המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:אני גם אוהב את השחקן הזה, אבל אם משלמים כבר ביי אוט אז לא כדאי למצוא שחקן שקצת יותר טוב בהגנה?
rc4991 כתב:נראה לכם שהעלויות של אארון ג'קסון יהיו גבוהות מדי?(מעל 800)
אם לא הייתי מוכן אפילו לשלם עליו ביי אאוט ולהביא אותו למכבי,מדובר באחד ממנהלי המשחק הטובים באירופה שחקן שחושב קודם כל על המסירה אבל יודע גם לקלוע,אתלט,מהיר(חייבים לראות את המתפרצות שלו)וגם שומר טוב(ובוודאי שישמור יותר טוב במכבי)
יכול להיות שחלקכם לא יסכימו איתי אבל אני חושב שהוא שווה את הכסף ויהיה שווה הרבה יותר בשנה הבאה(במיוחד בגלל שישחק ביורוליג עם בילבאו)
rc4991 כתב:נראה לכם שהעלויות של אארון ג'קסון יהיו גבוהות מדי?(מעל 800)
אם לא הייתי מוכן אפילו לשלם עליו ביי אאוט ולהביא אותו למכבי,מדובר באחד ממנהלי המשחק הטובים באירופה שחקן שחושב קודם כל על המסירה אבל יודע גם לקלוע,אתלט,מהיר(חייבים לראות את המתפרצות שלו)וגם שומר טוב(ובוודאי שישמור יותר טוב במכבי)
יכול להיות שחלקכם לא יסכימו איתי אבל אני חושב שהוא שווה את הכסף ויהיה שווה הרבה יותר בשנה הבאה(במיוחד בגלל שישחק ביורוליג עם בילבאו)
אני יכול לספר סוד נוסף. אחרי שג'ורדן חתם, קיבלנו בקשות נוספות משחקנים שרצו להגיע, אבל ג'ורדן אחד מספיק לנו. אני בטוח שנהנה".
אורי כתב:rc4991 כתב:נראה לכם שהעלויות של אארון ג'קסון יהיו גבוהות מדי?(מעל 800)
איך בדיוק שחקן של 2 אסיסטים למשחק נחשב בדיוק לאחד ממנהלי המשחק הטובים באירופה???
מדובר בלהיט התורן של הפורום הזה שבו כל קיץ מחדש מועלים כל מיני מועמדים שחקנים הזויים שמתאימים לקבוצות יורוקאפ במקרה הטוב כמו שארוד פורד, איברהים ג'אבר, בובי בראון וכו'...
yarinsaky כתב:אורי כתב:rc4991 כתב:נראה לכם שהעלויות של אארון ג'קסון יהיו גבוהות מדי?(מעל 800)
איך בדיוק שחקן של 2 אסיסטים למשחק נחשב בדיוק לאחד ממנהלי המשחק הטובים באירופה???
מדובר בלהיט התורן של הפורום הזה שבו כל קיץ מחדש מועלים כל מיני מועמדים שחקנים הזויים שמתאימים לקבוצות יורוקאפ במקרה הטוב כמו שארוד פורד, איברהים ג'אבר, בובי בראון וכו'...
זה נכון.
אני גם לא מבין כל הזמן את סיפורי ג'אבאר האין סופיים , אבל כבר כתבתי על זה מזמן.
לי זה מוזר ששמות כאלו מעוררים התלהבות בפורום ועוד בקיץ פלאי וחד פעמי כזה. אלו שחקנים שהיו אולי מתאימים לעידן אפי בירנבוים ואישתו.
אורי כתב:rc4991 כתב:נראה לכם שהעלויות של אארון ג'קסון יהיו גבוהות מדי?(מעל 800)
yarinsaky כתב:אני לא התכוונתי בהכרח לג'קסון , אם כי אני חייב להגיד ששחקנים שנראים טוב ב קבוצת אמצע טבלה בספרד לא בהכרח טובים לרמה של מכבי
לא ברור לי איך אתה קובע ששחקן שמוסר 2 אסיסטים בקבוצה הרבה פחות טובה ממכבי ימסור כפול במכבי, מה עוד שבבילבאו הוא כוכב ראשי ובמכבי הוא לא יקבל מספר דקות דומה.
yarinsaky כתב:אני אולי נשמע מזלזל אבל תודו שזה קצת " אובר דה לימיט " לשמוע בכל אשכול מלפפונים את השם ג'אבאר .![]()
וג'אבאר אף פעם לא יהיה פארגו כי אין לו חצי מהכישרון. הוא כבר מספיק מוכר שנדע את הלימיט שלו שהוא די בינוני.
yarinsaky כתב:אני אולי נשמע מזלזל אבל תודו שזה קצת " אובר דה לימיט " לשמוע בכל אשכול מלפפונים את השם ג'אבאר .![]()
וג'אבאר אף פעם לא יהיה פארגו כי אין לו חצי מהכישרון. הוא כבר מספיק מוכר שנדע את הלימיט שלו שהוא די בינוני.
itai7 כתב:ואז היו בורחים לך 2 שחקני NBA במכה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־36 אורחים