פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הסגל שלי לעונה הבאה

29 יוני 2014, 14:32

רייס בריאל או בכל אחת מהקבוצות שהוזכרו = פארגו בצסק"א העונה. מצד שני, נשבר כבר מזה שמכבי פשוט לא מניחה מיליון + על השולחן וסוגרת אותו לשלוש שנים.

29 יוני 2014, 14:35

התנין כתב:רייס בריאל או בכל אחת מהקבוצות שהוזכרו = פארגו בצסק"א העונה. מצד שני, נשבר כבר מזה שמכבי פשוט לא מניחה מיליון + על השולחן וסוגרת אותו לשלוש שנים.

פדרמן למד שאפשר להביא שחקן מבאיירן מינכן ב 400K ולקחת גביע אירופה, אז למה שהוא ישלם מיליון דולר?
יחפשו עוד הימור בליגה הגרמנית או הבלגית, מקסימום יעופו בטופ 16 ויאבדו את האליפות וינסו שוב בעונה הבאה. זאת המציאות העגומה.

29 יוני 2014, 15:47

LIAV10 כתב:אני חושב שהכי אופטימלי הוא הסגל הבא (במידה וריאל אכן תשחרר את קארול:

רייס, אוחיון
קרלון בראון, קארול
סמית׳, לאנדסברג
סטרץ׳ פור, פניני
סופו, טיוס, פישר

עמדה 2 מורכבת מקארול שיעלה מהספסל לכוח אש מחוץ לקשת, יפתח שחקן זול שעשוי להיות מצויין, בראון הכי מתאים, ממשיכים עם פניני בסמול בול לכמה דקות.

סגל מעולה בעיני. בעמדה 4 אני מת לראות את האניקט. השנה צפיתי במשחקים של נס ציונה השנה רק כדי להינות מהכדורסל שהציג. היו לו נפילות לפעמים, אבל שחקן אדיר. שיעבוד בקיץ על הזריקה מ 3 ולהחתים אותו ל 5 שנים.

29 יוני 2014, 16:04

האניקט חוזר ל NBA

30 יוני 2014, 08:00

טוב, אמרתי שאחכה להתפתחות בעניין רייס אבל לצערי זה גמור. אין המשכיות ולא תהיה המשכיות במועדון שלא מוכן להשאיר שחקנים שדורשים 7 ספרות. אני אבנה סגל אחד במתכונת הקומבואים שהייתה במכבי בשנים האחרונות, וסגל אחד שיש בו קלעי איכותי. ברור לי שגם הסגל הזה לא יתממש כי פדרמן קמצן.

אופציה א':
דילייני/פארגו, אוחיון
דנטמון/גאודלוק/לנגפורד, לנדסברג
סמית', פניני
דרק בראון/למונט המילטון, רנדל
טיוס, סופו, פישר

אופציה ב':
דילייני/פארגו, אוחיון
קארול, קרלון בראון, לנדסברג
סמית', פניני
סטרץ' פורוורד ברמה טובה (לא עולה לי אחד בראש כרגע), רנדל
סופו, טיוס, פישר

ברור לי ששתי האופציות יקרות. אני מניח שבכל זאת יבוא דילייני, גאודלוק, או דנטמון, מישהו בסגנון הזה, ואולי בראון בעמדה 2, אם לא סגר ביוון. פארגו, קארול, ולנגפורד זה חלומות באספמיה, אבל זה הכיוון שהייתי רוצה לראות

30 יוני 2014, 08:50

מכבי בינתיים חסכו על בלאט לדעתי משהו כמו מליון דולר כולל מיסוי, על רייס הם חסכו חצי מליון+350 ביי אאוט, על היקמן חצי מליון, על בלו בערך 400 אלף, התקציב של אינגלס מפנה 700 אלף. לפי דעתי יש פה משהו כמו 3 מליון דולר נקי אחרי שאני גם משדרג קצת את החוזה של סופו וטיוס. אני מניח שג'יימס יפוצה באיזה חצי מליון דולר או משהו כזה. אם יש לך בערך בסל 2.5 מליון דולר, הייתי מנסה לפתות קליבר במליון וחצי, מביא גארד נוסף בחצי, ומשאיר עוד חצי מליון דולר בערך לפורוורד וישראלי. לחלופין, 1.5 מליון לגארד קליבר, חצי מליון לפורוורד טוב, ועוד חצי לגארד נוסף עם פוטנציאל וישראלי. אבל על מי אני עובד. השניים וחצי האלה ילכו לכיס של פדרמן.

30 יוני 2014, 09:20

הסגל שלי:
פארגו,אוחיון
גאודלוק,לנדסברג
סמית,פניני
דולמן/כספי,4-5
סופו,טיוס

30 יוני 2014, 09:21

er79 כתב:מכבי בינתיים חסכו על בלאט לדעתי משהו כמו מליון דולר כולל מיסוי, על רייס הם חסכו חצי מליון+350 ביי אאוט, על היקמן חצי מליון, על בלו בערך 400 אלף, התקציב של אינגלס מפנה 700 אלף. לפי דעתי יש פה משהו כמו 3 מליון דולר נקי אחרי שאני גם משדרג קצת את החוזה של סופו וטיוס. אני מניח שג'יימס יפוצה באיזה חצי מליון דולר או משהו כזה. אם יש לך בערך בסל 2.5 מליון דולר, הייתי מנסה לפתות קליבר במליון וחצי, מביא גארד נוסף בחצי, ומשאיר עוד חצי מליון דולר בערך לפורוורד וישראלי. לחלופין, 1.5 מליון לגארד קליבר, חצי מליון לפורוורד טוב, ועוד חצי לגארד נוסף עם פוטנציאל וישראלי. אבל על מי אני עובד. השניים וחצי האלה ילכו לכיס של פדרמן.

מתפנים הרבה יותר משתים וחצי מיליון
זה יותר נע בין 3.9-4.6

30 יוני 2014, 09:30

rc4991 כתב:
er79 כתב:מכבי בינתיים חסכו על בלאט לדעתי משהו כמו מליון דולר כולל מיסוי, על רייס הם חסכו חצי מליון+350 ביי אאוט, על היקמן חצי מליון, על בלו בערך 400 אלף, התקציב של אינגלס מפנה 700 אלף. לפי דעתי יש פה משהו כמו 3 מליון דולר נקי אחרי שאני גם משדרג קצת את החוזה של סופו וטיוס. אני מניח שג'יימס יפוצה באיזה חצי מליון דולר או משהו כזה. אם יש לך בערך בסל 2.5 מליון דולר, הייתי מנסה לפתות קליבר במליון וחצי, מביא גארד נוסף בחצי, ומשאיר עוד חצי מליון דולר בערך לפורוורד וישראלי. לחלופין, 1.5 מליון לגארד קליבר, חצי מליון לפורוורד טוב, ועוד חצי לגארד נוסף עם פוטנציאל וישראלי. אבל על מי אני עובד. השניים וחצי האלה ילכו לכיס של פדרמן.

זה יותר נע בין 3.9-4.6

זה באמת משנה? הרי במקרה הטוב רבע מזה ילך לשחקנים חדשים.

30 יוני 2014, 09:34

rc4991 כתב:הסגל שלי:
פארגו,אוחיון
גאודלוק,לנדסברג
סמית,פניני
דולמן/כספי,4-5
סופו,טיוס

סגל מדהים, אבל אופטימי מדי... הרבה יותר מדי..
אגב גאודלוק יכול לשחק גם רכז?

30 יוני 2014, 09:39

פארגו,אוחיון
גאודלוק,לנדסברג
סמית,פניני
דולמן/כספי,4-5
סופו,טיוס

סגל נהדר, רק עם כמה בעיות גדולות מאוד. פארגו, גאודלוק ודולמן לא יבואו. דולמן סגור בברצלונה ויקבל בשנה הקרובה באזור ה-1.5 מיליון דולר, וגם שני הראשונים הם שחקנים של לפחות 1.5 מיליון דולר, כאשר לפארגו יש חוזה לעונה הקרובה בצסק"א ולגאודלוק הצעות גבוהות מכל אירופה כשהוא קודם כל רוצה למצות את החזרה ל-NBA. אתה באמת חושב שהנהלה שלא הסכימה לשלם יותר ממיליון דולר לשחקן שהיה ה-MVP של פיינל פור היורוליג תשלם את הסכומים שצריך כדי להביא לכאן את השלישיה הזו?

30 יוני 2014, 09:48

rc4991 כתב:מתפנים הרבה יותר משתים וחצי מיליון
זה יותר נע בין 3.9-4.6

מה זה משנה מה מתפנה? אין שום קשור בין התקציב לבין מה שמכבי מוציאה על שחקנים והמצב הזה נמשך כל כמעט עשור.

30 יוני 2014, 09:51

Maccabikid כתב:
פארגו,אוחיון
גאודלוק,לנדסברג
סמית,פניני
דולמן/כספי,4-5
סופו,טיוס

סגל מדהים, אבל אופטימי מדי... הרבה יותר מדי..
אגב גאודלוק יכול לשחק גם רכז?

זה באמת סגל אופטימי אבל אפשרי כי משתחרר המון כסף
לא רק שגאודלוק יכול לשחק רכז,זאת העמדה שהוא שיחק בה בקאזאן
בגלל זה אני חושב שבעמדה 2 הוא יהיה טוב עוד יותר

30 יוני 2014, 09:56

קודי כתב:
rc4991 כתב:

זה יותר נע בין 3.9-4.6

בינתיים עוד לא שמענו על משהו ממשי עם דולמן אז אני עדיין אופטימי
קשה לי להאמין שפארגו ישאר לעונה נוספת בצסקא ואני מאמין ששלושת הצדדים ישמח שהוא יחזור למכבי
גאודלוק שחקן איכותי אבל לא מתאים ל-nba ואני מאמין שהוא יגיע לפה עבור הצעה טובה

בעיקרון אני חושב שצריך להשקיע 2.5-3 מיליון דולר בעמדות האלה ומבחינה מעשית מתפנה כסף בשביל לאפשר את זה

30 יוני 2014, 10:05

rc4991 כתב:
קודי כתב:
rc4991 כתב:

זה יותר נע בין 3.9-4.6

בינתיים עוד לא שמענו על משהו ממשי עם דולמן אז אני עדיין אופטימי
קשה לי להאמין שפארגו ישאר לעונה נוספת בצסקא ואני מאמין ששלושת הצדדים ישמח שהוא יחזור למכבי
גאודלוק שחקן איכותי אבל לא מתאים ל-nba ואני מאמין שהוא יגיע לפה עבור הצעה טובה

בעיקרון אני חושב שצריך להשקיע 2.5-3 מיליון דולר בעמדות האלה ומבחינה מעשית מתפנה כסף בשביל לאפשר את זה

דולמן - הבחור רק זכה כ-MVP של הליגה והצעיד את ולנסיה לעונת שיא בכל התחרויות. אם לא ברצלונה אז הוא ילך לריאל או לאחת הטורקיות. אחרי העונה שעברה הוא שלקן של 1.5-2 מיליון דולר, כך שאין שום סיכוי שהוא ינחת כאן.
פארגו - גם אם הוא יעזוב אז צסק"א לא תסכים לממן את הפרשי השכר וגם הוא לא יסכים לוותר על כל כך הרבה כסף. מעבר לכך, אני מניח שצסק"א תמצא קבוצה שתסכים לשלם לפארגו יותר ממכבי ותיתן לאחת כזו עדיפות גדולה.
גאודלוק שיחק כבר ב-NBA ויש לו כמה הצעות גבוהות מאוד מרוסיה ומקבוצות אחרות באירופה. מכבי לא תוכל להתחרות בסכומים שמציעים על אחד הגארדים הטובים באירופה בעונה האחרונה, שזכה גם כ-MVP של היורוקאפ.
תבינו - מכבי לא הצליחה להתחרות עד עכשיו על שחקנים עם קבוצות כמו ירושלים ובאמברג. אלה הקבוצות שמכבי מסתובבת באזורים שלהם ולא אריות היורוליג שישלמו הרבה יותר על כל שחקן סביר.

30 יוני 2014, 10:11

לא מבין איך עשיתם את החישוב לגבי הכסף שנתפנה.

30 יוני 2014, 10:15

MTA2311 כתב:לא מבין איך עשיתם את החישוב לגבי הכסף שנתפנה.

מה זה באמת חשוב?

30 יוני 2014, 10:35

אני דווקא נקבתי סכום מינימלי, אחרים היו יותר לארג'ים ממני. להערכתי מתפנים כ-2.5 מליון דולרים, אבל כולם ידעו לאן הם יילכו. פדרמן ינצל רק מליון עד מליון וחצי מהכסף הזה לרכישת שלושה שחקנים

30 יוני 2014, 16:26

פארגו, אוחיון
קרלון, קארול
סמית', לאנדסברג
טוליבר, פניני
סופו, טיוס, פישר.

30 יוני 2014, 17:19

קרלון בראון חתם באוליפיאקוס וקארול לא יגיע למכבי.
פרסם תגובה