26 מרץ 2014, 11:48
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:סאריץ' יחתום באנאדולו אפס לשלוש שנים תמורת כמעט 8 וחצי מיליון דולר.
למד ממירוטיץ'. למה לו לרוץ ל- NBA ולשחק 4 שנים תמורת פחות ממליון דולר נטו לעונה? הוא יכול ללכת לטורקיה, לקבל כסף טוב ואז ללכת ל- NBA שלא תחת מגבלת חוזה הרוקי.
26 מרץ 2014, 11:55
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:סאריץ' יחתום באנאדולו אפס לשלוש שנים תמורת כמעט 8 וחצי מיליון דולר.
למד ממירוטיץ'. למה לו לרוץ ל- NBA ולשחק 4 שנים תמורת פחות ממליון דולר נטו לעונה? הוא יכול ללכת לטורקיה, לקבל כסף טוב ואז ללכת ל- NBA שלא תחת מגבלת חוזה הרוקי.
רק שזה עלול להשפיע עליו מקצועית.
אם מירוטיץ' היה הולך לפני שנתיים לאן בי איי הוא היה כנראה הרבה יותר טוב, אין מה לעשות, האמריקאים משפרים את השחקנים מקצה לקצה בקיץ שאחרי הדראפט.
אפילו כספי העלה שם בקיץ אחד 9 קילו ושיפר פלאים את הזריקה הבעייתית שלו.
26 מרץ 2014, 12:04
26 מרץ 2014, 12:08
LIAV10 כתב:יכול להיות שאתה צודק, אבל גם יש דוגמאות לצד השני, אולי הטובה ביותר (לפחות מתקופתי) זה דירק נוביצקי שהגיע לליגה אם אני לא טועה טיפה לפני גיל 20.
אגב, ראיתי משחק שלו לפני שנבחר, משחק בין צעירים אמריקאיים לצעירים מכל העולם, עדיין יש דבר כזה?
26 מרץ 2014, 12:12
LIAV10 כתב:יכול להיות שאתה צודק, אבל גם יש דוגמאות לצד השני, אולי הטובה ביותר (לפחות מתקופתי) זה דירק נוביצקי שהגיע לליגה אם אני לא טועה טיפה לפני גיל 20.
אגב, ראיתי משחק שלו לפני שנבחר, משחק בין צעירים אמריקאיים לצעירים מכל העולם, עדיין יש דבר כזה?
26 מרץ 2014, 12:15
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:יכול להיות שאתה צודק, אבל גם יש דוגמאות לצד השני, אולי הטובה ביותר (לפחות מתקופתי) זה דירק נוביצקי שהגיע לליגה אם אני לא טועה טיפה לפני גיל 20.
נכון, יש דוגמאות לכאן ולכאן. חוץ מדירק נוביצקי, יש גם את פאו גאסול שלפני ה NBA נראה כמו דחליל.
אין במקרה הזה נוסחה קבועה.
26 מרץ 2014, 12:25
26 מרץ 2014, 12:28
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:יכול להיות שאתה צודק, אבל גם יש דוגמאות לצד השני, אולי הטובה ביותר (לפחות מתקופתי) זה דירק נוביצקי שהגיע לליגה אם אני לא טועה טיפה לפני גיל 20.
נכון, יש דוגמאות לכאן ולכאן. חוץ מדירק נוביצקי, יש גם את פאו גאסול שלפני ה NBA נראה כמו דחליל.
אין במקרה הזה נוסחה קבועה.
שמואל, אתה שוב אומר שטויות - פאו גאסול היה שחקן של 19 נקודות למשחק בברצלונה לפני שהלך לממפיס. פאו זה כשרון של פעם ב- 20 שנה באירופה - שחקן של 2.11 עם ניידות של גארד, התנועה הכי טובה של שחקן גבוה שראיתי בחיים שלי ויד רכה.
מנגד - אפשר לראות את כמות הכשלונות של השחקנים הצעירים שהולכים ל- NBA, מספיק להזכיר את יאן ווסלי, ברגניאני, ואפילו גאלינרי שהלכו בגיל מוקדם מדי ולא הצליחו למצות את הפוטנציאל שלהם.
26 מרץ 2014, 12:34
LIAV10 כתב:לדעתי וסלי לעולם לא היה ברמת כישרון הזאת, ברניאני זאת באמת הפתעה, אחת הבחירות הראשונות הגרועות אי פעם.
על גלינארי אני לא מסכים, הוא לא הצליח בקבוצה הלוזרית שלך () בגלל שאי אפשר להצליח שם, בנוסף הוא חלק עמדה עם עוד שחקן מצויין.
בשנה שהוא שיחק בדנבר (למרות שצ׳נדלר עבר איתו) הוא הפך להיות שחקן אדיר, באמת אדיר, עקבתי אחרי, חבל שנפצע, הוא בדיוק עשה קפיצה ענקית, אין לי ספק שאם היה בריא הוא היה מוביל את הנאגטס (בתור השחקן המוביל) למקום יפה מאוד בפלייאוף).
אני מת שהוא יחזור כבר.
26 מרץ 2014, 14:18
27 מרץ 2014, 00:22
27 מרץ 2014, 22:36
30 מרץ 2014, 00:18
30 מרץ 2014, 00:38
קודי כתב:באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.
30 מרץ 2014, 00:39
קודי כתב:באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.
30 מרץ 2014, 00:44
חנו'ש כתב:קודי כתב:באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.
עכשיו יבואו שמואלים למיניהם שיגידו שאם באיירן ניצחה את ריאל ואולם ניצחה את באיירן והפועל ניצחה את אולם = י-ם קבוצה טובה יותר מריאל
30 מרץ 2014, 02:18
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.
עכשיו יבואו שמואלים למיניהם שיגידו שאם באיירן ניצחה את ריאל ואולם ניצחה את באיירן והפועל ניצחה את אולם = י-ם קבוצה טובה יותר מריאל
ונס ציונה הכי טובה ביבשת.
30 מרץ 2014, 02:27
שמואל1 כתב:קודי כתב:באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.
ואו , איזו תבוסה. מצד שני, אני מרגיש פחות בנוח לשחק נגדם אחרי תבוסה כזאת.
בכלל, כיף להם שמשחק הליגה שלהם נערך ביום שבת בעוד שלנו רק ביום שני...
30 מרץ 2014, 09:19
חנו'ש כתב:קודי כתב:באיירן מינכן, יריבתנו ביום חמישי הקרוב, הובסה היום בידי אולם בחצי גמר הגביע הגרמני 90-72. בלי קשר לתוצאה הזו, אם לא ננצח שם ביום חמישי אני מתקשה לראות אותנו גונבים משחק במילאנו נגד קבוצה הרבה יותר טובה.
30 מרץ 2014, 09:24