פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
18 מאי 2014, 23:55
אני פותח את השרשור כי יש כאן יותר מדי "קופצים" שמציעים לאכול כובעים, להגיד "אמרתי לכם" או לחלופין כאלה שלא מסוגלים לפרגן גם עכשיו.
לכולנו יש קונספטים שקרסו העונה, ויש המון אנשים שצריכים לפרגן לאלה שקטלו אותם, אז קדימה אני אתחיל:
דני פדרמן - ירדתי עליו בלי הפסקה כאן, אבל הדרך שלו פשוט הוכיחה את עצמה. תקציב קטן, אופי של שחקנים, עבודה אינטנסיבית לאורך זמן וחזון. שאפו גדול.
דייויד פדרמן - כנ"ל. לקח צעד אחורה, אבל הנוכחות שלו היא חשובה ובסופו של דבר הוא בעלים שחתום על עוד גביע אירופה.
ריקי היקמן - קטלתי אותו כל השנה (וגם בעונה שעברה), גם היום, אבל הבחור הזה יודע לעשות דבר אחד - לשים נקודות על הלוח. הוא גם בחור עם ביצים שלא רואה ממטר. יש לו
חלק עצום בגביע הזה.
נראה לי שאני סיימתי (את הדעה שלי על רייס וטיוס הפכתי כבר מזמן).
18 מאי 2014, 23:56
אתם אמייתים? לא בזכות הפדרמנים לקחנו היום את היורוליג.
18 מאי 2014, 23:57
Maccabikid כתב:אתם אמייתים? לא בזכות הפדרמנים לקחנו היום את היורוליג.
מי זה "אתם"? ומי מחליט בזכות מי לקחנו את היורוליג?
18 מאי 2014, 23:57
לקחת את ההצלחה לזכות ההנהלה זה הדבר האחרון שצריך להיעשות
זה לא בזכות ההנהלה,זה למרות ההנהלה
18 מאי 2014, 23:58
זכינו באליפות אירופה למרות הפדרמנים ולא בזכותם.
הגביע הזה חתום על כמה אנשים- בלאט, טיוס, בלו ומעל כולם- טייריס רייס האדיר.
אני פשוט נאלץ לאכול את הכובע לגבי טיוס ורייס. גם אני כמו רוב אנשי הפורום צלבתי, חתכתי והעלבתי אותם.
טעיתי בגדול. הם שניים מהשחקנים הגדולים ביותר ששיחקו אי פעם במכבי. התעלות כזאת, חוזקת מנטאלי, ווינריות לא ראיתי אף פעם.
כבוד!
18 מאי 2014, 23:59
הייתי אומר למרות דני פדמן לקחנו את הגביע...
19 מאי 2014, 00:00
אני לא מסכים איתכם. אין דבר כזה למרות.
אם אתם לא יודעים לתת קרדיט להנהלה אחרי היום, אז אתם פשוט לא אובייקטיבים.
בכל אופן - אתם לא חייבים לפרגן למי שאתם לא רוצים. תפרגנו למי שאתם כן רוצים, כמו ששמואל עשה.
19 מאי 2014, 00:01
טיוס- לא האמנתי ואני עדיין לא מעכל לאיזה עוצמות השחקן הזה מסוגל להגיע, יקח לי עוד זמן לעכל אבל בשורה התחתונה הוא הפך אצלי
מהשחקן שהכי לא האמנתי בו בעולם לשחקן שאני לא רואה את מכבי בלעדיו בשנים האחרונות, הוא השחקן המושלם בנישה שלו.
רייס- חשבתי שהוא רגשני מדי, אימפולסיבי מדי, אומנם בניגוד לטיוס עליו לא הרמתי ידיים גם בהתחלה אבל היה נדמה תמיד שהוא סוג שחקן שעושה מהלך אחד טוב אבל מיד מחריב את הבא אחריו, מה שהוא עשה בגמר הזה לא הרבה עשו במהלך כל ההיסטוריה. הכל הלך לו בקלות, זה היה נראה שהוא פשוט בלתי ניתן לעצירה, את הזריזות שלו אפילו השחקנים הכי זריזים באירופה לא יכלו לעצור, ועוד במעמד הכי גדול שאפשר לבקש. קור הרוח בעונשין היה מדהים. עם כל האהבה שלנו לפארגו, רייס הוא זה שעשה את הבלתי יאומן.
היקמן- עשה היום כמה מהלכים פשוט מדהימים באחד על אחד. אז הוא עדיין לא השחקן הכי חכם באירופה אבל הוא הוכיח השנה שהוא מספיק חכם בשביל להשתמש במה שהוא כן טוב, שחקן ברמה גבוהה מאוד ובגמר הזה הוכיח שגם מנטלית הוא מסוגל. אין לו את האופי של בלו, אבל הוא אחד השחקנים הטובים באירופה בלהגיע עד לטבעת, כוח משלים חשוב מאוד.
19 מאי 2014, 00:11
אני מפרגנת לרודי על המשחק
אוסקר
19 מאי 2014, 00:12
Holiday_Armadillo כתב:אני מפרגנת לרודי על המשחק
אוסקר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
19 מאי 2014, 00:13
אוסקר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דביל
ברוכים הבאים לסדנא למשחק מוגזם!
19 מאי 2014, 00:14
דווין סמית- סגרנו את החשבון
19 מאי 2014, 00:15
לא מגיע לאפס כמו רודי לזכות בגביע. כבר שנתיים הוא מקבל צינור. #קארמה
19 מאי 2014, 00:16
אוסקר

בן אדם כל כך דוחה וכך כל הספרדים
לא יודע אם ראיתם אבל היה קטע שמירוטיץ' עבר ליד בלו ופשוט זרק את עצמו כאילו חטף בוקס מסופו
איזה מין דבר זה? מילא במהלך התקפה וכו' אבל סתם בלי ממש קשר למשחק
19 מאי 2014, 00:19
רודי חתיכת מניאק.
19 מאי 2014, 00:37
ד"א יובל, רוי ו"משתמטים" אחרים מוזמנים להצטרף לחגיגות...
19 מאי 2014, 00:40
לא שכחתם לפרגן לעוד מישהו?
אולי מישהו שעונה שלמה עושה נאחס הפוך, הגיע לשיא בפיינל פור ובא במאני טיים?
19 מאי 2014, 00:44
LIAV10 כתב:לא שכחתם לפרגן לעוד מישהו?
תודה.
עוד פעם פגעתי בול.
יוני מחק את ההודעה הזאת, אבל בטח כמה כאן ראו שניבאתי את הזכייה של מכבי בגביע אירופה מיד אחרי שהתברר שריאל היא היריבה.
כתבתי שהזכייה של מכבי חקוקה ושום דבר לא יקח ממנה את זה.
19 מאי 2014, 00:46
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:לא שכחתם לפרגן לעוד מישהו?
תודה.
עוד פעם פגעתי בול.
יוני מחק את ההודעה הזאת, אבל בטח כמה כאן ראו שניבאתי את הזכייה של מכבי בגביע אירופה מיד אחרי שהתברר שריאל היא היריבה.
כתבתי שהזכייה של מכבי חקוקה ושום דבר לא יקח ממנה את זה.
בגלל שמחקתי ניצחנו...
אתה רחוק שנות דור ממאסטר הנאחס ליאב. אתה יודע שנדאל מעביר לו כל תואר חצי מכספי הזכיה? הבחור כבר מליונר.
19 מאי 2014, 00:46
דיוויד בלאט מאמן ענק!
דיוויד בלאט מאמן גאון!
דיוויד הכי טוב באירופה!אני לא מבין כלום