25 אפריל 2014, 12:04
toja27 כתב:שחף כתב:לא מגיע יותר מידי קרדיט להנהלה, כי היא לא עושה שום דבר מועיל. הקרדיט מגיע לבלאט שהוציא משחקנים כמו רייס והיקמן 100%, זה לא רודי ותאודוסיץ'.
הקרדיט מגיע לכולם. בלאט הוא עוד חלק במערכת,חלק חשוב אבל עדיין חלק. מי שהוציא מהשחקנים 100 זאת כל המערכת של מכבי שידועה בכך שהיא בד"כ תומכת מאוד בשחקנים שלה וזה כולל באנשי אחזקה והצוות הרפואי של הקבוצה.
לא ראיתי את השחקנים משחקים כל כך טוב במילאנו כמו ששיחקו בתל אביב למרות שדיוויד "המוציא 100 אחוז" בלאט היה שם, אתה יודע למה? כי מי שהוציא מהקבוצה 100 אחוז זה גם האוהדים במגרשים ומחוץ למגרשים.
הנה עוד פעם מתחילה הסגידה הפאטתית הזאת לדיוויד בלאט. אולי אפשר לתת לבן אדם קרדיט מוצדק אבל עם פרופורציות?
25 אפריל 2014, 13:52
חנו'ש כתב:עכשיו פיני אמר שמה שפדרמן אמר היה בעיקר בגלל שהוא נפגע בשם בנו.
אם זה בגלל קנאות אבהית, אז אני יכולה קצת יותר לקבל את זה - הבנאדם רצה רק להגן על בנו, מקובל...
25 אפריל 2014, 15:30
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:עכשיו פיני אמר שמה שפדרמן אמר היה בעיקר בגלל שהוא נפגע בשם בנו.
אם זה בגלל קנאות אבהית, אז אני יכולה קצת יותר לקבל את זה - הבנאדם רצה רק להגן על בנו, מקובל...
להגן על בנו ממי? בלאט אמר משהו על דני?
25 אפריל 2014, 16:39
25 אפריל 2014, 16:52
25 אפריל 2014, 16:55
LIAV10 כתב:חנו׳ש, אני הבנתי את דבריו של פיני בהתייחסות לוויצ׳יץ׳, רסקין אמר שפדרמן אמר שבלי ניקו לא היינו פה ואז פיני אמר שפדרמן האב ציין את זה כדי לתת קרדיט לפדרמן ג׳וניור שהביא אותו כי ג׳וניור לא קיבל מספיק קרדיט על העלייה לפיינל פור.
25 אפריל 2014, 18:19
חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2740526&m=1
אני יודעת שהרוב פה לא סובלים אותו, אבל אני חייבת לציין שגרינוולד נוגע בכמה דברים מאוד מעניינים ומעוררים מחשבה ובהחלט יש משהו בדבריו.
25 אפריל 2014, 18:24
חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2740526&m=1
אני יודעת שהרוב פה לא סובלים אותו, אבל אני חייבת לציין שגרינוולד נוגע בכמה דברים מאוד מעניינים ומעוררים מחשבה ובהחלט יש משהו בדבריו.
אין דיסוננס בעצם העפלתה של מכבי לפיינל פור וההישג הזה מתיישב היטב עם דברים שנכתבו ונאמרו על מכבי לאורך כל השנה
25 אפריל 2014, 18:46
אבל אם זו המסורת שעשתה את ההבדל בין מכבי למילאנו, הרי שמכל מקום נותרת המסקנה שהגיע למכבי - ולא למילאנו - לעלות: מסורת יצוקה מעשרות שנים של חוויות, הישגים וניצחונות, שנאספים אחד לאחד, בעמל ובזיעה. יתרון הביתיות ביורוליג הוא הגמול לקבוצה שניצחה יותר מיריבתה בארבעה עשר משחקי הטופ-16, אולם יתרון המסורת הוא הגמול לקבוצה שמצליחה יותר מיריבתה בפרספקטיבה של עשרות שנים; הוא הגמול לקבוצה שמנהליה מקדישים לה את חייהם (45 שנה במקרה של שמעון מזרחי, 30 שנה במקרה של דיוויד פדרמן). ג'ורג'יו ארמאני שופך כמה מיליוני אירו בשנה על הצעצוע החדש שלו, אבל הוא חי אופנה ועסקים. מזרחי ופדרמן משקיעים הרבה פחות כסף אבל חייהם כרוכים בקבוצה.
לאורך רוב העונה לא שיחקה מכבי כדורסל טוב. על כך אין חולק. לא רק שהפסידה יותר מדי משחקים שהייתה צריכה לנצח - אלא גם, ובעיקר, לא הביאה שום בשורה מקצועית חדשה; בניגוד, למשל, לקבוצה ההיא של 2011, האחרונה (עד השנה) שהגיעה לשלב ארבע האחרונות ביורוליג. כמו כן אף לא אחד משחקניה, להוציא את אלכס טיוס הנהדר (שגם הוא כמעט ושוחרר לפני מספר חודשים), השתדרג ברמה האישית. אלו כישלונות מהותיים של הצוות המקצועי של מכבי.
מכבי גם לא ניצחה בדרך לפיינל פור אפילו יריבה אירופאית אחת מהשורה הראשונה. מה שאולימפיאקוס ופנאתיניקוס עשו בסדרת רבע-הגמר הנוכחית - שני ניצחונות, כל אחת, על ריאל מדריד וצסק"א (בהתאמה) - מכבי לא עשתה.
וגם בליגה מכבי פישלה: היא טרם הבטיחה, מחזור לסיום העונה הסדירה, את המקום הראשון. אם תפסיד למכבי חיפה תסיים במקום השני, וזה דבר שקרה לה רק פעמיים בעשרים השנים האחרונות. הנתון הזה מלמד על חולשתה הגדולה (יחסית) של מכבי הנוכחית.
שאלה היא האם העובדה שמדובר בקבוצה די חלשה של מכבי שבכל-זאת העפילה לפיינל פור צריכה להיזקף לזכות צוות האימון שלה או לחובתו. שכן כפי שדיוויד בלאט סחב את הסגל הזה לפיינל פור כך הוא גם היה אמון על גיבושו. ובלאט קיבל החלטה שגויה כמעט בכל צומת שהגיע אליה מבחינת הסגל. ג'ו אינגלס התברר כפלופ. ההחלטה להמשיך עם שון ג'יימס - שחקן מועד לפציעות - התבררה כמשגה חמור. טייריס רייס פרח למרות המאמן שלו, לא בזכותו (הוא קיבל דקות משמעותיות ומרחב מחיה רק כשמכבי נקלעה לסיטואציות אנושות, כמו בסיום המשחק הראשון במילאנו). החתמת אדראה ז'יז'יץ' היא פארסה בסדר גודל קולוסאלי.
25 אפריל 2014, 19:12
25 אפריל 2014, 19:46
חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2740526&m=1
אני יודעת שהרוב פה לא סובלים אותו, אבל אני חייבת לציין שגרינוולד נוגע בכמה דברים מאוד מעניינים ומעוררים מחשבה ובהחלט יש משהו בדבריו.
25 אפריל 2014, 23:20
26 אפריל 2014, 03:53
26 אפריל 2014, 04:09
MTA2311 כתב:מישהו שמע אותו?
26 אפריל 2014, 08:52
26 אפריל 2014, 12:49
jol9 כתב:אני לא חושב שהוא לא אמר כלום. הוא ענה על כל השאלות שנשאל, חוץ מדברים ספציפיים שלא באמת אפשר לצפות ממנו להתייחס אליהן, כמו
מה יהיה עם שחקן כזה או אחר.
מה שכן היה בולט זה שלאורך הראיון, במיוחד בהקשר לשאלות על בלאט, לא מעט פעמים הוא חיפש את המילים הנכונות. אפשר להגיד שהוא הרבה יותר
מחושב מאביו, ושלעולם לא ייתפס באמירה קיצונית או פרובוקטיבית.
26 אפריל 2014, 13:18
26 אפריל 2014, 16:17
27 אפריל 2014, 19:49
29 אפריל 2014, 18:23