פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
18 אפריל 2014, 23:22
רק שלא ישאר
18 אפריל 2014, 23:24
ankram כתב:רק שלא ישאר
לא מגיע לו.
שימשיך לעשות 15 נק ו10 ריב׳ נגד פרטיזן בשלבים מוקדמים וישקשק בהצלבה גם עונה הבאה? לא תודה.
18 אפריל 2014, 23:32
גם לי נמאס. הוא החטיא היום זריקות שגם שחקנים בלי ברך קולעים.
יש לו חוזה, והוא לא הולך לשום מקום.
18 אפריל 2014, 23:41
כדאי מאוד למר סמית' להופיע למשחקים הבאים בבית, אחרת אני מקווה מאוד שהסיפור שלו במכבי ייגמר..
נגמרה לי הסבלנות כבר. חלאס.
18 אפריל 2014, 23:53
עד כה במץ' אפ שלו מול מוס , מוס מפרק אותו.
מכבי צריעה לשנות פאזה לעונה הבאה ללא קשר לתוצאות המפגש הזה מול מילאנו.
והראשון שצריך ללכת (אם אני מוציא את זיזיץ' והיקמן שהיה היום טוב מאד) הוא סמית , שהשחקן הכי מרכזי של הקבוצה שלך (לא לשיטתי לשיטת בלאט)
לא מסוגל לייצר עבור עצמו מצב , לא קולע מבטים חופשיים,ולא מופיע במשחקים חשובים, אי אפשר להגיע לשום מקום.
חלש מאד ובעיקר מאכזב מאד.
18 אפריל 2014, 23:55
ד"א היקמן היה מספיק גבר להודות שהיה לו משחק חרא מול צסק"א וזה עוד במשחק פחות חשוב , מעולם לא שמעתי ביקורת עצמית מסמית', מעולם
הוא לא לקח אחריות על היכולת שלו ועל חוסר התרומה שלו , "פרופסור" שתקן.
18 אפריל 2014, 23:55
ankram כתב:עד כה במץ' אפ שלו מול מוס , מוס מפרק אותו.
והראשון שצריך ללכת (אם אני מוציא את זיזיץ' והיקמן שהיה היום טוב מאד) הוא סמית , שהשחקן הכי מרכזי של הקבוצה שלך (לא לשיטתי לשיטת בלאט)
לא מסוגל לייצר עבור עצמו מצב , לא קולע מבטים חופשיים,ולא מופיע במשחקים חשובים, אי אפשר להגיע לשום מקום.
זאת הבעיה. סמית' לא צריך להיות שחקן מרכזי במכבי. אנחנו מצפים ממנו ליותר מידי.
תבנה סביבו קבוצה נורמלית, ותקבל את התפוקה.
19 אפריל 2014, 00:13
אין מה לבנות כלום סביבו, חלאס עם השטויות, אדון פדרמן צריך להעיף את השחקן הזה לקיבינימט
19 אפריל 2014, 00:15
er79 כתב:אין מה לבנות כלום סביבו, חלאס עם השטויות, אדון פדרמן צריך להעיף את השחקן הזה לקיבינימט
בוא נתחיל מלהעיף את רייס והיקמן, הם צריכים לעוף הרבה לפניו.
19 אפריל 2014, 00:18
שלושתם צריכים לעוף, למרות שאחרי חודש טוב, אני אתן לרייס חסד עד סוף ההצלבה, עם זאת שהיום הוא חזר לסורו
19 אפריל 2014, 00:23
עצוב שהשחקן הכי יקר בקבוצה לא יודע ליצור לעצמו מצב קליעה. בלאט סוגד לבינוניות
19 אפריל 2014, 00:27
שחקן ענק
19 אפריל 2014, 20:49
איך הוא היה באמת?
19 אפריל 2014, 20:51
rc4991 כתב:איך הוא היה באמת?
אנמי כרגיל
19 אפריל 2014, 20:58
5 נקודות ושבע מדד
אני כבר די בטוח שאני לא רוצה אותו כאן
19 אפריל 2014, 20:59
לא יודע עד כמה הוא פצוע, אבל לא יכול להיות שהשחקן הכי יקר בסגל משחק ברמה הזו במשחקים הכי חשובים של העונה כבר שנה שניה ברציפות, ובשנה שעברה הוא לא היה פצוע. זו לא חוכמה לככב במשחקים חסרי החשיבות, החומה היא לעלות מדרגה דווקא במאני טיים. לצערי זה הפך לאחד המאפיינים של כל השחקנים שבלאט אוהב - אפורים, ממושמעים, לא מתוחכמים וחסרי מעוף. אם פדרמן לא היה כופה עליו את סופו לפני שלוש שנים וטוראנס לא היה חוטף התקף לב אז בלאט כבר לא היה במכבי ממזמן.
19 אפריל 2014, 21:03
אני מאוד מקווה שהוא ירים את הרמה שלו במשחקים הקרובים. מכבי צריכה מאוד את התרומה שלו. יש איזו הרגשה ממנו שהוא מרגיש שהוא הוכיח את עצמו והוא קצת נח על זרי הדפנה.
19 אפריל 2014, 22:14
איזה הוכיח? לככב במשחקי טרום עונה ומשחקי סיבוב ראשון זה נקרא לנוח על זרי דפנה? הוא צריך לקבל רושם חג משמעי מהצוות המקצועי וההנהלה שהראש שלו מתחת לגיליוטינה. זה פשוט בושה שהשחקן הזה מתחפש לרודני ביופורד שנה שנייה ברציפות החל מאמצע העונה. לא ברור לי למה לעזאזל האריכו לו את החוזה.
19 אפריל 2014, 22:18
שמואל1 כתב:ankram כתב:עד כה במץ' אפ שלו מול מוס , מוס מפרק אותו.
זאת הבעיה. סמית' לא צריך להיות שחקן מרכזי במכבי. אנחנו מצפים ממנו ליותר מידי.
תבנה סביבו קבוצה נורמלית, ותקבל את התפוקה.
זה נכון ברמה מסוימת, אבל יש בעיה עם זה ששחקן אפור שלא אמור להיות מוביל (שאין לי בעיה שיש שחקנים כמוהו בסגל בכללי) הוא השחקן הכי יקר בקבוצה.
אתם רוצים שחקנים כאלה? אין בעיה, אי אפשר שכל השחקנים בקבוצה יהיו סופרסטארים, אבל תחפשו איזו מציאה זולה ותשקיעו את רוב הכסף בסופרסטאר אחד או שניים.