המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:ודווקא עכשיו מתחילים הפרפרים ...
אני מקווה שבלאט ישכח את ההתחכמויות המטופשות בבית , אותם התחכמויות שהפסידו לו את כל המשחקים הגדולים ויפתח עם החמישיה הרגילה של אוחיון , היקמן , סמית , בלו וסופו כשהייתי מעיף את אוחיון לספסל עד סוף הערב אם הוא נראה ב-5 דקות הראשונות כמו שהוא נראה לאחרונה.
הכי חשוב בפתיחה ללכת כל התקפה פנימה , זה השובר שיוויון של מכבי ומכבי חייבת לגרור את המשחק לכיוון הזה , גם אם סופו לא יקלע 20 , אם הוא יוציא את קרסטיץ' בעבירות זו כבר תרומה משמעותית מאוד.
יוסי22 כתב:ודווקא עכשיו מתחילים הפרפרים ...
אני מקווה שבלאט ישכח את ההתחכמויות המטופשות בבית , אותם התחכמויות שהפסידו לו את כל המשחקים הגדולים ויפתח עם החמישיה הרגילה של אוחיון , היקמן , סמית , בלו וסופו כשהייתי מעיף את אוחיון לספסל עד סוף הערב אם הוא נראה ב-5 דקות הראשונות כמו שהוא נראה לאחרונה.
הכי חשוב בפתיחה ללכת כל התקפה פנימה , זה השובר שיוויון של מכבי ומכבי חייבת לגרור את המשחק לכיוון הזה , גם אם סופו לא יקלע 20 , אם הוא יוציא את קרסטיץ' בעבירות זו כבר תרומה משמעותית מאוד.
LIAV10 כתב:אין לי הרגשה של פיינל פור משום מה.
אולי כי אני יודע שבכל מקרה נפסיד אז המוח גורם לי לא להתרגש.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אין לי הרגשה של פיינל פור משום מה.
אולי כי אני יודע שבכל מקרה נפסיד אז המוח גורם לי לא להתרגש.
לגמרי.
בפיינל פורים קודמים התרגשתי הרבה יותר. כנראה שזה באמת בגלל הסיכויים הנמוכים, והתחושה שהקבוצה גם ככה השיגה הרבה יותר מהמצופה.
התנין כתב:ואני חושב שאי ההתרגשות פשוט נובע מהעובדה שזה פיינל פור שישי בערך בעשור האחרון. אין מה לעשות, כשמתרגלים לכך שמכבי עולה אחת לשנתיים בערך למעמד הזה, זה פחות מרגש. לא חושב שיש קשר לעובדת היותנו אנדרדוג - זה לא הפריע לנו להתרגש בטירוף לפני 14 שנה בסלוניקי.
אגב, מכבי מנצחים היום - תרשמו את זה.
התנין כתב:ואני חושב שאי ההתרגשות פשוט נובע מהעובדה שזה פיינל פור שישי בערך בעשור האחרון. אין מה לעשות, כשמתרגלים לכך שמכבי עולה אחת לשנתיים בערך למעמד הזה, זה פחות מרגש. לא חושב שיש קשר לעובדת היותנו אנדרדוג - זה לא הפריע לנו להתרגש בטירוף לפני 14 שנה בסלוניקי.
LIAV10 כתב:התנין כתב:ואני חושב שאי ההתרגשות פשוט נובע מהעובדה שזה פיינל פור שישי בערך בעשור האחרון. אין מה לעשות, כשמתרגלים לכך שמכבי עולה אחת לשנתיים בערך למעמד הזה, זה פחות מרגש. לא חושב שיש קשר לעובדת היותנו אנדרדוג - זה לא הפריע לנו להתרגש בטירוף לפני 14 שנה בסלוניקי.
אבל אני מתרגש לפני משחקי יורוליג גדולים במהלך העונה.
עכשיו כמעט כלום.
מוזר מאוד!
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־4 אורחים