ערב מרגש ובהחלט סיום נהדר לעונה נהדרת (מבחינתי...)
הגעתי לאיצטדיון כבר ברבע לשש, ודגלים של אלופת המדינה קיבלו את פניי, מכבי גם חילקה דגלונים משובצים בכל כסא כך שהיה מראה נחמד שכולם התנופפו ביחד בעת עליית השחקנים.
אחרי די הרבה זמן, מכבי שיחקה משוחרר ויפה והיתה רק קבוצה אחת על המגרש (גם הגול של ק"ש הגיע מכלום ושום דבר, עבירה טפשית של מראבל בפינת הרחבה..)
כל השנה אנחנו שרים לאיינבינדר "מתי תתן איזה גול" ומשעשע שעד שהוא נתן את הגול גם זה היה במקרה וסידי בכלל בירך את ערן, רק חמש דקות אח"כ התחילו לשיר לאיינבינדר ואז סידי תיקן. הזוי לחלוטין מה שהלך שם.
דן איינבינדר (שוב הוא) אולי בבישול הכי יפה שראיתי (עם החיצון, מסירה לאורך 40 מ' בין 5 שחקנים שמשאירה שחקן מול שוער, פשוט וואוו) ע"י שחקן מכבי סידר את השני למיכה (שער אליפות שני

)
באמת שהיו מהלכי כדורגל נהדרים וראינו עד כמה המשחק שטף. יש לציין גם את בן הרוש שנתן משחק טוב כבלם (הכנה לעונה הבאה?) ואת קרלוס שהתעקש להמשיך לשחק חבוש...
ערן עוד הספיק לעשות פיו פיו (לא ברור איך הוא לא שם לפחות 2...) ובכלל היתה הרגשה של 5-6 ולא של 3...
בדקה האחרונה ערן עוד הספיק לפספס מספרת (ראיתי את כל המהלך והייתי בטוח שזה הולך להיכנס...) ואז הגיע הרגע המרגש של הערב, שרן קורא ליצחקי להניף את הצלחת, הקפת אליפות בבלומפילד (פי 10000 יותר מרגש מר"ג...), מראבל (שיר שחקן עצום!) לוקח לעצמו את הצלחת, איינבינדר משתלט על המיקרופון ואז מראבל בא וחוטף לו את זה ומתחיל לצעוק "יה אליפו למכבי" פשוט רגעים של צחוק טהור (
http://www.youtube.com/watch?v=vT33RqHpoPU#t=92 ).
פאולו סוזה, אלוף אירופה פעמיים ברציפות עולה לגדר של שער 11 (ונותן את הצלחת שלו על הדרך לאוהדים), מיץ' מניף את הצלחת מול שער 11,שרן עולה על הגדר ב-11 ואחריו מיטרוביץ' סוף סוף עולה גם הוא (יצחקי גם היה עולה אבל הוא פחד על הרגל..)
תגידו שזאת אליפות צפויה, אליפות לא מרגשת, חגגנו כבר שבוע שעבר... אבל מה שהיה אתמול באמת שיישאר לי בזיכרון.
רק חבל שהחליטו לעשות את החגיגות בגני יהושע ביום חמישי...
עוד יומיים יוצאים למילאנו, אני שוקל לכתוב יומן כדי שאני לא אשכח כלום לסיכום שלי בחזרה