אורי כתב:אסף תפסיק כל הזמן ללכת ראש בקיר, כי זה מה שאתה עושה ברוב הפעמים, וכאן בענק!
אני אתן לך סקופ קטן לגביי פורד - סביר להניח שגם הוא בכדורסל של היום לא היה מנפק מספרים כאלה, אלא היה שחקן של 16-17 נקודות למשחק. הכדורסל של אולימפיאקוס היה יותר קרוב למשחק של שנות ה-90 מאשר לשנות ה-2000, הרוטציה היתה קצרה מאוד והוא בקושי היה יורד מהמגרש, ואני לא מזכיר את החופש המוחלט שהוא קיבל מהמאמן. עובדה ששנה לאחר מכן בסיינה הוא כבר נראה יותר אנושי עם קרוב ל-18 נקודות למשחק.
לא הייתי זוקף זאת בפני ההגנות ''המדהימות'', כי רוב הקבוצות ביורוליג אינן מתהדרות בהגנות מתוחכמות מידי, אלא ברוטציות המאוד ארוכות שיש בקבוצות.
ועזוב את זה שעובדתית, אין להתווכח שלא מדובר בסקורר הטוב בכל הזמנים, כי ההיסטוריה מעידה על סקוררים כמו פטרוביץ' וגאליס שניפקו מספרים מפלצתיים במיוחד, וההסברים שהבאת פשוט לא רלוונטים בעיניין. אגב, שניהם עושים ביצפר לאירופה גם היום, כנ''ל לגביי סאבוניס(שכולנו ראינו מה עשה ביורוליג בגיל הנושק ל-40!), ג'ו ארלאוקס ועוד רבים... זה לא שהיורוליג הפכה תוך 10 שנים ל-NBA.
נו וגאליס ופטרוביץ' לא קיבלו חופש? הם לא היו משחקים מספר כזה של דקות (פטרו בעונתו האחרונה בNBA שיחק משהו כמו 38 דקות, שלא לדבר על מה ששיחק באירופה).
ההגנות של התקופה של פורד הם הגנות חזקות יותר וחכמות יותר בהרבה מההגנות של פטרו וגאלס, תרצה או לא. הכדורסל תמיד הולך ומפתחת.
לגבי המספרים, מי שהולך פה ראש בקיר זה אתה. תקרה את מה שכתבתי הודעה לפני, גם צ'מברליין היה נותן מספרים לא אנושיים, זה אומר שגם בתקופה של מג'יק, לארי, ג'ורדן, והיום הוא היה נותן מספרים כאלה? הכדורסל משתנה. שחקני עבר לדעתי לא היו נותנים את אותם מספרים שנתנו בעבר אם היו משחקים בתקופה הזאת, זכותך להסכים וזכותך לא.
בסיינה אני לא יודע מה היה, אבל אני יודע שזה הייתה כבר התחתלת התקופה הקשה עם המחלה, ואם אני לא טועה משהו כמו שנתיים אחרי זה הוא כבר נפטר. יכול ליהיות שהוא היה היום נותן גם מספרים כאלה של 15-20 נקודות ולא ה25+ שנתן, אני לא פוסל, אבל לדעתי גם הגדולים ביותר לא היו מגיעים למספרים כאלה, כי זה פשוט לא אפשרי היום