המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מישהו יכול לבעוט בערס על האופניים בערוץ 22 שעושה שלום למצלמה?
Maccabikid כתב:מישהו יודע מה אומרים בחו"ל? מה מצפים שם מצה"ל לעשות? מעניין לדעת עד כמה מבינים את המשמעות של חייל חטוף..
אדם כתב:קודם כל לטפל בית החולים שיפא אבל היום לא לאבד תמומנטום אף אחד לא יגיד כלום אם זה יקרה בשעות הקרובות אחרי זה נאבד תמומנטום,ולשלוח יחידות מובחרות לשם
שמואל1 כתב:ב 17:30 ישיבה מיוחדת של הקבינט שכנראה תכריע לאן אנחנו הולכים.
חבל לי שלוקח כל כך הרבה זמן להגיב. בחטיפה כל רגע הוא קריטי. לפי מה שהבנתי, לקח הרבה זמן לצבא להבין שבכלל יש חייל נעדר.
Roni1 כתב:שמואל1 כתב:ב 17:30 ישיבה מיוחדת של הקבינט שכנראה תכריע לאן אנחנו הולכים.
חבל לי שלוקח כל כך הרבה זמן להגיב. בחטיפה כל רגע הוא קריטי. לפי מה שהבנתי, לקח הרבה זמן לצבא להבין שבכלל יש חייל נעדר.
לוקח זמן? אתה חושב שצה״ל יושב עכשיו בחיבוק ידיים ומחכה שהקבינט יחליט מה הנהלים אחרי חטיפה?
בואו נדבר על מה שאנחנו יודעים, לא על מה קורה בשטח.
LIAV10 כתב:למה לעזאזל את רואה CNN? תעבירי כבר שישה ערוצים למעלה ותגמרי את הסיפור.
jol9 כתב:תקרית רודפת תקרית. עליית מדרגה רודפת עליית מדרגה...
הם הבינו שהפצמרים קטלניים בהרבה מגראדים ובעצם כרגע כיפת ברזל יצאה מהמשחק.
מתאבדים, מנהרות, מלכודים, פצמרים, ירי צלפים ובעיקר הסתתרות מאחורי אוכלוסיה אזרחית הם הכלים של החמאס וזה כנראה בכלל לא פשוט לצהל להתמודד עם זה.
ועוד משהו קטן. לא כל אחד שהיה בצבא ואפילו עבר במקומות האלו ממש, יודע יותר טוב מכולם מה צריך לעשות.
לזעוק בכל פוסט שנתניהו עושה טעות זה נשמע פופולרי אבל לא בטוח עד כמה זה נכון.
לפני 8 שנים היתה לחימה קשה ועזה שהושמצה אז כמעט על ידי כולם, כשעיקר ההשמצות הופנו לאולמרט, פרץ וחלוץ.
אבל היום ברור שהמלחמה ההיא השיגה הישגים משמעותיים מאוד ויש שקט שנשמר עד היום.
אני חושב שאת התמונה המלאה נוכל לראות רק בגמר המלחמה הזאת ולא עכשיו.
jol9 כתב:שמואל, אני לא יודע מי צודק ומי לא. צריך לזכור שישראל זאת לא רוסיה ונתניהו הוא לא פוטין.
מעבר לדברים שחשובים לנו, יש עוד שיקולים, שאותנו האזרחים לא מעניינים אבל את ראש הממשלה מן הסתם כן.
לי לא היה מפריע שצהל יפיל 500 מגה פצצות ומספר ההרוגים שם יגיע לעשרות אלפים. באמת שמבחינתי אם זה מה שצריך לעשות אז שיעשו.
אבל אנחנו יכולים רק לדבר ולהסתמך על מידע חלקי לחלוטין ולכן קשה לדעת איפה הצדק.
rc4991 כתב:זה גם ממש משגע אותי שהשבת תכנס עכשיו ואנחנו לא ניהיה מעודכנים לגמרי בהתפתחויות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד