13 יולי 2014, 17:19
חנו'ש כתב:יכול להיות שיש בו משהו שמזכיר את פרקינס והרעיון הוא להביא אותו לצד פארגו כדי לשחזר את עונת 2011?
כי מוזכר שהוא שחקן קשוח עם הגנה טובה וגם סטט' הריבאונדים שלו לא רעה.
13 יולי 2014, 17:20
13 יולי 2014, 17:24
13 יולי 2014, 17:27
קודי כתב:חנו'ש כתב:יכול להיות שיש בו משהו שמזכיר את פרקינס והרעיון הוא להביא אותו לצד פארגו כדי לשחזר את עונת 2011?
כי מוזכר שהוא שחקן קשוח עם הגנה טובה וגם סטט' הריבאונדים שלו לא רעה.
ראיתי את היינס לא מעט העונה. הוא רחוק שנות אור מפרקינס מבחינת ההגנה והקשיחות. הוא סתם עוד גארד שמסתובב באירופה. אבל הבעיה הכי גדולה בשחזור הצמד מ-2011 הוא שלמכבי פשוט אין כסף להביא שחקנים במחיר של פארגו. הקבוצה הפסיקה להביא שחקנים בלמעלה מחצי מיליון דולר. עכשיו אתם מבינים עד כמה היה חשוב להביא את דונטה סמית', שיותר טוב מכל שחקן שיגיע למכבי בקיץ הזה.
13 יולי 2014, 17:39
Parker8 כתב:לא נמאס לאנשים להתבכיין על החתמות?זה מה יש. מי שמחפש כוכבים יכול למצוא אותם בריאל או צסק"א.
לא נמאס לכם לפסול שחקן?יש לכם ד"ש מטייריס רייס ואלכס טיוס, החייזרים והנגרים והשחקנים הגרועים אי פעם ששיחקו במכבי ע"פ מביני הפורום.
תנו לי לידו את מייק גרין ואני מבסוט.
13 יולי 2014, 17:39
Parker8 כתב:לא נמאס לאנשים להתבכיין על החתמות?זה מה יש. מי שמחפש כוכבים יכול למצוא אותם בריאל או צסק"א.
לא נמאס לכם לפסול שחקן?יש לכם ד"ש מטייריס רייס ואלכס טיוס, החייזרים והנגרים והשחקנים הגרועים אי פעם ששיחקו במכבי ע"פ מביני הפורום.
13 יולי 2014, 17:47
13 יולי 2014, 17:47
13 יולי 2014, 17:57
13 יולי 2014, 17:59
er79 כתב:סוף סוף הפורום חזר. אני מעדיף לראות את הגארד השני לפני שאחווה דעה. לפדרמן אין תירוצים שאין לו כסף עכשיו לגארד של מליון פלוס. אחרי שיוחתם הגארד השני אגיד דעתי. שיהיה לבחור בהצלחה. אגב, אם הוא בא ודיון תומפסון יבוא, מכבי בבעיית קליעה אקוטית השנה, לא מאמין שהגארדים הנוסף שיבוא יהיה פיור שוטר
13 יולי 2014, 18:01
13 יולי 2014, 18:08
Parker8 כתב:er79 כתב:סוף סוף הפורום חזר. אני מעדיף לראות את הגארד השני לפני שאחווה דעה. לפדרמן אין תירוצים שאין לו כסף עכשיו לגארד של מליון פלוס. אחרי שיוחתם הגארד השני אגיד דעתי. שיהיה לבחור בהצלחה. אגב, אם הוא בא ודיון תומפסון יבוא, מכבי בבעיית קליעה אקוטית השנה, לא מאמין שהגארדים הנוסף שיבוא יהיה פיור שוטר
מייק גרין יכול להתאים פיקס ליד שחקן כמו היינס. יכולים להשלים אחד את השני בצורה מעולה.
13 יולי 2014, 18:18
Parker8 כתב:כמה ההחתמה של רייס הייתה מעניינת?הוא לא היה מרשים יותר בבאיירן מאשר היינס בסיינה.
חשבתי שלמדנו, במיוחד אלה שקוטלים כל שחקן שלא קוראים לו פארגו, שכדאי לתת צ'אנס לכל אחד ולפחות חצי עונת חסד. כן, חצי עונה.
13 יולי 2014, 18:28
13 יולי 2014, 18:32
13 יולי 2014, 18:51
roy1000 כתב:Parker8 כתב:לא נמאס לאנשים להתבכיין על החתמות?זה מה יש. מי שמחפש כוכבים יכול למצוא אותם בריאל או צסק"א.
אם אתה צודק, אז אני לא אתפלא אם גיא גודס יאמן את הניקס ב- 2015.
13 יולי 2014, 18:54
13 יולי 2014, 18:58
התנין כתב:אני אישית מריע להנהלת הקבוצה שהיא לא מחתימה שחקנים חדשים על סכומים גבוהים (עם החריג שכן צריך להוציא סכומים גבוהים על שחקן שהוכיח את עצמו כאן כמו רייס למשל). בשנים האחרונות אנו רואים שניתן לקבל ב-300 אלף דולר אותה תפוקה של שחקנים של מיליון וחצי, ואין שום סיבה שנשתתף במירוץ המטורף והלא אחראי של לקנות ביוקר ולקבל מעט.
מדובר בשחקן לא רע בכלל, עם יכולות גבוהות בחדירה ואני לא רואה שום סיבה שיהיה פחות טוב מהיקמן או רייס.
13 יולי 2014, 19:06
13 יולי 2014, 19:08
Parker8 כתב:צודק במה?סה"כ אומר שלא צריך לפסול את השחקן.