משבר הדיור ומשבר החלב- כשלי שוק וכשלי מחשבה.

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: משבר הדיור ומשבר החלב- כשלי שוק וכשלי מחשבה.

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוגוסט 2011, 22:10

sweety כתב:איך אתה יכול לשפוט מישהו רק בגלל עיר מגוריו? נבצר ממני מלהבין.בגלל שאני גרה בתל אביב,זה אומר שאני חילונית גמורה, שמאלנית, מפונקת, שיושבת בבתי קפה כל היום? מה זה השנאה העוורת הזו? שוב,גם תושבי תל אביב ידעו ימים של טרור...המרמור והתסכול נוטפים מדבריך,כאילו מה שיעשה אותך מאושר זה אם עכשיו ייפול טיל בגוש דן (חס ושלום). וגם אם אתה צודק מבחינה גיאוגרפית,זה עדיין לא מכשיר את ההשתלחות שלך בתושבי המרכז. דרום הארץ זה ביטוי שגור,למה לקחת אותו כעלבון? זה לא אומר שאני חושבת שבטחון היישובים כמה שמוכר כדרום הארץ הוא פחות חשוב מהגנה על תל אביב,להפך,אני חושבת שממשלות ישראל לא היו צריכות לחכות 8 שנים לפני שיצאו למבצע להפסקת ירי הרקטות.
אתה מנסה לייחס את המחאה לכמה תל אביבים נאיביים (במקרה הטוב. שפלים ופרזיטים במקרה הרע) אבל אל תשכח שלפני ההסלמה במצב הביטחוני התקיימה הפגנה גם בעירך ב"ש.

כמובן שלא, אני לא יכול לשפוט מישהו רק בגלל עיר מגוריו. אני מדבר באופן היפוטטי על הסטריוטיפ, שאני לא מחבב. בדיוק אנשים כאלה התחילו עם "המחאה החברתית" הזאת במימון של אירגון שמאלני אנטי ישראלי. אילו היתי שונא את כולם באופן גורף, אז לא היתי אוהד של מכבי תל אביב, נכון? ;)

אני לא לוקח כעלבון את הביטוי "דרום הארץ". אין בזה שום דבר מעליב. זאת פשוט היתה דוגמא לתפיסת מציאות מעוותת של האנשים מהמרכז המדומה.

נכון, תושבי תל אביב גם כן סבלו מטרור קשה מאוד. חבל רק שחלקם הגדול שכח כבר מי הציל אותם מהאוטובוסים המתפוצצים, והם מלכלכים עליו בכל הזדמנות.

ראיתי את ההפגנה בבאר שבע. חצי מהם היו נוער משועמם בחופשת הקייץ, שבא בתקווה להופיע בטלויזיה.
חוץ מזה, אין לי בעיה עם אנשים מוחאים מחוץ לגוש דן. כי הם באמת מקבלים פחות תקציבים גם ברפואה וגם בחינוך. אם מישהו זכאי לדרוש צדק חברתי, זה הם, ולא תל-אביבים. אם כי, גם את המפגינים בעירי לא ממש חיבבתי, כי הם פשוט הוטעו על ידי התקשורת, ורובם הצטרפו למשהו, שלמעשה לא באמת קשור אליהם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 אוגוסט 2011, 12:25

אבי כתב:
felix_r כתב:כל היום מפציצים אותנו, אבל אתם תמשיכו להפגין, זבלים צפונבונים.

למה שיפסיקו להפגין? אתה לא יודע שדפני ליף עדיין לא מצאה דירה בזול קרוב לדיזנגוף?!

עכשיו ברצינות. חבורת המסטולים הקומוניסטים מקומונת בומבלה, ילדי הסושי והנרגילות, הסוציאליסטים עם המרצדסים ועם ההורים מכפר שמריהו יצאו בתיאוריית קונספירציה חדשה:

"אנחנו גם לוקחים בחשבון שהמצב הבטחוני הוא נגזרת של מה שקורה כאן", אומר היום (א') לי לוי, העומד בראש קואליציית צעירי המהפכה. לוי רומז, כי העיתוי של הגראדים והפיגועים שניחתו פתאום על ישראל על רקע המחאה החברתית איננו מקרי.
ההתלקחות הפתאומית מעלה אצל לוי סימני שאלה: "זה [b]נראה די הזוי שדווקא בשבועיים האחרונים אחרי תקופה ארוכה של שקט, התחדש ירי הגראדים לישובי הדרום והתרחש הפיגוע באילת. אחרי הכל הפיגוע בדרום זה דבר שכל תצפיתן יכל לראות, בטח אחרי שמערכת הביטחון קיבלה התראות של השב"כ. אני לא יודע מה קרה, אבל זה נראה לא טוב."[/b]
אתם מבינים? הפילדמרשל הדגול לי לוי החליט, מנסיונו הרב, שאת הפיגוע המתועב היה ניתן למנוע ולכן כנראה מדובר על סוג של INSIDE JOB כדי לחמם את הגזרה ולהסיט את הזרקורים מהמחאה.
גם סתיו שפיר, עוד אחת ממנהיגות קומונת בומבמלה, בראיון לטלויזיה הרוסית בסוף יולי טענה כי ישנה אפשרות שנתניהו יבחר להתחיל במלחמה כדי להסיט את תשומת הלב מהמחאה. דרך אגב, חשוב לציין שסתיו שפיר לא עשתה צבא (לי אישית זה לא מפריע, אני נגד גיוס בכפיה. אבל חשבתי שתרצו לדעת) והיא גם לא עובדת (טיפ לכל מי שרוצה דירה- כדאי שיתחיל את המירוץ לאותה דירה במציאת עבודה).
אתם מוזמנים להאזין ל"פנינים" של הגברת שלא עובדת ורוצה דירה:

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/273 ... tif_t=like

אני שוב אומר- המצוקה שעומדת מאחורי המחאה היא אמיתית. אבל המעמד הבינוני נתן לחבורת סוציאליסטים וקומוניסטים סהרורים להשתלט על המחאה ולהתיימר להנהיג אותה (הדברים הנ"ל שנאמרו על ידם ממחישים עד כמה הם סהרורים באופן הכי ברור). תתנתקו מהאנשים האלה ואל תשתפו איתם פעולה. הם יביאו חורבן כלכלי על המדינה.

איך הלכה להם תיאוריית הקונספירציה הזאת במהירות ובזדון כזה ? פשוט לא הוגן.

ביבי נתניהו, הפשיסט הקיצוני מחרחר המלחמות שנתמך ע"י סופר פאשיסט בשם ליברמן, החליט להבליג על ירי הרקטות מעזה למרות שאפילו
אנשים מקדימה, מפלגת העבודה ועיתונאים מהשמאל טוענים שעשראל הייתה צריכה להיות קשוחה יותר ולהפגיז חזק יותר.

יכול להיות שישראל מחרחרת המלחמות היא לא באמת כזאת ? לא חושב שדפני ליף וחברותיה יסכימו גם היום. אתמול ישבה מזכל "ית מר"ץ
לשעבר, מוריה שלומות, וטענה בדיוק את אותה טענה חסרת שחר. היא טענה ברצינות שהפקרנו את הגבול הדרומי שלנו כדי שהפיגוע יצא לפועל וביבי יוכל להתחיל מלחמה שתנדף את המחאה הציבורית. :)

אני אומר לך, אבי, מדובר על אדיוטים שימושיים שהאוייב משתמש בהם לטובתו שלא במודע מבחינתם. הם באמת מאמינים בתיאוריות קונספירציה, במסוקים שחורים , בחיזרים ובמכשפות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי אבי » 22 אוגוסט 2011, 12:57

yiffy כתב:
אבי כתב:
yiffy כתב:פליקס, אתה זה שצריך להתעורר. בכל הקשור לנושאים חברתיים, אתה נמצא במיעוט מרוד, ביחד עם האלפיון העליון. הצרכים המידיים של המדינה הם לא אלו שעליהם מפגינים אנשים, אלא על התנהלות כלכלית מופקרת שמוכרת את המדינה בפרוטות ל-7 חבר'ה ומזניחה כמעט את כל השאר.

כמובן שעבורך משברים כמו זה שעכשיו זה תירוץ להפסיק לעסוק בנושאים חברתיים. הסר דאגה מליבך, הם יחזרו ובגדול והמסקנות יוסקו, אם לא בממשלה הזו אז בבאה. כולנו נישאר מאוחדים לטובת צה"ל ותושבי הדרום עד שההסלמה הזו תשוב על קנה. אח"כ, זה יהיה שוב אתה ואבי מול אזרחי מדינת ישראל.

אני נגד אזרחי מדינת ישראל? בפראפרזה על אחד הנאומים הגדולים בהיסטוריה של הפוליטיקה הישראלית אני רק אכתוב: כמו לווייתן שאיבד את חוש הכיוון, אותם שטופי מוח מסכנים שהשתתפו בעצרות מסתערים על החוף שוב ושוב, ורוצים להתאבד. ומספר אנשים בכוחם הדל מנסים לדחוף אותם אל המים החיים. אבל אותם שטופי מוח לא רוצים לחזור למים, הם מתעקשים להתאבד.

כשעריץ 2 והעיתון המתקרא "העיתון של המדינה" (יותר מתאים לכנותו "נייר הטואלט של המדינה") מנסים חדשות לבקרים לשטוף את מוחם של אזרחי ישראל אז הם בסוף מצליחים להוציא לרחובות 300 אלף אנשים מבולבלים שחלקם מגיעים ממצוקה אמיתית. חבל שאותם אמצעי תקשורת המליכו בראש המחאה חונטה של סוציאליסטים-קומוניסטים ואנרכיסטים (מהסוג הרע). הדרישות שלהן, אם יתקבלו, יוליכו את כולנו לאבדון.

תמונה

הנאומים על הלוויתן שחותר לחוף ועל השטיפת מוח של ערוץ 2 היו מונולוגים קורעי לב. אני יכול במאמר מוסגר להגיד לך שאת התחושה שאתה מתאר מרגישים רוב השמאלנים במדינה הזו לגבי התהליך המדיני. ככה זה כשאתה במיעוט ואתה מרגיש שהרוב טועים ומעטים צודקים. בתכל'ס, אנשים עם דעות כמו שלך אמורים גם כן להיות אנטי-מלחמתיים (בדומה לרון פול בארה"ב) אבל התחושה שלי היא שהשנאה שלך לאסלאם גורמת לך להקריב חלק מהעקרונות שלך.

בין השורות אני עדיין מחכה להתייחסות שלך לשטיפת המוח הנבזית של ישראל היום ולמקור שלך לאותם נתונים על מס חברות בשבדיה.

טוב שאתה גם אומר לי מה אמורות להיות הדעות שלי.
ליברטריניזם זה לא פציפיזם. העקרון המנחה ליברטריאנים הוא עקרון ה-non aggression against non agressors.
אם אתה מותקף או מאויים בתקיפה יש לך את הזכות המלאה להפעיל כח. במחנה הקפיטליסטי יש חילוקי דעות בכל הנוגע לסוגיית המלחמות ומדיניות החוץ- בצד אחד של המתרס יש לך את אלו שדעותיהם זהות ל"שמאל" (ליברטריאנים ואנרכו-קפיטליסטים) ומהצד השני יש לך את האוביקטיביסטים שדעותיהם מאד ניציות (ולכן בארה"ב אובייקטיביסטים לא מצביעים לרון פול). לא כל הקפטיליסטים הם רון פול- אתה מוזמן לצפות בוידאו מתוך הרצאה של ירון ברוק, נשיא מרכז איין ראנד בארה"ב, מתבטא בנושא פגיעה בחפים מפשע בעת מלחמה ותווכח שלא כל אלו שדוגלים בפילוסופיית החופש הם אנטי- מלחמתיים.

איסלם היא אידיאולוגיה פשיסטית, אנטישמית, מיליטנטית, טוטליטארית שמחנכת בין היתר גם לשנאת נשים ולהומופוביה. אין דבר יותר הגיוני מכך שאדם אוהב חופש יבקר אותה. אני יודע שאתם בשמאל תומכים בכל צורה של פשיזם,טרור והבעת שנאה כל עוד אלה מגיעים מגורמים אנטי מערביים או גורמים איסלמים ולכן אני לא מופתע מכך שאתם קופצים להגן על כת המוות האיסלמית בכל הזדמנות.

בנוגע לשבדיה את הנתונים לקחתי מהאתר המצויין והאמין 'קו ישר' (מומלץ בחום להכנס). אני אכתוב שהקטע נלקח מפסקה שמתארת את נסיונות מדינות הרווחה באירופה לצמצם את היקף שירותי הרווחה ואני אתקן- בקטע נכתב שישנה כוונה בשבדיה לקצץ את מס החברות ל-12%. שיהיה בהצלחה עם היוזמה הברוכה הזאת.

http://www.kav.org.il/100994/b1184

מה מפריע לך כל כך ישראל היום? אז יש עיתון אחד שהוא לא חלק מסינדיקט התעמולה התקשורתי של ה- SMALL הישראלי. בין כל העיתונים ששוטפים את המח לעם היושב בציון יש עיתון אחד שהוא יוצא דופן ולא מביע דעות שזהות לאלו שלך. תחיה עם זה, כמו שאני חי עם העובדה שכל העיתונאים הם שמאלנים, סוציאליסטים עם מרצדסים ואוהדי הפועל ת"א. זה מחיר חופש הביטוי.
נערך לאחרונה על ידי אבי בתאריך 22 אוגוסט 2011, 13:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי קובי » 22 אוגוסט 2011, 13:11

felix_r כתב:אז אתה חושב, שאכפת לי מהאנשים הכי מפונקים בארץ, שמקבלים הכי הרבה ויש להם עוד חוצפה לבוא בדרישות ולהתלונן, שלא נותנים להם מספיק? לא! אני אגיד לך את האמת.
מצידי שמחבל מתאבד יתפוצץ שם בהפגנה בתל-אביב, זה לא יזיז לי את הביצה השמאלית, בדיוק כמו שלזבלים האלה לא מזיז משאר המדינה.

הפעם היחידה שהיה פה צדק חברתי במדינה הזאת, זה היה ב 91 , כאשר סדאם חוסיין הפציץ את תל-אביב, ואז פתאום כל התל-אביבים הגאים התחילו לברוח בשצב-קצב לעבר הפריפריה כמו מקקים מהביוף. פתאום הם גילו שיש יש עוד ערים בישראל! בכל המלחמה ההיא נהרג רק בן אדם אחד, וגם הוא מהתקף לב, ולא מפגיע ישירה של טיל, וזה לא הפריע לכל רמת-גן להתרוקן מאנשים לגמרי. ממש מלחמה מצחיקה זאת היתה. נהנתי נורא.

אחת מההודעות הכי בזויות, מכוערות וגועליות שנאמרו בפורום EVER. פשוט להקיא.

לאורך ההסטוריה, שנאת חינם ומלחמות פנימיות היו הגורם המרכזי להוקעת העם היהודים מאדמתו. מדינת החשמונאים שרדה 130 שנים. מעניין כמה מדינת ישראל תשרוד.

פשוט להתבייש באנשים עם דיעות כשלך.
אתה יכול לנפנף עד מחר בזה שאתה עושה צבא ומילואים. יש לי חדשות בשבילך, אתה לא מיוחד ועם דיעות שכאלו, אתה פשוט מייצג את הישראלי המכוער (מאוד) בהתגלמותו. חי בעידן החושך, סובל מרגשי נחיתות שמתבטאת בגזענות גועלית.

ההכללות הבוטות שלך הן פשוט בושה. מעניין אם במלחמה היית "נהנה נורא" ממוות של חברך לנשק התל אביבי... אה שכחתי, תל אביביים, או כל מי שהיה שותף להפגנה ה"תל אביבית" הזאת (גם בבא"ש?) בטח לא עשה צבא (גם אנשי "צוות-חבר"?) "ושיתפוצץ מצידך ממחבל מתאבד".

צא דיבוק צא.
איש חשוך.
איכס.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 22 אוגוסט 2011, 14:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אבי » 22 אוגוסט 2011, 13:21

איך הלכה להם תיאוריית הקונספירציה הזאת במהירות ובזדון כזה ? פשוט לא הוגן.

ביבי נתניהו, הפשיסט הקיצוני מחרחר המלחמות שנתמך ע"י סופר פאשיסט בשם ליברמן, החליט להבליג על ירי הרקטות מעזה למרות שאפילו
אנשים מקדימה, מפלגת העבודה ועיתונאים מהשמאל טוענים שעשראל הייתה צריכה להיות קשוחה יותר ולהפגיז חזק יותר.

יכול להיות שישראל מחרחרת המלחמות היא לא באמת כזאת ? לא חושב שדפני ליף וחברותיה יסכימו גם היום. אתמול ישבה מזכל "ית מר"ץ
לשעבר, מוריה שלומות, וטענה בדיוק את אותה טענה חסרת שחר. היא טענה ברצינות שהפקרנו את הגבול הדרומי שלנו כדי שהפיגוע יצא לפועל וביבי יוכל להתחיל מלחמה שתנדף את המחאה הציבורית.

אני אומר לך, אבי, מדובר על אדיוטים שימושיים שהאוייב משתמש בהם לטובתו שלא במודע מבחינתם. הם באמת מאמינים בתיאוריות קונספירציה, במסוקים שחורים , בחיזרים ובמכשפות.

אני לא חושב האוייב משתמש בהם, הם מרצון משתפים פעולה עם האוייב. אתה הרי זוכר את אודי אדיב מתנועת השמאל 'מצפן' שריגל לטובת סוריה? גם השמאל הישראלי הלכאורה פחות קיצוני בכנסת- מר"צ, מצביע בכל ההצבעות המדיניות כמו הסיעות הערביות. מפלגת מר"צ הצביעה בכנסת נגד מבצע 'חומת מגן', וזה היה בחודש מרץ 2002 שהיה חודש שבו כל יום היה פיגוע, חודש שבו היו 131 הרוגים ישראלים בפיגועים.
דע לך גם שבתקופת מלחמת העולם השניה אחרי שסטאלין והיטלר חתמו על הסכם אי ההתקפה ההדדי (ריבנטרופ- מולוטוב) ואחרי שגרמניה פלשה לפולין והחלה מלחמת העולם השניה אנשים מ'השומר הצעיר' ומפ"ם חילקו כרוזים בת"א שבהם הם קראו לאנשי הישוב לא להתגייס לצבא הבריטי כדי להלחם בנאצים (כי סטאלין הרי חתם על הסכם אי התקפה עם הנאצים). אתה יודע שמפ"ם זה המ' במר"צ? המקרה הזה מסביר לך כל מה שאתה צריך לדעת על ה-SMALL הישראלי.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 אוגוסט 2011, 13:25

אכן, הפרטים ידועים לי. בטח בכל מה שקשור למר"ץ ומפ"מ של אז.

אתה צודק כעיקרון, יש לא מעט שעושים את זה גם במודע. אני נותן לחלק מהם הנחה שהם נאיביים בסך הכול, אבל אולי אני נדיב איתם. יש לא
מעט תמהונים שמסתובבים במחנה הזה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי אבי » 22 אוגוסט 2011, 16:38

עכשיו המוחים גם החלו לעסוק בפעילות עבריינית ולפלוש למבני ציבור (זה בנוסף להתחברות הפיראטית לרשת החשמל בשד' רוטשילד). מעניין איך היו הרשויות מגיבות אם אנשים שהיו מוחים נגד, נניח, "הקפאת הבניה בשטחים" היו נוקטים באותן פעולות...

עשרות פעילים במאבק יוקר המחייה נכנסו לבניין נטוש ברחוב פרוג בעיר ומסרבים לפנותו "עד שהעירייה תעשה בו שימוש לטובת הציבור".
מעיריית תל אביב נמסר בתגובה: "הפלישה אינה חוקית ומהווה עבירה פלילית. מעבר לכך, מדובר במבנה מסוכן והפולשים מסכנים את חייהם במחיר של פרובוקציה זולה.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/273/803.html?hp=1&cat=402&loc=4
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי אבי » 22 אוגוסט 2011, 17:01

ועדת טרכטנברג לבדיקת יוקר המחיה בישראל פתחה אתר אינטרנט שבו יכול הציבור להציע דרכים לפתרון בעיית יוקר המחיה.
אנא כנסו ללינק שצירפתי שבו מפורטת הצעתו המצויינת של דר' אבי נוב לרפורמה במערכת המיסוי בישראל והצביעו בעד ההצעה.

http://hidavrut.gov.il/content/1621
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי felix_r » 22 אוגוסט 2011, 18:02

קובי כתב:
felix_r כתב:אז אתה חושב, שאכפת לי מהאנשים הכי מפונקים בארץ, שמקבלים הכי הרבה ויש להם עוד חוצפה לבוא בדרישות ולהתלונן, שלא נותנים להם מספיק? לא! אני אגיד לך את האמת.
מצידי שמחבל מתאבד יתפוצץ שם בהפגנה בתל-אביב, זה לא יזיז לי את הביצה השמאלית, בדיוק כמו שלזבלים האלה לא מזיז משאר המדינה.

הפעם היחידה שהיה פה צדק חברתי במדינה הזאת, זה היה ב 91 , כאשר סדאם חוסיין הפציץ את תל-אביב, ואז פתאום כל התל-אביבים הגאים התחילו לברוח בשצב-קצב לעבר הפריפריה כמו מקקים מהביוף. פתאום הם גילו שיש יש עוד ערים בישראל! בכל המלחמה ההיא נהרג רק בן אדם אחד, וגם הוא מהתקף לב, ולא מפגיע ישירה של טיל, וזה לא הפריע לכל רמת-גן להתרוקן מאנשים לגמרי. ממש מלחמה מצחיקה זאת היתה. נהנתי נורא.

לאורך ההסטוריה, שנאת חינם ומלחמות פנימיות היו הגורם המרכזי להוקעת העם היהודים מאדמתו. מדינת החשמונאים שרדה 130 שנים. מעניין כמה מדינת ישראל תשרוד.

אתה יכול לנפנף עד מחר בזה שאתה עושה צבא ומילואים. יש לי חדשות בשבילך, אתה לא מיוחד ועם דיעות שכאלו, אתה פשוט מייצג את הישראלי המכוער (מאוד) בהתגלמותו. חי בעידן החושך, סובל מרגשי נחיתות שמתבטאת בגזענות גועלית.

ההכללות הבוטות שלך הן פשוט בושה. מעניין אם במלחמה היית "נהנה נורא" ממוות של חברך לנשק התל אביבי... אה שכחתי, תל אביביים, או כל מי שהיה שותף להפגנה ה"תל אביבית" הזאת (גם בבא"ש?) בטח לא עשה צבא (גם אנשי "צוות-חבר"?) "ושיתפוצץ מצידך ממחבל מתאבד".

צא דיבוק צא.
איש חשוך.
איכס.

כמובן שאני מכוער. הרי אני לא שמאלן תל-אביבי, איך אני יכול להיות יפה?
אתנחם בעובדה, שאני לפחות ישראלי בניגוד למחבלים האלה שמפגינים ברוטשילד.

אז נכון, זאת היתה התבטאות בוטה מצידי, כי אני לא באמת אשמח אם יהודי כלשהו יפגע, אבל התבטאות זו רק מייצגת את התסכול הגדול ממה שקורה במדינה הזאת. פשוט אין מה לעשות, אי אפשר לסבול יותר את השקרים שמאכילה אותנו התקשורת האדומה, את הצורה שהיא מפארת את אויבי המדינה, את סילוף העובדות, העלמת מידע שלא מתאים לאג'נדה הבולשביקית, העלמת דעות אובייקטיביות. נמאס מהפרופוגנדה שמצליחה לטמטם חצי מהעם. זה כאילו שאני חי במדינת דיקטטורה של קדאפי או סדאם חוסיין. לא יאמן, אבל במדינת ישראל של שנות 2000 אני לא יכול לקבל מידע אובייקטיבי בטלויזיה. איפה נשמע דבר כזה? במדינת ישראל של שנות 2000 אני צריך לחפש מידע במקורות זרים. בושה וחרפה.

בושה וחרפה, שממשלת ישראל נאלצת להפסיק לפועל נגד מחבלי חמאס, רק כדי שאיזו ילדה מטומטמת לא תגיד, שהממשלה נלחמת במחבלים כדי להסיט את העניין מהפגנת המחאה. הזוווווווווווווווווווי!!!!

איכס? דיבוק? תראה איפה אתה חי, ילד חולמני. ארץ הפלאות של אליס פחות הזויה מהמדינה שאתה חי בה!
דורשים ממך להתנצל על זה שאתה חי, על זה שלא נתת למחבלים להרוג אותך! אלוהים ישמור.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 22 אוגוסט 2011, 18:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי michael » 22 אוגוסט 2011, 18:27

חברים ,
הדיון מרתק ומעניין - אבל עדיף לא לגלוש לפסים אישיים.
כולנו בטוחים שאנחנו צודקים וכל אחד מאיתנו רואה את העולם עם המשקפים היפים של עצמו - אבל חשוב שנשמור על דיון מכובד.
אין צורך לאחל איחולים "לא משמחים" לאחרים ואין צורך להעליב אחד את השני.
זה לא תורם לאווירה.

אז יאללה חוזרים לנושא - ובלי כעסים אישיים.

פרח לכולם על חשבון הבית (או האוהל תלוי את מי שואלים... )
:rose
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי קובי » 23 אוגוסט 2011, 05:35

felix_r כתב:
קובי כתב:

צא דיבוק צא.
איש חשוך.
איכס.

כמובן שאני מכוער. הרי אני לא שמאלן תל-אביבי, איך אני יכול להיות יפה?
אתנחם בעובדה, שאני לפחות ישראלי בניגוד למחבלים האלה שמפגינים ברוטשילד.

ברוטשילד מחבלים, בבא"ש מחבלים, בחיפה מחבלים... אנשי קבע מחבלים, זוגות צעירים מחבלים, סטודנטים מחבלים... רוב העם התומך בהפגנה מחבלים. כל ישראל מחבלים.

תתבייש !

ולפני שמדברים כאן על דיון "מכובד", צריך לבחון כמה מכובד זה להכתים את הפורום באיחולי מוות לתושבי ישראל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 23 אוגוסט 2011, 06:10

רוב העם תומך במה שהמחאה הזו מייצגת, מחירי הנדל"ן והמחיה במדינה גבוהים- זו עובדה.
אבל רוב העם לא תומך במחאה עצמה, גם אם היו 300K איש בהפגנה במוצש ההוא (ולא היו, זה היה ניפוח תקשורתי מחפיר) זה אפילו לא 5% מהעם.
המחאה הזו מקבלת גב תקשורתי שלא קיבל דבר בישראל מעולם.
אם ההפגנות נגד ההתנתקות היו זוכות לאותו גב תקשורתי התכנית (ויש לציין המטומטמת מאד) הזאת הייתה מתבטלת תוך יומיים.
אין כאן מחאה של העם, יש מחאה במימון ובקידום השמאל. כל הרעיון של הדבר הזו הוא מחאה לשם מחאה והפלת הממשלה בצורה אנרכיסטית שקיימת.
חלק מהדמוקרטיה זה אם נבחרת (באופן חוקי כמובן ושלא עבר על החוק) ממשלה היא נשארת ל4 שנים גם אם "העם" שינה את דעתו.
בקיצור, מה שאני רוצה לומר הוא, שאין כמובן צורך ליחל למוות של יהודים, יכאב לי אם יתפוצץ שם מחבל.
אבל אם התקשורת לא היתה מצטרפת למחאה בקול תרועה, ה"עם" לא היא מצטרף אליה.
מי שהתחילו את המחאה הם אכן מחבלים, רובם לא שרתו בצבא או בשירות הלאומי, והמטרה של כולם היא הפלת הממשלה בדרך אנרכיסטית ודוחה, ולא הוזלת מחירי הדיור.
וזה טוקבק יפה שראיתי בקשר להשתלטות העבריינית על הבניין:
הסרט ד"ר ז'יוואגו מביא את סיפורו של הרופא שנאלץ לנטוש את ביתו לאחר שאנשי המפלגה הבולשביקית השתלטו עליו כמו על בתים נוספים. כמובן שהם עשו זאת בשם "העם". ישנם בארץ אלפי מחוסרי דיור ולמה רק למארגני המחאה יש זכות להכנס לבניין? התשובה: כמו כל גוף פוליטי הם זקוקים למבנים והכנסות וזאת משיגים רק ע"י נישול אחרים. כ"כ לידיעת אלה שבאים בטענות נגד העירייה: אל תהיו נאיביים, העירייה יכולה לפנות למשטרה רק בתוך 30 יום מיום הפלישה, לאחר מכן אפשר לפנות את הפולשים רק לאחר פניה לבית המשפט, ואת זה יודעים הפולשים טוב מאוד!
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוגוסט 2011, 06:42

קובי כתב:
ברוטשילד מחבלים, בבא"ש מחבלים, בחיפה מחבלים... אנשי קבע מחבלים, זוגות צעירים מחבלים, סטודנטים מחבלים... רוב העם התומך בהפגנה מחבלים. כל ישראל מחבלים.

תתבייש !

ולפני שמדברים כאן על דיון "מכובד", צריך לבחון כמה מכובד זה להכתים את הפורום באיחולי מוות לתושבי ישראל.

אודה לך מאוד אם תנסה לא להכניס לי מילים לפה. את ההכללות אתה עושה, לא אני. אני ציינתי במדויק על מי אני מדבר.
אודה לך מאוד גם אם תפסיק לשקר: רוב העם לא תמך בהפגנה שנערכה בזמן ההפגזות. אתה מוזמן לקרוא טוקבקים בכל אתרי החדשות.
אודה לך, אם תפסיק להחליט על דעת עצמך במה תומך ובמה לא תומך רוב העם. אל תהיה לי פה ערוץ 2.

תתבייש בעצמך, קשקשן ושקרן. לא איחלתי מוות לאף אחד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 23 אוגוסט 2011, 07:23

felix_r כתב:
מצידי שמחבל מתאבד יתפוצץ שם בהפגנה בתל-אביב
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוגוסט 2011, 08:22

קובי כתב:
felix_r כתב:
מצידי שמחבל מתאבד יתפוצץ שם בהפגנה בתל-אביב

ולצטט את כל הפסוק זה כמובן לא מתאים לך, כי אז יראו שאתה פשוט משקר. טריק זול, באיזה ערוץ למדת אותו?
אעשה את העבודה במקומך.

אז אתה חושב, שאכפת לי מהאנשים הכי מפונקים בארץ, שמקבלים הכי הרבה ויש להם עוד חוצפה לבוא בדרישות ולהתלונן, שלא נותנים להם מספיק? לא! אני אגיד לך את האמת.

כפי שכל אחד יכול לראות, אין פה שום איחולים למוות של אף אחד. כתוב רק, שלא אכפת לי מהם ומה יקרה להם, כמו שלהם לא אכפת משאר המדינה.
פשוט מאוד. יותר מזה, בטקסט מדובר על ההפגנה ההקטנה של פרזיטים בתל אביב ביום של ההפצצות בדרום. לא מדובר שם על שאר משתתפי המחאה בימים שלפני הפיגועים.

עכשיו, כשסיימנו עם האשמות השווא ועלילות הדם, אני אסביר לך מה הבעיה העיקרית שלך:
הפוליטקורקטיות סירסה אותך רגשית (אותך ואת רוב המדינה). אתה לא מסוגל להרגיש ולבטא רגשות טבעים כתגובה למתרחש סביבך. אתה התחלת להרגיש בהתאם לצורה שאתה מתבטא במקום להתבטא בהתאם למה שאתה מרגיש.
שים לב, מה עיצבן אותך הכי הרבה (לפי התגובות שלך בפורום): ההתבטאות הלא פוליטקורקטית שלי.
לא זעמת כך על הפצצות, לא זעמת על מחבלים, לא זעמת על תקיפת שגרירות ישראל על ידי המון משולהב, לא זעמת על שריפת דגל ישראל, לא זעמת על הדרישות החצופות של מצרים. לא.
זעמת יותר מכל על ההתבטאות שלי. זה מה שמדאיג אותך יותר מכל: שהאנשים סביבך יתבטאו בצורה קורקטית מתיפיפת, ושכל העולם ילך לאזעזל - זה פחות חשוב בעיניך.
מה אני אגיד לך, הפכת למוצר שתוף מוח ופטטי של תרבות התיפיפות נפשית פסאודו-נאורה. זה לא פלא, שהערבים סביבנו הפסיקו לפחד מישראל. בעולם הערבי לא נהוג לפחד מסריסים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 23 אוגוסט 2011, 09:27

תודה על ניתוח "הבעיה העיקרית שלי". במקומך הייתי מתעסק בבעיות שלך שכלל ועיקר מסתכמות ברגשי נחיתות.

הרבה דברים שקורים מדאיגים אותי.
בפורום הנוכחי, שאני אוהב להיות ולהתדיין בו, מדאיגות אותי התבטאויות אומללות המייחלות להתפוצצות של מחבל מתאבד במרכז ת"א, כמו שהדאיגה אותי פעם התבטאות אומללה של משתמש מסכן אחר, לגבי אוהדי הפועל ירושלים והשוואתם למחבלים שדינם מוות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוגוסט 2011, 12:10

קובי כתב:תודה על ניתוח "הבעיה העיקרית שלי". במקומך הייתי מתעסק בבעיות שלך שכלל ועיקר מסתכמות ברגשי נחיתות.

הרבה דברים שקורים מדאיגים אותי.
בפורום הנוכחי, שאני אוהב להיות ולהתדיין בו, מדאיגות אותי התבטאויות אומללות המייחלות להתפוצצות של מחבל מתאבד במרכז ת"א, כמו שהדאיגה אותי פעם התבטאות אומללה של משתמש מסכן אחר, לגבי אוהדי הפועל ירושלים והשוואתם למחבלים שדינם מוות.

במקומך היתי קודם כל מודאג מבעיות בהבנת הנקרא. אבל אני לא במקומך למזלי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי michael » 23 אוגוסט 2011, 12:57

פליקס,
אנא ממך - מספיק.
כל העימות הזה וכל המילים הקשות האלה שרצות כאן לא עושות טוב לאף אחד.
כפי שכתבתי קודם - זה נושא מאוד מעניין לדבר עליו - בואו נחזור לנושא ולא באופן אישי אחד כלפי השני.
תודה.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוגוסט 2011, 13:45

michael כתב:פליקס,
אנא ממך - מספיק.
כל העימות הזה וכל המילים הקשות האלה שרצות כאן לא עושות טוב לאף אחד.
כפי שכתבתי קודם - זה נושא מאוד מעניין לדבר עליו - בואו נחזור לנושא ולא באופן אישי אחד כלפי השני.
תודה.

חשבתי, שזה קובי תקף אותי באופן אישי, ואני רק מתגונן מול האשמות השיקריות שלו.
כנראה, ששוב אני טועה. נו, מה חדש?..
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אבי » 24 אוגוסט 2011, 15:03

קפיטליזם או סוציאל-דמוקרטיה, מה השיטה שתביא לישראל שגשוג כלכלי?
דיון מעניין בין בועז ארד ממכון י-ם לחקר שווקים והתנועה הליברלית החדשה ובין אלדד יניב מהשמאל הלאומי.

סמל אישי של המשתמש
אבי

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים