טייריס רייס - מגדול שחקני מכבי בכל הזמנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס- מגדול שחקני מכבי בכל הזמנים

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 מאי 2014, 20:12

אבא שלו נטש אותו כשהיה ילד... מסביר הרבה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 21 מאי 2014, 22:21

לא רוצה להישמע אנטי אבל היחס שרייס מקבל פה נראה לי ממש מוגזם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מאי 2014, 22:29

כי הוא הגיע בזמן ההוכחה.
בסופו של דבר, הוא הביא את מה שכולנו מחכים לו כל עונה כבר 9 שנים? כן.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 21 מאי 2014, 22:37

LIAV10 כתב:כי הוא הגיע בזמן ההוכחה.
בסופו של דבר, הוא הביא את מה שכולנו מחכים לו כל עונה כבר 9 שנים? כן.

אבל זה מכפר על חצי עונה זוועתית ועוד חצי נחמדה?
אני כן חושב שהוא צריך להישאר אבל הפכו אותו פה לאיזה שחקן ענק
ושלא תחשוב שאני לא מעריך אותו...האמת שחשבתי לפני שהוא הגיע שהוא יכול להיות סקורר גדול עד שהתייאשתי ממנו במכבי אבל עכשיו נראה שהפכו אותו לספאנוליס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 21 מאי 2014, 22:40

ספנוליס היה מוכר לפני שהגיע לאולי׳.
הוא לקח ב2007 אליפות עם פנא, והטיפוס שלו לפיסגה היה הדרגתי.

מה שמיוחד ברייס, זה שהכל קרה כ״כ מהר, שזה נראה לא אמיתי.
אי-אפשר שלא לחשוב מה הגבול שלו, הרי הוא לא הגיע לשיא היכולת רק אחרי שנה אחת במכבי נכון?
לכן הסיפור שלו כ״כ גדול ומרתק.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מאי 2014, 22:56

גם מקאלב עשה את הקפיצה הזאת בשנייה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 21 מאי 2014, 23:14

Allan Turing כתב:ספנוליס היה מוכר לפני שהגיע לאולי׳.

אי-אפשר שלא לחשוב מה הגבול שלו, הרי הוא לא הגיע לשיא היכולת רק אחרי שנה אחת במכבי נכון?

מה כל כך מהר? הוא בסך הכל נתן משחק טוב בחצי הגמר ומשחק ענק בגמר וכבר הוא הופך לתותח?
למעט הגמר הוא לא נתן משחקים גדולים במיוחד ובטח שלא ברציפות
גם במשחקים עצמם הוא סובל מחוסר יציבות (למרות שזה פחות קשור לדיון)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 21 מאי 2014, 23:15

LIAV10 כתב:גם מקאלב עשה את הקפיצה הזאת בשנייה.

נכון, אבל מקאלב לא לקח תואר, וגם לא יקח.
למקאלב גם את מה שכ״כ מאפיין את רייס - הווינריות הכ״כ נדירה הזאת.
לא יודע אם הוא השחקן הכי מוכשר שהיה לנו, אבל הכי ווינר? אולי..
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי מקובי » 22 מאי 2014, 01:01

rc4991 כתב:

מה כל כך מהר? הוא בסך הכל נתן משחק טוב בחצי הגמר ומשחק ענק בגמר וכבר הוא הופך לתותח?

אני לא מסכים.
חייב לציין שהוא הראה שיש לו ביצים עוד קודם, נגד ריטאס (כמדומני) ונגד באיירן הוא קלע את הסל שניצח את המשחק.
אני זוכר שבתחילת העונה היתה כתבה מי לוקח את הכדורים האחרונים, אני חושב שאפשר להגיד שהרעיון הכי טוב זה רייס (ובלו במידה והוא במשחק טוב)
הוא הופיע במאני טיים (הקאמבק מול מילאנו, הקאמבק מול צסק"א והמשחק מול ריאל) וזה הדבר הגדול בו.

מכבי של השנה היא קבוצה שאתה לא יודע מי יתפוצץ עליך, וזה מאוד מתאים לדיוויד שזורק את כולם ברבע הראשון ומנסה אותם. אני גם מאמין שהוא יודע מה היתרונות של השחקנים שלו ומתאים אותם לחסרונות של היריבה גם תוך כדי משחק...(ג'קסון נפצע, היה ברור שתאודוסיץ' חור ומהרגע הזה פשוט חגגנו עליו... גם שמסינה ניסה להחליף שמירה שתאודוסיץ' ישמור על סמית', סמית' הוריד אותו לפוסט אפ לסל קל)
פניני לדוג' עם 0 נק' בפיינל פור יכול לבוא לך מחר ולדפוק פתאום 20... וזה לא יפתיע אף אחד.
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מאי 2014, 01:16

מקובי כתב:
rc4991 כתב:

אני לא מסכים.
חייב לציין שהוא הראה שיש לו ביצים עוד קודם, נגד ריטאס (כמדומני) ונגד באיירן הוא קלע את הסל שניצח את המשחק.
אני זוכר שבתחילת העונה היתה כתבה מי לוקח את הכדורים האחרונים, אני חושב שאפשר להגיד שהרעיון הכי טוב זה רייס (ובלו במידה והוא במשחק טוב)
הוא הופיע במאני טיים (הקאמבק מול מילאנו, הקאמבק מול צסק"א והמשחק מול ריאל) וזה הדבר הגדול בו.

מכבי של השנה היא קבוצה שאתה לא יודע מי יתפוצץ עליך, וזה מאוד מתאים לדיוויד שזורק את כולם ברבע הראשון ומנסה אותם. אני גם מאמין שהוא יודע מה היתרונות של השחקנים שלו ומתאים אותם לחסרונות של היריבה גם תוך כדי משחק...(ג'קסון נפצע, היה ברור שתאודוסיץ' חור ומהרגע הזה פשוט חגגנו עליו... גם שמסינה ניסה להחליף שמירה שתאודוסיץ' ישמור על סמית', סמית' הוריד אותו לפוסט אפ לסל קל)
פניני לדוג' עם 0 נק' בפיינל פור יכול לבוא לך מחר ולדפוק פתאום 20... וזה לא יפתיע אף אחד.

אז הוא קלע סל ניצחון על ריטאס,זה ממש לא היה ביג דיל ואף אחד לא התלהב מזה
דווקא אתה לא סותר אותי ואתה בעצם אומר שמכבי זאת חבורה של שחקנים שכל אחד מהם יכול להתפוצץ ביום נתון.זה די נכון ובגלל זה גם רייס לא נחשב לכוכב.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 22 מאי 2014, 03:23

rc4991 כתב:לא רוצה להישמע אנטי אבל היחס שרייס מקבל פה נראה לי ממש מוגזם

גם היכולת של רייס בפיינל-פור הייתה מוגזמת.
אבל בגדול אני מסכים איתך, צריך לראות אותו שומר על יציבות גם בהמשך.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 מאי 2014, 07:21

רוני, קודם כל, הזכייה באליפות אירופה מוחקת חצי עונה ראשון רע. בקלות אפילו.
דבר שני, אם מבחינתך היא מוחקת חצי עונה ראשון רע בשביל בלאט, אז היא צריכה למחוק גם בשביל רייס.

בכל מקרה, למרות שאני די מסכים איתך, אין מה לעשות עם זה כרגע. כמו שאמרתי עוד לפני הפיינל פור, הישגים מהסוג הזה אמורים לשנות לכולנו הרבה מאוד קונספציות, ולכל הפחות להרוויח לאנשים(שחקנים+מאמנים) השנויים במחלוקת עוד קצת זמן. נראה מה יהיה עונה הבאה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 22 מאי 2014, 08:21

MTA2311 כתב:רוני, קודם כל, הזכייה באליפות אירופה מוחקת חצי עונה ראשון רע. בקלות אפילו.
דבר שני, אם מבחינתך היא מוחקת חצי עונה ראשון רע בשביל בלאט, אז היא צריכה למחוק גם בשביל רייס.

בכל מקרה, למרות שאני די מסכים איתך, אין מה לעשות עם זה כרגע. כמו שאמרתי עוד לפני הפיינל פור, הישגים מהסוג הזה אמורים לשנות לכולנו הרבה מאוד קונספציות, ולכל הפחות להרוויח לאנשים(שחקנים+מאמנים) השנויים במחלוקת עוד קצת זמן. נראה מה יהיה עונה הבאה.

אני מסכים איתך. מי כמוני יודע, כי הייתי אנטי רייס שלושת רבעי עונה, ואני אוכל את הכובע כמו מרבית הפרשנים והכתבים, וגם מרבית הגולשים כאן, שרייס הסריח חצי עונה את הפרקט. אבל היכולות הוירטואוזיות שלו החל מסוף הטופ 16 למעשה (ואני לא סופר איזה סל ניצחון אחד או שניים שהיו לו בעונה הסדירה, זה אמנם יעיד בעתיד שהוא ווינר, אבל הוא עדיין היה שחקן רע ומפוזר באותה תקופה) למעשה מכפרות על כל יתר העונה. זה קצת מזכיר את פארקר שרצו להטיס אחרי חצי עונה. רייס של ההצלבה והפיינל פור, גם אם זו תקופה של חודש וחצי-חודשיים, קנה את עולמו ואת שדרוג חוזהו, ולא יעזור כלום. לפני שנה כתבתי פה שבעונה שעברה היו חסרים למכבי ווינרים. מכבי חייבת שחקנים עם תכונה כזו. כתבתי שדיוויד בלו הוא ווינר עצום, ובגלל שהוא לא היה מכבי נראתה רע. כתבתי גם שמכבי הייתה צריכה שחקן כמו גל מקל, שניתן להתווכח על היכולות שלו עד מחר, אבל הוא לקח למכבי 2 אליפויות והוא ווינר. השנה בלו חזר, וזה כבר היה סטפ אפ. רייס הוא השני שמצטרף למשוואה. הוא הוכיח שהוא ווינר אדיר. יש לו ביצים של בת יענה. מה שהוא עשה בהצלבה ובפיינל פור, יחד עם בלו, אני לא זוכר הרבה שנים דברים כאלו. הווינר האחרון שהיה למכבי לפני רייס ובלו היה פארגו בשנת 2011, וגם לו זה לא הספיק בשביל גביע. רייס שחקן אדיר, שהתעורר בזמן הנכון ובמקום הנכון. אני מבין את התסכול של חלק מהאוהדים, וזה כולל אותי, שזה קרה רק בשלהי העונה, אבל למי אכפת? אם היו אומרים לי מההתחלה שבחודש וחצי האחרון של העונה השחקן הזה יהפוך למפלצת ויביא גביע, הייתי חותם על זה בעיניים עצומות. אז טייריס, התנצלתי כבר ואני מתנצל שוב, אתה בן #*נה של שחקן, במובן הטוב של המילה.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 22 מאי 2014, 08:43

גם בתחילת העונה הוא לא היה שחקן מפוזר ולא איבד הרבה כדורים . הוא פשוט קלע באחוזים לא טובים ו בחירת הזריקות שלו הייתה לא טובה ....
לאט לאט הוא נכנס לכושר ושיפר גם את בחירת בזריקות שלו .
מה שמדהים בו זה שאת התהליך שהוא עבר בשנה שחקנים אחרים לוקח להם שנתיים שלוש ו לפעמים אף פעם...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 22 מאי 2014, 09:01

yzafrir כתב:גם בתחילת העונה הוא לא היה שחקן מפוזר ולא איבד הרבה כדורים . הוא פשוט קלע באחוזים לא טובים ו בחירת הזריקות שלו הייתה לא טובה ....
לאט לאט הוא נכנס לכושר ושיפר גם את בחירת בזריקות שלו .
מה שמדהים בו זה שאת התהליך שהוא עבר בשנה שחקנים אחרים לוקח להם שנתיים שלוש ו לפעמים אף פעם...

היה מאוד מפוזר, איבד הרבה כדורים, והיה שני באירופה בחטיפת בלוקים אחרי היקמן. לא צריך לנפות ממנו משהו שכן היה לו. אבל הסיומת שלו הייתה פנטסטית בכל קנה מידה. אני מאוד מרוצה מהמהפך שלו.
er79

הודעהעל ידי התנין » 22 מאי 2014, 10:23

תיזכרו לרגע בדווין סמית', שהיה נראה כמו גוש חרא לאורך כל העונה הראשונה שלו, עד שהגיעה הסדרה מול פאו, ומאז הוא שחקן שונה לחלוטין. באמת שראו שיפור אצל רייס עוד הרבה לפני הפיינל פור, ואני בטוח שבעונה הבאה הוא יתחיל מאותו מקום.
התנין

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מאי 2014, 10:46

MTA2311 כתב:רוני, קודם כל, הזכייה באליפות אירופה מוחקת חצי עונה ראשון רע. בקלות אפילו.

זה כן יכול למחוק לו חצי עונה רעה אבל לא להפוך אותו לכוכב
אני חושב שהאליפות הזאת עלתה לכם לראש יותר מדי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 22 מאי 2014, 12:52

התנין כתב:תיזכרו לרגע בדווין סמית', שהיה נראה כמו גוש חרא לאורך כל העונה הראשונה שלו, עד שהגיעה הסדרה מול פאו, ומאז הוא שחקן שונה לחלוטין. באמת שראו שיפור אצל רייס עוד הרבה לפני הפיינל פור, ואני בטוח שבעונה הבאה הוא יתחיל מאותו מקום.

סמית הוא לא מקור השוואה טוב.להיפך, לאחר ההצלבה נגד פאו הוא הגיע רק למשחקים לא משמעותיים. עד לגמר ביום ראשון הוא לא היה באף משחק מאניטיים. אם כבר, אני משווה את רייס לתהליך שעבר פארקר. גם פארקר לא תפקד חצי שנה וכולנו יודעים מה קרה לאחר מכן.
er79

הודעהעל ידי er79 » 22 מאי 2014, 12:53

rc4991 כתב:

זה כן יכול למחוק לו חצי עונה רעה אבל לא להפוך אותו לכוכב
אני חושב שהאליפות הזאת עלתה לכם לראש יותר מדי

אתה מבין שמדובר באליפות אירופה, כן? :eek
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 מאי 2014, 13:01

אף אחד לא עושה ממנו כוכב, עושים ממנו שחקן מאני טיים מטורף שהביא לנו פאקינג אליפות אירופה.
אולי הקבוצה הזאת לא צריכה כוכב, אלא חבורת שחקני כדורסל מצויינים, צריך לשדרג את מה שקיים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים