פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סילבן לאנדסברג

07 מאי 2014, 23:18

חחחחחחח גדול.

07 מאי 2014, 23:23

אוי ווי

סילבן לנדסברג נפצע בשלב מוקדם במשחק בפרק הירך עם חשש לקרע בגיד, ויעבור מחר בדיקת אולטרסאונד לבירור חומרת הפציעה.

07 מאי 2014, 23:29

לוקח את דבריי בחזרה ומתנצל בפני סילבן לנדסברג.
בשידור בהתחלה רסקין חשב שאולי הוא באמת פצוע אבל אז שלחו את גלדסטון לבדוק את העניין. התשובה הייתה שסילבן בריא ומכאן רסקין הסיק שהוא מחרים את פסק הזמן.
שוב, מתנצל ומקווה שהפציעה לא חמורה.

08 מאי 2014, 07:20

מה שמדאיג אותי זה שראו על הפנים שלו שהוא מרגיש מתוסכל ושזה פציעה לא קלה .
זה היה נראה כאילו ירדו לו דמעות...

08 מאי 2014, 08:25

רסקין שדר מחליא. לא רק שהוא מלבה את האש אימת שבא לו בכל מה שקשור למכבי, הוא גם חווה אורגזמה וגונח בצורות פראיות כל פעם שקבוצה קיקיונית תופרת את מכבי

08 מאי 2014, 09:01

er79 כתב:רסקין שדר מחליא. לא רק שהוא מלבה את האש אימת שבא לו בכל מה שקשור למכבי, הוא גם חווה אורגזמה וגונח בצורות פראיות כל פעם שקבוצה קיקיונית תופרת את מכבי

ליד גרשון הוא לא היה עושה את זה

08 מאי 2014, 11:41

er79 כתב:רסקין שדר מחליא. לא רק שהוא מלבה את האש אימת שבא לו בכל מה שקשור למכבי, הוא גם חווה אורגזמה וגונח בצורות פראיות כל פעם שקבוצה קיקיונית תופרת את מכבי

שמחון, בוווווווווווווווווווווםםםםםםםם!!!!!!!!!

תמונה

08 מאי 2014, 12:23

LIAV10 כתב:

שמחון, בוווווווווווווווווווווםםםםםםםם!!!!!!!!!

תמונה

:laugh3

There was a spooky ghost! it's ectoplasm!

08 מאי 2014, 13:15

סילבן לנדסברג סובל מקרע חלקי בגיד הירך ויטופל שמרנית. צפי החלמה יוודע בשבוע הבא לפי התקדמות הטיפול.

Get Well Soon Sylven!!!

08 מאי 2014, 13:49

מכה למכבי- סילבן לנדסברג אובחן עם קרע חלקי בגיד ויחמיץ את הפיינל פור.
פחות קריטי לפיינל פור, אלא יותר לצמד המשחקים הקרוב נגד גליל. לסילבן יש חשיבות מכרעת במשחקי ליגה וזאת מכה לא פשוטה למכבי.

08 מאי 2014, 13:53

הגיע הזמן שיוגב ייזכר שהוא שחקן כדורסל שמקבל המון כסף.

08 מאי 2014, 13:55

ankram כתב:הגיע הזמן שיוגב ייזכר שהוא שחקן כדורסל שמקבל המון כסף.

הכסף לא רלוונטי, זה יוגב אוחיון. שחקן בינוני שעשה קריירה מסדרה אחת טובה בהצלבה.

08 מאי 2014, 14:08

אוף.... :nono

08 מאי 2014, 15:11

חבל על סילבן, דווקא כשהפוטנציאל התחיל להתממש.

08 מאי 2014, 21:34

ankram כתב:הגיע הזמן שיוגב ייזכר שהוא שחקן כדורסל שמקבל המון כסף.

למה שיעשה את זה? גם אם הוא בכושר טוב וגם אם הוא בכושר רע, בלאט בכל זאת מעדיף את שני הגאונים על פניו אפילו בליגה.

29 מאי 2014, 23:32

הדבר היחיד שאני עוד מרשה לעצמי לבקר עליו את בלאט העונה זה העניין עם לאנדסברג. הוא שחקן עם לא מעט איכויות, והוא חייב לשחק הרבה יותר. כמובן שזה שהוא ישראלי מוסיף משמעותית.

29 מאי 2014, 23:34

מסכים.

29 מאי 2014, 23:37

MTA2311 כתב:הדבר היחיד שאני עוד מרשה לעצמי לבקר עליו את בלאט העונה זה העניין עם לאנדסברג. הוא שחקן עם לא מעט איכויות, והוא חייב לשחק הרבה יותר. כמובן שזה שהוא ישראלי מוסיף משמעותית.

ואם יש עוד משהו אחד שאני מסכימה לעצמי לבקר עליו את לאנדסברג זה שהבן אדם שומר פחות טוב מפחית לוף

29 מאי 2014, 23:40

שומר הרבה פחות גרוע ממה שעשו אותו, וגם אם לא, הוא עדיין צריך לקבל הרבה יותר.

30 מאי 2014, 00:42

הוא מוכיח כל פעם מחדש שהוא ראוי להרבה יותר דקות ולדעתי הוא גם עשוי להיות הסקורר הכי טוב שלנו אחרי סופו
מצד שני ההגנה שלו הערב היתה ממש על הפנים ואני מקווה מאוד שהוא ישפר אותה כדי לראות כמה שיותר דקות
פרסם תגובה