06 ספטמבר 2011, 17:53
nzitser כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה אז
"
ליאור אליהו עבר היום בדיקת אם.אר.איי בירך ונבדק ע"י הרופא של מכבי אלקטרה ת"א, ד"ר גיא מורג. מהפענוח עולה כי ליאור סובל מ"רגל עץ" - חבלה חזקה בשריר הירך ושטף דם. ליאור יעבור טיפולים אצל הפיזיותרפיסטים של הקבוצה וצפוי להיות מושבת מפעילות שבוע וחצי עד 3 שבועות"
06 ספטמבר 2011, 19:20
06 ספטמבר 2011, 19:28
BIG sofo כתב:יכול להיות שמדובר באארון ברוקס, שבעבר היו דיבורים על זה שהוא מחפש אופציות "מעבר לים".
http://www.nba.com/home/playerfile/aaro ... index.html
לפני 2 עונות הוא שיחק ביוסטון וקלע 20 נקודות למשחק והוסיף 5 אסיסטים, אבל אז הוא היה הכוכב הראשי שם
בעונה האחרונה הוא שיחק ביוסטון ועבר לפיניקס והיה נחמד עם 10 נקודות ו4 אסיסטים
06 ספטמבר 2011, 19:33
06 ספטמבר 2011, 20:00
rc4991 כתב:BIG sofo כתב:יכול להיות שמדובר באארון ברוקס, שבעבר היו דיבורים על זה שהוא מחפש אופציות "מעבר לים".
http://www.nba.com/home/playerfile/aaro ... index.html
לפני 2 עונות הוא שיחק ביוסטון וקלע 20 נקודות למשחק והוסיף 5 אסיסטים, אבל אז הוא היה הכוכב הראשי שם
בעונה האחרונה הוא שיחק ביוסטון ועבר לפיניקס והיה נחמד עם 10 נקודות ו4 אסיסטים
אתה יודע שזה הוא או שאתה סתם חושב עליו כמועמד?
07 ספטמבר 2011, 00:14
"אנחנו מחפשים קומבו גארד.השוק בעייתי ואנחנו לא במו"מ עם שום שחקן. אם לא תהיה ברירה - נביא מישהו בחוזה זמני."
07 ספטמבר 2011, 00:19
07 ספטמבר 2011, 00:25
07 ספטמבר 2011, 00:31
Holiday_Armadillo כתב:עד כמה שאני רוצה לראות את פארמר משחק אפילו משחק אחד במדי מכבי..אני חושבת שסיום השביתה כמה שיותר מהר יעשה רק טוב לאירופה..
07 ספטמבר 2011, 00:36
BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד כמה שאני רוצה לראות את פארמר משחק אפילו משחק אחד במדי מכבי..אני חושבת שסיום השביתה כמה שיותר מהר יעשה רק טוב לאירופה..
ואז מכבי יתקעו עם פאפאלוקאס ושייר בעמדות הגארד בלי מחליפים סבירים
כרגע זה נראה שמכבי בנו יותר מדיי על פארמר. אם הוא עוזב, למכבי כמעט אין קו אחורי. עם איך שבורשטיין ואוחיון שיחקו באליפות אירופה, עדיף להעלות שחקנים מהנוער.
תחשבי על קו אחורי של פאפלוקאס(שבכלל יועד להיות מחליף),שייר(שעוד לא בטוח איך יסתגל לאירופה), סמית' . כנראה שפניני יצטרך להתרגל גם לשחק בעמדה 1
07 ספטמבר 2011, 00:44
Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד כמה שאני רוצה לראות את פארמר משחק אפילו משחק אחד במדי מכבי..אני חושבת שסיום השביתה כמה שיותר מהר יעשה רק טוב לאירופה..
כרגע זה נראה שמכבי בנו יותר מדיי על פארמר. אם הוא עוזב, למכבי כמעט אין קו אחורי. עם איך שבורשטיין ואוחיון שיחקו באליפות אירופה, עדיף להעלות שחקנים מהנוער.
תחשבי על קו אחורי של פאפלוקאס(שבכלל יועד להיות מחליף),שייר(שעוד לא בטוח איך יסתגל לאירופה), סמית' . כנראה שפניני יצטרך להתרגל גם לשחק בעמדה 1
בגלל זה עדיף שהשביתה תיגמר עכשיו ולא בדצמבר..
השחקנים שאפשר יהיה להשיג עכשיו במקום פארמר יהיו הרבה יותר נורמלים..
07 ספטמבר 2011, 00:55
BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo כתב:BIG sofo כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד כמה שאני רוצה לראות את פארמר משחק אפילו משחק אחד במדי מכבי..אני חושבת שסיום השביתה כמה שיותר מהר יעשה רק טוב לאירופה..
בגלל זה עדיף שהשביתה תיגמר עכשיו ולא בדצמבר..
השחקנים שאפשר יהיה להשיג עכשיו במקום פארמר יהיו הרבה יותר נורמלים..
לא מסכים איתך.
מה זה יעזור גארדים "יותר נורמליים"? בכל מקרה, למכבי חסר גארד איכותי, וגם אותו מכבי מתקשה להביא(כפי שבלאט אמר).תחשבי שאם פארמר יעזוב, מכבי תצטרך להביא 2 גארדים טופ אירופאי ואין לי מושג מאיפה מכבי תצליח להביא שחקנים כאלה בשלב הזה כשרוב הסגלים כבר סגורים. השחקנים שיבואו עכשיו הם יהיו הימור כנראה. מכבי יכולה להמר על שחקנים מהNBA ללא חוזה.
אם אני לא טועה, אם עד אמצע ינואר לא יהיה הסכם בין השחקנים לליגה, אז כבר העונה לא תיפתח. לכן אם כבר הזכרת את דצמבר, נקווה שנגיע לשלב הזה כשעוד יש שביתה ואז נצטרך לחכות עוד חודש ולראות אם פארמר ישאר איתנו עד סוף העונה או לא.
כרגע המצב של מכבי לא טוב בעמדת הגארדים. פארמר(אי אפשר לדעת מתי הוא יעזוב), פאפאס(לא בנוי להיות שחקן פותח), שייר(אי אפשר לדעת כמה זמן ייקח לו להתאקלם לכדורסל האירופאי) ועוד 2 מחליפים שכרגע מציגים יכולת מבישה(בורשטייו,אוחיון).
07 ספטמבר 2011, 03:38
07 ספטמבר 2011, 05:23
07 ספטמבר 2011, 05:32
07 ספטמבר 2011, 05:33
07 ספטמבר 2011, 05:46
קובי כתב:עושה רושם שפארגו דפק אותנו ביג טיים...
07 ספטמבר 2011, 07:03
07 ספטמבר 2011, 07:31
where is the love? כתב:אני חושב שסיום השבתיה לא יעזור למכבי, אלא יציל את מכבי!
07 ספטמבר 2011, 07:35