המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:רייס בריאל או בכל אחת מהקבוצות שהוזכרו = פארגו בצסק"א העונה. מצד שני, נשבר כבר מזה שמכבי פשוט לא מניחה מיליון + על השולחן וסוגרת אותו לשלוש שנים.
LIAV10 כתב:אני חושב שהכי אופטימלי הוא הסגל הבא (במידה וריאל אכן תשחרר את קארול:
רייס, אוחיון
קרלון בראון, קארול
סמית׳, לאנדסברג
סטרץ׳ פור, פניני
סופו, טיוס, פישר
עמדה 2 מורכבת מקארול שיעלה מהספסל לכוח אש מחוץ לקשת, יפתח שחקן זול שעשוי להיות מצויין, בראון הכי מתאים, ממשיכים עם פניני בסמול בול לכמה דקות.
er79 כתב:מכבי בינתיים חסכו על בלאט לדעתי משהו כמו מליון דולר כולל מיסוי, על רייס הם חסכו חצי מליון+350 ביי אאוט, על היקמן חצי מליון, על בלו בערך 400 אלף, התקציב של אינגלס מפנה 700 אלף. לפי דעתי יש פה משהו כמו 3 מליון דולר נקי אחרי שאני גם משדרג קצת את החוזה של סופו וטיוס. אני מניח שג'יימס יפוצה באיזה חצי מליון דולר או משהו כזה. אם יש לך בערך בסל 2.5 מליון דולר, הייתי מנסה לפתות קליבר במליון וחצי, מביא גארד נוסף בחצי, ומשאיר עוד חצי מליון דולר בערך לפורוורד וישראלי. לחלופין, 1.5 מליון לגארד קליבר, חצי מליון לפורוורד טוב, ועוד חצי לגארד נוסף עם פוטנציאל וישראלי. אבל על מי אני עובד. השניים וחצי האלה ילכו לכיס של פדרמן.
rc4991 כתב:er79 כתב:מכבי בינתיים חסכו על בלאט לדעתי משהו כמו מליון דולר כולל מיסוי, על רייס הם חסכו חצי מליון+350 ביי אאוט, על היקמן חצי מליון, על בלו בערך 400 אלף, התקציב של אינגלס מפנה 700 אלף. לפי דעתי יש פה משהו כמו 3 מליון דולר נקי אחרי שאני גם משדרג קצת את החוזה של סופו וטיוס. אני מניח שג'יימס יפוצה באיזה חצי מליון דולר או משהו כזה. אם יש לך בערך בסל 2.5 מליון דולר, הייתי מנסה לפתות קליבר במליון וחצי, מביא גארד נוסף בחצי, ומשאיר עוד חצי מליון דולר בערך לפורוורד וישראלי. לחלופין, 1.5 מליון לגארד קליבר, חצי מליון לפורוורד טוב, ועוד חצי לגארד נוסף עם פוטנציאל וישראלי. אבל על מי אני עובד. השניים וחצי האלה ילכו לכיס של פדרמן.
מתפנים הרבה יותר משתים וחצי מיליון
זה יותר נע בין 3.9-4.6
rc4991 כתב:הסגל שלי:
פארגו,אוחיון
גאודלוק,לנדסברג
סמית,פניני
דולמן/כספי,4-5
סופו,טיוס
rc4991 כתב:הסגל שלי:
פארגו,אוחיון
גאודלוק,לנדסברג
סמית,פניני
דולמן/כספי,4-5
סופו,טיוס
rc4991 כתב:מתפנים הרבה יותר משתים וחצי מיליון
זה יותר נע בין 3.9-4.6
Maccabikid כתב:rc4991 כתב:הסגל שלי:
פארגו,אוחיון
גאודלוק,לנדסברג
סמית,פניני
דולמן/כספי,4-5
סופו,טיוס
סגל מדהים, אבל אופטימי מדי... הרבה יותר מדי..
אגב גאודלוק יכול לשחק גם רכז?
קודי כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:מכבי בינתיים חסכו על בלאט לדעתי משהו כמו מליון דולר כולל מיסוי, על רייס הם חסכו חצי מליון+350 ביי אאוט, על היקמן חצי מליון, על בלו בערך 400 אלף, התקציב של אינגלס מפנה 700 אלף. לפי דעתי יש פה משהו כמו 3 מליון דולר נקי אחרי שאני גם משדרג קצת את החוזה של סופו וטיוס. אני מניח שג'יימס יפוצה באיזה חצי מליון דולר או משהו כזה. אם יש לך בערך בסל 2.5 מליון דולר, הייתי מנסה לפתות קליבר במליון וחצי, מביא גארד נוסף בחצי, ומשאיר עוד חצי מליון דולר בערך לפורוורד וישראלי. לחלופין, 1.5 מליון לגארד קליבר, חצי מליון לפורוורד טוב, ועוד חצי לגארד נוסף עם פוטנציאל וישראלי. אבל על מי אני עובד. השניים וחצי האלה ילכו לכיס של פדרמן.
זה יותר נע בין 3.9-4.6
זה באמת משנה? הרי במקרה הטוב רבע מזה ילך לשחקנים חדשים.
rc4991 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:מכבי בינתיים חסכו על בלאט לדעתי משהו כמו מליון דולר כולל מיסוי, על רייס הם חסכו חצי מליון+350 ביי אאוט, על היקמן חצי מליון, על בלו בערך 400 אלף, התקציב של אינגלס מפנה 700 אלף. לפי דעתי יש פה משהו כמו 3 מליון דולר נקי אחרי שאני גם משדרג קצת את החוזה של סופו וטיוס. אני מניח שג'יימס יפוצה באיזה חצי מליון דולר או משהו כזה. אם יש לך בערך בסל 2.5 מליון דולר, הייתי מנסה לפתות קליבר במליון וחצי, מביא גארד נוסף בחצי, ומשאיר עוד חצי מליון דולר בערך לפורוורד וישראלי. לחלופין, 1.5 מליון לגארד קליבר, חצי מליון לפורוורד טוב, ועוד חצי לגארד נוסף עם פוטנציאל וישראלי. אבל על מי אני עובד. השניים וחצי האלה ילכו לכיס של פדרמן.
זה יותר נע בין 3.9-4.6
זה באמת משנה? הרי במקרה הטוב רבע מזה ילך לשחקנים חדשים.
בינתיים עוד לא שמענו על משהו ממשי עם דולמן אז אני עדיין אופטימי
קשה לי להאמין שפארגו ישאר לעונה נוספת בצסקא ואני מאמין ששלושת הצדדים ישמח שהוא יחזור למכבי
גאודלוק שחקן איכותי אבל לא מתאים ל-nba ואני מאמין שהוא יגיע לפה עבור הצעה טובה
בעיקרון אני חושב שצריך להשקיע 2.5-3 מיליון דולר בעמדות האלה ומבחינה מעשית מתפנה כסף בשביל לאפשר את זה
MTA2311 כתב:לא מבין איך עשיתם את החישוב לגבי הכסף שנתפנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Neo ו־17 אורחים