24 מאי 2014, 23:51
משה כתב:אני חושב שצריך ללכת בכל הכוח על לאנגפורד. הוא שחקן שמתאים כמו כפפה ליד וישלים מצוין את רייס. מבחינה תקציבית זה בכלל לא בשמיים להביא אותו, לדעתי תמורת 1.2 מיליון דולר הוא יהיה מוכן להגיע.
25 מאי 2014, 01:29
25 מאי 2014, 04:24
25 מאי 2014, 07:09
yzafrir כתב:משה כתב:אני חושב שצריך ללכת בכל הכוח על לאנגפורד. הוא שחקן שמתאים כמו כפפה ליד וישלים מצוין את רייס. מבחינה תקציבית זה בכלל לא בשמיים להביא אותו, לדעתי תמורת 1.2 מיליון דולר הוא יהיה מוכן להגיע.
למה שיסכים לוותר על חצי מליון ועוד אחרי עונה כזאת ?
לגבי קלעי אבסולוטי , צריך פשוט להשאיר את בלאט ואז יש סיכוי שגם בלו ישאר...
אני לא רואה סיבה שרייס ופארגו לא יסתדרו , גם אז כשפארגו הוחתם חשבנו שהוא ופרקינס לא יסתדרו ...
אם בלו לא ישאר אז עמדה 4 זו עמדה שהייתי מוכן להמר בא...
25 מאי 2014, 08:13
25 מאי 2014, 08:22
Maccabikid כתב:מה ההתלהבות הגדולה מקרלון בראון פה בפורום?
25 מאי 2014, 08:29
er79 כתב:Maccabikid כתב:מה ההתלהבות הגדולה מקרלון בראון פה בפורום?
הוא שחקן לא רע, אבל אני לא חושב שיש לו מקום במכבי בעונה הבאה, בטח שלא בחמישייה הפותחת.
25 מאי 2014, 10:09
25 מאי 2014, 10:51
yzafrir כתב:למה ההשוואה בין פארגו פרקינס. לפארגו רייס לא נכונה ? פרקינס גם כן קומבוגארד שאוהב מאוד את הכדור ובחיפה היה בעל הבית יודע להתאים את עצמו למצב החדש . אני לא רואה סיבה שגם רייס וגם פארגו לא יסתדרו בעיקר בגלל האופי של רייס וגם פארגו לא שחקן בעייתי מידי שידע להסתדר גם עם מקל וגם אם פרקינס אחר כך...
25 מאי 2014, 11:34
25 מאי 2014, 11:41
LIAV10 כתב:למה עוד סמול פורוורד?
25 מאי 2014, 11:50
Maccabikid כתב:er79 כתב:Maccabikid כתב:מה ההתלהבות הגדולה מקרלון בראון פה בפורום?
הוא שחקן לא רע, אבל אני לא חושב שיש לו מקום במכבי בעונה הבאה, בטח שלא בחמישייה הפותחת.
אותי הוא לא הרשים באף משחק מולנו.. גם דאנקן שאהוב פה מאוד לא הרשים במשחקים מול מכבי..
25 מאי 2014, 12:48
felix_r כתב:Maccabikid כתב:er79 כתב:Maccabikid כתב:מה ההתלהבות הגדולה מקרלון בראון פה בפורום?
אותי הוא לא הרשים באף משחק מולנו.. גם דאנקן שאהוב פה מאוד לא הרשים במשחקים מול מכבי..
הבעיה עם דאנקן שהוא בכלל לא זול. אם ימשיך בישראל, זאת תהיה העונה החמישית שלו בארץ - מיסוי מלא, מה שעוד יותר מייקר אותו.
קרלון בראון מקבל 70 אלף דולר בהפועל. תן לו 250 במכבי והוא רץ אחרי האוטובוס של מכבי ברגל.
25 מאי 2014, 13:07
25 מאי 2014, 13:18
MTA2311 כתב:היקמן צריך את הכדור אצלו לא פחות מפארגו, והוא הסתדר בחמישייה עם רייס.
25 מאי 2014, 13:30
er79 כתב:MTA2311 כתב:היקמן צריך את הכדור אצלו לא פחות מפארגו, והוא הסתדר בחמישייה עם רייס.
היקמן לפחות גם יודע לקלוע. האחוזים של פארגו לא בשמיים
25 מאי 2014, 13:31
jol9 כתב:felix_r כתב:Maccabikid כתב:er79 כתב:Maccabikid כתב:מה ההתלהבות הגדולה מקרלון בראון פה בפורום?
הבעיה עם דאנקן שהוא בכלל לא זול. אם ימשיך בישראל, זאת תהיה העונה החמישית שלו בארץ - מיסוי מלא, מה שעוד יותר מייקר אותו.
קרלון בראון מקבל 70 אלף דולר בהפועל. תן לו 250 במכבי והוא רץ אחרי האוטובוס של מכבי ברגל.
מסכים ומסכים, וגם לא רוצה את שניהם.
דאנקן נראה לי אפאטי כזה. איפה הוא ואיפה בלו.
בראון כמחליף להיקמן לא נשמע לי להיט.
הייתי גם שם כמטרה להביא את סמית' כפורוורד מצויין נוסף לסגל שיכול לשחק בכמה עמדות, וזה השחקן יחידי שהייתי מביא מהליגה.
אם בלו עוזב, הייתי מנסה להביא איזה ישראלי צעיר וחמוד, ומנסה ללכת בכל הכוח על קארול. להערכתי שחקן כמו קארול, לא אמור לעלות סכומי
כסף שמכבי לא יכולה לשלם, ויכולת הקליעה שהוא יביא תפצה אותנו על העזיבה של בלו.
25 מאי 2014, 13:32
felix_r כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:היקמן צריך את הכדור אצלו לא פחות מפארגו, והוא הסתדר בחמישייה עם רייס.
הפוך.
25 מאי 2014, 13:41
er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:היקמן צריך את הכדור אצלו לא פחות מפארגו, והוא הסתדר בחמישייה עם רייס.
הפוך.
הפוך, גוטה, הפוך. ממש לא. לפני שנה כבר היה לנו ויכוח על דאנקן כקלעי שלוש, ואתה דבקת בצד של הסטטיסטיקה. הסטטיסטיקה של היקמן סבירה, זה שהיא לא גבוהה לקלעי שלוש זה בגלל שהוא לוקח המון זריקות. שורה תחתונה, הוא קלעי הרבה יותר מפארגו, וראיתי את פארגו משחק.
25 מאי 2014, 13:47
felix_r כתב:er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:היקמן צריך את הכדור אצלו לא פחות מפארגו, והוא הסתדר בחמישייה עם רייס.
הפוך.
הפוך, גוטה, הפוך. ממש לא. לפני שנה כבר היה לנו ויכוח על דאנקן כקלעי שלוש, ואתה דבקת בצד של הסטטיסטיקה. הסטטיסטיקה של היקמן סבירה, זה שהיא לא גבוהה לקלעי שלוש זה בגלל שהוא לוקח המון זריקות. שורה תחתונה, הוא קלעי הרבה יותר מפארגו, וראיתי את פארגו משחק.
לפי דעתי פארגו קולע מבחוץ טוב יותר מהיקמן. היקמן שומר טוב יותר באחד על אחד.
וכן, גם אני ראיתי את פארגו משחק
נ.ב. לא הבנתי מה אמרת לגבי דאנקן