05 מאי 2014, 10:08
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:ראיתי את זה, אז משתמש זרק שילוש באוויר, די לקחת מספר קשה ולהפוך אותו לאיזו עובדה כאילו מכבי בדרך לפתוח לו את החוזה לחוזה מטורף.
אגב הוא מרוויח פחות מ300 אלף.
לא אמרתי שזה מה שמכבי הולכת לעשות
מישהו אמר שצריך לשלש לו את השכר אז "יצאתי נגדו" (מילה קשה) ולא אמרתי מילה על ההנהלה כי אני יודע שהם לא מספיק טיפשים בשביל זה
05 מאי 2014, 10:45
05 מאי 2014, 12:53
er79 כתב:טיוס לא יעזוב את מכבי. זה פשוט לא יקרה. יש לו חוזה, הוא ישראלי, הוא חשוב לסגל. הסיכויים שבלאט יעזוב לדעתי הרבה יותר גבוהים.
05 מאי 2014, 13:46
שמואל1 כתב:er79 כתב:טיוס לא יעזוב את מכבי. זה פשוט לא יקרה. יש לו חוזה, הוא ישראלי, הוא חשוב לסגל. הסיכויים שבלאט יעזוב לדעתי הרבה יותר גבוהים.
לא אותו דבר אמרו על יוגב אוחיון? בסוף יוגב נשאר, אבל אחרי סאגה ארוכה ומכוערת.
05 מאי 2014, 14:19
שמואל1 כתב:er79 כתב:טיוס לא יעזוב את מכבי. זה פשוט לא יקרה. יש לו חוזה, הוא ישראלי, הוא חשוב לסגל. הסיכויים שבלאט יעזוב לדעתי הרבה יותר גבוהים.
05 מאי 2014, 15:17
jol9 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:טיוס לא יעזוב את מכבי. זה פשוט לא יקרה. יש לו חוזה, הוא ישראלי, הוא חשוב לסגל. הסיכויים שבלאט יעזוב לדעתי הרבה יותר גבוהים.
דווקא אחרי המקרה של יוגב זה צריך להיות יותר ברור לכולם שחייבים ללכת לפי החוזה.
אתה נוהג לומר שאם הוא ירצה הוא יעזוב, אבל זה לא עובד ככה, ולא צריך לעבוד ככה, אחרת גם אם מכבי תרצה לחתוך שחקן, היא תוכל לעשות זאת בלי בעיה,
גם אם יש לן חוזה.
05 מאי 2014, 15:18
05 מאי 2014, 15:34
MTA2311 כתב:שנה הבאה הוא יהיה פה.
כמו שיוני אמר, שחקנים הבינו כנראה שעם מכבי לא מתעסקים בענייני חוזים.
השאלה, היא אם לא עדיף לפתוח לו את החוזה בקיץ, להוסיף לו עוד איזה 200k ולהשאיר אותו פה לעוד כמה שנים בתור ישראלי מוביל. לא בטוח שהוא יסכים, אבל לדעתי שווה לנסות.
05 מאי 2014, 15:44
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שנה הבאה הוא יהיה פה.
השאלה, היא אם לא עדיף לפתוח לו את החוזה בקיץ, להוסיף לו עוד איזה 200k ולהשאיר אותו פה לעוד כמה שנים בתור ישראלי מוביל. לא בטוח שהוא יסכים, אבל לדעתי שווה לנסות.
גם פארגו הבין את זה?
05 מאי 2014, 16:20
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שנה הבאה הוא יהיה פה.
גם פארגו הבין את זה?
1. בוא תנסה להיזכר מתי הייתה פרשת פארגו ביחס למקרה עם אוחיון.
2. גם אדון פארגו הפסיד בבוררות, ושילם למכבי בדיוק את הסכום שהיא דרשה.
זרקת קודם שזה קורה כל הזמן ובכל ענפי הספורט(אפילו בהוקי קרח! אף אחד לא יבדוק אותך הרי, אז מה אכפת לך לזרוק שטויות?). אז תן לי כמה דוגמאות של שחקן שהפר חוזה בצורה חד משמעית ולא נענש.
05 מאי 2014, 16:26
05 מאי 2014, 16:30
MTA2311 כתב:יש קשר הדוק לזמנים.
אני ויוני אמרנו שאחרי המקרה של יוגב, שחקנים היו צריכים להבין שהם לא יכולים לעשות מה שבא להם כשהם תחת חוזה. המקרה של פארגו היה שנה לפני, ככה שעניין "ההרתעה" מהמקרה של יוגב לא תופס בשום צורה.
גם העונש הוא רלוונטי לחלוטין. פאגו לא רצה להמשיך, אולץ לשלם, והשתחרר. זה יוצר שוויון בין שני הצדדים(הקבוצה והשחקן), שכן גם קבוצה חייבת לשלם לשחקן את מלוא החוזה כשהיא לא מעוניינת בו.
05 מאי 2014, 16:33
05 מאי 2014, 16:41
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:יש קשר הדוק לזמנים.
אני ויוני אמרנו שאחרי המקרה של יוגב, שחקנים היו צריכים להבין שהם לא יכולים לעשות מה שבא להם כשהם תחת חוזה. המקרה של פארגו היה שנה לפני, ככה שעניין "ההרתעה" מהמקרה של יוגב לא תופס בשום צורה.
גם העונש הוא רלוונטי לחלוטין. פאגו לא רצה להמשיך, אולץ לשלם, והשתחרר. זה יוצר שוויון בין שני הצדדים(הקבוצה והשחקן), שכן גם קבוצה חייבת לשלם לשחקן את מלוא החוזה כשהיא לא מעוניינת בו.
אבל שוב, מדובר בשני מקרים שונים לחלוטין.
פארגו לא רצה בכלל להישאר. מכבי ניצחה בבוררות ויכלה לאלץ את פארגו להישאר, אבל הבינה שאין טעם להחזיק שחקן שלא רוצה לשחק בקבוצה ולכן קבעה סכום כספי מאוד נמוך של 200 אלף דולר וכאן נגמר הסיפור.
אתה מבין את הנקודה? עבור 200 אלף דולר עלובים, שחקן ביטל חוזה שלם.
המקרה של אוחיון שונה. אוחיון הבין כי קובאן לא תנצח בבוררות, ולכן עשה "סולחה" עם מכבי ונשאר בקבוצה. אם אוחיון לא היה רוצה לשחק במכבי, גם כאן מכבי הייתה משחררת אותו תמורת סכום כספי שקובאן הייתה משלמת בקלות.
בשורה התחתונה- בעלים מכבדים גם רצונות של שחקנים. אם שחקן לא רוצה לשחק בקבוצה, הוא לא ישחק. אנחנו לא עושים טובות לאף אחד. מי שלובש את הגופיה הצהובה צריך לרצות את זה.
05 מאי 2014, 16:48
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:יש קשר הדוק לזמנים.
אבל שוב, מדובר בשני מקרים שונים לחלוטין.
פארגו לא רצה בכלל להישאר. מכבי ניצחה בבוררות ויכלה לאלץ את פארגו להישאר, אבל הבינה שאין טעם להחזיק שחקן שלא רוצה לשחק בקבוצה ולכן קבעה סכום כספי מאוד נמוך של 200 אלף דולר וכאן נגמר הסיפור.
אתה מבין את הנקודה? עבור 200 אלף דולר עלובים, שחקן ביטל חוזה שלם.
המקרה של אוחיון שונה. אוחיון הבין כי קובאן לא תנצח בבוררות, ולכן עשה "סולחה" עם מכבי ונשאר בקבוצה. אם אוחיון לא היה רוצה לשחק במכבי, גם כאן מכבי הייתה משחררת אותו תמורת סכום כספי שקובאן הייתה משלמת בקלות.
בשורה התחתונה- בעלים מכבדים גם רצונות של שחקנים. אם שחקן לא רוצה לשחק בקבוצה, הוא לא ישחק. אנחנו לא עושים טובות לאף אחד. מי שלובש את הגופיה הצהובה צריך לרצות את זה.
קודם כל, אני מעולם לא אמרתי שהמקרים הם זהים או דומים. זה אתה אמרת בהודעה הקודמת. דבר שני, אשמח אם תראה לי איפה כתוב שמכבי יכלה לאלץ את פארגו להישאר אצלה לפי הבוררות. לא זכור לי דבר כזה.
אוחיון רצה יותר כסף. קובאן הסכימה לשלם לו יותר, אז הוא החליט לדפוק ברז למכבי ולעבור לקובאן(או במלים אחרות, לא רצה לשחק במכבי). הוא למעשה הסכים איתך בנוגע לחשיבות הרצון של השחקן. הבורר הוכיח לו(ולכל שאר השחקנים באירופה), שהוא טעה. יש חוזה, וחוזה מכבדים. המקרה של פארגו הוא באמת שונה לחלוטין וגם לא רלוונטי לדיון.
05 מאי 2014, 18:33
05 מאי 2014, 19:00
05 מאי 2014, 19:22
05 מאי 2014, 19:24
MTA2311 כתב:בגלל זה מקרה כמו של פארגו הוא נפוץ ביותר בספורט העולמי. זה הרי כל כך פשוט, והמחיר שמשלמים שווה לנזיד עדשים.
05 מאי 2014, 19:30