המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:דרך אגב ראיתי שרובי האמל גם מוזכר כמועמד אחלה שחקן סטרץ פור אנרגטי עם הגנה לא רעה וקליעה מצויינת מהשלוש
חנו'ש כתב:גל גל כתב:דרך אגב ראיתי שרובי האמל גם מוזכר כמועמד אחלה שחקן סטרץ פור אנרגטי עם הגנה לא רעה וקליעה מצויינת מהשלוש
זה לא שחקן ששיחק בארץ באיזה שלב??
חנו'ש כתב:קודי כתב:לא מבין למה צריך להריץ כל כך הרבה שמות בשביל להביא בסוף עוד קומבו גארד ב-400 אלף דולר.
כי חם, משעמם ונופלים רקטות אז אין יותר מידי מה לעשות חוץ מזה....
er79 כתב:טוב את הפאדיחות של גלדסטון כבר הספקנו לראות הקיץ. מבחינתי סגל, פיק, ספורטנדו ואפילו jagency מתפוז הוכיחו שהם יותר אמינים. לגבי השחקנים, מור כבר כמה קיצים אני שומע אותו בהקשר של מכבי. הבויקס הזה עד כמה שהבנתי היה לאחרונה גם מועמד על ידי פאו או אולי', הוא מעמיד מספרים יפים בליגת הקיץ. לא מכיר אותו. בעיניי פחות מפארגו או ג'קסון זה בזיון של ההנהלה
Allan Turing כתב:er79 כתב:טוב את הפאדיחות של גלדסטון כבר הספקנו לראות הקיץ. מבחינתי סגל, פיק, ספורטנדו ואפילו jagency מתפוז הוכיחו שהם יותר אמינים. לגבי השחקנים, מור כבר כמה קיצים אני שומע אותו בהקשר של מכבי. הבויקס הזה עד כמה שהבנתי היה לאחרונה גם מועמד על ידי פאו או אולי', הוא מעמיד מספרים יפים בליגת הקיץ. לא מכיר אותו. בעיניי פחות מפארגו או ג'קסון זה בזיון של ההנהלה
אם כך, תתכונן לביזיון. למה להוציא כסף אם אפשר לחסוך?
Allan Turing כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:לא מבין למה צריך להריץ כל כך הרבה שמות בשביל להביא בסוף עוד קומבו גארד ב-400 אלף דולר.
וגם, יש עוד מנויים למכור.
מקובי כתב:Allan Turing כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:לא מבין למה צריך להריץ כל כך הרבה שמות בשביל להביא בסוף עוד קומבו גארד ב-400 אלף דולר.
וגם, יש עוד מנויים למכור.
אולי די עם הסיפור של המנויים?
לא מיצינו את כל הקטע?
מכבי תמשיך למכור בשנתיים הקרובות 90% מהמנויים וזה בלי קשר לרכש.
ומוכן להתערב על זה.
Roni1 כתב:קצת התבלבלתי מכל הדיווחים. יש מגעים עם פארגו או לא?
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:גל גל כתב:דרך אגב ראיתי שרובי האמל גם מוזכר כמועמד אחלה שחקן סטרץ פור אנרגטי עם הגנה לא רעה וקליעה מצויינת מהשלוש
ניראה לי שאתה מתכוון לריצ'ארד רובי שעשה גיחה בירושלים...
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:חנו'ש כתב:גל גל כתב:דרך אגב ראיתי שרובי האמל גם מוזכר כמועמד אחלה שחקן סטרץ פור אנרגטי עם הגנה לא רעה וקליעה מצויינת מהשלוש
לא מתאים לך צפריר...
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:חנו'ש כתב:גל גל כתב:דרך אגב ראיתי שרובי האמל גם מוזכר כמועמד אחלה שחקן סטרץ פור אנרגטי עם הגנה לא רעה וקליעה מצויינת מהשלוש
לא מתאים לך צפריר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־13 אורחים