד אחרי ה15 בינואר לפי הבנתי, העונה בNBA כנראה תבוטל לגמרי, ככה שלא נצטרך לחכות עד פברואר.
אגב, לפי פרקינס ומכבי, העניינים עוד לא סגורים שם, צריך לחכות ולראות מה מכבי עושה איתו..

לדעתי, הבאת פרקינס כשחקן מוביל למכבי תהיה טעות חמורה.
בלי קשר לפיצעה (שבאופן כמעט ודאי, תגביל את פרקינס לאחר שיחזור), פרקינס הוא לא שחקן מספיק טוב בכדי להיות שחקן מוביל בעמדה מס' 2, בטח לאור התחזקותה של היורוליג בעונה הבאה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוגוסט 2011, 11:53

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

לדעתי, הבאת פרקינס כשחקן מוביל למכבי תהיה טעות חמורה.
בלי קשר לפיצעה (שבאופן כמעט ודאי, תגביל את פרקינס לאחר שיחזור), פרקינס הוא לא שחקן מספיק טוב בכדי להיות שחקן מוביל בעמדה מס' 2, בטח לאור התחזקותה של היורוליג בעונה הבאה.

אני לא אומר כשחשקן מוביל.. אני אגב הייתי בהתחלה מתנגד להביא את פרקינס. את בסיטואציה המוזרה הזאת שנוצרה, עם הבאת פאפאס שיתן את התפוקה אבל לא יותר ממקסימום 20-25 דקות אם פארמר ילך, פרקינס קצת יכול להוריד לחץ ולתת כמה דקות כמחליף, או אפילו שחקן חמישיה שירד אחרי כמה דקות שפאפאס יעלה. אם יתן את ה10-20 דקות, הוא יכול לתרום. זה לא המצב הכי אידיאלי לקוו האחורי, אבל עם שאייר וסמית' מכבי יכולה להסתדר
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 18 אוגוסט 2011, 11:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוגוסט 2011, 11:55

במצב כזה אין בעיה, אבל כמו שאני רואה הדברים, מכבי צריכה יותר שחקן מוביל שישחק בעמדה 1 ו/או 2 (לצדו של פארמר) ולאחר סיום השביתה, ישאר שחקן מוביל.
פרקינס הוא לא התשובה לכך.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוגוסט 2011, 12:01

חביב אורנג'ד כתב:במצב כזה אין בעיה, אבל כמו שאני רואה הדברים, מכבי צריכה יותר שחקן מוביל שישחק בעמדה 1 ו/או 2 (לצדו של פארמר) ולאחר סיום השביתה, ישאר שחקן מוביל.
פרקינס הוא לא התשובה לכך.

לפני השביתה, אני לא רואה עוד שחקן שמשתלב ברוטציה. הרי כספי ופניני יסגרו את העמדה 3, כשהם יכולים אפילו לשחק 5-10 דקות ביחד לצד פארמר. פארמר ופאפאס סוגרים את העמדה 1, שגם הם יכולים לתת את ה5-10 דקות ביחד, והשאר יקבל סמית'. לאחר השביתה (אם תבוא), פרקינס ושאייר יכולים לקבל דקות בעמדות הגארד, שסמית' יתן יותר דקות כ3.
שוב, זה לא המצב הכי אידיאלי, ואני גם לא אתנגד אם ינחת פה שחקן.. אבל אם הולכים על זה, מכבי תוכל להסתדר. במקרה הכי גרועה, נגמרת השביתה מוקדם, שאייר ואוחיון מראים יכולת לא משהו, פרקינס לא חוזר לעצמו, אז אפשר להביא שחקן באמצע העונה..
הסיטואציה הזאת שנוצרה היא די מוזרה ובעייתית, זה לא שחור ולבן, נכון ולא נכון.. צריך לתת לבלאט להחליט מה הוא רוצה
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 אוגוסט 2011, 12:04

לא אתפלא אם מכבי תעלה את סמית' בעמדה מס' 2 לצדו של פארמר, וזה אף עשוי להיות רעיון מעניין וטוב.
עם זאת, לאחר השביתה, אני לא רואה איך מכבי תסגור את העמדות 1 ו2. פאפאס ושייר אולי יספיקו, אבל לדעתי צריכים עוד גארד דומיננטי ואיכותי, ולפחות לפי דעתי, פרקינס לא מספיק טוב.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 18 אוגוסט 2011, 12:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אוגוסט 2011, 12:11

חביב אורנג'ד כתב:לא אתפלא אם מכבי תעלה את סמית' בעמדה מס' 2 לצדו של פארמר, וזה אף עשוי להיות רעיון מעניין וטוב.
עם זאת, לאחר השביתה, אני לא רואה מי איך מכבי תסגור את העמדות 1 ו2. פאפאס ושייר אולי יספיקו, אבל לדעתי צריכים עוד גארד דומיננטי איכותי, ולפחות לפי דעתי, פרקינס לא מספיק טוב.

זה בדיוק מה שחשבתי אתמול. עכשיו אני רואה היגיון בהחתמת כספי. כספי ופניני סוגרים את העמדה 3 יפה עם כמה דקות יחד, שסמית' משחק 2. אין ספק, זה יופי של קוו אחורי. הבעיה כמובן אחרי סוף השביתה. עד סוף השביתה אני מניח שנדע את כוחם של פאפאס, שאייר ופרקינס. אם בלאט יחשוב שזה לא מספיק (אגב, גם אחרי השביתה סמית' יכול לתת דקות ב2, פניני ובלו יכולים לחפות עליו יופי ל25-30 דקות בעמדה 3), אפשר להביא שחקן בסיום השביתה.
asafb96

הודעהעל ידי עמיר לונ » 18 אוגוסט 2011, 13:11

פרקינס התראיין ל"ספורט הארץ":
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1238539.html
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 18 אוגוסט 2011, 13:32

מדבריכם נשמע כי מכבי לא יחתימו שחקן במקום פארגו.... ובכן זה לא סופי, לדעתי דווקא כן יחתום מישהו.
יכול להיות שיש משהו שגם בונים על כספי אני לא יודע, אני לא בעד , זה פשוט מתסכל שעד שנסגר הסגל כבר פארגו לא אתנו.

לא אידסון לא פארגו ואולי גם לא פרקינס, עד שבנינו קבוצה חזקה בעבודה קשה, הם כבר לא אתנו....

כך או כך שתתחיל כבר העונה, אני מקווה שבשבוע הבא שגיימס ינחת, אז ככה הדיבור יעלה ונראה מה מחכה לנו ממכבי...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים