המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:אני אומרת בואו נמשכן כולנו את הבתים ונשאיר אותו כאן!!
אין צורך שכולנו. רוי היה מוכן להמר על הבית שלו בשביל איזה משהו שטותי. אז הנה מצאנו מטרה טובה.
ולמה נראה לך שרק הבית שלו יספיק??
אני הייתי ממשכנת גם את שלי בכיף, אם רק היה בית בבעלותי....
jol9 כתב:חנו'ש כתב:אני אומרת בואו נמשכן כולנו את הבתים ונשאיר אותו כאן!!
אין צורך שכולנו. רוי היה מוכן להמר על הבית שלו בשביל איזה משהו שטותי. אז הנה מצאנו מטרה טובה.
לגבי עתידו אמר בלו: "דיוויד בלאט מכיר אותי טוב ויודע שאני מתעניין בהרבה תחומים. כדורסל הוא התחום שאני נמצא בו עכשיו, הדבר שבו אני מרוכז. האם ההחלטה שלי לפרוש היא סופית? לא. אני מנסה ליהנות מהימים האלו ולא לוקח אותם כמובן מאליו".
MTA2311 כתב:לדעתי יהיה לו קשה מאוד לוותר על הצעה אטרקטיבית ממכבי. הוא כבר היה שנה בחוץ, ואם הוא חזר כנראה שלא כל כך פשוט שם.
NY boy כתב:פישר לא ישראלי ולא יכול לקבל אזרחות לפני שהוא יחזור לגור בארץ ויעברו לפחות 5 שנים של נישואים אז אפשר לשכוח מזה...
NY boy כתב:לא יכול לעבור כלום, לא במצב של היום עם התקשורת ועם הפועל ת"א שתשמח להגיש בג"ץ רק לדפוק את מכבי (וגם ירושלים מן הסתם). פעם זה אולי היה עובד אבל היום לא. יש חוקים, צריכים לעבור 5 שנים מהנישואים, צריך לגור בארץ. הוא לא יקבל אזרחות לפני זה. אולי אם היה חוזר לארץ בעוד איזה 3 שנים היה יכול לקבל בזירוז הליכים. אבל להיות נשוי לישראלית זה לא מספיק, תשאל את קורי קאר או ג'רמיין הול שהיו נשואים ושיחקו בארץ ועדיין לקח להם נצח.
jol9 כתב:NY boy כתב:לא יכול לעבור כלום, לא במצב של היום עם התקשורת ועם הפועל ת"א שתשמח להגיש בג"ץ רק לדפוק את מכבי (וגם ירושלים מן הסתם). פעם זה אולי היה עובד אבל היום לא. יש חוקים, צריכים לעבור 5 שנים מהנישואים, צריך לגור בארץ. הוא לא יקבל אזרחות לפני זה. אולי אם היה חוזר לארץ בעוד איזה 3 שנים היה יכול לקבל בזירוז הליכים. אבל להיות נשוי לישראלית זה לא מספיק, תשאל את קורי קאר או ג'רמיין הול שהיו נשואים ושיחקו בארץ ועדיין לקח להם נצח.
שיתגייר... אז זה יהיה יותר פשוט
NY boy כתב:גם תהליך של גיור ייקח לפחות שנתיים עד שיוכל לראות את האזרחות... עד אז לא בטוח שמישהו ירצה אותו
NY boy כתב:נכון אבל פישר מקבל חוזים יפים גם בלי זה... סתכל על זה מהצד שלו, בשביל מה לעבור את התהליך הארוך והמעצבן של גיור? בשביל שבעוד שנתיים מכבי תחתים אותו בסכומים שגם ככה הוא מקבל? או קצת יותר? יכול להמשיך לשייט באירופה עד הפרישה בלי כל הצרות האלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־17 אורחים