פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
19 יולי 2014, 23:25
כמו שאומרים בערוץ הספורט: לא יודיייע

על פי ספורטאנדו, מלאגה מציעה לבאביט קרוב למיליון דולר
http://www.sportando.com/en/europe/spai ... bbitt.html
19 יולי 2014, 23:37
מלאכה לא החתימו כבר מחליף לקיינר מדלי?
20 יולי 2014, 00:35
כל מי שמוזכר אצל גלדסטון אוטומטית הופך מבחינתי ללא רלוונטי לאור ״אחוזי ההצלחה״ של הטמבל הזה.. בקיצור, תשכחו מבאביט.
20 יולי 2014, 00:57
דובי פיק טוען שמכבי יצאה מהמירוץ להחתמת באייקס כשולנסיה ואולימפיאקוס הציעו לו הצעות אטרקטיביות יותר.
אבי סגל טוען שבאייקס הוא בעדיפות שלישית אצל מכבי אחרי מקאלב ופארגו. רק שכרגע מקאלב דורש 2 מיליון דולר ואילו פארגו עדיין לא הצליח להשתחרר מצסק"א. בקיצור - הגיוני שאף אחד משלושתם לא יגיע לכאן ונקבל איזה דנטמון או קומבו בינוני אחר שיפזר את ההתקפה של מכבי.
20 יולי 2014, 00:59
קודי כתב:דובי פיק טוען שמכבי יצאה מהמירוץ להחתמת באייקס כשולנסיה ואולימפיאקוס הציעו לו הצעות אטרקטיביות יותר.
אבי סגל טוען שבאייקס הוא בעדיפות שלישית אצל מכבי אחרי מקאלב ופארגו. רק שכרגע מקאלב דורש 2 מיליון דולר ואילו פארגו עדיין לא הצליח להשתחרר מצסק"א. בקיצור - הגיוני שאף אחד משלושתם לא יגיע לכאן ונקבל איזה דנטמון או קומבו בינוני אחר שיפזר את ההתקפה של מכבי.
זאת ללא ספק עונת המלפפונים הכי עלובה בשנים האחרונות.
20 יולי 2014, 01:13
ורד כהן טוענת שתומפסון סיכם את כל תנאיו אבל קיבל הצעה מטורקיה וחושש מהמצב הביטחוני. עוד הוצעו ג'וליאן רייט וג'וש פאוול.
יהיה מעניין לראות כאן את תומפסון. יותר טוב ממנו לא נקבל זה בטוח. לצידו להחתים 3-4(סטייל באביט) וסוגר מצוין את עמדות הפורוורד.
היא גם מצטטת גורם שאומר שבאייקס לא האופציה הראשונה.
20 יולי 2014, 01:20
יש לי חשש שמכבי תחכה יותר מדי זמן לפארגו ותישאר עם הביצים ביד
20 יולי 2014, 08:17
ברור שזה מה שיקרה. ההססנות וחוסר היכולת לחתוך ולסגור תוביל את מכבי להפסיד כל מועמד נורמלי.
20 יולי 2014, 09:44
קודי כתב:ברור שזה מה שיקרה. ההססנות וחוסר היכולת לחתוך ולסגור תוביל את מכבי להפסיד כל מועמד נורמלי.
המשפט הזה מתאים גם לתחום אחר ... הרבה יותר חשוב ורציני לצערי .
20 יולי 2014, 10:06
אני אוהב את פארגו, אבל הסיכון גדול מדי, גם כי לא בטוח שצסק"א ישחררו אותו, וגם כי אין מניעה שהוא לא יזמבר את מכבי בפעם השלישית. אין סיבה שמכבי לא תוכל להתחרות על באייקס מול ולנסיה ואולי', שכבר לא משלמים סכומים כמו פעם, אבל לכו תשכנעו את פדרמן לתת מליון דולר לשחקן שעדיין לא קנה את עולמו באירופה ואינו שם מוכח באירופה, ולכו תסבירו לו שהוא שיחק ב-NBA. אם אני בהנהלת מכבי, למרות חיבתי לפארגו, אני מיד מחתים את באייקס. מכבי להערכתי לא תמצא שחקן טוב ממנו
20 יולי 2014, 10:16
לצערי אני לא רואה אף אחד משלושתם מגיע למכבי:
1. באייקס כנראה הולך לולנסיה או לאולימפיאקוס מאחר שמכבי לא מספיק החלטית בשביל לסגור איתו.
2. מקאלב דורש סכומים שמכבי לא תתקרב אליהם ובשכר שמכבי מציעה הוא ימצא קבוצה גם עוד חודש אז אין לו לאן למהר. מעבר לכך, יש לא מעט קבוצות NBA שמביעות בו עניין.
3. פארגו מנהל מלחמת התשה מול צסק"א ולרוסים אין באמת סיבה למהר, מאחר שככל שהם ימשכו את הזמן כך פארגו ימצמץ ראשון ויוותר על יותר כסף. מאחר שהכסף לא ממש מזיז לצסק"א לא יהיה איכפת להם לסגור את הסיפור הזה בעוד חודשיים-שלושה.
20 יולי 2014, 10:21
אל תשכח שהמצב בהחלט משחק תפקיד , אם אתה שחקן שרוצה לחתום בקבוצה בארץ ואתה שומע שאיפה שאתה עומד לגור נופלים טילים וייש מלחמה אני חושב שהיית מעדיף לחתום במקום אחר , וזה עוד לפניי העובדה הבסיבית שכמעט תמיד יש קבוצות אחרות שמציעות הצעות גהוהות יותר ופחות קמצניות.
20 יולי 2014, 10:25
מקאדו 3 כתב:אל תשכח שהמצב בהחלט משחק תפקיד , אם אתה שחקן שרוצה לחתום בקבוצה בארץ ואתה שומע שאיפה שאתה עומד לגור נופלים טילים וייש מלחמה אני חושב שהיית מעדיף לחתום במקום אחר , וזה עוד לפניי העובדה הבסיבית שכמעט תמיד יש קבוצות אחרות שמציעות הצעות גהוהות יותר ופחות קמצניות.
לא חושב שהמצב הביטחוני משפיע. שמעון בוודאי הבהיר לכל מועמד שהמצב הביטחוני הוא זמני ועד תחילת העונה המצב יחזור לשגרה.
גם ללא המבצע, אני בטוח בוודאות שהיינו באותו המצב.
20 יולי 2014, 10:27
מקאדו 3 כתב:אל תשכח שהמצב בהחלט משחק תפקיד , אם אתה שחקן שרוצה לחתום בקבוצה בארץ ואתה שומע שאיפה שאתה עומד לגור נופלים טילים וייש מלחמה אני חושב שהיית מעדיף לחתום במקום אחר , וזה עוד לפניי העובדה הבסיבית שכמעט תמיד יש קבוצות אחרות שמציעות הצעות גהוהות יותר ופחות קמצניות.
אז דווקא בגלל המצב ראשי מכבי חייבים להיות הרבה יותר החלטיים ולסגור עם שחקן כשיש להם הזדמנות או אפילו להוסיף עוד 50-100 אלף דולר בשביל לשכנע שחקן שהם רוצים באופן סופי.
20 יולי 2014, 11:56
אני מניח שפארגו כבר יודע והסכים לסכום שמכבי הציע לו ( אני מניח שזה פחות או יותר מה שהיה אמור לקבל בחוזה הישןשהציעו לו...) ומה שהוא מנסה זה להוציא מהרוסים פיצוי גבוהה כדי למזהר נזקים . אני רק מקווה שזה יגמר בזמן הקרוב כדי שלא מפספס מועמדים טובים אחרים . בכל מקרה אם בבייקס מעוניינות ואלנסיה ואולימפיאקוס אז כנראה שמכבי תצטרך להגרר לסכומים שאני לא בטוח שהוא שווה למכבי . אולי אחרי שיוכיח את עצמו אז כן....
לגבי באביט , יכול להיות שאם מכבי תתקרב לסכום שמלאגה הציעה אז הוא יעדיף את אלופת אירופה ( זה עוד לא נתפס הדבר הזה !!! )
20 יולי 2014, 13:41
שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:אל תשכח שהמצב בהחלט משחק תפקיד , אם אתה שחקן שרוצה לחתום בקבוצה בארץ ואתה שומע שאיפה שאתה עומד לגור נופלים טילים וייש מלחמה אני חושב שהיית מעדיף לחתום במקום אחר , וזה עוד לפניי העובדה הבסיבית שכמעט תמיד יש קבוצות אחרות שמציעות הצעות גהוהות יותר ופחות קמצניות.
לא חושב שהמצב הביטחוני משפיע. שמעון בוודאי הבהיר לכל מועמד שהמצב הביטחוני הוא זמני ועד תחילת העונה המצב יחזור לשגרה.
כן, שמעון יסביר ומי שלא חי פה מעולם כמובן יאמין מיד. מאוד הגיוני מה שאתה אומר. שכלתני ולוגי.
20 יולי 2014, 13:54
קובי כתב:שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:אל תשכח שהמצב בהחלט משחק תפקיד , אם אתה שחקן שרוצה לחתום בקבוצה בארץ ואתה שומע שאיפה שאתה עומד לגור נופלים טילים וייש מלחמה אני חושב שהיית מעדיף לחתום במקום אחר , וזה עוד לפניי העובדה הבסיבית שכמעט תמיד יש קבוצות אחרות שמציעות הצעות גהוהות יותר ופחות קמצניות.
כן, שמעון יסביר ומי שלא חי פה מעולם כמובן יאמין מיד. מאוד הגיוני מה שאתה אומר. שכלתני ולוגי.
עובדה שבכל שאר קבוצות הליגה עסקים כרגיל.
20 יולי 2014, 14:18
שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:אל תשכח שהמצב בהחלט משחק תפקיד , אם אתה שחקן שרוצה לחתום בקבוצה בארץ ואתה שומע שאיפה שאתה עומד לגור נופלים טילים וייש מלחמה אני חושב שהיית מעדיף לחתום במקום אחר , וזה עוד לפניי העובדה הבסיבית שכמעט תמיד יש קבוצות אחרות שמציעות הצעות גהוהות יותר ופחות קמצניות.
עובדה שבכל שאר קבוצות הליגה עסקים כרגיל.
כן הא? אתה חזק בעובדות.
20 יולי 2014, 14:54
yzafrir כתב:אני מניח שפארגו כבר יודע והסכים לסכום שמכבי הציע לו ( אני מניח שזה פחות או יותר מה שהיה אמור לקבל בחוזה הישןשהציעו לו...) ומה שהוא מנסה זה להוציא מהרוסים פיצוי גבוהה כדי למזהר נזקים . אני רק מקווה שזה יגמר בזמן הקרוב כדי שלא מפספס מועמדים טובים אחרים . בכל מקרה אם בבייקס מעוניינות ואלנסיה ואולימפיאקוס אז כנראה שמכבי תצטרך להגרר לסכומים שאני לא בטוח שהוא שווה למכבי . אולי אחרי שיוכיח את עצמו אז כן....
לגבי באביט , יכול להיות שאם מכבי תתקרב לסכום שמלאגה הציעה אז הוא יעדיף את אלופת אירופה ( זה עוד לא נתפס הדבר הזה !!! )
עוד לא ראיתי שחקן אחד שעניין אותו לקחת פחות כסף בשביל לשחק באלופת אירופה. באביט לא יגיע לפה.
20 יולי 2014, 14:58
אגב, הוא עוד לא הוזכר כמלפפון, אבל יש מצב שגם דניאל האקט יהיה שחקן חופשי בשוק האירופי בעקבות העונש החריף שקיבל. למיטב ידיעתי העונש תקף רק בליגה האיטלקית, לא ביורוליג ולא בליגות מקומיות אחרות. אני בכל אופן עדיין מייחל ומאחל שאחד מהטריו ג'קסון-פארגו-באייקס ינחת כאן. אגב ג'קסון, כתוב באינטרבאסקט שולנסיה מעוניינת בו. לא יודע עד כמה זה נכון, ואם כן, עד כמה זה משפיע על העניין שלהם בבאייקס