פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הסגל שלי לעונה הבאה

01 יולי 2014, 11:27

יוגב אוחיון
גורדן פארמר קארול
פניני לאנדסברג
סמית בלו
סופו טיוס אלטיט

מקאלב אוחיון
קארול לאנדסברג
סמית פניני
קלייזה
סופו טיוס פישר

01 יולי 2014, 11:38

יפה. לא פחות מג'ורדן פארמר רוצים פה. שחקן של 10/5 ב- NBA. למה לא? הרי ברור שהוא יבוא לפה בחצי מליון דולר לא במקום להישאר בלייקרס לא?
היה פה מישהו שרצה גם את פטי מילס לא? שחקן של 10 נקודות למשחק באלופות ה- NBA יבוא באמת לשחק ב- 400 אלף דולר אצל פדרמן.

השחקנים שיגיעו יבואו מהיורוקאפ וזה לא יהיה גאודלוק. אפילו את קרלון בראון מכבי פיספסו.

01 יולי 2014, 11:40

roy1000 כתב:יפה. לא פחות מג'ורדן פארמר רוצים פה. שחקן של 10/5 ב- NBA. למה לא? הרי ברור שהוא יבוא לפה בחצי מליון דולר לא במקום להישאר בלייקרס לא?
היה פה מישהו שרצה גם את פטי מילס לא? שחקן של 10 נקודות למשחק באלופות ה- NBA יבוא באמת לשחק ב- 400 אלף דולר אצל פדרמן.

השחקנים שיגיעו יבואו מהיורוקאפ וזה לא יהיה גאודלוק. אפילו את קרלון בראון מכבי פיספסו.

ושוב, למה החלטת ש"פיספסנו" את קרלון בראון? אולי פשוט אף אחד לא רצה אותו?

01 יולי 2014, 12:00

Maccabikid כתב:
roy1000 כתב:יפה. לא פחות מג'ורדן פארמר רוצים פה. שחקן של 10/5 ב- NBA. למה לא? הרי ברור שהוא יבוא לפה בחצי מליון דולר לא במקום להישאר בלייקרס לא?

אוליפיאקוס רוצה אותו, ככה שהאמירה "אף אחד" היא לא ממש מדוייקת.

01 יולי 2014, 12:02

roy1000 כתב:
Maccabikid כתב:

אוליפיאקוס רוצה אותו, ככה שהאמירה "אף אחד" היא לא ממש מדוייקת.

אני מניח שהוא התכוון לכך שאף אחד במכבי לא רצה אותו.

01 יולי 2014, 12:07

Asf כתב:אני מניח שהוא התכוון לכך שאף אחד במכבי לא רצה אותו.

אין לי מושג אם מכבי רצו אותו או לא (היו פרסומים שכן), אבל מה שבטוח זה שפרט (אולי) לסופו, אין שום שחקן חופשי שרצוי בקבוצות יורוליג ומגיע למכבי. בכל תחרות על שחקנים מול (כמעט) כל קבוצת יורוליג מכבי מפסידים.

01 יולי 2014, 12:10

roy1000 כתב:
Asf כתב:אני מניח שהוא התכוון לכך שאף אחד במכבי לא רצה אותו.

אין לי מושג אם מכבי רצו אותו או לא (היו פרסומים שכן), אבל מה שבטוח זה שפרט (אולי) לסופו, אין שום שחקן חופשי שרצוי בקבוצות יורוליג ומגיע למכבי. בכל תחרות על שחקנים מול (כמעט) כל קבוצת יורוליג מכבי מפסידים.

העיקר שמכבי מנצחת בתחרות יותר חושבה - הפיינל פור ;)

01 יולי 2014, 12:21

felix_r כתב:העיקר שמכבי מנצחת בתחרות יותר חושבה - הפיינל פור ;)

זה לא סותר את מה שאמרתי... מכבי הוכיחה שהיא יכולה לקחת את היורוליג עם סגל של שחקנים שעד הקיץ אף קבוצת יורוליג אחרת לא רצתה.

01 יולי 2014, 13:00

roy1000 כתב:
felix_r כתב:העיקר שמכבי מנצחת בתחרות יותר חושבה - הפיינל פור ;)

זה לא סותר את מה שאמרתי... מכבי הוכיחה שהיא יכולה לקחת את היורוליג עם סגל של שחקנים שעד הקיץ אף קבוצת יורוליג אחרת לא רצתה.

לא אמרתי שזה סותר. אמרתי שזה העיקר

02 יולי 2014, 17:28

סגל מעודכן ופחות אופטימי:
פארגו,אוחיון
מורו,לנדסברג
סמית,פניני
המילטון,ג'לבאל
סופו,טיוס

02 יולי 2014, 17:35

מורו נתן עונה טובה בסה"כ הכל, לא יגיע, אם אתה מעוניין בפיור שוטר השם שעולה לי כרגע בראש הוא ג'ימר פרידט, לא הצליח באן בי איי, אבל הוא עדיין צעיר ויכול להיות שקבוצות ירצו אותו, אם לא אז הוא אחלה.

פארגו/מקאלב, יוגב
קרלון, פרידט
סמית', לאנדסברג
סטרץ' פור, פניני
סופו, טיוס, פישר.

אני היחיד פה כנראה שאוהב את מקאלב, לדעתי היה שחקן אדיר ונתקע בבית קברות בטורקיה, יצליח לחזור לכושר משחק, מה שהוא עשה עם נבחרת מקדוניה זה פשוט לא יאמן.
ראיתי עכשיו שיש שמועות שפאו' סמנו את ג'ימר פרידט אז אולי זה כן הגיוני.

04 יולי 2014, 17:17

לאור המצב אני שוב מעדכן...
1-2 פארגו . בראון . אוחיון . דאוסן . יבזורי
3 סמית . לאנדסברג
4 רנדל . פניני
5 סופו . טיוס . אלטיט

זה סגל אם ממש רוצים לחסוך . כמובן שבמקום יבזורי הייתי מעדיף זר נוסף לעמדה 3-4 כמו לוק בביט שגם קולע מעולה מבחוץ.

04 יולי 2014, 17:39

תעדכן מחדש. יבזורי סגור בחיפה

04 יולי 2014, 17:40

yzafrir כתב:לאור המצב אני שוב מעדכן...
3 סמית . לאנדסברג
4 רנדל . פניני
5 סופו . טיוס . אלטיט

זה סגל אם ממש רוצים לחסוך . כמובן שבמקום יבזורי הייתי מעדיף זר נוסף לעמדה 3-4 כמו לוק בביט שגם קולע מעולה מבחוץ.

האמת סגל מעניין.
מאוד מאוד חסכוני, כמו שדני חסכני אוהב. מה שכן, במקום להחתים שני שחקנים מהליגה שלנו, הייתי הולך על אחד לכל היותר, ואת השני מחפש במקום אחר.

עוד דבר - יבזורי לא פנוי, אם אני לא טועה, ודאוסן עדיין לא מוכן.

04 יולי 2014, 17:42

3 סמית . לאנדסברג
4 רנדל . פניני
5 סופו . טיוס . אלטיט

קרלון בראון סגור כבר באולימפיאקוס.
רנדל לא מסוגל לשחק ברמות הגבוהות של אירופה.

04 יולי 2014, 17:51

שמואל אהבתי את הסגל שלך בחתימה.
פלאניניץ', לנגפורד, סמית', קלייזה וסופו בהחלט יוכלו לנסות לבצע ריצה נוספת לבק טו בק.

04 יולי 2014, 17:53

jol9 כתב:
3 סמית . לאנדסברג
4 רנדל . פניני
5 סופו . טיוס . אלטיט

האמת סגל מעניין.
מאוד מאוד חסכוני, כמו שדני חסכני אוהב. מה שכן, במקום להחתים שני שחקנים מהליגה שלנו, הייתי הולך על אחד לכל היותר, ואת השני מחפש במקום אחר.

רנדל ופניני כ4 זה לא בדיוק בשורה משמחת.. בגארדים אתה לוקח 2 הימורים שלא ידוע כמה יצליחו ביורוליג בתור הגארדים הבכירים שלך (פארגו ובראון)

04 יולי 2014, 17:53

בראון לא סגור עוד בשום מקום. ורנדל יכול להיות פורוורד מחליף טוב מאוד, גם ליורוליג. אם הוא נועל בהגנה שחקנים של אלופת אירופה, הוא יכול גם לחסל הגנתית שחקנים של כל קבוצה אחרת. אבל הוא יהיה חייב לצידו פורוורד פותח איכותי יותר

04 יולי 2014, 17:57

ניק קלאטס יכול להגיע איך שהוא למכבי?
מחתים אותו לחוזה ארוך טווח משקיע כמה מיליונים עליו

04 יולי 2014, 18:00

Maccabikid כתב:
jol9 כתב:
3 סמית . לאנדסברג
4 רנדל . פניני
5 סופו . טיוס . אלטיט

האמת סגל מעניין.

רנדל ופניני כ4 זה לא בדיוק בשורה משמחת.. בגארדים אתה לוקח 2 הימורים שלא ידוע כמה יצליחו ביורוליג בתור הגארדים הבכירים שלך (פארגו ובראון)

נכון. בגלל זה גם אמרתי ששני שחקנים מהליגה זה יותר מדי

חוץ מזה, ברור שמכבי חייבת ללכת על הימורים. שמות מוכרים בתקציב של מכבי הם שחקנים די אפורים ומשעממים, ועדיף להמר.
פרסם תגובה