פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

07 יולי 2014, 22:16

גם אני חושב שפארגו שחקן טוב מדה קולו. לא מתלהב מכל האירופאים העגלות האלה.

08 יולי 2014, 11:49

Hey Yeah כתב:צסקא מפגרים, יש להם פארגו ביד, שווה יותר מדהקולו.
בלי מסינה פארגו יפציץ. כנראה יעשה את זה באחת הטורקיות.

או כנראה מתכוון לדה-קולו אחר או שלא ראית את השחקן. דה-קולו רכז אמיתי מהטובים ביבשת. הוא יותר טוב מפארגו בכל דבר.

08 יולי 2014, 14:27

דה קולו לא רכז גדול, לא סקורר גדול ולא כלום. שחקן סולידי ונחמד, ובגדול תמצית הבינוניות האירופאית שזוכה לחוזים מופרכים. לוקח את פארגו לפניו בכל יום ובכל שעה.

08 יולי 2014, 14:31

חוץ מאחוז עונשיין הוא לא עדיף על ג'רמי בכלום. גם על ג'קסון לא

08 יולי 2014, 14:35

אני גם מעדיף את פארגו על דה קולו . שחקן אוברייטד בטירוף...

08 יולי 2014, 14:36

טוב, כל אחד והטעם שלו. כנראה שחרי איזה עשור של שחקני אנד וואן כולם התאהבו בקונספט.

08 יולי 2014, 14:39

זה לא שהתרגלנו לשחקנים של אנד וואן כמו שנוכחנו לראות כמה הכדורסלן האירופי הממוצע (מאלה שנשארו באירופה) הוא בלוף.
מכבי מוכיחה כבר כמה שנים טובות שאין שום סיבה שאמריקאי טוב מהליגה הישראלית (או ליגות לא מרשימות אחרות), בכלום כסף, לא יהפוך לשחקן יורוליג מצויין: פישר, פרקינס, מוריס, פארגו, היקמן, רייס, ג'יימס, טיוס וכו'... זאת לעומת ה''פרוספקטים'' המרשימים שמסתובבים באירופה, גונבים כסף ולא מסוגלים לעבור קונוס.

08 יולי 2014, 14:43

התנין כתב:זה לא שהתרגלנו לשחקנים של אנד וואן כמו שנוכחנו לראות כמה הכדורסלן האירופי הממוצע (מאלה שנשארו באירופה) הוא בלוף.

דה קולו ויתר על חוזה מובטח לשנתיים עם הראפטורס לחזור לצסק"א. אני ממש לא חושב שהוא בלוף.
פארגו, שאנשים רואים אותו כאיזה שחקן על בסה"כ התן סדרה אחת טובה מול קאחה לבוראל ומאז לא ממש עשה כלום. אפילו אם חוזרים לשנה שלו במכבי, פרט לאותה סדרת הצלבה, הוא היה די פושר, והליקעה שלו הייתה ונשארה מאוד לא יציבה.
אני הייתי מאוד שמח לראות את פארגו פה (ולו מהעובדה שהוא השחקן הכי טוב שנשאר), אבל אני חושב שההייפ סביבו קצת מוגזם כבר.

08 יולי 2014, 14:46

נו אז מה אם ויתר על חוזה מובטח? שחקן של 3 נקודות למשחק בNBA הוא בלוף NBA מובהק. באירופה הוא שווה יותר, אין ספק, אבל גם פה הוא שחקן סולידי ותו לא. פארגו בעונת הבכורה שלו ביורוליג נתן 13 נקודות ו-4 אסיסטים למשחק שזה סטטיסטיקה יותר יפה ממה שעשה דה קולו ב....יורוקאפ (גם ביורוליג הוא עבר ולא הרשים כלל).

לסיכום, אני מעדיף בכל יום ובכל שעה את מדיניות ה''לקחת שחקן ב-300 אלף דולר ולקבל ממנו תפוקה של שחקן ששווה 800 אלף'' לעומת ''לקחת שחקן בשני מיליון ולקבל תפוקה של 300 אלף''.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 08 יולי 2014, 14:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

08 יולי 2014, 14:48

roy1000 כתב:טוב, כל אחד והטעם שלו. כנראה שחרי איזה עשור של שחקני אנד וואן כולם התאהבו בקונספט.

האמת שכן, ראינו ששחקני AND1 מפרפרים את תיאודוסיץ' יול רודריגז וכל האירופאים שעולים מליונים.
לא אומר שאני מעדיף את פארגו על רודריגז או רודי. אומר שקבוצה עם תקציב של מכבי צריכה להתבסס על שחקנים אמריקאים אתלטים.

08 יולי 2014, 14:50

לדעתי רוב השחקנים שעוברים בליגה הישראלית הם לא פחות טובים מהכוכבים של אירופה. הם אמנם לא הוכיחו את זה בהעדר במה ראויה, אבל רואים מספיק שחקנים שעושים את הקפיצה לרמה הזאת בקלות יתרה. זו גם הסיבה שמכבי לאורך שנים מגיעה מינימום להצלבה עם תקציב נמוך משמעותית. כי בעוד היא הבינה שהשחקנים האלה לא פחות טובים וזולים הרבה יותר, הקבוצות האחרות משלמות ביוקר על אותו הדבר בדיוק ואף מתחת לזה.

08 יולי 2014, 14:54

התנין כתב:לדעתי רוב השחקנים שעוברים בליגה הישראלית הם לא פחות טובים מהכוכבים של אירופה. הם אמנם לא הוכיחו את זה בהעדר במה ראויה, אבל רואים מספיק שחקנים שעושים את הקפיצה לרמה הזאת בקלות יתרה. זו גם הסיבה שמכבי לאורך שנים מגיעה מינימום להצלבה עם תקציב נמוך משמעותית. כי בעוד היא הבינה שהשחקנים האלה לא פחות טובים וזולים הרבה יותר, הקבוצות האחרות משלמות ביוקר על אותו הדבר בדיוק ואף מתחת לזה.

בוא נראה העונה אם זה השחקנים או המאמן.

08 יולי 2014, 14:58

כבר אמרתי יותר מפעם אחת שאני לא מחסידיו של דייויד בלאט, שגמר לרייס את הביטחון רוב העונה ולאחר שהאחרון הציל לו את התחת בשלבים האחרונים, הראשון קיבל קרדיט על כך. או טיוס שכבר היה כבר על המטוס בינואר. אז כן, בהזדמנות זו אציין שדייויד בלאט הוא מאמן אוברייטד. סליחה, כל התפקיד הזה שנקרא ''מאמן'' הוא אוברייטד ומייחסים לו חשיבות על שלא מגיעה לו בהכרח. אנסה ניסוח אחר: בלאט הוא מאמן טוב במסגרת המונח האוברייטד הזה שנקרא מאמן.
אם אני צודק או לא, נראה העונה.

08 יולי 2014, 16:10

ימותו ההאקרים הפאלסטינים. אמן ! :evil

08 יולי 2014, 16:35

התנין כתב:כבר אמרתי יותר מפעם אחת שאני לא מחסידיו של דייויד בלאט, שגמר לרייס את הביטחון רוב העונה ולאחר שהאחרון הציל לו את התחת בשלבים האחרונים, הראשון קיבל קרדיט על כך. או טיוס שכבר היה כבר על המטוס בינואר. אז כן, בהזדמנות זו אציין שדייויד בלאט הוא מאמן אוברייטד. סליחה, כל התפקיד הזה שנקרא ''מאמן'' הוא אוברייטד ומייחסים לו חשיבות על שלא מגיעה לו בהכרח. אנסה ניסוח אחר: בלאט הוא מאמן טוב במסגרת המונח האוברייטד הזה שנקרא מאמן.

האמת שאני לא יודע. כל שחקני האנד וואן שהצליחו תחת בלאט נכשלו במקומות אחרים, ואם זה לא המאמן, אז מה זה?
בוא נראה מה יהיה עם שחקנים דומים תחת גודס.

08 יולי 2014, 16:37

felix_r כתב:ימותו ההאקרים הפאלסטינים. אמן ! :evil

בלי קשר לפוליטיקה, מה זה פלאסטינים? במה בדיוק הם שונים מערבים אחרים? איך בדיוק מישהו שקוראים לו אל-מאסרי הוא "פלשתיני" פתאום?

08 יולי 2014, 17:06

roy1000 כתב:
התנין כתב:כבר אמרתי יותר מפעם אחת שאני לא מחסידיו של דייויד בלאט, שגמר לרייס את הביטחון רוב העונה ולאחר שהאחרון הציל לו את התחת בשלבים האחרונים, הראשון קיבל קרדיט על כך. או טיוס שכבר היה כבר על המטוס בינואר. אז כן, בהזדמנות זו אציין שדייויד בלאט הוא מאמן אוברייטד. סליחה, כל התפקיד הזה שנקרא ''מאמן'' הוא אוברייטד ומייחסים לו חשיבות על שלא מגיעה לו בהכרח. אנסה ניסוח אחר: בלאט הוא מאמן טוב במסגרת המונח האוברייטד הזה שנקרא מאמן.

האמת שאני לא יודע. כל שחקני האנד וואן שהצליחו תחת בלאט נכשלו במקומות אחרים, ואם זה לא המאמן, אז מה זה?
בוא נראה מה יהיה עם שחקנים דומים תחת גודס.

כי בלאט נותן להם לשחק ובד"כ גם חופש ביחס למאמנים אחרים ביבשת. בנוסף, שם בגלל הרוטציות הארוכות הם משחקים פחות לרוב. בכל אופן אני לא מוכן לקבל את זה ששחקן נותן עונה גדולה רק בגלל שהמאמן יודע להשתמש בו. כלומר, יש לזה משמעות מסויימת, אבל בראש ובראשונה זו היכולת האישית של השחקן.

08 יולי 2014, 17:21

roy1000 כתב:
התנין כתב:זה לא שהתרגלנו לשחקנים של אנד וואן כמו שנוכחנו לראות כמה הכדורסלן האירופי הממוצע (מאלה שנשארו באירופה) הוא בלוף.

דה קולו ויתר על חוזה מובטח לשנתיים עם הראפטורס לחזור לצסק"א. אני ממש לא חושב שהוא בלוף.
פארגו, שאנשים רואים אותו כאיזה שחקן על בסה"כ התן סדרה אחת טובה מול קאחה לבוראל ומאז לא ממש עשה כלום. אפילו אם חוזרים לשנה שלו במכבי, פרט לאותה סדרת הצלבה, הוא היה די פושר, והליקעה שלו הייתה ונשארה מאוד לא יציבה.
אני הייתי מאוד שמח לראות את פארגו פה (ולו מהעובדה שהוא השחקן הכי טוב שנשאר), אבל אני חושב שההייפ סביבו קצת מוגזם כבר.

תגיד אתה רציני ? פארגו היה מצויין לאורך כל העונה כמעט , כבר בשלב הראשון הוא עשה ממוצע דו סיפרתי בנקודות והבטופ 16 כבר היה מעולה.... אתה מתבלבל עם רייס כנראה שגם הראה מגמת שיפור אבל לקח לו יותר זמן ...

האם דיויד עשה את השחקנים לכאלו גדולים ? בהחלט לא . דיויד עשה את הקבוצה לכזאת גדולה , החיבור בין השחקנים זה מה שהביא את ההצלחה .
מאוד יכול להיות שאותם אמריאקאים שיגיעו העונה יתנו עונה אישית טובה אבל הקבוצה לא תצליח כמו שנה שעברה בגלל החיבור של כל הקבוצה .
בסופו של דבר זה השחקנים אלו שנימצאים על המגרש.....

08 יולי 2014, 17:50

yzafrir כתב:תגיד אתה רציני ? פארגו היה מצויין לאורך כל העונה כמעט , כבר בשלב הראשון הוא עשה ממוצע דו סיפרתי בנקודות והבטופ 16 כבר היה מעולה.... אתה מתבלבל עם רייס כנראה שגם הראה מגמת שיפור אבל לקח לו יותר זמן ...

האם דיויד עשה את השחקנים לכאלו גדולים ? בהחלט לא . דיויד עשה את הקבוצה לכזאת גדולה , החיבור בין השחקנים זה מה שהביא את ההצלחה .
מאוד יכול להיות שאותם אמריאקאים שיגיעו העונה יתנו עונה אישית טובה אבל הקבוצה לא תצליח כמו שנה שעברה בגלל החיבור של כל הקבוצה .
בסופו של דבר זה השחקנים אלו שנימצאים על המגרש.....

פארגו בשלב הראשון קלע בקושי 10 נקודות עם 20% ל-3. אם היקמן היה נותן תצוגות כאלה היו צולבים אותו בכיכר העיר.
פארגו נתן רצף של 4 משחקים טובים מאוד בטופ 16 (שניים מהם מול ליובליאנה) ועוד 3 משחקים מצויינים מול קאחה בהצלבה. זהו. בזה מסתיימת הקריירה האדירה של פארגו ביורוליג. מאז הוא לא עשה כלום, כולל כשלון מוחלט בצסק"א. זה לא דוויין ווייד מ- 2006, זה עדיין רק ג'רמי פארגו.

יכול להיות שזה חיבור, יכול להיות שזה מאמן. אני רק מציין את העובדה הפשוטה שאף אחד מהשחקנים שהצליחו במכבי תחת בלאט לא הצליח בשום מקום אחר. אז אולי זה באמת לא בלאט אלא דני פדרמן שהוא ה- GM הכי גדול בהסטוריה של היורוליג ושיודע להביא שחקנים עם חיבור נדיר.

08 יולי 2014, 18:10

האניקאט רשמית בחימקי.

אארון מיילז (רכז לא רע בכלל) כנראה בדרך ללוקומוטיב
נושא נעול