שמואל1 כתב:אכזבה גדולה ממכבי.
יש עוד הרבה עבודה.
די נו
פארגו נראה חלוד, מקווה שיחזור לעצמו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אכזבה גדולה ממכבי.
יש עוד הרבה עבודה.
גל גל כתב:כבר עדיף את בנדר
גל גל כתב:מה שכן זלמנסון פשוט קציצה נראה אותו דבר בדיוק כמו לפני שנתיים כשהיה במכבי
jol9 כתב:גל גל כתב:כבר עדיף את בנדר
רוביו שיחק את העונה הראשונה בבוגרים כשהיה בן 15. גם גודס לדעתי כבר שיחק בגיל 15-16 בבוגרים.
אולי זה לא רעיון רע כ"כ
שמואל1 כתב:זלמנסון מיותר לחלוטין.
זה נראה כאילו דיוויד פדרמן ניסה לדחוף לגודס בכוח את הצעירים. פדרמן העביר לא פעם ביקורת על בלאט על אי שיתוף הצעירים ורוב הסיכויים שהוא הציב את זה לגודס כתנאי.
חנו'ש כתב:את מי אנחנו אמורים לפגוש במשחק הבא ומתי?
jol9 כתב:שמואל1 כתב:זלמנסון מיותר לחלוטין.
זה נראה כאילו דיוויד פדרמן ניסה לדחוף לגודס בכוח את הצעירים. פדרמן העביר לא פעם ביקורת על בלאט על אי שיתוף הצעירים ורוב הסיכויים שהוא הציב את זה לגודס כתנאי.
אני חושב שהמינוח "רוב הסיכויים" לא רלוונטי כאן. לדעתי דיברו על זה באופן מפורש.
אתגר לא פשוט לגיא.
rc4991 כתב:רק אני לא התלהבתי מאיך שפארגו שיחק?
מילא היכולת אבל זה נראה כאילו הוא חושב שזה איזה משחק אולסטאר
roy1000 כתב:rc4991 כתב:רק אני לא התלהבתי מאיך שפארגו שיחק?
מילא היכולת אבל זה נראה כאילו הוא חושב שזה איזה משחק אולסטאר
לא טוב בכלל. זורק המון מבחוץ במקום לנסות לכווץ את ההגנה. היה חלש מאוד. נראה בהמשך.
er79 כתב:חלוד התקפית, אבל ממשחקי האימון עד כה אני מתרשם שהוא מנהל משחק טוב יותר ומפוזר פחות מאוחיון ורייס. הוא יחזור להיות פארגו האהוב משנת 2011 לדעתי. הוא לא היה כל כך נורא, פשוט לא חד בהתקפה.
roy1000 כתב:er79 כתב:חלוד התקפית, אבל ממשחקי האימון עד כה אני מתרשם שהוא מנהל משחק טוב יותר ומפוזר פחות מאוחיון ורייס. הוא יחזור להיות פארגו האהוב משנת 2011 לדעתי. הוא לא היה כל כך נורא, פשוט לא חד בהתקפה.
לא רק עניין של חלוד. כמו שאמרתי, הוא זורק הרבה יותר מדי מבחוץ והוא אף פעם לא היה קלעי גדול. הגדולה של פארגו תמיד הייתה היכולת שלו לחתוך ולכווץ את ההגנה.
חוץ מזה שהיה משחק לא טוב, באמת שאין הרבה מה להגיד. ההרכב כל כך חסר, שזה לא משקף כלום כרגע.
yzafrir כתב:לפי המשחק אתמול לא צריך להיות מודאגים משום דבר כי פשוט אי אפשר ללמוד כלום ממשחק אחד שגם הוא סוג של משחק אימון...ובטח לא לצאת בהצהרות לגבי שחקנים שדי ברור מי לא הפייבוריט של כל אחד פה...
אחרי הקיץ הקודם כשאני וחביב כמעט הגנו בגופינו על רייס לאורך כמעט כל העונה אז הייתי מצפה שכמה חברה פה ילמדו לקח ולא יקטלו שחקן אחרי משחק אימון אחד....
קצת סבלנות , מכבי בחצי סגל וחצי הילוך מנצחת בקלות כשיותר מרבע שלם היא משחקת בלי הקלה המוביל שלה במשחק ועם שני גבוהים שסביר שיחממו את הספסל ( במקרה הטוב) גם בליגה ....
התגובות פה חסרת פרופורציות לחלוטין (לשני הכיוונים) ביחס לתוצאה ולזמן שאנחנו נימצאים בו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים