leon984 כתב:חדשות לא טובות מחר למכבי.....שופטי המשחק הם:סשה פוקל,מיליובה יובצ'יץ' ובוריס ריזיק.....הם תמיד נגד מכבי
התחלנו עם הקונספירציות?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
leon984 כתב:חדשות לא טובות מחר למכבי.....שופטי המשחק הם:סשה פוקל,מיליובה יובצ'יץ' ובוריס ריזיק.....הם תמיד נגד מכבי
שמואל1 כתב:leon984 כתב:חדשות לא טובות מחר למכבי.....שופטי המשחק הם:סשה פוקל,מיליובה יובצ'יץ' ובוריס ריזיק.....הם תמיד נגד מכבי
התחלנו עם הקונספירציות?
leon984 כתב:שמואל1 כתב:leon984 כתב:חדשות לא טובות מחר למכבי.....שופטי המשחק הם:סשה פוקל,מיליובה יובצ'יץ' ובוריס ריזיק.....הם תמיד נגד מכבי
התחלנו עם הקונספירציות?
לא מבין,איך לרוסי נותנים לשפוט במשחק של צסק"א מוסקבה שגם מרוסיה
leon984 כתב:שמואל1 כתב:leon984 כתב:חדשות לא טובות מחר למכבי.....שופטי המשחק הם:סשה פוקל,מיליובה יובצ'יץ' ובוריס ריזיק.....הם תמיד נגד מכבי
התחלנו עם הקונספירציות?
dod כתב:leon984 כתב:שמואל1 כתב:leon984 כתב:חדשות לא טובות מחר למכבי.....שופטי המשחק הם:סשה פוקל,מיליובה יובצ'יץ' ובוריס ריזיק.....הם תמיד נגד מכבי
התחלנו עם הקונספירציות?
ריזיק מאוקראינה. יש מצב שהוא לא מסמפט במיוחד את הרוסים.
LIAV10 כתב:אין לי הרגשה של פיינל פור משום מה.
אולי כי אני יודע שבכל מקרה נפסיד אז המוח גורם לי לא להתרגש.
LIAV10 כתב:אין לי הרגשה של פיינל פור משום מה.
אולי כי אני יודע שבכל מקרה נפסיד אז המוח גורם לי לא להתרגש.
felix_r כתב:dod כתב:leon984 כתב:שמואל1 כתב:leon984 כתב:חדשות לא טובות מחר למכבי.....שופטי המשחק הם:סשה פוקל,מיליובה יובצ'יץ' ובוריס ריזיק.....הם תמיד נגד מכבי
התחלנו עם הקונספירציות?
לא זוכר לגבי יובצ'יץ', אבל פוקל וריז'יק שפטו אותנו במשחק האחרון נגד מילאנו. הלוואי שגם התוצאה תהיה זהה
עדכון: עכשיו בדקתי, במשחק האחרון נגד מילאנו שפטו פוקל, ריז'יק וראדוביץ'
refael כתב:https://www.facebook.com/maccabitlv/photos/a.10152020793891831.1073741955.9987461830/10152020800536831/?type=3&theater
פאפאלוקאס בא לעודד![]()
מכבי או צסקא?
jol9 כתב:dod כתב:leon984 כתב:שמואל1 כתב:leon984 כתב:חדשות לא טובות מחר למכבי.....שופטי המשחק הם:סשה פוקל,מיליובה יובצ'יץ' ובוריס ריזיק.....הם תמיד נגד מכבי
התחלנו עם הקונספירציות?
לא זוכר לגבי יובצ'יץ', אבל פוקל וריז'יק שפטו אותנו במשחק האחרון נגד מילאנו. הלוואי שגם התוצאה תהיה זהה
עדכון: עכשיו בדקתי, במשחק האחרון נגד מילאנו שפטו פוקל, ריז'יק וראדוביץ'
איפה פיצילקאס, איפה בלושביץ'... אין מה לעשות, נצטרך להסתפק בריז'יק הג'ינג'י..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים