רבע גמר, משחק מס' 2: מכבי נגד גלבוע גליל, רביעי 19:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רבע גמר, משחק מס' 2: מכבי נגד גלבוע גליל, רביעי 19:00

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 מאי 2014, 21:25

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:
LIAV10 כתב:שתו מים, תבלעו איזה ציפרלקס ותרגעו קצת במקום לכתוב פוסטים סטייל כותרת לכתבה של אופירע.

דבר בלשון יחיד....

לצערי ממש לא יחיד.

מי עוד היסטרי חוץ משמואל??

סתם דוגמא, רוני.

אני היסטרי??
אני ממש מתעצבן מאיך שאנחנו נראים השנה אבל מכבי עדיין טובה מכל קבוצה בליגה[/quote]
הוא באמת לא היסטרי, בטח לא ביחס לשמואל (למרות שזה לא נחשב...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 מאי 2014, 21:26

er79 כתב:
יוסי22 כתב:
er79 כתב:
יוסי22 כתב:
שמואל1 כתב:ההפסד הזה הוא פשוט בושה , חרפה וביזיון למועדון.
מכבי מפסידה לקבוצה הגרועה ביותר בפלייאוף מהמקום השמיני, וזה במשחק ממש בינוני של גליל.
לא תגידו ההפסד מקרי- גם במשחק הראשון מכבי בקושי ניצחה.
משהו רע מאוד עובר על הקבוצה בזמן הגרוע ביותר- מאני טיים של העונה לפני הפיינל פור.

השחקנים בכושר עלוב ולא פוגעים בכלום, אבל לדעתי ה"אישיו" הגדול כאן הוא ההגנה. מכבי לא מוצאת תשובות לשחקני הגליל, בראשם עמית שמחון שתופר את מכבי משחק שני ברציפות.

מכבי חייבת להתעורר במהירות.

לא יודע כמה פעמים צריך להגיד את זה כדי שזה יכנס איכשהו , אין שום קשר בין היכולת של מכבי במשחק הזה והמשחקים בפיינל פור , שום קשר.

אין שום קשר בין מכבי עם סופו למכבי בלי סופו , גם אם שלף מביך את עצמו עם טענות הזויות שסופו לא תורם . גם סמית יהיה הרבה יותר אפקטיבי בפיינל פור , אני בטוח בזה .

הבעיה היא כמו שיובל אמר שמכבי נגררת עם השיעמומון הזה במקום להתכונן לפיינל פור וחבל.

מסכים עם חלק מדבריך, אבל לגבי סמית' - תרשה לי לגחך. טוב שאתה אופטימי, זה הכי חשוב

תמשיך לגחך ...

הוא שחקן ענק שנותן את הגוף שלו למכבי בניגוד לבכיינים כמו טיוס ודומיהם , תורם את מה שהוא יכול ונתן את שלו במשחק המכריע מול מילאנו .

אגב במשחק מול ריאל הוא היה נהדר ,מכבי יכולה להכין אותו למשחק אחד ספציפי ומכבי גם תעשה את זה .

אני אכן אמשיך לגחך, בזמן שאתה תמשיך להתענג על משחק טוב אחד שעשה השנה נגד קבוצה משמעותית

תזכיר לי מה זה משחק משמעותי , מול צסקא הוא פעמיים לא שיחק ומול ריאל הוא נתן משחק אחד טוב ומשחק אחד לא ...

העיקר התיאוריות .

וצריך להיות קצת מנותק כדי להגיד שהוא לא פצוע כרגע והבעיה שלו בסידרה מול מילאנו זה שהוא לא מגיע למשחקים הגדולים.

לגבי המשחק ביום שני , מכבי גם יכולה להפסיק להיות פראיירית ולא להגיע למשחק ביום שני ואחר כך לא להגיע למשחק העוקב .

מכבי לא צריכה להקריב את הזירה האמיתית שלה בשביל ליגת קופל , מכבי מקבלת הכרה / כסף/ מעמד מהיורוליג , בלי היורוליג מכבי לא פאקטור לכלום וצריך לשים את הדגש על הזירה האמיתית של מכבי.
יוסי22

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מאי 2014, 21:41

ביחס לשמואל גם ליהי גרינר לא היסטרית, לא אוהב את הכותרות שיש פה ״עוד הפסד מביך ומביש לארכיון של עונת 2013-2014״
אפשר לחשוב, נכון, לא כיף, לא נעים, קורה.
העיקר שעוד שבוע נטוס לפיינל פור ואנחנו רחוקים שנת אור מהפסד הסדרה נגד גליל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מאי 2014, 21:41

אני ממש לא היסטרי, אלא מתוסכל מהיכולת של הקבוצה. אין שום סיבה שמכבי תראה ככה בליגה הישראלית ואין שום סיבה שאדון סילבן "קווין דוראנט" לנדסברג יחרים פסקי זמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 מאי 2014, 21:43

שמואל1 כתב:אני ממש לא היסטרי, אלא מתוסכל מהיכולת של הקבוצה. אין שום סיבה שמכבי תראה ככה בליגה הישראלית ואין שום סיבה שאדון סילבן "קווין דוראנט" לנדסברג יחרים פסקי זמן.

שמואל, אתה היסטרי... אל תנסה להתכחש לזה.
קבל את זה באהבה ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מאי 2014, 21:43

שמואל1 כתב:אני ממש לא היסטרי, אלא מתוסכל מהיכולת של הקבוצה. אין שום סיבה שמכבי תראה ככה בליגה הישראלית ואין שום סיבה שאדון סילבן "קווין דוראנט" לנדסברג יחרים פסקי זמן.

אם לקחת את המשחק הזה כדוגמא למשחק נגד צסק״א עוד שבוע, אז מה זה אם לא היסטריה?
תענה ברצינות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מאי 2014, 21:45

איפה עובר הגבול בין "היסטרי" ל"אוהד הפועל פרובקטור"?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מאי 2014, 21:47

MTA2311 כתב:איפה עובר הגבול בין "היסטרי" ל"אוהד הפועל פרובקטור"?

איפה עובר הגבול בין תגובה עניינית ומקצועית לבין תגובות אישיות, מכוערות ופוגעות?
הגיע הזמן לשים לזה סוף. אתה לא מפסיק להכפיש אותי כאן, זה כבר הפך לתחביב שלך. רד ממני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מאי 2014, 21:51

LIAV10 כתב:ביחס לשמואל גם ליהי גרינר לא היסטרית, לא אוהב את הכותרות שיש פה ״עוד הפסד מביך ומביש לארכיון של עונת 2013-2014״
אפשר לחשוב, נכון, לא כיף, לא נעים, קורה.
העיקר שעוד שבוע נטוס לפיינל פור ואנחנו רחוקים שנת אור מהפסד הסדרה נגד גליל.

מה לעשות שהעונה הזאת מגעילה ברמות?
אגב,כבר אמרתי שלי לא יכאב להפסיד בליגה בשני תנאים:
1.צריך להתכונן ולשמור כוחות ליורוליג
2.בזכות משחק טוב מאוד של היריבה

השנה ברוב ההפסדים בליגה התנאים האלה לא התקימו
(ולא,להפוך כל שבוע עם משחק יורוליג לכזה שלא חייבים/צריכים להשקיע ולנצח זאת חוצפה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 מאי 2014, 21:52

מכבי עושה פשוט הכל כדי למשוך את הסדרה הזאת כמה שיותר כדי לקבל אץ סופו בשלב הבא . רק מפגרים כמו רסקין (והיסטרים כמו שמואל ) חושבים שזה ניצחון סנסציוני ולא מבינים שמכבי פשוט שמה זין על המשחק הזה....אני לא אתפלה אם מכבי ימשכו את הסידרה הזאת לחמישה משחקים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 07 מאי 2014, 22:42

yzafrir כתב:מכבי עושה פשוט הכל כדי למשוך את הסדרה הזאת כמה שיותר כדי לקבל אץ סופו בשלב הבא . רק מפגרים כמו רסקין (והיסטרים כמו שמואל ) חושבים שזה ניצחון סנסציוני ולא מבינים שמכבי פשוט שמה זין על המשחק הזה....אני לא אתפלה אם מכבי ימשכו את הסידרה הזאת לחמישה משחקים...

תגיד יש משחק אחד שמכבי הפסידה בו שלא אמרת את מה שאתה אומר עכשיו?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 07 מאי 2014, 22:48

toja27 כתב:
yzafrir כתב:מכבי עושה פשוט הכל כדי למשוך את הסדרה הזאת כמה שיותר כדי לקבל אץ סופו בשלב הבא . רק מפגרים כמו רסקין (והיסטרים כמו שמואל ) חושבים שזה ניצחון סנסציוני ולא מבינים שמכבי פשוט שמה זין על המשחק הזה....אני לא אתפלה אם מכבי ימשכו את הסידרה הזאת לחמישה משחקים...

בליגה עד עכשיו כל ההפסדים לא היו קשורים לשום דבר מקצועי . מכבי לא באמת מתאמצים בליגה ו עדיין מגיעים לאן שצריך להגיע...אם מישהו באמת מאמין שהאליפות בסכנה אז או שהוא תמים או אידיוט....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי NY boy » 07 מאי 2014, 22:57

מי שלא מאמין שהאליפות בסכנה הוא תמים או אידיוט ולא להפך. האליפות בהחלט בסכנה, כל עונה שהפסדנו בכמויות ובצורה הזאת היא הייתה בסכנה ו2 פעמים היא גם הלכה לאיבוד בסוף. הפסדים כאלה לא מבשרים טוב להמשך במיוחד שגלבוע מהקבוצות היותר חלשות ואחרי הירידת מתח שתהיה אחרי הפיינל פור ובמיוחד בשיטה הנוכחית. מי שבאמת חושב שהולכים לטייל נגד ירושלים או חיפה בגמר הוא זה שחי בסרט. גם הדרך לשם מסתבר לא תהיה קלה בכלל.
נערך לאחרונה על ידי NY boy בתאריך 07 מאי 2014, 23:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
NY boy

הודעהעל ידי toja27 » 07 מאי 2014, 22:58

yzafrir כתב:
toja27 כתב:

בליגה עד עכשיו כל ההפסדים לא היו קשורים לשום דבר מקצועי . מכבי לא באמת מתאמצים בליגה ו עדיין מגיעים לאן שצריך להגיע...אם מישהו באמת מאמין שהאליפות בסכנה אז או שהוא תמים או אידיוט....

אני לא חושב שהאליפות בסכנה מההפסד ואני גם מסכים שההפסד כנראה נובע מירידת מתח גדולה אחרי הסדרה מול מילאנו וזה רחוק מלהיות מכבי בשיא יכולתה אבל להגיד אחרי כל הפסד של מכבי שהם לא שמים..... זה פשוט לא נכון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 07 מאי 2014, 23:05

הזילזול בא לידי ביטוי בעיקר בהגנה . האמת שלאורך העונה זה בלט מאוד שמכבי לא מתאמצים בהגנה ואני לא זוכר את סופו פעם אחת מזנק לפארקט כמו שהוא עושה ביורוליג..ת
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מאי 2014, 23:21

תמשיכו לחשוש מאיבוד האליפות, אתם תאכלו את הכובע עוד במשחק הראשון במלחה (או לפי היסטורית העבר של הלוזרים מהבירה, בחיפה).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מכביסט24 » 07 מאי 2014, 23:21

אני בוחר להסתכל על חצי הכוס המלאה של ההפסד הזה - סופו יחזור מוקדם מהצפוי לסדרה נגד אילת (הפועל ז***) :)
הדרך שבה הפסדנו בהחלט מעצבנת אותי, יותר מדי איבודי כדור של ילדים בקט סל שרואים פעם ראשונה בחייהם כדור, זלזול מופגן ביריבה.. אבל אני חושב שאנחנו פשוט צריכים להשלים עם זה שמכבי של השנה זו קבוצה עם מנטאליות שבירה, שכנראה לא מסוגלת לקחת ברצינות כל משחק ומעדיפה להתרכז בעיקר (מילאנו), גם אם זה עולה לה ולאוהדים בבריאות.. אני כבר השלמתי עם זה. אני כבר פחות לוקח ללב הפסדים כאלה.. יותר משתדל להבין מאיפה הם נובעים.
אין לי ספק בכלל שמכבי תעבור את הסדרה הזאת בסופו של דבר. ההפסד הזה יתן לה את הניעור שהיא צריכה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי er79 » 07 מאי 2014, 23:26

תזכיר לי מה זה משחק משמעותי , מול צסקא הוא פעמיים לא שיחק ומול ריאל הוא נתן משחק אחד טוב ומשחק אחד לא ...

העיקר התיאוריות .

וצריך להיות קצת מנותק כדי להגיד שהוא לא פצוע כרגע והבעיה שלו בסידרה מול מילאנו זה שהוא לא מגיע למשחקים הגדולים.

לגבי המשחק ביום שני , מכבי גם יכולה להפסיק להיות פראיירית ולא להגיע למשחק ביום שני ואחר כך לא להגיע למשחק העוקב .

מכבי לא צריכה להקריב את הזירה האמיתית שלה בשביל ליגת קופל , מכבי מקבלת הכרה / כסף/ מעמד מהיורוליג , בלי היורוליג מכבי לא פאקטור לכלום וצריך לשים את הדגש על הזירה האמיתית של מכבי.

לא תאוריות ולא נעליים. הכושר שלו בחודשים האחרונים פתטי, ומשחק בודד נגד ריאל לא ישנה את זה ולא יעיב על משחקים שבהם הוא היה פח
er79

הודעהעל ידי התנין » 08 מאי 2014, 14:11

שמואל, לא תאומן כמות ההיסטריה שפורצת מתגובות רבות מידי שלך. אני בטוח שבגלגול הקודם היית אמא פולנייה. סליחה, בעצם צריך להגיד על האמהות הפולניות שבגלגול הקודם הן היו שמואל.
אני קורא פה כבר הרבה זמן, לפעמים אתה אומר דברי טעם אבל ההיסטריה שלך עולה על העצבים. אתה חייב להירגע.
התנין

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים