שמואל1 כתב:Roni1 כתב:שמואל1 כתב:ההפסד הזה סידר לנו משחק מכריע על האליפות במלחה.
אנחנו הולכים להתחרט על זה ביוני, תזכרו מה אני אומר.
נגיע למשחק אליפות?
כמו שזה נראה כרגע, בכלל לא בטוח. חיפה והפועל ת"א לא פחות טובות.
די. באמת די עם השטויות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
נגיע למשחק אליפות?
חנו'ש כתב:בא לי שתיגמר כבר העונה הזו
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:אתה רציני ? אין קשר ? הקבוצה בתקופה עלובה ומפסידה ומובסת גם ביורוליג וגם בליגה , קבוצה חלשה זה הקשר ...
רציני לחלוטין. לא כמעט ניצחת את ריאל ביום חמישי? מכבי לא הגיע מוכנה למשחק הזה. זה חבל, אבל אני עדיין מאמין שהסיכויים לעבור את מילאנו טובים.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:שמואל1 כתב:ההפסד הזה סידר לנו משחק מכריע על האליפות במלחה.
נגיע למשחק אליפות?
די. באמת די עם השטויות.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:שמואל1 כתב:ההפסד הזה סידר לנו משחק מכריע על האליפות במלחה.
נגיע למשחק אליפות?
די. באמת די עם השטויות.
נגיע למשחק אליפות?
jol9 כתב:חנו'ש כתב:בא לי שתיגמר כבר העונה הזו
מתי היתה העונה האחרונה שלא אמרנו את זה?
כל הכבוד לדני פדרמן. אפשר להגיד שהוא מצליח במו ידיו לקחת את אחד ממותגי הספורט הגדולים באירופה, ולרסק אותו בבושת פנים.
קודי כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:בא לי שתיגמר כבר העונה הזו
מתי היתה העונה האחרונה שלא אמרנו את זה?
כל הכבוד לדני פדרמן. אפשר להגיד שהוא מצליח במו ידיו לקחת את אחד ממותגי הספורט הגדולים באירופה, ולרסק אותו בבושת פנים.
אין ספק שדני פדרמן מתגלה כאלכימאי, שמצליח להפוך זהב לאוויר, אבל הפעם כבר בלאט לא יכול לחמוק מאחריות לקבוצה הזאת.
שמואל1 כתב:ההפסד הזה סידר לנו משחק מכריע על האליפות במלחה.
שמואל1 כתב:מה שטויות? מכבי כבר עם הפסד שישי העונה בליגה, וכנראה תפסיד עוד משחקים בליגה עד סוף העונה. זה יהיה שיא חדש בתולדות המועדון.
למכבי אין שום עליונות על אף קבוצה בבית העליון, כל אחת מהן יכולה לנצח את מכבי ביום נתון וכמו שחיפה הוכיחה זה אפילו לא צריך להיות יום גדול שלה.
Roni1 כתב:למכבי יש סגל הרבה יותר טוב משל חיפה והפועל אבל כשאנחנו לא משחקים כדורסל והם משחקים סביר אנחנו נפסיד גם להם.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:מה שטויות? מכבי כבר עם הפסד שישי העונה בליגה, וכנראה תפסיד עוד משחקים בליגה עד סוף העונה. זה יהיה שיא חדש בתולדות המועדון.
למכבי אין שום עליונות על אף קבוצה בבית העליון, כל אחת מהן יכולה לנצח את מכבי ביום נתון וכמו שחיפה הוכיחה זה אפילו לא צריך להיות יום גדול שלה.
אם היה לך מליון דולר, הייתי מוכן להתערב איתך שמכבי תגיע לגמר. להגיד שמכבי תפסיד לחיפה או לעכברושים בסדרה זה שטויות במיץ' עגבניות וזה סתם פרובוקציה.
יוסי22 כתב:שינצחו ביום חמישי , הרבה יותר חשוב ...
ואז בחמישי אחריו כי אם יש משהו שקריטי להמשך העונה זה שני המשחקים הקרובים ביורוליג , אחד כדי להבטיח עליה והשני כדי להוכיח שבהרכב מלא מכבי יכולה לנצח כל קבוצה ולא רק כמעט.
אישית אני מושכנע שמכבי יכולה לנצח כל קבוצה וההפסד בחמישי היה הרבה יותר תקופה רעה בקליעה מבחוץ אבל כנראה שמכבי כקבוצה לא בטוחה בזה ורק ניצחון על צסקא יעשה את ההבדל.
jol9 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:מה שטויות? מכבי כבר עם הפסד שישי העונה בליגה, וכנראה תפסיד עוד משחקים בליגה עד סוף העונה. זה יהיה שיא חדש בתולדות המועדון.
אם היה לך מליון דולר, הייתי מוכן להתערב איתך שמכבי תגיע לגמר. להגיד שמכבי תפסיד לחיפה או לעכברושים בסדרה זה שטויות במיץ' עגבניות וזה סתם פרובוקציה.
לך יש?
נגיע למשחק אליפות?
די. באמת די עם השטויות.
מקאדו 3 כתב:זה משפט של אוהד שרוף שמסרב להכיר במציאות , אולי יש למכבי שחקנים יותר טובים אבל היא לא בהכרך קבוצה יותר טובה ( למה ? אולי למאמן הקדוש הפיתרונות ), אני חושב ש 2 הסמי'תים יכולים להיות הדוגמא הכי טובה סמית של מכבי נחשב לאחד מ 2 הזרים הטובים של הקבוצה , אתה חושב שהוא הרבה יותר טוב מהסמית של חיפה אם בכלל ?
אז בגלל נוקיה והאובר מאמץ פלוס יום דיי חלש של ריאל הצלחת להפסיד 'רק ' ב2 נקודות ... עאלק הפסד מכובד ... עד מתי נגיד שטויות עד שמכבי תפסיד אליפות נוספת ? או עד שנהיה עם 20 הפסדים על חודו של סל ? הקבוצה עלובה השנה וכלום לא יעזור כבר נקווה ששנה הבאה יבנו קבוצה קצת יותר טובה או לפחות לא מספיק עלובה בשביל להיראות ככה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים