המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:על פי יורוהופס, דילייני ביקש מאולימפיאקוס יומיים לחשוב על הצעתם בטרם ימסור את תשובתו. מעניין, בדיוק הזמן שנחוץ לרייס להגיש תשובה. מה אתם אומרים - צירוף מקרים?
er79 כתב:אני לא כל כך חזק בטורקית, אבל בטוויטר שפע של גולשים טורקים מאזכרים את היקמן עם קבוצות כמו אפס ופנר'. ייתכן שבטורקיה מדווחים שהוא מועמד חזק לאחת הקבוצות שם. שיהיה לו לבריאות
felix_r כתב:בו מקאלב כנראה הולך לאוניקס
קודי כתב:מאחר שאולימפיאקוס מציעה לדילייני 800 אלף דולר לעונה ובאיירן 900 אלף, נראה לי שמכבי (שלא מציעה סכומים כאלה לשני גארדים שלה שהובילו אותה לזכייה ביורוליג) לא ממש במשחק.
Assaf M כתב:er79 כתב:אני לא כל כך חזק בטורקית, אבל בטוויטר שפע של גולשים טורקים מאזכרים את היקמן עם קבוצות כמו אפס ופנר'. ייתכן שבטורקיה מדווחים שהוא מועמד חזק לאחת הקבוצות שם. שיהיה לו לבריאות
http://basketblog.gr/index.php?option=c ... Itemid=286
היקמן חזק מאוד על הכוונת של איבקוביץ' ופילזן. מיליון דולר לעונה בחוזה של שנתיים. גם פנר וצסק"א מעוניינות אבל הוא ממה שאני יודע הוא כמעט סגור באנדולו.
er79 כתב:מתאים לו לשחק במדינה שהיא בית קברות לשחקני כדורסל. אני צופה לו עונה מזופתת עם חשבון בנק נפוח. שיהיה לו לבריאות, כל תחליף שיביאו לא ייפול ממנו. לי חשוב שרייס יישאר.
roy1000 כתב:er79 כתב:מתאים לו לשחק במדינה שהיא בית קברות לשחקני כדורסל. אני צופה לו עונה מזופתת עם חשבון בנק נפוח. שיהיה לו לבריאות, כל תחליף שיביאו לא ייפול ממנו. לי חשוב שרייס יישאר.
אתה באמת כועס על היקמן שהוא הולך אחרי הכסף בגיל 28? ציפית שישחק בחצי מחיר במכבי מטעמי ציונות?
roy1000 כתב:er79 כתב:מתאים לו לשחק במדינה שהיא בית קברות לשחקני כדורסל. אני צופה לו עונה מזופתת עם חשבון בנק נפוח. שיהיה לו לבריאות, כל תחליף שיביאו לא ייפול ממנו. לי חשוב שרייס יישאר.
אתה באמת כועס על היקמן שהוא הולך אחרי הכסף בגיל 28? ציפית שישחק בחצי מחיר במכבי מטעמי ציונות?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא מבין איך מישהו רוצה אותו בכלל.
תאודוסיץ' תחת מאמן שיצליח לביית אותו, יכול להפוך לסוג של ספאנוליס. כשרון יש לו בלי סוף, הבעיה זה הראש. בסוף מישהו יצליח לסדר אותו.
מה שכן, רייס שרף אותו באותו המשחק.
itay92 כתב:לי זכור שאנחנו מקבלים משהו כמו 3 מיל' דולר לעונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים