ת׳רד המלפפונים V3- פישר חתם בקאזאן. ג'ייק כהן למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V3- פארגו שוחרר מצסק"א, רנדל על סף חתימה

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יולי 2014, 11:53

MTA2311 כתב:למה לצפות להחתמה טובה בעמדה 5? אני לא מבין למה יש פה אנשים שחושבים שצריך להשקיע בעמדה הזאת כסף בכלל.
לגבי עמדה 4- רנדל הוא לא השחקן שהייתי מחתים, אבל הוא שחקן לא רע. יכול להיות מחליף ביורוליג. לדעתי היו צריכים להחתים 4 אחד עם קליעה, ועוד 4-5. מעניין מה יעשו עכשיו.

אם הוא בא להיות מחליף אז זאת בכלל החתמה מיותרת שנבכה עליה כל השנה.

מכבי תשלם עליו לא מעט (יש עליו מיסוי של ישראלי), להערכתי בסביבות ה- 900 אלף ברוטו. הרבה מאוד כסף.
שתבינו, לינאס קלייזה, אחד השחקנים הטובים באירופה, היה עולה למכבי פחות ממנו!!!!!!!!!!!!!! זה מחדל רציני של מכבי.

במקום להביא את רנדל+עוד 4 פותח, היה אפשר פשוט להשקיע את כל הכסף לעמדה 4 בשחקן אחד תותח ואיכותי. לא צריך מחליף לעמדה 4, אפשר להסתדר עם דווין סמית' שעשה זאת לא מעט בשנים האחרונות. גם גיא פניני ואלכס טיוס יכולים לסייע.

עוד פעם פדרמן מחתים הרבה זרים בינוניים במקום להשקיע את כל הכסף על מספר מצומצם של זרים, אבל מהרמות הגבוהות ביותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יולי 2014, 11:53

המועדון שנקרא מכבי אלקטרה תל אביב מתקיים לפי החדש ממגדל מאז ומתמיד.
אנחנו מתאימים עצמנו למגדל מרוב הפחד שיש לנו מהם.

חלאס ל את השכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יולי 2014, 11:55

LIAV10 כתב:המועדון שנקרא מכבי אלקטרה תל אביב מתקיים לפי החדש ממגדל מאז ומתמיד.

חלאס ל את השכל.

ליאב, מפאת גילך כנראה אתה לא מכיר את ההיסטוריה של מכבי. יש לא מעט תקדימים לאורך ההיסטוריה שמוכיחים כי מכבי לא פעם ולא פעמיים החתימה שחקנים על מנת שלא יחתמו בקבוצות אחרות (בדרך כלל מדובר על ישראלים).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 יולי 2014, 11:56

rc4991 כתב:מה רנדל?!?
שחקן מוגבל התקפית שלא מתאים לנו בכלל

אני ממש לא אוהב את ההחתמה הזו. שחקן נורא בינוני בשלהי הקריירה שלו ואחרי כל כך הרבה פציעות.
מעבר לבינוניות, זה גם אומר שפישר בחוץ וחבל כי מכבי תצטרך את פישר אחרי שטיוס יעזוב בסוף העונה.
מכבי תצטרך להחתים תותח על לעמדה 3-4 כי במצב הנוכחי אני לא מבין מאיפה באות הנקודות.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יולי 2014, 11:57

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:יש לי הרגשה שמכבי חוששת שרנדל יחתום בירושלים (בימים האחרונים פורסם שהוא במו"מ איתם) ולכן פתאום יש התקרבות משמעותית בינו לבין מכבי.
פדרמן לא יכול להרשות לירושלים עוד "הישג".

הבעיה היא שפדרמן גורם לנזק כפול- מכבי מחתימה שחקן בינוני שלא מתאים לרמות הגבוהות, וירושלים ככל הנראה תחתים שחקן יותר איכותי.

ואולי, רקאולי, להחתמה הזאת אין קשר לקבוצה שלעולם לא תניף צלחת והצוות המקצועי באמת חושב שהוא מתאים

זה לא עובד ככה.
ירושלים החתימה את בר טימור, אז מכי מחזירה את פארגו.
ירושלים רוצה את רנדל, מכבי גונבת לה אותו.

ככה אלופת אירופה פועלת.

כשפירסמו את הכתבה ''ירושלים נוצצת, מכבי אפורה'' הגענו לגמר היורוליג (לפי דעתי היינו הקבוצה הטובה באירופה) ולקחנו אליות
לפני שנה כשדיברו על הסגל האימתני של הפועל הם לא עלו לגמר ואנחנו לקחנו את היורוליג ואת אליפות המדינה

עוד טיפה ואולי הדמגוגיה תעבוד עליי

אנשים שוכחים איזה מועדון פה לקח את התואר ה-100 שלנו העונה ואיזה מועדון לא לקח אפילו פעם אחת אליפות
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 24 יולי 2014, 11:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 יולי 2014, 11:57

rc4991 כתב:גם אני לא מבין את ההגיון בסנטר שלישי והתכוונתי לשחקן לעמדה 4 ועוד אחד 4-5

רנדל הוא 4-5. יכול לשחק כסנטר.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 24 יולי 2014, 11:57

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:למה לצפות להחתמה טובה בעמדה 5? אני לא מבין למה יש פה אנשים שחושבים שצריך להשקיע בעמדה הזאת כסף בכלל.
לגבי עמדה 4- רנדל הוא לא השחקן שהייתי מחתים, אבל הוא שחקן לא רע. יכול להיות מחליף ביורוליג. לדעתי היו צריכים להחתים 4 אחד עם קליעה, ועוד 4-5. מעניין מה יעשו עכשיו.

מכבי תשלם עליו לא מעט (יש עליו מיסוי של ישראלי), להערכתי בסביבות ה- 900 אלף ברוטו. הרבה מאוד כסף.
שתבינו, לינאס קלייזה, אחד השחקנים הטובים באירופה, היה עולה למכבי פחות ממנו!!!!!!!!!!!!!! זה מחדל רציני של מכבי.

במקום להביא את רנדל+עוד 4 פותח, היה אפשר פשוט להשקיע את כל הכסף לעמדה 4 בשחקן אחד תותח ואיכותי. לא צריך מחליף לעמדה 4, אפשר להסתדר עם דווין סמית' שעשה זאת לא מעט בשנים האחרונות. גם גיא פניני ואלכס טיוס יכולים לסייע.

עוד פעם פדרמן מחתים הרבה זרים בינוניים במקום להשקיע את כל הכסף על מספר מצומצם של זרים, אבל מהרמות הגבוהות ביותר.

אני לא בטוח לגבי המיסוי
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יולי 2014, 12:00

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

אני לא בטוח לגבי המיסוי

יכול להיות שאתה צודק, כי הייתה תקופה שהוא שיחק באלבה ברלין.
אבל הרעיון נשאר אותו דבר. מכבי מבזבזת כסף על סתם שחקן מיותר שלא מתאים בכלל לרמות הגבוהות, במקום להשקיע אותו בשחקן איכותי שבאמת ישדרג וירים את האיכות של הקבוצה (לינאס קלייזה).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 24 יולי 2014, 12:03

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:המועדון שנקרא מכבי אלקטרה תל אביב מתקיים לפי החדש ממגדל מאז ומתמיד.

חלאס ל את השכל.

ליאב, מפאת גילך כנראה אתה לא מכיר את ההיסטוריה של מכבי. יש לא מעט תקדימים לאורך ההיסטוריה שמוכיחים כי מכבי לא פעם ולא פעמיים החתימה שחקנים על מנת שלא יחתמו בקבוצות אחרות (בדרך כלל מדובר על ישראלים).

ענקקקקקקקקקקקקק! אני לא מאמין ששמואל העיר למישהו פה על גיל... זה רק אומר שממש ממש הזדקנתי בפורום הזה :worship
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יולי 2014, 12:05

גלדסטון מעדכן את הכתבה שלו וטוען כי פארגו יחתום עוד היום וכמו כן מצטרף ל YNET בכך שרנדל על סף חתימה

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 73070.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 יולי 2014, 12:20

שמואל, לא מבין את הבעיה שלך עם רנדל. ברור לך שהוא יהיה מחליף, נכון? לאיזה פורוורד ציפית שיעלה מהספסל ויחתום במכבי, קלייזה? מדובר בפורוורד מחליף, זול יחסית, שחקן הגנה מעולה ואנרגטי, וזה ישאיר, כך אני מקווה, כסף להחתמה ראויה של פורוורד קלעי. אני מעדיף את זה מאשר להוציא סכום גבוה יותר על תומפסון ולהביא פורוורד נוסף פחות מוצלח. לגבי הפציעות שלו, אני לא מוטרד, העונה הוא היה בסדר למיטב זיכרוני. לפי דעתי רנדל החלטה טובה למדי והוא יכול לתרום יפה, בעיקר בליגה אבל גם 10 דקות ביורוליג זה משהו בר ביצוע מבחינתו
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יולי 2014, 12:26

er79 כתב:שמואל, לא מבין את הבעיה שלך עם רנדל. ברור לך שהוא יהיה מחליף, נכון? לאיזה פורוורד ציפית שיעלה מהספסל ויחתום במכבי, קלייזה? מדובר בפורוורד מחליף, זול יחסית, שחקן הגנה מעולה ואנרגטי, וזה ישאיר, כך אני מקווה, כסף להחתמה ראויה של פורוורד קלעי. אני מעדיף את זה מאשר להוציא סכום גבוה יותר על תומפסון ולהביא פורוורד נוסף פחות מוצלח. לגבי הפציעות שלו, אני לא מוטרד, העונה הוא היה בסדר למיטב זיכרוני. לפי דעתי רנדל החלטה טובה למדי והוא יכול לתרום יפה, בעיקר בליגה אבל גם 10 דקות ביורוליג זה משהו בר ביצוע מבחינתו

לא הבנת מה שאמרתי.
הכוונה שלי היא שהיו צריכים להשקיע את מירב הכסף בשחקן אחד איכותי בעמדה 4 במקום להביא שני שחקנים בינוניים. המחליפים לעמדה 4 יכולים להיות דווין סמית', גיא פניני ואלכס טיוס.
רנדל לא שחקן זול (בטח אם יש עליו מיסוי של ישראלי) והוא לא שחקן הגנה מעולה, זאת פיקציה. משום מה יש פה קונצנזוס שהוא שחקן הגנה מדהים לרמות היורוליג.
הוא מעולם לא שיחק ביורוליג (ולא סתם, יש סיבה לכך) והנתונים הפיזיים שלו גם לא יאפשרו לו להפוך לשחקן הגנה טוב ביורוליג. ההפך הוא הנכון ותזכרו מה אני אומר- רנדל יהיה חור בהגנה ברמות היורוליג, שחקנים יחגגו עליו מתחת לסל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2014, 12:32

מעניין שהאנשים שאמרו שנה שעברה שרנדל יותר טוב מבלו, עדי פתאום אומרים שהוא שחקן בינוני. הגיוני.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 יולי 2014, 12:36

MTA2311 כתב:מעניין שהאנשים שאמרו שנה שעברה שרנדל יותר טוב מבלו, עדי פתאום אומרים שהוא שחקן בינוני. הגיוני.

אם אתה מתכוון אליי- אז זה שקר מוחלט. מעולם לא אמרתי שרנדל יותר טוב מבלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יולי 2014, 12:39

רנדל לא שחקן הגנה טוב?
אני אומנם לא מתלהב מהגעתו אבל להגיד שהוא לא שחקן הגנה טוב?
הוא שחקן הגנה מעולה ויכול לשמור שחקנים בכל העמדות, גארד או סנטר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 יולי 2014, 12:47

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:מעניין שהאנשים שאמרו שנה שעברה שרנדל יותר טוב מבלו, עדי פתאום אומרים שהוא שחקן בינוני. הגיוני.

אם אתה מתכוון אליי- אז זה שקר מוחלט. מעולם לא אמרתי שרנדל יותר טוב מבלו.

מה אתה קופץ?
אך אחד לא דיבר עליך
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 24 יולי 2014, 12:49

שמואל לא נמאס לך כל הזמן מהמנטרות שלך ? העונה הזאת לא לימדה אותך לקח מסויים ? את אותם דברים שאמרת קיץ שעבר על רייס אתה אומר עכשיו על רנדל ויש לי הרגשה שגם הפעם תאכל את הכובע...יש פה כמה חברה ששמה שעברה היו מאוד קיצוניים לגבי שחקנים מסויימים ו אני מרגיש שהשנה הם הרבה יותר שקולים ומתונים...
תן לו צ'אנס , לי אין ספק לגביו מבחינה מקצועית . מבחינת פציעות , כל שחקן יכול להיפצע...
אין לו שום נטייה לפציעות וכל מה שהיה לו היה עניין של חוסר מזל ולא חמור במיוחד...
לגבי המחיר , הוא יקבל גג 350 והמס שלו כמו זר רגיל בגלל הגיחה לברלין...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 24 יולי 2014, 12:55

שמואל, אני שוב אומר לך שאני בספק גדול אם יש עליו מיסוי. לא מאמין שמכבי תשלם עליו סכומים גבוהים, אחרת הם לא היו עושים את הצעד הזה. לגבי רנדל, כנראה לא עקבת אחריו מספיק, שחקן הגנה פנטסטי. לגבי עלויות, אתה רוצה שחקן 4 איכותי ביותר, אבל בלי שום קשר לרנדל לא היית מקבל. מירב הסכומים יילכו על פארגו, וטוב שכך. אבל עדיין, רנדל זול מתומפסון, ואולי בכל זאת ניתן יהיה להביא פורוורד התקפי די טוב, מה שקשה לראות שהיה ניתן לביצוע עם החתמת תומפסון.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 24 יולי 2014, 13:52

בראיין רנדל היה טוב מבלו בשני משחקי הגמר. אז כן, ספציפית במצ'אפ אחד-על-אחד מול בלו רנדל עדיף (כמו שאמרתי וגם צדקתי במקרה הזה), אבל זה ממש לא אומר שהוא שחקן טוב מבלו באופן כללי. להביא את רנדל בגיל 30, אחרי 8 עונות שבהן הוא הסתובב בקבוצות שוליות (במקרה הטוב) באירופה וברובן לא עשה יותר מדי (ונפצע אינספור פעמים), זה לא משהו מלהיב במיוחד. הייתי גם מבין אם מביאים שחקן כזה על תקן באסטון לקבוצה שיש בה את שאראס, פארקר וניקולה, אבל להביא אותו לקבוצה שזקוקה נואשות לשחקן שיודע לייצר נקודות נראה מוזר ומיותר, בייחוד בקבוצה שכבר יש בה את טיוס.

ולא, כולם יודעים מי זה בראיין רנדל והוא לא יהפוך פתאום לכריס בוש. ההפתעה היחידה שהוא יכול לספק זה לא להיפצע.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 24 יולי 2014, 14:07

לא מבין את הלחץ, פורוורד מחליף מהספסל ותו לא. כמה הוא כבר נפצע בעונה האחרונה? הוא בסדר, החתמה סבירה, בתנאי שיבוא פורוורד מגוון בהתקפה.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־13 אורחים