ת'רד ההנהלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ראיון עם הבוס

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2014, 12:04

toja27 כתב:
שחף כתב:לא מגיע יותר מידי קרדיט להנהלה, כי היא לא עושה שום דבר מועיל. הקרדיט מגיע לבלאט שהוציא משחקנים כמו רייס והיקמן 100%, זה לא רודי ותאודוסיץ'.

הקרדיט מגיע לכולם. בלאט הוא עוד חלק במערכת,חלק חשוב אבל עדיין חלק. מי שהוציא מהשחקנים 100 זאת כל המערכת של מכבי שידועה בכך שהיא בד"כ תומכת מאוד בשחקנים שלה וזה כולל באנשי אחזקה והצוות הרפואי של הקבוצה.
לא ראיתי את השחקנים משחקים כל כך טוב במילאנו כמו ששיחקו בתל אביב למרות שדיוויד "המוציא 100 אחוז" בלאט היה שם, אתה יודע למה? כי מי שהוציא מהקבוצה 100 אחוז זה גם האוהדים במגרשים ומחוץ למגרשים.
הנה עוד פעם מתחילה הסגידה הפאטתית הזאת לדיוויד בלאט. אולי אפשר לתת לבן אדם קרדיט מוצדק אבל עם פרופורציות?

מסכים איתך.

מה גם שהעפלה הזאת לפיינל פור הגיעה בהרבה מאוד מזל. אני מדבר על הנצחון במילאנו. מזל נטו + רייס.
הרי גם בלאט בעצמו הודה, שהוא בכלל לא האמין שמכבי תנצח במשחק הראשון בסידרה. הוא בכלל הכניס כבר בדקות הסיום את לאנדסברג ואינגלס על מנת לשמור כוחות של שחקני החמישייה למשחק השני. ואז פתאום באו רייס, המזל והעבירה הטיפשית של מלי הצעיר ובלאט קיבל ניצחון מכלום.

אנשים גם שוכחים, שמנגד עמדו לא איזה אוברדוביץ' ופאו. כמו שאמר המאמן האיטלקי בעצמו באתר היורוליג, זאת הייתה סידרת ההצלבה הראשונה שלו כמאמן והראשונה של הקבוצה שלו, ואילו בצד השני מכבי בכל שנה משחקת בהצלבה, ויש לה ים של נסיון במעמדים האלה.

וזה לא שלא מגיע לבלאט קרדיט על הפיינל פור. מגיע לו המון קרדיט על כך, אבל לא צריך באמת להגזים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אפריל 2014, 13:52

חנו'ש כתב:עכשיו פיני אמר שמה שפדרמן אמר היה בעיקר בגלל שהוא נפגע בשם בנו.
אם זה בגלל קנאות אבהית, אז אני יכולה קצת יותר לקבל את זה - הבנאדם רצה רק להגן על בנו, מקובל... :grin

להגן על בנו ממי? בלאט אמר משהו על דני?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2014, 15:30

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:עכשיו פיני אמר שמה שפדרמן אמר היה בעיקר בגלל שהוא נפגע בשם בנו.
אם זה בגלל קנאות אבהית, אז אני יכולה קצת יותר לקבל את זה - הבנאדם רצה רק להגן על בנו, מקובל... :grin

להגן על בנו ממי? בלאט אמר משהו על דני?

לא להגן כמו לקנא לו.
אני אמרתי קודם שכל הראיון שלו היה נשמע כמו מישהו שאכול ע"י המפלצת הירוקה - אז הקנאה היא כנראה לבנו והוא נפגע בשמו.
הוא לא אוהב שנתנו רק לבלאט את כל הקרדיט, וההגנה היא גם אולי מפני דעת הקהל שאני בטוחה שהוא "שומע את הקולות" (אחלה ביטוי הוא טבע אגב) ויודע שהקהל לא אוהדת את הג'וניור יותר מידי, אז הוא ניסה לנגיד כמה גם הוא תורם וכמה גם הוא חשוב למערכת וכמה ההצלחה ראויה להיות מיוחסת גם אליו.
הוא פשוט אבא כואב... ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

Re: ת'רד ההנהלה

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2014, 16:39

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2740526&m=1
אני יודעת שהרוב פה לא סובלים אותו, אבל אני חייבת לציין שגרינוולד נוגע בכמה דברים מאוד מעניינים ומעוררים מחשבה ובהחלט יש משהו בדבריו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אפריל 2014, 16:52

חנו׳ש, אני הבנתי את דבריו של פיני בהתייחסות לוויצ׳יץ׳, רסקין אמר שפדרמן אמר שבלי ניקו לא היינו פה ואז פיני אמר שפדרמן האב ציין את זה כדי לתת קרדיט לפדרמן ג׳וניור שהביא אותו כי ג׳וניור לא קיבל מספיק קרדיט על העלייה לפיינל פור.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אפריל 2014, 16:55

LIAV10 כתב:חנו׳ש, אני הבנתי את דבריו של פיני בהתייחסות לוויצ׳יץ׳, רסקין אמר שפדרמן אמר שבלי ניקו לא היינו פה ואז פיני אמר שפדרמן האב ציין את זה כדי לתת קרדיט לפדרמן ג׳וניור שהביא אותו כי ג׳וניור לא קיבל מספיק קרדיט על העלייה לפיינל פור.

איכס, זה מביך. בושה שבזה הם מתעסקים שם.
בלאט ד"א, אמר אתמול בחדשות הספורט שהוא דיבר יותר מדי אחרי המשחק. אי פעם נשמע את פדרמן אומר את זה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 אפריל 2014, 18:19

חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2740526&m=1
אני יודעת שהרוב פה לא סובלים אותו, אבל אני חייבת לציין שגרינוולד נוגע בכמה דברים מאוד מעניינים ומעוררים מחשבה ובהחלט יש משהו בדבריו.

קראתי את זה רק כי דחפת את זה בכוח ואין לי מילים חוץ מבן אדם הזוי , חולני , אכול קנאה ושנאה .

חבל להתחיל להתווכח עם השטויות , השקרים , הסילופים שהוא מעלה כי זה פשוט בזבוז זמן.

צריך פשוט להתעלם מהיצור הזה כי בינתיים מערכת וואלה חוגגת בצורה הנמוכה ביותר שגם לאופירה יש הרבה מה ללמוד ממנה , נרד לרמה הנמוכה ביותר וככה נמשוך קוראים ומגיבים .
יוסי22

הודעהעל ידי Roni1 » 25 אפריל 2014, 18:24

אין דיסוננס בעצם העפלתה של מכבי לפיינל פור וההישג הזה מתיישב היטב עם דברים שנכתבו ונאמרו על מכבי לאורך כל השנה

איך זה מתיישב עם התחזיות שלו שמכבי לא תהיה בהצלבה? שבלאט לא יסיים את העונה במכבי? שמכבי תפסיד את גביע המדינה? החולה הזה יסלף את המציאות רק כדי ליישב אותה עם הבולשיט האובססיבי שהוא כותב במהלך כל השנה.
Roni1

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2014, 18:46

אולי תרדו רגע מהאינסטינקט הראשוני של "אוי זה גרינוולד והוא אדיוט והוא מדבר שטויות כי הוא רק שונא את מכבי"
ותקראו ברצינות ובעומק את מה שהוא כותב?
אז הוא ניבא נבואות בתחילת העונה וכמו תמיד מכבי גרמה לו לאכול את הכובע (בוא נודה על האמת, מי מאיתנו באמת חשב שהקבוצה תגיע לפיינל פור? כמה מאיתנו היינו בטוחים ואף רצינו שבלאט יפוטר בשלב כזה או אחר של העונה?)

תרדו מזה ותקראו מה כתוב שם (תדמיינו שמישהו אחר כתב את זה עם זה כל כך מפריע לכם)
האם הפסקה הזו היא שטויות?
אבל אם זו המסורת שעשתה את ההבדל בין מכבי למילאנו, הרי שמכל מקום נותרת המסקנה שהגיע למכבי - ולא למילאנו - לעלות: מסורת יצוקה מעשרות שנים של חוויות, הישגים וניצחונות, שנאספים אחד לאחד, בעמל ובזיעה. יתרון הביתיות ביורוליג הוא הגמול לקבוצה שניצחה יותר מיריבתה בארבעה עשר משחקי הטופ-16, אולם יתרון המסורת הוא הגמול לקבוצה שמצליחה יותר מיריבתה בפרספקטיבה של עשרות שנים; הוא הגמול לקבוצה שמנהליה מקדישים לה את חייהם (45 שנה במקרה של שמעון מזרחי, 30 שנה במקרה של דיוויד פדרמן). ג'ורג'יו ארמאני שופך כמה מיליוני אירו בשנה על הצעצוע החדש שלו, אבל הוא חי אופנה ועסקים. מזרחי ופדרמן משקיעים הרבה פחות כסף אבל חייהם כרוכים בקבוצה.

האם מה שנאמר כאן לא נכון?
לאורך רוב העונה לא שיחקה מכבי כדורסל טוב. על כך אין חולק. לא רק שהפסידה יותר מדי משחקים שהייתה צריכה לנצח - אלא גם, ובעיקר, לא הביאה שום בשורה מקצועית חדשה; בניגוד, למשל, לקבוצה ההיא של 2011, האחרונה (עד השנה) שהגיעה לשלב ארבע האחרונות ביורוליג. כמו כן אף לא אחד משחקניה, להוציא את אלכס טיוס הנהדר (שגם הוא כמעט ושוחרר לפני מספר חודשים), השתדרג ברמה האישית. אלו כישלונות מהותיים של הצוות המקצועי של מכבי.
מכבי גם לא ניצחה בדרך לפיינל פור אפילו יריבה אירופאית אחת מהשורה הראשונה. מה שאולימפיאקוס ופנאתיניקוס עשו בסדרת רבע-הגמר הנוכחית - שני ניצחונות, כל אחת, על ריאל מדריד וצסק"א (בהתאמה) - מכבי לא עשתה.
וגם בליגה מכבי פישלה: היא טרם הבטיחה, מחזור לסיום העונה הסדירה, את המקום הראשון. אם תפסיד למכבי חיפה תסיים במקום השני, וזה דבר שקרה לה רק פעמיים בעשרים השנים האחרונות. הנתון הזה מלמד על חולשתה הגדולה (יחסית) של מכבי הנוכחית.

יוסי, האם אתה לא אמרת מס' פעמים דברים דומים לאלה?
שאלה היא האם העובדה שמדובר בקבוצה די חלשה של מכבי שבכל-זאת העפילה לפיינל פור צריכה להיזקף לזכות צוות האימון שלה או לחובתו. שכן כפי שדיוויד בלאט סחב את הסגל הזה לפיינל פור כך הוא גם היה אמון על גיבושו. ובלאט קיבל החלטה שגויה כמעט בכל צומת שהגיע אליה מבחינת הסגל. ג'ו אינגלס התברר כפלופ. ההחלטה להמשיך עם שון ג'יימס - שחקן מועד לפציעות - התבררה כמשגה חמור. טייריס רייס פרח למרות המאמן שלו, לא בזכותו (הוא קיבל דקות משמעותיות ומרחב מחיה רק כשמכבי נקלעה לסיטואציות אנושות, כמו בסיום המשחק הראשון במילאנו). החתמת אדראה ז'יז'יץ' היא פארסה בסדר גודל קולוסאלי.

זה לא נכון שלהנהלה של מכבי יש אגו מאוד גדול, לא פחות מאשר לבלאט?
ויש משהו באמירה לגבי ה"תודעה המועדונית" של ההנהלה הוותיקה שלא מוכנה שאף אחד יהיה גדול יותר מהמועדון.
הדברים האילו בהחלט מיישבים במשהו את ה"קנאה" הזו שנפלה על פדרמן אתמול בדברים שאמר ברדיו
ולא מעט מהוויכוח שהיה לנו כאן ממש בשרשור זה, נאמר גם בטור הנ"ל

אז למה זה "גיבוב של שטויות" כי זה גרינוולד? (ונתעלם מכך שיש מספר דברים לא נכונים ושטותיים בכתבה, אבל אני מדברת על העיקר ולא על כמה פרטים שוליים)
לי זה דווקא גרם להרהורים...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Roni1 » 25 אפריל 2014, 19:12

ההחלטה להמשיך עם שון היתה משגה חמור? וואלה? הוא אומר את זה בדיעבד אחרי פציעה שגמרה לו את העונה או שבסוף העונה הקודמת והמעולה של שון הוא חשב שצריך להעיף אותו ממכבי כי אולי תהיה לו פריצת דיסק?
רייס פרח למרות המאמן? לא, הוא פרח בזכותו. גם אם הושיבו אותו על הספסל כשהוא חירב משחקים הוא עדיין קיבל דקות ורואים שיש לו קשר מעולה עם בלאט שנתן לו את המושכות במאני טיים.

על האגו של ההנהלה כתבתי בנושא הזה אתמול, הם לא מסוגלים לפרגן לבלאט. חוץ מזה רוב הטור הזה (כמו כל הטורים שלו) מלא בסילופים ובגועל, וכן, בגלל שזה גרינוולד וזה מה שהוא מסוגל להוציא. לכתוב שמכבי רוב העונה לא היתה טובה ושלמועדון יש מסורת או שפדרמן לא מפרגן גם המאבטח בהיכל יכול לכתוב.
Roni1

הודעהעל ידי toja27 » 25 אפריל 2014, 19:46

אני ציינתי כמה נקודות דומות לפני כן שהוזכרו בכתבה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2014, 23:20

דני פדרמן בערוץ 56 עכשיו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2014, 03:53

מישהו שמע אותו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2014, 04:09

MTA2311 כתב:מישהו שמע אותו?

פדרמן טיפוסי
100% פוליטיקלי קורקט
דיבר המון בלי להגיד כלום
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2014, 08:52

אני לא חושב שהוא לא אמר כלום. הוא ענה על כל השאלות שנשאל, חוץ מדברים ספציפיים שלא באמת אפשר לצפות ממנו להתייחס אליהן, כמו
מה יהיה עם שחקן כזה או אחר.

מה שכן היה בולט זה שלאורך הראיון, במיוחד בהקשר לשאלות על בלאט, לא מעט פעמים הוא חיפש את המילים הנכונות. אפשר להגיד שהוא הרבה יותר
מחושב מאביו, ושלעולם לא ייתפס באמירה קיצונית או פרובוקטיבית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2014, 12:49

jol9 כתב:אני לא חושב שהוא לא אמר כלום. הוא ענה על כל השאלות שנשאל, חוץ מדברים ספציפיים שלא באמת אפשר לצפות ממנו להתייחס אליהן, כמו
מה יהיה עם שחקן כזה או אחר.

מה שכן היה בולט זה שלאורך הראיון, במיוחד בהקשר לשאלות על בלאט, לא מעט פעמים הוא חיפש את המילים הנכונות. אפשר להגיד שהוא הרבה יותר
מחושב מאביו, ושלעולם לא ייתפס באמירה קיצונית או פרובוקטיבית.

אי אפשר להגיד שהוא אמר משהו שלא שמענו ממנו כבר 800 פעם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2014, 13:18

עדיף ראיון מחושב מאשר מה ששמענו מאבא שלו השבוע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2014, 16:17

שמעתי עכשיו...
אין מה להגיד, הבן אדם יודע לדבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקובי » 27 אפריל 2014, 19:49

התפניתי עכשיו לראיון עם דני פדרמן בערוץ 5.
פשוט נהדר (למעט זה שהוא העדיף גביע אירופה- אנחנו מכבי ואנחנו רוצים הכל)
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2014, 18:23

שי רקנאטי: "בלאט לא היה ברווז צולע אפילו לרגע"
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2741776

הוא לא מחדש הרבה חוץ מההצעה שנתנו לאליהו לפני שחתם בירושלים
מה שכן זה שנראה שבלאט ישאר אלא אם יפסיד את האליפות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים