אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ספטמבר 2011, 18:06

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
די נו. כבר חשבתי שעברנו את זה עם כל הרואי חשבון כאן
אתה יודע מה ההוצאות של מכבי חוץ מהשחקנים? (וגם את זה אף אחד לא באמת יודע). השכר זה חלק זעום. יש הוצאות של טיסות (שעלו מאוד השנה), מלונות (כנ"ל), שימוש בנוקיה, פרסום שמשתנה, נוער וכו' וכו'.. תפסיקו כבר עם הבולשיט הזה ש"נחסך כסף מגרין אז אפשר להביא שחקן". כדרוסל זה לא משכורות וזהו. יש דברים משתנים.
אתה בא להטיף מוסר על הפסדים כספיים להנהלה? מי אתה שתגיד להם כמה להפסיד וכמה להשיקע? לך תביא אתה את המיליון דולר האלה מהבית ואחרי זה תבקר אותם על ההוצאות. במקום להודות להנהלה על הניהול החכם במשך עשרות שנים, וזה שהם הפכו את מכבי לקבוצה היציבה באירופה ולא כמו בלעים שבאים, זורקים כסף ובורחים אחרי 5 שנים, מתלוננים. פשוט בושה שיש אוהדים כאלה
אם סופו יפצע? בשושלת של מכבי אמרו "מה יקרה אם וויצ'יץ' יפצע?" ובפנא אומרים מה יקרה אם דיא יפצע? אתה מצפה שההנהלה תשלם לשחק 500 אלף דולר בשביל הסיכוי הקטן הזה שסופו יפצע והוא יחליף אותו במקום לשחרר אותו ולהכניס מיליון דולר (כולל המשכורת הנחסכת כמובן)? וכל העונה שסופו יהיה בריא, תיתן לשחק הזה שעולה 500 אלף דולר, או לכישרון כמו מאצ'בן לדוגמא, לשחק מול קלנסי? תן לי קבוצה 1 באירופה שמחזיקה יותר מ5 גבוהים.
חמישיית העונה ביורוליג? אתה חי בסרט גבר... קודם שיכנס לטופ 10 של הסנטרים, אחרי זה נדבר..

ואתה חושב שאתה אוהד טוב ממני?

תגיד מה יש לך?
אתה יודע מה, תגדיר לי מה זה "אוהד טוב יותר", ואני יגיד לך אם כן או לא, בסדר?
לא יאמן, בשביל 500 אלף דולר מסכנים הם הולכים לסכן עונה שלמה..זה פשוט מגעיל אותי המהלך הזה..

נו באמת..
אני לא יודע בן כמה אתה, אבל "500 אלף דולר מסכנים"? אתה מבין בכלל על כמה כסף מדובר? אתה מבין שיש אנשים שלא עושים את זה כל החיים שלהם? אם זה היה הכסף שלך, הם לא היו ממש מסכנים.
מסכנים עונה שלמה? אתה מבין שאנחנו מדברים על פאקינג ריצ'רד הנדריקס?! יש למכבי חוץ ממנו 5 גבוהים. תן לי עוד קבוצה 1 באירופה שמחזיקה יותר מ5 גבוהים

לא יודע,קראת לי "אוהד בושה", אז שאלתי אם אתה חושב שאתה אוהד טוב ממני..
אני אישית פותח עונה תשיעית כאוהד (אוהד, לא צופה כמו 70% מהמנויים בהיכל) מתוך 15 שנות חיי, משקיע כספים, מראה אהבה..
אז אתה קורא לי אוהד בושה על זה שאני אומר שאני מאוד אתאכזב מההנהלה במקרה ישלחו את הנדריקס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ספטמבר 2011, 18:09

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:liav 10

קודם כל ברוך הבא לפורום.

דבר שני :

מה אתם מתנפלים על הנער עם כל הודעות הבוט האלו עם " צריך להודות להנהלה " וכל ההבל הזה, חשבתי שאנחנו קצת יותר אינטילגנטיים
בפרום הזה. ( כאילו שההנהלה הזאת לא עשתה מיליון טעויות ב 6 השנים האחרונות ).

אותי לא מעניין לדבר בפורום של מעריצי הנהלה, אלא לדסקס בדברים מעוררי מחלקות והנושא של הנדריקס בהחלט שנוי במחלוקת, כל עוד לא הוכח אחרת. ( הרי עדיין אף שחקן מעניין לא חתם מכספי השחרור שלו ).

תנו לאנשים להתבטא, זה לא שהפורום הזה מפליא בזמן האחרון באנשים חדשים.

אף אחד לא מונע מאנשים אחרים לכתוב..
אתה ראית פעם מישהו שרשם ''שלא תעיז יותר לכתוב שטויות כאלה או שאני חותך אותך''?
הוא רשם ''פדרמן קמצן'' ''איזה טעויות הם עושים'' ''מה זה הכסף הזה כבר?''..לנו אסור לענות באותה דרך? שיענה בחזרה כמה שהוא רוצה..
ההנהלה שלנו לא מושלמת..רחוק מזה..אבל אני כן חושבת שצריך להודות להנהלה על זה שהמועדון הזה יציב כבר עשרות שנים..זה לא קרה מזה לא עשו חשבון על ''כולה 500K''

בנוסף, הוא כותב גם דיעות שהם די הזויות ולא מבוססות על כלום..
הנדריקס יהיה בחמישיית היורוליג שנה הבאה או משהו כזה, מכבי מסכנים עונה שלמה עם ישחררו את הנדריקס..
אין בעיה שיביע דיעה, גם אם לא כולם יסכימו, אבל שיבסס, שיציג עובדות, ולא יכתוב דברים כאלה, וגם ימשיך להתעקש תוך כדי שהוא כותב את מה שכרמל כתבה בציטוט..

אני איחלתי את זה להנדריקס, לא אמרתי שהוא יהיה בחמישיית העונה..
מכבי אכן מסכנת עונה שלמה במקרה של פציעה של אחד הסנטרים, זה אולי יכול להיות הבדל בין הצלבה לפיינל פור, או בין פיינל פור לזכייה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 10 ספטמבר 2011, 18:14

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

קודם כל ברוך הבא לפורום.

דבר שני :

מה אתם מתנפלים על הנער עם כל הודעות הבוט האלו עם " צריך להודות להנהלה " וכל ההבל הזה, חשבתי שאנחנו קצת יותר אינטילגנטיים

אותי לא מעניין לדבר בפורום של מעריצי הנהלה, אלא לדסקס בדברים מעוררי מחלקות והנושא של הנדריקס בהחלט שנוי במחלוקת, כל עוד לא הוכח אחרת. ( הרי עדיין אף שחקן מעניין לא חתם מכספי השחרור שלו ).

הוא רשם ''פדרמן קמצן'' ''איזה טעויות הם עושים'' ''מה זה הכסף הזה כבר?''..לנו אסור לענות באותה דרך? שיענה בחזרה כמה שהוא רוצה..
ההנהלה שלנו לא מושלמת..רחוק מזה..אבל אני כן חושבת שצריך להודות להנהלה על זה שהמועדון הזה יציב כבר עשרות שנים..זה לא קרה מזה לא עשו חשבון על ''כולה 500K''

הנדריקס יהיה בחמישיית היורוליג שנה הבאה או משהו כזה, מכבי מסכנים עונה שלמה עם ישחררו את הנדריקס..
אין בעיה שיביע דיעה, גם אם לא כולם יסכימו, אבל שיבסס, שיציג עובדות, ולא יכתוב דברים כאלה, וגם ימשיך להתעקש תוך כדי שהוא כותב את מה שכרמל כתבה בציטוט..

מכבי אכן מסכנת עונה שלמה במקרה של פציעה של אחד הסנטרים, זה אולי יכול להיות הבדל בין הצלבה לפיינל פור, או בין פיינל פור לזכייה..

עזוב, אתה צודק, אנחנו טועים
מכבי מסתכנים. גם פנא המפגרים האלה, איך הם לעזאזל מסתכנים שלא יהיה להם מחליף שדיאמנטידיס יפצע?! איך בארסה מסתכנים בפציעה של נבארו?!
אחחחח מה קורה לאירופה? רק 5 גבוהים... סיכון של חיים ומוות
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 10 ספטמבר 2011, 18:19

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
די נו. כבר חשבתי שעברנו את זה עם כל הרואי חשבון כאן
אתה יודע מה ההוצאות של מכבי חוץ מהשחקנים? (וגם את זה אף אחד לא באמת יודע). השכר זה חלק זעום. יש הוצאות של טיסות (שעלו מאוד השנה), מלונות (כנ"ל), שימוש בנוקיה, פרסום שמשתנה, נוער וכו' וכו'.. תפסיקו כבר עם הבולשיט הזה ש"נחסך כסף מגרין אז אפשר להביא שחקן". כדרוסל זה לא משכורות וזהו. יש דברים משתנים.
אתה בא להטיף מוסר על הפסדים כספיים להנהלה? מי אתה שתגיד להם כמה להפסיד וכמה להשיקע? לך תביא אתה את המיליון דולר האלה מהבית ואחרי זה תבקר אותם על ההוצאות. במקום להודות להנהלה על הניהול החכם במשך עשרות שנים, וזה שהם הפכו את מכבי לקבוצה היציבה באירופה ולא כמו בלעים שבאים, זורקים כסף ובורחים אחרי 5 שנים, מתלוננים. פשוט בושה שיש אוהדים כאלה
אם סופו יפצע? בשושלת של מכבי אמרו "מה יקרה אם וויצ'יץ' יפצע?" ובפנא אומרים מה יקרה אם דיא יפצע? אתה מצפה שההנהלה תשלם לשחק 500 אלף דולר בשביל הסיכוי הקטן הזה שסופו יפצע והוא יחליף אותו במקום לשחרר אותו ולהכניס מיליון דולר (כולל המשכורת הנחסכת כמובן)? וכל העונה שסופו יהיה בריא, תיתן לשחק הזה שעולה 500 אלף דולר, או לכישרון כמו מאצ'בן לדוגמא, לשחק מול קלנסי? תן לי קבוצה 1 באירופה שמחזיקה יותר מ5 גבוהים.
חמישיית העונה ביורוליג? אתה חי בסרט גבר... קודם שיכנס לטופ 10 של הסנטרים, אחרי זה נדבר..

ואתה חושב שאתה אוהד טוב ממני?

תגיד מה יש לך?
אתה יודע מה, תגדיר לי מה זה "אוהד טוב יותר", ואני יגיד לך אם כן או לא, בסדר?
לא יאמן, בשביל 500 אלף דולר מסכנים הם הולכים לסכן עונה שלמה..זה פשוט מגעיל אותי המהלך הזה..

נו באמת..
אני לא יודע בן כמה אתה, אבל "500 אלף דולר מסכנים"? אתה מבין בכלל על כמה כסף מדובר? אתה מבין שיש אנשים שלא עושים את זה כל החיים שלהם? אם זה היה הכסף שלך, הם לא היו ממש מסכנים.
מסכנים עונה שלמה? אתה מבין שאנחנו מדברים על פאקינג ריצ'רד הנדריקס?! יש למכבי חוץ ממנו 5 גבוהים. תן לי עוד קבוצה 1 באירופה שמחזיקה יותר מ5 גבוהים

לא יודע,קראת לי "אוהד בושה", אז שאלתי אם אתה חושב שאתה אוהד טוב ממני..
אני אישית פותח עונה תשיעית כאוהד (אוהד, לא צופה כמו 70% מהמנויים בהיכל) מתוך 15 שנות חיי, משקיע כספים, מראה אהבה..
אז אתה קורא לי אוהד בושה על זה שאני אומר שאני מאוד אתאכזב מההנהלה במקרה ישלחו את הנדריקס..

אני לא קורא לך "אוהד בושה", אני אומר שכל האוהדים שאומרים ככה, זה בושה.
אני לא אומר לך את זה כי אתה "מתאכזב" מההנהלה, אני אומר את זה כי אתה כותב אני נגעל מזה, בושה, פדרמן חושב רק על כסף, איך מתקמצנים על 500 אלף דולר מסכנים וכל השטויות האלה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2011, 18:25

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:אם מכבי תשלח את הנדריקס לקאחה אני אהיה מאוד מאוכזב מההנהלה..
חיסכון על פארגו + פיצויים, חיסכון על גרין, חיסכון על פיני גרשון, 2 מיליון יורו מהאדריאטית + כל הטיסות עליהם, חיסכון על הכסף של פארגו, סמית' שהגיע בחצי מחיר ממה שאידסון היה, ג'יימס ושייר שהגיעו עבור פרוטות, 30 מיליון שקל בעונה על מנויים, הבטחה של העלאה בארבע מיליון דולר תקציב מעונה שעברה, 2 מיליון דולר על הגעה לגמר היורוליג..
אחרי כל זה הם רוצים עוד 500,000 דולר על שחקן כ"כ חשוב? מבחינתי זאת ממש חוצפה שלא נדבר על חמדנות..
ממש מאכזבים אותי מכבי..

כולנו יודעים שסופו לא ישחק בשלוש מסגרות, נכון? נגיד הוא לא ישחק בליגה הישראלית מי יהיה המחליף של ג'יימס בעמדת הסנטר? עוד פעם מאצ'באן?
שלא נדבר על אפשרות שסופו חס וחלילה יפצע..

דבר ראשון..רשמת פעמיים שנחסך כסף מפארגו..
דבר שני..אתה חושב שמכבי נהנים לשלם לשני מאמנים? או לשחקן שלא נמצא? זה שהכסף הזה ירד מהתקציב לא אומר ששוב פעם צריך לבזבז אותו
דבר שלישי,לא הבטיחו העלאה של 4 מיליון אלא של שני מליון,הכסף מהאדריאטית.
מכבי מכניסים 30 מיליון שקל על מנויים? הם מוציאים 20 מיליון על הקבוצה,זאת אומרת 74 מיליון שקל..תוסיף את ה-2 מיליון מהיורוליג ואת הכסף מהאדריאטית וזה עדיין לא מכסה את ההוצאות..

כל אחד חושב פה שהוא רואה חשבון ויודע טוב מאוד מה מכבי צריכים לעשות ואם הם לא עושים את זה אז הם פשוט קמצנים..
ושלא תתחילו לי פה עם ''הם מרוויחים כל כך הרבה,מה הבעיה שלהם להוציא קצת? גם אם הם יפסידו X זה לא ישפיע עליהם''..נראה אתכם אומרים ''אז אני אפסיד X דולרים..מה אכפת לי?''

כל המועדונים הגדולים באירופה בקשיים כלכליים..פאו מקצצת ואולימפיאקוס מתפרקת ואתם עדיין לא קולטים שמכבי עושים כל צעד כלכלי כי הוא נחוץ ליציבות המועדון לאורך זמן ולא כי הם מתקמצנים..

את צודקת בהכל, אבל דבר אחד שאמרת הזכיר לי שבאת בביקורת גדולה לכספי, כשבפועל מה שעומד על המאזניים זה לשחק עם פציעה לסכן את עצמו.
אז על אותו משקל, אני לא בטוח שלך או למישהו יש את הזכות לבקר את כספי על ההחלטה שלו.

לא בדיוק הבנתי את הביקורת שלך..הייתי שמחה אם היית מסביר לי

עריכה:אני חושבת שהבנתי..
אתה בעצם אומר שכמו שאי אפשר לבקר את מכבי על המהלכים שלה אז אי אפשר לבקר את כספי על ההחלטה שלו..
דבר ראשון..אני מעולם לא עברתי פציעה כזאת ככה שלא שפטתי אותו על האם הוא יכל לשחק או לא..
מה שכן אמרתי זה שהיה נראה לי עוד מתחילת הקיץ כשדיברו על בעיות הביטוח שלו בנבחרת שכספי לא ממש משתוקק לשחק בנבחרת הקיץ..
זה המשיך כמובן בטורניר קפריסין שהוא לא יצא אליו,ראיון בחדשות הספורט שהוא יכול להיפצע ופציעה יום אחרי..
על זה שהוא לא יצא עם הנבחרת לליטא בשביל לעודד והעדיף לבקר אותה מכאן(נקווה שהם ישתפרו בעתיד)בשביל שהוא יכול לשכב עם דוגמניות צמרת כאלה ואחרות שהוא פגש אחרי לילות בברים..
לי אישית אין ספק שמשהו לא תקין במשפחת כספי..האף גבוה מדי ועל זה הייתה לי ביקורת..

סבבה - בסדר גמור.
כנראה שהיו אחרים שבאו אליו עם ביקורת פחות לגיטימית לדעתי, והנחתי שגם את באותו העניין. קבלי ביטול... :happy2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ספטמבר 2011, 18:25

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

קודם כל ברוך הבא לפורום.

דבר שני :

עזוב, אתה צודק, אנחנו טועים
מכבי מסתכנים. גם פנא המפגרים האלה, איך הם לעזאזל מסתכנים שלא יהיה להם מחליף שדיאמנטידיס יפצע?! איך בארסה מסתכנים בפציעה של נבארו?!
אחחחח מה קורה לאירופה? רק 5 גבוהים... סיכון של חיים ומוות

עם כל הכבוד, דיאמנטידיס ונבארו זה לא סופו..
אם אתה חושב שיש להם את אותם הסיכויים להיפצע אז אתה טועה, מה גם ששנינו יודעים שברגע שיפצע לקבוצות האלה שחקן משמעותי הם לא יחכו יותר מידי זמן ויחתימו עוד שחקן (אלן אנדרסון)..
אל תוציא אותי מפגר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי cannon » 10 ספטמבר 2011, 18:42

אין עדכונים משמחים בינתיים. יש שוב שמועה (שאני מקווה שהיא מוטעית) שמכבי, כיון שרוצה כבר לסגור עם שחקן, מגבירה את הלחצים על זביאן דאודל לחתום (מסתדר טוב עם הרצון של ההנהלה לחסוך כסף ולירוק לנו בפנים כנראה).
בכל מקרה, ד"ש מפארגו:
http://www.youtube.com/watch?v=mOEr6hgi ... r_embedded
cannon

הודעהעל ידי asafb96 » 10 ספטמבר 2011, 18:43

אם אתה חושב שיש להם את אותם הסיכויים להיפצע אז אתה טועה, מה גם ששנינו יודעים שברגע שיפצע לקבוצות האלה שחקן משמעותי הם לא יחכו יותר מידי זמן ויחתימו עוד שחקן (אלן אנדרסון)..
אל תוציא אותי מפגר..

קודם כל, כמה משחקי יורוליג סופו החמיץ שנה שעברה בגלל פציעה? נבארו אגב, כמו מיקל, נפצע בתחילת העונה, ובארסה יצאו מזה, כמו שמכבי יצאו מזה עם מישהו יפצע
חוץ מזה, מכבי לא יכולה להחתים שחקן באמצע העונה (מילאן מאצ'בן)?
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ספטמבר 2011, 18:44

cannon כתב:אין עדכונים משמחים בינתיים. יש שוב שמועה (שאני מקווה שהיא מוטעית) שמכבי, כיון שרוצה כבר לסגור עם שחקן, מגבירה את הלחצים על זביאן דאודל לחתום (מסתדר טוב עם הרצון של ההנהלה לחסוך כסף ולירוק לנו בפנים כנראה).
בכל מקרה, ד"ש מפארגו:

אני מקווה מאוד שזה לא נכון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2011, 18:45

cannon כתב:בכל מקרה, ד"ש מפארגו:

זה מכנסיים של מכבי או שזה רק נראה ככה? אם כן זה וואחד סטירה..אבל כזאת עם גב היד..מה שנקרא BITCH SLAP
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 10 ספטמבר 2011, 18:46

ועוד איך שאלה מכנסיים של מכבי. יש עליהן את הלוגו של היורוליג...
cannon

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2011, 18:49

cannon כתב:ועוד איך שאלה מכנסיים של מכבי. יש עליהן את הלוגו של היורוליג...

כן עכשיו ראיתי..
ניסיתי לזהות מה זה הסמל הזה בצד כי לא הצלחתי בהתחלה..חשבתי אולי זה של מכבי ואז קלטתי שזה של היורוליג..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ספטמבר 2011, 18:53

asafb96 כתב:
אל תוציא אותי מפגר..

קודם כל, כמה משחקי יורוליג סופו החמיץ שנה שעברה בגלל פציעה? נבארו אגב, כמו מיקל, נפצע בתחילת העונה, ובארסה יצאו מזה, כמו שמכבי יצאו מזה עם מישהו יפצע

אני מרגיש שאני פותח פה ברגל שמאל עם המשתמשים ואני לא רוצה את זה..זה כבר נראה יותר וויכוח מאשר דיון..
מאצ'באן הוא בסך הכל פרוספקט לעתיד, אני לא חושב שמכבי מסוגלת באמצע עונה להביא מישהו שישמור עליה בעניינים (בטח שלא סנטר) אם היא אפילו לא מוכנה לשמור על הנדריקס ב-500 אלף דולר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 ספטמבר 2011, 18:53

cannon כתב:אין עדכונים משמחים בינתיים. יש שוב שמועה (שאני מקווה שהיא מוטעית) שמכבי, כיון שרוצה כבר לסגור עם שחקן, מגבירה את הלחצים על זביאן דאודל לחתום (מסתדר טוב עם הרצון של ההנהלה לחסוך כסף ולירוק לנו בפנים כנראה).בכל מקרה, ד"ש מפארגו:

תיזהר.. ;)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2011, 18:55

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
אל תוציא אותי מפגר..

אני מרגיש שאני פותח פה ברגל שמאל עם המשתמשים ואני לא רוצה את זה..זה כבר נראה יותר וויכוח מאשר דיון..
מאצ'באן הוא בסך הכל פרוספקט לעתיד, אני לא חושב שמכבי מסוגלת באמצע עונה להביא מישהו שישמור עליה בעניינים (בטח שלא סנטר) אם היא אפילו לא מוכנה לשמור על הנדריקס ב-500 אלף דולר..

אף אחד לא פותח פה ברגל שמאל כלום..
תן דעה עוד שנייה על נושא אחר ואתם יכולים להסכים ולהיות כאילו החברים הכי טובים ושכלום לא קרה(כי לא קרה באמת כלום)..
כל אחד רואה את המהלכים של מכבי בצורה שונה..בשביל זה יש פורומים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ספטמבר 2011, 18:56

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
אל תוציא אותי מפגר..

תן דעה עוד שנייה על נושא אחר ואתם יכולים להסכים ולהיות כאילו החברים הכי טובים ושכלום לא קרה(כי לא קרה באמת כלום)..

לא יודע, זה כבר נראה יותר כמו וויכוח ופחות כמו דיון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itai7 » 10 ספטמבר 2011, 18:57

חצוף הפארגו הזה

עשה לי רע לראות אותו בסרטון הזה
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2011, 18:59

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
אל תוציא אותי מפגר..

לא יודע, זה כבר נראה יותר כמו וויכוח ופחות כמו דיון..

זה דיון..אבל זה טחינת מים וצריך לדעת מתי טוחנים מים..
במקרה כזה אומרים ''יאללה,נסכים שלא להסכים'' וזהו..בלי קשר לויכוח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ספטמבר 2011, 19:01

אז נסכים שלא נסכים.. :cool
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 ספטמבר 2011, 19:02

בואו נחכה באמת ונראה לאן דברים הולכים.

אם מכבי משחררת את הנדריקס בשביל דודלי או בובי בראון, לא חושב שהיו כאן יותר מדי תומכים למהלך. להיפך.

אם זה יהיה תמורת שחקן ברמה גבוהה מאוד לשנה שלמה, זה כבר סיפור אחר. נותר רק להמתין.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים