המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כל פעם זה למעשה הטופ 16 של העונה.
Hey Yeah כתב:אוקיי, תדמיין את הבית שהצעת. בגלל שמכבי קבוצה עם תקציב שלא מספיק לקחת את השחקנים ליום כיף בלונגהגל, אנחנו צריכים מציאות, ושהמציאות יתחברו לקבוצה. בגלל מכבי מאיצה ככל שהעונה מתקדמת.
בהתחלה, שהשחקנים עדיין לא מכירים אחד את השני טוב מספיק, בטוח שריאל תעבור אותנו, כנראה שאולקר עם היקמן&גודלוק תעבור אותנו, ויש סיכוי שכל אחת ממילאנו באיירן וקאזאן ( בהנחה שהיא עולה) תעבור אותנו.
Hey Yeah כתב:אוקיי, תדמיין את הבית שהצעת. בגלל שמכבי קבוצה עם תקציב שלא מספיק לקחת את השחקנים ליום כיף בלונגהגל, אנחנו צריכים מציאות, ושהמציאות יתחברו לקבוצה. בגלל מכבי מאיצה ככל שהעונה מתקדמת.
בהתחלה, שהשחקנים עדיין לא מכירים אחד את השני טוב מספיק, בטוח שריאל תעבור אותנו, כנראה שאולקר עם היקמן&גודלוק תעבור אותנו, ויש סיכוי שכל אחת ממילאנו באיירן וקאזאן ( בהנחה שהיא עולה) תעבור אותנו.
rc4991 כתב:Hey Yeah כתב:בסדר גם אני רוצה משחקים טובים, אבל יותר רוצה לעלות.
כל פעם אומרים לי את זה וכל פעם טועים מחדש
מה גם שלמיקום העליה משלב הבתים אין כמעט השפעה בטופ 16 הנוכחי
yzafrir כתב:rc4991 כתב:Hey Yeah כתב:בסדר גם אני רוצה משחקים טובים, אבל יותר רוצה לעלות.
כל פעם טועים מחדש ? אתה באמת מאמין שמכבי השיגה את מה שהשיגה בגלל שהייתה הקבוצה הכי טובה ביורוליג ? שהסגל של מכבי היה הכי טוב ?
ההגרלות הקלות והמזל משחק לנו כבר כמה עונות ואם לא הבתים הקלים שהיו לנו בשלבים הראשונים בעונות האחרונות אני די בטוח שהעונה שלנו הייתה מסתיימת קודם...
מכבי לקחה את הגביע העונה בדיוק מאותה סיבה שגליל וחיפה גנבו את הגביע . השיטה !!!!
yzafrir כתב:rc4991 כתב:Hey Yeah כתב:בסדר גם אני רוצה משחקים טובים, אבל יותר רוצה לעלות.
כל פעם טועים מחדש ? אתה באמת מאמין שמכבי השיגה את מה שהשיגה בגלל שהייתה הקבוצה הכי טובה ביורוליג ? שהסגל של מכבי היה הכי טוב ?
ההגרלות הקלות והמזל משחק לנו כבר כמה עונות ואם לא הבתים הקלים שהיו לנו בשלבים הראשונים בעונות האחרונות אני די בטוח שהעונה שלנו הייתה מסתיימת קודם...
מכבי לקחה את הגביע העונה בדיוק מאותה סיבה שגליל וחיפה גנבו את הגביע . השיטה !!!!
חנו'ש כתב:האמת היא שהבית המוקדם שלנו השנה היה בדיעבד באמת חלש.
רק מכבי ופאו הגיעו להצלבה מהבית שלנו, ורק מכבי הגיעה לפיינל פור, מה שמראה שלא היו לנו יריבות באמת רציניות בשלב המוקדם. זה בלי קשר למה שחשבנו וציפינו בתחילת העונה, אלא זה מה שהסתבר לנו בדיעבד בסופה.
הטופ 16 כבר היה משהו אחר, אבל בשיטה הנוכחית לא קיים דבר כזה בית קל בטופ 16.
yzafrir כתב:אני דיברתי על השלב הראשון . בדיעבד הוא באמת היה בית חלש...
אבל זו כבר שנה שלישית שאנחנו מקבלים בית ראשון קל יחסית...
מקובי כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:Hey Yeah כתב:בסדר גם אני רוצה משחקים טובים, אבל יותר רוצה לעלות.
אתה לא אמיתי שאתה חושב שקיבלנו בתים קלים.
בתחילת העונה שעברה רשמו כאן שספק אם אנחנו עולים לטופ 16 (האדירו את פאו, קאחה וקובאן) ואמרו שנסיים במקרה הטוב במקום הרביעי...
ואז המשכנו הלאה לטופ 16 וכולם אמרו שאין סיכוי מול גלא, באיירן וקובאן ויהיה טוב אם נגיע למקום הרביעי ונעוף בסוויפ מול בארסה...
בסופו של דבר מכבי סיימה מקום ראשון (במאזן 8-2 כולל נצחונות כפולים על פאו וקובאן) בבית המוקדם ובמקום השלישי בטופ 16 תוך שהיא מקדימה את כל אלו שהיו אמורות לעקוף אותנו (אף אחד לא חשב שנעבור את ריאל וצסק"א...)
בהצלבה פגשנו את זו שסיימה במקום השני בבית המקביל וניצחנו אותה בסדרה...
מכבי הוכיחה שהיא בין ה-4 הטובות באירופה השנה.
שום מזל ושום הגרלות קלות.
יוסי22 כתב:אגב אם הולכים לפי המשכורות ששחקני מכבי ומאמני מכבי יקבלו בעונות 14/15 למכבי היתה את אחת הקבוצות היקרות ביורוליג...
יוסי22 כתב:מה איך בדיוק ?
זה היה די בציניות ... אם תיקח את המשכורות של היקמן ורייס בעונה הבאה פלוס המשכורת של בלאט תקבל קבוצה יקרה מאוד , ברור שהשחקנים + המאמן לא ישתנו בעונה הבאה , המסקנה היא שמכבי החזיקה קבוצה איכותית גם מבחינת שווי השחקנים רק שהיא השיגה אותם במחיר מציאה .
יוני - דווקא יש וויכוח מאלו שעסוקים כל היום בהשמצות ולא יכולים להכיל את כישלון התחזיות משנה שעברה אז הם ניתלים בניסים / בלאט או מה שלא יהיה ושוכחים שמהקבוצה שהם חזו שתתחרה על העליה לטופ 16 קיבלנו את אחת מ-4 הקבוצות הטובות באירופה . אבל מה לא עושים כדי להמשיך להשמיץ , ניפגש בסוף העונה כשהם שוב יאכלו את הכובע כרגיל.
מקובי כתב:מישהו כאן אולי יודע, במידה ומקבלים את העולה מהמוקדמות והעולה הזו היא ירושלים בסופו של דבר- האם יעשו החלפה שלהם לבית אחר או שישאירו את זה ככה ויהיו 2 ישראליות באותו הבית?
זכור לי שלפני כמה שנים היה מקרה כזה שהעבירו את הקבוצה מהמוקדמות בית... אבל אני לא מוצא את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים