המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לקבוצה עם ההכנסות הכי גבוהות באירופה...
Maccabikid כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:בלאט אמר שלמכבי יש את התקציב 11-12 ביורוליג.
רק ביורוליג או שבכל אירופה?
אם זה רק ביורוליג זה ביזיון (והישג ענק)
ניקולה בתחילת העונה אמר 15-16 באירופה. אז 11-12 ביורוליג ו15-16 באירופה.
Assaf M כתב:אז ככה, אני יודע שהיקמן סביר להניח לא ימשיך במכבי, וכנראה יעבור לטורקיה או איטליה תמורת חוזה של קרוב למיליון דולר(בעקבות המספרים שהוא נתן). אם אני זה שהייתי מחליט, גם לא הייתי עוצר בעדו ומביא גארד אחר במקומו כי אני חושב שהוא דיי מיצה את עצמו במכבי
מבחינת יכולת, בטח ובטח לאחר העלייה לפיינל פור. אינגלס ידוע מראש שלא ימשיך, וכנראה יעבור לנ.ב.א או לקבוצה אחרת באירופה, פשוט שחקן לא יציב. ז'יז'יץ' מן הסתם לא ימשיך.
השאלה הגדולה היא לגביי טייריס רייס ובלו. הראשון, לדעתי, אם ימשיך ביכולת הנוכחית עד סוף העונה, ימשיך בהתאם לחוזה שלו שתקף לעונה הבאה. לגביי בלו, זה תלוי בו. סביר להניח שמכבי תלך על ג'וש דאנקן במידה ובלו לא ימשיך, סטרצ' פור עם קליעה מבחוץ.
שחף כתב:אני לא מתלהב מדאנקן. למה תמיד חייבים לחפש מציאות בקופליג? מה התועלת בצוות הסקאוט הבזבזני והמיותר אם זה מה שמביאים כל שנה?
דאנקן נראה לי שחקן אפאטי מאוד. לא ראיתי ממנו שום דבר מלהיב. אבל אצל דני תמיד מחפשים מציאות בשקל.
rc4991 כתב:העליתי עכשיו את פישר כאופציה הישראלית הכי טובה להחליף את בלו
האמת שעכשיו כשאני חושב על זה כדאי לנו בכל מקרה להביא אותו בתור 4-5 ישראלי
er79 כתב:אם טיוס נשאר, אכן אין סיבה להביא את פישר, למרות שבקונסטלציה ששון ג'יימס לא נשאר במכבי, זה אולי אפשרי. אבל במקום ג'יימס, כ-5, וממש לא במקום בלו, כ-4
jol9 כתב:rc4991 כתב:העליתי עכשיו את פישר כאופציה הישראלית הכי טובה להחליף את בלו
א - הוא לא 4-5 אלא 5 בלבד
ב - יש לך את טיוס
מיותר לדעתי
er79 כתב:תראה, יהיה במכבי סנטר שלישי, לאורך השנים יש סנטר שלישי במכבי, וזה לא הולך להשתנות, לדעתי. פישר הוא אופציה רק אם לא ניתן יהיה להמשיך עם ג'יימס. אם ג'יימס לא יהיה כשיר לשחק, מכבי יחפשו את כל הדרכים האפשריות, וזה לא יהיה קל, כדי להיפטר ממנו, גם אם זה אומר פיצוי.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:העליתי עכשיו את פישר כאופציה הישראלית הכי טובה להחליף את בלו
א - הוא לא 4-5 אלא 5 בלבד
ב - יש לך את טיוס
מיותר לדעתי
הוא בקלות יכול לשחק ארבע
בהתקפה יש לו יד טובה מאוד מחצי מרחק ובהגנה הוא מהיר ואתלטי מספיק כדי לשמור בעמדה הזאת
אם על טיוס דיברו פה שישחק גם ארבע אז אין סיבה שזה לא יקרה עם פישר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], WendelA ו־22 אורחים