פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V4- מאליק היירסטון במו"מ עם מכבי

03 אוגוסט 2014, 22:31

yzafrir כתב:בנתיים היירסטון זה השם הכי טוב שהוזכר אם מכבי מחפשת 2-3 . הבעיה איתו שהוא שחקן דומיננטי שאוהב את הכדור אבל זה יכול להיות אתגר מאוד מעניין לגיא ואם זה יצליח זה יכול להיות קטלני...היירסטון הוא שחקן אם יכולות מאוד גבוהות שרק צריך כיוונון של מאמן

יש עוד בעיה עם כל השחקנים ששיחקו בטורקיה - הם כולם רגילים לקבל הרבה כסף... :rolleyes

03 אוגוסט 2014, 22:34

misha כתב:
LIAV10 כתב:אני חושב שחייבים שני שחקנים.

הבעיה היא שיש לך מקום רק לעוז זר אחד וישראלים מתאימים כרגע אין. אפשר להמר על דאוסון אבל לדעתי הוא עדיין לא מוכן למכבי.

נכון, זאת באמת בעיה, דאוסון מעבר שהוא לא מתאים כרגע ביכולת, הוא פשוט לא מה שצריכים.
צריכים עוד סווינגמאן ועוד פורוורד-סנטר או לפחות 3-4.
זאת הייתה טעות חמורה לא להחתים את פישר.

03 אוגוסט 2014, 22:46

ורד כהן ירדה מהפסים. היא יורה בשבוע שעבר שמות בסיטונאות. נראה לי שהיא פשוט נוקטת בטקטיקה חדשה של פרסום כל השמות החופשיים בשוק, כדי להגיד בסוף שהיא פגעה

03 אוגוסט 2014, 22:52

LIAV10 כתב:
misha כתב:
LIAV10 כתב:אני חושב שחייבים שני שחקנים.

הבעיה היא שיש לך מקום רק לעוז זר אחד וישראלים מתאימים כרגע אין. אפשר להמר על דאוסון אבל לדעתי הוא עדיין לא מוכן למכבי.

נכון, זאת באמת בעיה, דאוסון מעבר שהוא לא מתאים כרגע ביכולת, הוא פשוט לא מה שצריכים.
צריכים עוד סווינגמאן ועוד פורוורד-סנטר או לפחות 3-4.
זאת הייתה טעות חמורה לא להחתים את פישר.

אתם מודעים לזה שיש מקום לעוד שני שחקנים בסגל כשאחד מהם הוא שחקן חמישייה או מקסימום מחליף ראשון והשחקן השני הוא שחקן 11-12 יחד עם כהן ?
לא רואה שום בעיה שדאוסן יהיה הגארד החמישי ויראה דקות רק בליגה . הוא כבר הוכיח בעונה שעברה שיש לו מה ל תרום בליגה והוא אמור להתקדם עוד...
בכל מקרה אני גם חושב שצריך 4-5 או לפחות 3-4 אבל אם גיא מתעקש על 2-3 ואני מנחש שיש לו סיבה טובה לזה אז היירסטון הוא אפציה נהדרת אבל יקרה...

03 אוגוסט 2014, 22:55

אבל אתה לא מבין שצריך גם לרשום שני ילדים בסגל?

03 אוגוסט 2014, 22:56

מבין השלושה וסילאידיס עדיף בגלל הקליעה, אבל הוא גם לא הפתרון, כי אין פתרון של ממש לעמדה 4. אבל אופתע אם מי מים השמות שהפגיזה הגב' כהן השבוע או השמות שהוסיף גלדסטון, ששניהם כאמור הכתבים הכי ביזיוניים שיש, יחתום במכבי. אחכה למוצא הפה של פיק וסגל.

03 אוגוסט 2014, 23:14

LIAV10 כתב:אבל אתה לא מבין שצריך גם לרשום שני ילדים בסגל?

דאוסן עד לא בן 21 , אני חושב שזה תופס לחוק לא ?

03 אוגוסט 2014, 23:16

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:אבל אתה לא מבין שצריך גם לרשום שני ילדים בסגל?

דאוסן עד לא בן 21 , אני חושב שזה תופס לחוק לא ?

מעניים אם רשום שהילדים צריכים להיות ישראלים. אחרת אפשר לרשום את בנדר :grin

03 אוגוסט 2014, 23:17

er79 כתב:מבין השלושה וסילאידיס עדיף בגלל הקליעה, אבל הוא גם לא הפתרון, כי אין פתרון של ממש לעמדה 4. אבל אופתע אם מי מים השמות שהפגיזה הגב' כהן השבוע או השמות שהוסיף גלדסטון, ששניהם כאמור הכתבים הכי ביזיוניים שיש, יחתום במכבי. אחכה למוצא הפה של פיק וסגל.

וסילאידיס יכול לתת דקות בעמדה 4, בתור סטרצ' פורוורד סטייל דווין סמית'. זה לא אידיאלי אבל לא נורא.

03 אוגוסט 2014, 23:44

מישהו שמע מה גודס אמר בתחילת הראיון עם פיני? לגבי הסגל?

04 אוגוסט 2014, 00:03

שיט, שכחתי שיש את הראיון.
מעניין מתי ישודר שוב, או אם מישהו נתקל בלינק לזה אני אשמח.

04 אוגוסט 2014, 00:21

טוב אז היירסטון לא יהיה במכבי , הוא ממש לא מה שגיא מחפש...
גיא מחפש שחקן 2-3 שיכול לעלות מהספסל ועם יד טובה משלוש או במילים אחרות ואסילאידיס...
לאנדסברג הולך להיות יותר דומיננטי
המפתחות בידיים של פארגו כשאוחיון והיינס יתחרו על מקומם בחמישייה...נתן רמיזה שכנראה היינס יקבל עדיפות כמו בעונת פארגו פרקינס...
גיא חושב שהרבעייה סופו טיוס כהן ורנדל צריכה להספיק בקוו הקידמי כשסמית ופניני מגבים מידי פעם בניגוד לדעתו של פיני אגב...
גיא מאמן התקפה באופי אבל למד המון מבלאט את הקטע של ההגנה .

04 אוגוסט 2014, 00:22

הקו הקדמי סגור וחתום. לא יגיע שחקן בעמדה 4. יגיע שחקן אחד שיהיה בעמדה 2-3 עם יכולת הגנתית טובה, קליעה יציבה ויכולת להוביל כדור. פארגו יהיה השחקן החשוב בסגל, לנדסברג הולך להיות שחקן הרבה יותר משמעותי בקבוצה וג'ק כהן ישחק במכבי אם כי הוא לא בונה שישחק יותר מידי.

04 אוגוסט 2014, 00:26

אני אשמיע עכשיו רעיון די מפתיע או אפילו הזוי, אבל תחשבו על זה.
יניב גרין עדיין לא חתום בירושלים. הייתם לוקחים אותו כסנטר שלישי (בסכום נמוך כמובן)?

04 אוגוסט 2014, 00:29

הוא ציין שחשוב לו האפי של השחקן שיוכל לעלות מהספסל ( ציין את זה כנקודת זכות לאינגלס ) אבל שיתן דברים שהיה חסר אצל אינגלס וזה לחימה בהגנה וקליעה יציבה...בגלל זה אני משנה את העדיפות שלי מהיירסטון לוואסיל ( לא מתכוון יותר לרשום את השם הארוך הזה ) שמבחינת אופי יודע ויכול לעלות מהספסל וגם לוחם בהגנה...

04 אוגוסט 2014, 00:31

felix_r כתב:אני אשמיע עכשיו רעיון די מפתיע או אפילו הזוי, אבל תחשבו על זה.
יניב גרין עדיין לא חתום בירושלים. הייתם לוקחים אותו כסנטר שלישי (בסכום נמוך כמובן)?

כעיקרון הוא יותר סנטר מכהן אבל גיא אמר עכשיו שהוא דווקא מעדיף שהסנטר השלישי יהיה סטרץ' כמו כהן...
האמת שזה לא כל כך משנה כי סנטר שלישי זה תפקיד מאוד זניח...

04 אוגוסט 2014, 00:37

yzafrir כתב:

כעיקרון הוא יותר סנטר מכהן אבל גיא אמר עכשיו שהוא דווקא מעדיף שהסנטר השלישי יהיה סטרץ' כמו כהן...
האמת שזה לא כל כך משנה כי סנטר שלישי זה תפקיד מאוד זניח...

בעיקרון גיא רואה את כהן בתפקיד 4 עם זריקה מבחוץ.
אני מדבר על גרין בתפקיד הסנטר השלישי.

04 אוגוסט 2014, 00:57

אם הקו הקדמי סגור אז על מה כבודו מדבר?
כמובן שבאופן תאורטי במחיר של זיזיץ הייתי לוקח את גרין.
ובאמת שאני לא מבין איך בונים קו קדמי על סופו ורנדל השבירים וכהן האנמי. נקווה שטיוס לא יעשה לנו שביתות איטלקיות.

04 אוגוסט 2014, 01:21

yzafrir כתב:טוב אז היירסטון לא יהיה במכבי , הוא ממש לא מה שגיא מחפש...
גיא מחפש שחקן 2-3 שיכול לעלות מהספסל ועם יד טובה משלוש או במילים אחרות ואסילאידיס...
לאנדסברג הולך להיות יותר דומיננטי
המפתחות בידיים של פארגו כשאוחיון והיינס יתחרו על מקומם בחמישייה...נתן רמיזה שכנראה היינס יקבל עדיפות כמו בעונת פארגו פרקינס...
גיא חושב שהרבעייה סופו טיוס כהן ורנדל צריכה להספיק בקוו הקידמי כשסמית ופניני מגבים מידי פעם בניגוד לדעתו של פיני אגב...
גיא מאמן התקפה באופי אבל למד המון מבלאט את הקטע של ההגנה .

חבל, אני חושב שזו טעות.
המשמעות היא שרנדל יהיה ה- 4 הראשי בקבוצה, שחקן שעד היום לא שיחק ביורוליג.
מה שכן, אני שמח שגודס מבין שמכבי חייבת להביא שחקן עם יד טובה משלוש.
סך הכל גודס בחור מבין עניין ואני מקווה שהוא יודע מה הוא עושה.

04 אוגוסט 2014, 01:34

כן.
נושא נעול