פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת׳רד המלפפונים V3

07 יולי 2014, 19:08

אני באמת מתאפק או פשוט לא יכול לבוא עכשיו ולהתחיל לבכות ולהתלונן , העונה האחרונה באמת נתנה לי לחשוב קצת ולהפנים כמה דברים בנוגע למכבי וליכולות והרצונות שלה , בכל זאת מה שקרה העונה היה יוצא דופן , מרגש , וגם קצת מוזר בעניי , ואולי זאת באמת השיטה , לקחת שחקנים אלמונים לפניי פריצה ולבנות קבוצה 'הזויה ' כזו עם סיגנון פרוע וגארדים ' מפגרים ' שיכולים גם להפסיד בארץ אבל כשנחה עליהם המוזה הם לא צפויים ולא רואים אף אחד ממטר ?

07 יולי 2014, 19:27

זה שמכבי לא תחתים סופרסטארים אנחנו יודעים אבל להחתים את קרלון בראון ב-350 אנחנו לא מסוגלים ? אני בטוח שהוא היה בפנקס של גודס הבעיה שהצוות כל כך משוכנע שהם ימצאו כוכב בליגת קיץ שהם בטח חשבו שכול המעומדים באירופה רק יושבים ומחכים להם...
לגבי השארת שחקן שהצליח , יש מקרה כמו של רייס שהתחיל להראות ניצוצות של כוכב בשלב די מאוחר כך שאם היו באים אליו בסוף שלב הבתים ומחתימים אותו אז כולם היו יוצאים לשרוף את ביתו של פדרמן . אבל פארגו למשל הראה ניצוצות של כוכב כבר בשלב הראשון שמכבי סיימה עם הפסד אחד במשחק הראשון ואחרכך נתנה הצגות . במקרה כזה הארכת חוזה זה דבר הגיוני. חייבים להבין השחקן שמככב מתחילת העונה אז בשלב הטופ 8 כבר יהיה קשה לפתוח לו חוזה כי הוא כבר על הראדר של הרבה קבוצות...

07 יולי 2014, 19:30

אני ממש לא חושב שהוא היה בפנקס של גודס, וגם לא נראה לי שמכבי אי פעם פנתה אליו. ספינים של סוכנים. אם אני צריך להמר, וכמו שגם התחייב מזרחי, ליגת הקיץ בווגאס מסתיימת ב-21 לחודש, לדעתי יום או יומיים לאחר מכן נשמע על החתמות

07 יולי 2014, 19:55

yzafrir כתב:זה שמכבי לא תחתים סופרסטארים אנחנו יודעים אבל להחתים את קרלון בראון ב-350 אנחנו לא מסוגלים ? אני בטוח שהוא היה בפנקס של גודס הבעיה שהצוות כל כך משוכנע שהם ימצאו כוכב בליגת קיץ שהם בטח חשבו שכול המעומדים באירופה רק יושבים ומחכים להם...
לגבי השארת שחקן שהצליח , יש מקרה כמו של רייס שהתחיל להראות ניצוצות של כוכב בשלב די מאוחר כך שאם היו באים אליו בסוף שלב הבתים ומחתימים אותו אז כולם היו יוצאים לשרוף את ביתו של פדרמן . אבל פארגו למשל הראה ניצוצות של כוכב כבר בשלב הראשון שמכבי סיימה עם הפסד אחד במשחק הראשון ואחרכך נתנה הצגות . במקרה כזה הארכת חוזה זה דבר הגיוני. חייבים להבין השחקן שמככב מתחילת העונה אז בשלב הטופ 8 כבר יהיה קשה לפתוח לו חוזה כי הוא כבר על הראדר של הרבה קבוצות...

ספציפית עם פארגו, הם האריכו דווקא את החוזה וגם עשו את זה בקיץ כשכבר היה מבוקש בכל אירופה.
הוא פשוט הפר את החוזה הזה - אבל זו כבר לא אשמת מכבי.

07 יולי 2014, 20:08

לא לשכוח שהמצב הביטחוני לא כזה מזהיר עכשיו, אם הייתי זר לא הייתי רץ לחתום פה..

07 יולי 2014, 20:21

RonB כתב:לא לשכוח שהמצב הביטחוני לא כזה מזהיר עכשיו, אם הייתי זר לא הייתי רץ לחתום פה..

חשבתי על זה אתמול.

07 יולי 2014, 20:46

מדהים איך 90% מהפוסטים בפייסבוק של מכבי הם התרפקות על העונה שעברה, ועל בלאט.
בסדר, הבנו. תתקדמו.

07 יולי 2014, 21:26

MTA2311 כתב:מדהים איך 90% מהפוסטים בפייסבוק של מכבי הם התרפקות על העונה שעברה, ועל בלאט.
בסדר, הבנו. תתקדמו.

פשוט לאף אחד אין סבלנות לחכות עוד עשר שנים לגביע הבא...

07 יולי 2014, 22:13

זה רק אני או שכל הקבוצות, באירופה ובישראל, מחתימות שחקנים ומאמנים/עוזרים/עוזרי עוזרים/מגבות בפול גז ורק מכבי נמצאת בתרדמת מעצבנת כזאת?
מה שהכי עצוב זה שהקבוצה הזאת אלופת אירופה, ועדיין יש הרגשה שאף שחקן לא רוצה לנחות כאן.. גם מה שכבר היה קיים ברח לכסף הגדול..
עונת המלפפונים הכי מאכזבת עד כה. עדיין בתוך תוכי קיימת התקווה שינחת כאן איזה שם גדול שיוציא אותנו מהאדישות הכל כך מעצבנת הזאת..
כל שנה אותו דבר..

07 יולי 2014, 22:16

מכביסט29 כתב:זה רק אני או שכל הקבוצות, באירופה ובישראל, מחתימות שחקנים ומאמנים/עוזרים/עוזרי עוזרים/מגבות בפול גז ורק מכבי נמצאת בתרדמת מעצבנת כזאת?
מה שהכי עצוב זה שהקבוצה הזאת אלופת אירופה, ועדיין יש הרגשה שאף שחקן לא רוצה לנחות כאן.. גם מה שכבר היה קיים ברח לכסף הגדול..
עונת המלפפונים הכי מאכזבת עד כה. עדיין בתוך תוכי קיימת התקווה שינחת כאן איזה שם גדול שיוציא אותנו מהאדישות הכל כך מעצבנת הזאת..
כל שנה אותו דבר..

מה שזה בעיקר מבהיר בצורה מאוד ברורה זה שהיום באמת כבר כמעט בלתי אפשרי למצוא שחקנים שהשם, המוניטין ולקיחת תארים עושה להם משהו....

07 יולי 2014, 23:32

אני חושב שאתם בפאניקה מיותרת. הנהלת מכבי אולי לא זורקת מיליוני דולרים לעבר שחקנים אבל טיפשים הם לא. אנחנו סה"כ בתחילת יולי.

07 יולי 2014, 23:33

Parker8 כתב:אני חושב שאתם בפאניקה מיותרת. הנהלת מכבי אולי לא זורקת מיליוני דולרים לעבר שחקנים אבל טיפשים הם לא. אנחנו סה"כ בתחילת יולי.

הכל נכון, אבל אפילו עם פאקינג עוזר מאמן לוקח כבר חודש לסגור, ולא שהמועמד הוא איזה מאמן על מבוקש.

08 יולי 2014, 00:21

חחח, האניקאט חובר לרייס בחימקי. כוכבי הליגה הפכו לסחורה לוהטת

08 יולי 2014, 00:27

ודה קולו על סף חתימה בצסקא. למכבי אין עוד הרבה הזדמנויות. כל הגארדים בורחים לה. אבוי אם מי מג'קסון או פארגו שישוחררו לא יהיה שחקן מכבי.

08 יולי 2014, 07:57

לא מצליח להתחבר לראש של הצוות המקצועי. מכבי לא מחתימה שאראסים יותר. היא מחפשת כוכבים לפני פריצה כי פדרמן לא מסוגל להביא כסף מהבית. הבנתי.
היו לך 4 שחקנים עם תנאי פתיחה טובים בכסף קטן מתחת לאף: קרלון בראון האניקט דונטה וברייסי רייט. נשאר רק ברייסי. יביאו אמריקאי שנה ראשונה באירופה? כסילות לשמה.

08 יולי 2014, 08:34

זה נראה שמכבי שוב מהמרת בעמדת הרכז רק שהפעם זה אפילו לא על שחקן יורוקאפ אלא שחקן חסר ניסיון בכלל באירופה . יש לי הרגשה שהם באמת הולכים להחתים שחקן מליגת הקיץ רק אני מקווה שזה יהיה לעמדה 2 ולא לעמדת המרכז . אני עדיין מקווה לראות את פארגו פה....עכשיו אחרי שגם בראון לא פנוי יותר אז שחקן כמו סלבי מתחיל להיות רלוונטי , מוכשר , חסר ניסיון אירופאי והכי חשוב זול !!!

08 יולי 2014, 08:45

Parker8 כתב:אני חושב שאתם בפאניקה מיותרת. הנהלת מכבי אולי לא זורקת מיליוני דולרים לעבר שחקנים אבל טיפשים הם לא. אנחנו סה"כ בתחילת יולי.

לחלוטין לא פאניקה. יש למכבי חמישה שחקנים להחתים...חמישה!!!!!. זו חצי קבוצה. אם שוק העברות היה זז לאיטו ומכבי הייתה משחקת לפי החליל הזה עוד הייתי אומר שזה מעצבן אבל בנתיים לא מזיק. חברים לא נשארים שחקנים להחתים! פשוט לא נשארים... אני באמת חושב שזה עלבון מצד ההנהלה שכנראה חושבת שאנחנו האוהדים דבילים לגמרי ולא מבינים מה קורה סביבנו.

08 יולי 2014, 08:58

איך אתם יודעים שיוחתם שחקן בלי ניסיון באירופה? חכו בסבלנות, כלום עוד לא התרחש. ועוד פעם הגענו למצב שאנשים פה רוצים חמישייה של רייט, האניקאט, דונטה ובראון? אתם מבינים שאנחנו מכבי ולא מגדל? אני מקווה שמכבי קודם כל תנסה להינעל ולא להרפות על פארגו או ג'קסון, אחר כך אלוהים גדול.

08 יולי 2014, 08:59

אגב, האקרים פלשתינים השתלטו על הכתובת הראשית של האתר של הפורום

08 יולי 2014, 09:21

זה מגוחך, אי אפשר להתחבר בצורה רגילה וזה כל הזמן מחזיר לדף התעמולה של הערבים.
נושא נעול