פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
25 אפריל 2014, 16:15
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4512924,00.html
נראה שבלאט ישאר כל עוד הוא יזכה גם באליפות
אני ממש מצטערת אבל הבנאדם ממש חתיך...
הוא נשוי??

הוא גרוש והוא כבר לא ממש עשיר (או עשיר כמו שנוחי דנקנר עשיר).
זה עדיין יותר עשיר ממני...

הכל יחסי...
30 אפריל 2014, 20:00
לפי one נראה שבלאט יהיה שנה הבאה בצסק״א.
ממש חבל.
30 אפריל 2014, 20:39
LIAV10 כתב:לפי one נראה שבלאט יהיה שנה הבאה בצסק״א.
ממש חבל.
בוא נחשוב: אין לו ילדים חסרי מושג על הראש, מעריכים אותו, משלמים לו פי 3 ונותנים לו תקציב יותר מכפול. נשמע כמו נו בריינר. הקור הרוסי? יהיה לו מספיק כסף להתחמם איתו ואחרי שנתיים שם הוא יוכל לצאת לפנסיה. אחרי כמה חודשים עם גודס דני ושי יתחילו להתגעגע אליו.
30 אפריל 2014, 21:07
תאכלס , אני במקומו בורח מפה בלי להביט לאחור...מה הוא צריך את החרא שפדרמן מאכיל אותו ? מגיע לו הרבה יותר מיזה ....
אני מפחד לחשוב מה יהיה פה אחריו , כי די ברור שאפילו אם יגיע מאמן חדש זול , הוא לא יקבל תקציב גדול יותר מבלאט ורשה לי לראות מישהו שיצליח לשחזר את מה שדיוויד עשה...
30 אפריל 2014, 21:34
הוא לא עושה לאף אחד טובה. אם הוא נשאר, זה כי טוב ומשתלם לו פה.
30 אפריל 2014, 21:46
MTA2311 כתב:הוא לא עושה לאף אחד טובה. אם הוא נשאר, זה כי טוב ומשתלם לו פה.
נראה לי שצדקנו כשקראנו אז את נימת הדברים של פיני, יש לי תחושה חזקה שפיני יהיה בתפקיד כשלהו במכבי בעונה הבאה
30 אפריל 2014, 21:48
גם אני הייתי עוזב עם היחס הזה וכשממול ניצבת הקבוצה עם התקציב והתנאים הכי טובים באירופה
אני מקווה מאוד שהוא בכל זאת ישאר אחרת הלך עלינו
30 אפריל 2014, 21:50
די עם הפאניקה רוני
אני בטוח שאנחנו נסתדר.
30 אפריל 2014, 22:03
toja27 כתב:די עם הפאניקה רוני
אני בטוח שאנחנו נסתדר.
כן,גודס אחלה מאמן
בלאט המאמן הכי טוב שאפשר לקבל בעידן הקמצנות של הפדרמנים
30 אפריל 2014, 22:40
rc4991 כתב:toja27 כתב:די עם הפאניקה רוני
אני בטוח שאנחנו נסתדר.
כן,גודס אחלה מאמן
מצד שני הדברים שלך עוד לא עמדו ממש במבחן. בוא נראה כמה שנים בלי בלאט ואז נראה אם אתה צודק. אני חושב שהשינוי בעמדת המאמן דווקא יעשה טוב למכבי.
30 אפריל 2014, 23:20
toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:די עם הפאניקה רוני
אני בטוח שאנחנו נסתדר.
כן,גודס אחלה מאמן
מצד שני הדברים שלך עוד לא עמדו ממש במבחן. בוא נראה כמה שנים בלי בלאט ואז נראה אם אתה צודק. אני חושב שהשינוי בעמדת המאמן דווקא יעשה טוב למכבי.
זה הימור גדול מדי שיכול לעלות לך בכמה עונות רעות
30 אפריל 2014, 23:27
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:די עם הפאניקה רוני
אני בטוח שאנחנו נסתדר.
כן,גודס אחלה מאמן
היום שזה יקרה לא רחוק ואז נוכל לבחון מי צדק ומי לא.
30 אפריל 2014, 23:39
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:די עם הפאניקה רוני
אני בטוח שאנחנו נסתדר.
כן,גודס אחלה מאמן
מבחינתך זה הימור גדול מדי כי אצלך בלאט הוא בגדר פנומאן ולפי דעתך מכבי "מחזיקה מעמד" רק בזכות בלאט. אני לא רואה את הדברים בצורה הזאת, אני חושב שבלאט הוא מאמן טוב אבל יש משהו דיסהרמוני במצב שהוא מאמן את מכבי. תתפלא אבל לפי דעתי גודס למשל יעשה עבודה לא פחות טובה ממנו.אבל בינתיים כל זה דיבורים ושום דבר עוד לא עמד במבחן.
30 אפריל 2014, 23:53
טוב, מתישהו בלאט הרי יעזוב, הוא לא יוכל להישאר כאן לנצח וצריך לחשוב על היום שאחרי.
אני רק חושבת שגודס הוא ממש לא האופציה הטובה ביותר שקיימת ואני מאוד מקווה שביום שאחרי בלאט, מכבי תחשוב מחוץ לקופסא (אני אשמח לכיוון של דן שמיר או אולי אפילו מאמן זר)
ואגב, אני חושבת שדי ברור שגודס יהיה פחות טוב מבלאט, לפחות בהתחלה,בדיוק כמו שבלאט של הקדנציה הראשונה היה פחות טוב מבלאט של היום - ניסיון זה לא דבר שאפשר לקנות ולדעתי זה דבר חשוב בג'וב כמו אימון אחת הקבוצות הבכירות באירופה.
30 אפריל 2014, 23:56
אני אישית חושב שגודס זה לא אופציה רעה.
גם לא הייתי מתנגד למאמן זר צעיר עם פוטנציאל (טרנקיירי מאוד הרשים בשנה שעברה והשנה למשל)
כמובן שיש את המועמדים הרגילים שזה דן שמיר ופיני. (אם אתם שואלים אותי אחרי שהוא יעזוב את הנבחרת ארז גם יכנס לרשימת המועמדים..)
01 מאי 2014, 00:30
אני גם חושב שגודס הוא מועמד טוב.
גם מבחינה מקצועית הוא יכול להצליח לא פחות ממאמנים אחרים, וגם יש משהו בתחום הלויאליות למערכת שצריך לקבל איזשהי הכרה
והערכה לדעתי.
01 מאי 2014, 00:35
רק לא עוד פעם מאמן זר (אלא אם כן הוא עונה לשם ז׳ליקו או אטורה)
01 מאי 2014, 00:49
LIAV10 כתב:רק לא עוד פעם מאמן זר (אלא אם כן הוא עונה לשם ז׳ליקו או אטורה)
אם מביאים מאמן טוב ונותנים לו לעבוד בערך כמו שנתנו למאמנים בכירים ישראליים, והוא לא מישהו נידח שרק אומר תודה על הצ'אנס שקיבל לאמן את מכבי, אלא יש לו כוח ומשקל - אז זה יכול לעבוד.
לא ראיתי שזה היה כזה רע בקבוצת הכדורגל....
01 מאי 2014, 01:14
הכדורגל הישראלי זוועתי, לכדורסל הישראלי יש הישגים ו8 תארים אירופאים של קבוצות, איך אפשר להשוות.
זה אחד המועדונים הכי לחוצים בעולם שרק מישהו עם המנטליות הישראלית שמכיר מצויין את המועדון יכול להתמודד עם זה, אין לי כוח לעוד ספאחיה שיקרוס.
01 מאי 2014, 07:21
LIAV10 כתב:הכדורגל הישראלי זוועתי, לכדורסל הישראלי יש הישגים ו8 תארים אירופאים של קבוצות, איך אפשר להשוות.
זה אחד המועדונים הכי לחוצים בעולם שרק מישהו עם המנטליות הישראלית שמכיר מצויין את המועדון יכול להתמודד עם זה, אין לי כוח לעוד ספאחיה שיקרוס.
אתה נשמע כמו אייל ברקוביץ' פתאום.
כי דייוויד בלאט ממש מאמן עם "מנטאליות ישראלית". העונה של ספאחיה הייתה טובה בסופו של דבר, ואם יביאו מאמן זר טוב, גם הוא יצליח.