האם אנחנו בדרך לבחירות?

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: האם אנחנו בדרך לבחירות?

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2014, 22:43

jol9 כתב:
rc4991 כתב:יוני, כחלון לקח את המשרד שהיה אחראי עליו וחולל בו מהפכה ענקית עוד לפני שזה נהפף לטרנד לצעוק "צדק חברתי"
אני ממש שונא את כל הפוליטיקאים שרוכבים על הגל הזה אבל כחלון היה זה שעשה את זה מהלב ולפני שזה נהפך לסיסמת בחירות

OK. יש מצב
אני לא מתווכח על הזכויות שלו ועל ההישגים שלו, אבל עדיין לא בטוח שבתצורה החדשה הייתי רץ לבחור בו.
בכל זאת, שיעשה קדנציה, שיוכיח שהפעם הקודמת לא היתה מקריות, ואז יש בהחלט מצב.

ד"א אותו הדבר אמרתי על לפיד.

לא אמרתי שאני ארוץ לבחור בו וזה תלוי בעיקר גם באנשים שיהיו סביבו ובמפלגות אחרות שאני רוצה להצביע להן
יש הבדל בינו לבין לפיד כי כחלון כבר היה ח"כ וגם הוכיח את עצמו
המקרה של לפיד הזוי לדעתי ואני לא מבין איך כל כך הרבה אנשים הצביעו למישהו בלי טיפת ניסיון
כנראה שהוא הצליח לרכוב נהדר על "צדק חברתי" (יצא כבר מכל החורים) אבל בעצם יש גם כאלה מפגרים שהחליטו להצביע לו עוד לפני שפרסם מצע והקים מפלגה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוגוסט 2014, 22:55

rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:יוני, כחלון לקח את המשרד שהיה אחראי עליו וחולל בו מהפכה ענקית עוד לפני שזה נהפף לטרנד לצעוק "צדק חברתי"
אני ממש שונא את כל הפוליטיקאים שרוכבים על הגל הזה אבל כחלון היה זה שעשה את זה מהלב ולפני שזה נהפך לסיסמת בחירות

OK. יש מצב
אני לא מתווכח על הזכויות שלו ועל ההישגים שלו, אבל עדיין לא בטוח שבתצורה החדשה הייתי רץ לבחור בו.

לא אמרתי שאני ארוץ לבחור בו וזה תלוי בעיקר גם באנשים שיהיו סביבו ובמפלגות אחרות שאני רוצה להצביע להן
המקרה של לפיד הזוי לדעתי ואני לא מבין איך כל כך הרבה אנשים הצביעו למישהו בלי טיפת ניסיון
כנראה שהוא הצליח לרכוב נהדר על "צדק חברתי" (יצא כבר מכל החורים) אבל בעצם יש גם כאלה מפגרים שהחליטו להצביע לו עוד לפני שפרסם מצע והקים מפלגה

תראה, גם ללפיד יש נבחרת של אנשים מצויינים. הם מדברים יפה, עושים הרבה, ובסה"כ אני לא כ"כ מבין את אלה שהתאכזבו ממנו בתקציב הראשון שעשה.
את המפלגה של לפיד צריך לבחון בתום 4 שנים. לראות את מה שקרה במשרדים שקיבלו אנשי מפלגתו, לראות איזה חוקים הם הצליחו להעביר, וכמובן עד כמה עמדו בהבטחות
לבוחרים.

ד"א אני בכלל לא שופט את מי שהצביע לו, אני פשוט אומר לגבי עצמי, שזה משהו שלא הייתי עושה (פשוט כבר עשיתי את זה לפני כמה שנים עם אולמרט וקדימה, והחלטתי שזה מספיק כרגע).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 26 אוגוסט 2014, 23:01

באמת שאני לא מבין מה רוצים מלפיד, כשמשווים אותו למפלגות שמאל-מרכז האחרות (העבודה/התנועה), אין שום ספק שאני בוחר בלפיד לפניהם, האנשים שלו מדברים טוב יותר, ועושים יותר..
Maccabikid

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוגוסט 2014, 23:03

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:

OK. יש מצב

תראה, גם ללפיד יש נבחרת של אנשים מצויינים. הם מדברים יפה, עושים הרבה, ובסה"כ אני לא כ"כ מבין את אלה שהתאכזבו ממנו בתקציב הראשון שעשה.
את המפלגה של לפיד צריך לבחון בתום 4 שנים. לראות את מה שקרה במשרדים שקיבלו אנשי מפלגתו, לראות איזה חוקים הם הצליחו להעביר, וכמובן עד כמה עמדו בהבטחות
לבוחרים.

ד"א אני בכלל לא שופט את מי שהצביע לו, אני פשוט אומר לגבי עצמי, שזה משהו שלא הייתי עושה (פשוט כבר עשיתי את זה לפני כמה שנים עם אולמרט וקדימה, והחלטתי שזה מספיק כרגע).

אני לא יוצא נגד התרומה שלו ושל המפלגה שלו, אני פשוט לא קולט איך כל כך הרבה אנשים הצביעו להם בלי לדעת מה יקבלו
ושלא נדבר על המפגרים שהחליטו מראש שהם מצביעים לו עוד לפני שהרכיב מפלגה ופרסם מצע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אוגוסט 2014, 23:14

jol9 כתב:

OK. יש מצב

הסיבה למה אדם בוחר במפלגה בה הוא בוחר אכן משתנה ואינדיבידואלית (וכל סיבה היא כנראה לגיטימית)
אני למשל לא שוללת אדם בגלל שעדיין לא עשה כלום או עשה מעט, כי אני תמיד בעד כניסת אנשים חדשים בתקווה והם איכותיים ורצוי על חשבון הוותיקים והמאוסים....
אני למשל דווקא יותר מחפשת את אלה שקרובים לראיית העולם שלי, ומכיוון שזה לא קיים כשזה מגיע לתפיסת העולם המדינית שלי, אני הולכת לפי תפיסת עולם כלכלית חברתית.

את יאיר, אני אגב שללתי מבחינתי כי לא מצאתי אצלו כל כך תפיסת עולם והוא היה בעיניי פופוליסט שטחי שלא ממש נכנס לעומק ולמורכבות הדברים אבל יודע להגיד את הדברים הנכונים.
ביבי לא קרוב לתפיסת עולמי ולכן הוא כבר שנים לא קיבל את הקול שלי (למרות שיש לי הערכה מסוימת ליכולותיו כראש ממשלה וכמובן שאני לא רואה גם היום מחליף עבורו לצערי)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 27 אוגוסט 2014, 16:40

http://news.walla.co.il/?w=/9/2780197

נשמע שליברמן מכין את השטח...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם