פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טופ 16, מחזור 10: מכבי vs ז'לגיריס - חמישי, 20:55, ערוץ

14 מרץ 2014, 14:28

rc4991 כתב:באמת שהשארת אחד מהם בקבוצה תהיה המהלך הכי ביזיוני של מכבי

אני יכול להבין את הפיתוי שיהיה לפדרמן להשאיר אחד מהם אם במקרה מכבי תקבל יריבה עבירה בהצלבה ותעפיל לפיינל פור. אבל אם יש לו שכל, ואגב אני לא כל כך בטוח בזה, הוא צריך להבין שאם נגיע לפיינל פור זה יהיה בגלל מזל טוב נטו, בגלל שקיבלנו בהצלבה יריבה נחותה מאיתנו ופחות מנוסה איתנו, זה הכל. אם נגיע לפיינל פור, אין שום קשר בין המעמד הזה לרייס ולהיקמן. הם מעולם לא יהיו חתומים על ההישג הזה ואין להם דריסת רגל בו. כמו שאמרתי, מצד אחד זה יהיה בגלל יריבה נוחה ברבע הגמר, מצד שני זה יהיה בזכות שחקנים כמו סופו, אוחיון, סמית, בלו, פניני וקצת טיוס, שהם הבלעדיים שחתומים על העמדה שהגענו אליה בטופ 16, זה הכל. לרייס והיקמן אין מקום כאן בעונה הבאה, ומקווה שמועצת חכמי התורה בדירקטוריון לא תסתנוור מהצלחה כזאת ותמצא לזה תירוץ להשאיר אותם. מצד שני, יש לזה גם אולי אפקט חיובי במרכאות, כי אם שלמיאל ושלמייזל יגיעו לחצי גמר, זה חשיפה ליותר קבוצות שיביעו בהם עניין בשיא טיפשותם, אז אפשר אולי גם להסתכל על זה מזווית אחרת.

14 מרץ 2014, 15:31

אם היקמן ישאר ויבוא רכז איכותי יהיה לא רע.

14 מרץ 2014, 16:06

ייאמר לזכותו של רייס שאתמול הוא באמת נתן משחק טוב, למרות השטויות הרגילות שהוא לא יכול בלעדיהם.
עם כל זה אני באמת מתפללת שלא הוא ולא היקמן יישארו בעונה הבאה.
גארד על + הימור זול אבל חכם זה כל מה שצריך לקו אחורי טוב.

14 מרץ 2014, 17:38

חנו'ש כתב:ייאמר לזכותו של רייס שאתמול הוא באמת נתן משחק טוב, למרות השטויות הרגילות שהוא לא יכול בלעדיהם.
עם כל זה אני באמת מתפללת שלא הוא ולא היקמן יישארו בעונה הבאה.
גארד על + הימור זול אבל חכם זה כל מה שצריך לקו אחורי טוב.

רייס נותן טופ-16 טוב למרות שלא אוהבים אותו פה

14 מרץ 2014, 18:23

רייס נותן טופ 16 טוב יותר משלב הבתים.
הוא עדיין שחקן שכונתי, שמחרב את המשחק הקבוצתי, שמכדרר 18 שניות כל התקפה ואם זה לא מספיק, גם שומר רע.

אפשר להסיק מההודעה שלך שאתה כן אוהב אותו?
הייתי בטוח שצפריר הוא היחיד.

14 מרץ 2014, 18:39

MTA2311 כתב:רייס נותן טופ 16 טוב יותר משלב הבתים.
הוא עדיין שחקן שכונתי, שמחרב את המשחק הקבוצתי, שמכדרר 18 שניות כל התקפה ואם זה לא מספיק, גם שומר רע.

לרייס יש איזשהו מקום במוח שבו הוא מבין שהוא רכז ומה רכז צריך לעשות. לפעמים זה נראה טוב, לרוב זה נראה שכונתי, ולפעמים זה נראה גרוע.
כרכז מחליף, בסה"כ הוא לא אופציה רעה בכלל. אני אוהב את הגישה שלו (הוא נראה אחלה בחור) ובעונה הבאה יש סיכוי שישתפר.

14 מרץ 2014, 18:48

jol9 כתב:

לרייס יש איזשהו מקום במוח שבו הוא מבין שהוא רכז ומה רכז צריך לעשות. לפעמים זה נראה טוב, לרוב זה נראה שכונתי, ולפעמים זה נראה גרוע.
כרכז מחליף, בסה"כ הוא לא אופציה רעה בכלל. אני אוהב את הגישה שלו (הוא נראה אחלה בחור) ובעונה הבאה יש סיכוי שישתפר.

יוגב, רייס ואת מי היית מביא בתור גארד מוביל? אין ספק שהוא יצטרך להיות יותר 2(רצוי עם קליעה מבחוץ). לא כל כך רואה אופציה.
רייס והיקמן צריכים ללכת, כשבמקומם מחתימים רכז\קומבו גארד מוביל(רצוי פארגו) והימור זול(מבחינתי שיהיה מהליגה).

14 מרץ 2014, 19:28

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

יוגב, רייס ואת מי היית מביא בתור גארד מוביל? אין ספק שהוא יצטרך להיות יותר 2(רצוי עם קליעה מבחוץ). לא כל כך רואה אופציה.
רייס והיקמן צריכים ללכת, כשבמקומם מחתימים רכז\קומבו גארד מוביל(רצוי פארגו) והימור זול(מבחינתי שיהיה מהליגה).

תראה, לא תמיד אנחנו רואים אופציות טובות מתחת לאף. זה יכול להיות איזשהו 2 נחמד מהNBA, או מישהו שאנחנו לא חושבים עליו עכשיו שפתאום הופך לאופציה.
בגדול הגישה שלך היא כנראה העדיפה, אבל גם הגישה שלי אפשר לעכל אותה בסופו של דבר.
בסופו של דבר למכבי יש את לאנדסברג על הספסל שלא יכול לשחק 1 מן הסתם. אם אתה מביא שחקן שגם לו יש נטייה גדולה יותר ל-2, אז יוגב נשאר הרכז היחיד, וזה לא אופטימלי.

15 מרץ 2014, 19:23

אני לא אוהב אותו ולא חושב שהוא צריך להישאר עוד שנה, אבל אם זה הוא או היקמן אז חד משמעית אני מעדיף אותו.

15 מרץ 2014, 19:29

בזה אני איתך. גם אני מעדיף אותו על היקמן.

15 מרץ 2014, 19:38

לא יודע. רייס עוד לא נתן אף משחק סביר נגד קבוצה טובה. הוא אלוף בלהטוטים נגד הנמושות.

15 מרץ 2014, 19:40

קודי כתב:לא יודע. רייס עוד לא נתן אף משחק סביר נגד קבוצה טובה. הוא אלוף בלהטוטים נגד הנמושות.

זה נכון

15 מרץ 2014, 19:41

קודי כתב:לא יודע. רייס עוד לא נתן אף משחק סביר נגד קבוצה טובה. הוא אלוף בלהטוטים נגד הנמושות.

כן, זה בטח לא בגלל שרייס הוא עילוי. פשוט מזיק פחות מהיקמן במצטבר.

15 מרץ 2014, 19:48

איך אפשר להעדיף את רייס על פני מישהו?
עדיף שאתה תהיה הרכז שלנו מהספסל בלי פטור נעליים צבאיות.

15 מרץ 2014, 19:51

במקרה יצא שהיקמן הוא היחיד שלא עדיף על פניו.

15 מרץ 2014, 23:28

בנתיים אנחנו במרץ והוא עדיין פה....ולא רק שהוא עדיין פה , הוא כבר עדיף על היקמן פתאום....
כנראה שהוא ישאר אצל כמה חברה מפה "הזר הכי גרוע שנחת פה " לא משנה מה הוא יעשה....

15 מרץ 2014, 23:30

״לא משנה מה הוא יעשה״, קודם שיעשה משהו ואז נחליט אם הוא הזר הכי גרוע הוא לא.
בינתיים חוץ ממשחק טוב על האפסים מקובנה הוא לא עשה כלום (חוץ מלהרוס)

15 מרץ 2014, 23:37

אני לא חושבת שיש מישהו מהזרים השנה שראוי לכינוי "הזר הכי גרוע שנחת כאן".
להזכיר לכם איזה שמות וחייזרים הזויים היו כאן ולא לפני כזה הרבה זמן (רודני ביופורד, רודני וייט, ג'ייסון וויליאמס, נואל פליקס, וונטיגו קאמינגס, צ'רלי גיינס, די בראון, מלקולם תומאס. ואלה רק שמות שעלו לי בראש ואני בטוחה שיש עוד רבים וטובים ששכחתי)

אין כאן אף זר שמתקרב אפילו לשמות הללו.

15 מרץ 2014, 23:38

LIAV10 כתב:״לא משנה מה הוא יעשה״, קודם שיעשה משהו ואז נחליט אם הוא הזר הכי גרוע הוא לא.
בינתיים חוץ ממשחק טוב על האפסים מקובנה הוא לא עשה כלום (חוץ מלהרוס)

באמת ?? הוא , היקמן וסופו מחזיקים אותנו בטופ 16....

חני , היו פה כאלה שהכתירו אותו לכזה עוד לפני שדרך על הפרקט , והם עדיין חושבים כך...

15 מרץ 2014, 23:42

אגב לא יודע למה צ׳ארלי גיינס תמיד ברשימות האלה.
הוא היה טוב ועזה בגלל משהו שלא קשור ליכולת בכדורסל.
פרסם תגובה